Popüler Konu Sevgili günlük...

Durum şu günlüğüm başvuruda bulunduğum cillop gibi 1 iş var.
Firmadan olumlu yanıt alacağımı düşünüyorum.
Tek tük de olsa freelance çalışmalara devam ediyorum.
Bugün bir başka iş fırsatı doğdu. Homeoffice bir iş. Şansımı denesem mi diyorum.
Yani o beklediğim firmadan olumlu cevap gelse bile homeoffice çalışmaya devam edebilirim.
Çift gelir elde etmiş olurum bu sayede. Fena olmaz dimi. Kararsız kaldım nedense.
Yarın bir görüşeyim bakalım şartlar uyarsa zamanı filan ayarlayabilirsem yeri gelince çalışma saatlerimi değiştirebilirsem
kabul ederim homeoffice işi. Boş durmaktan iyidir değil mi?.
Freelance işler bişi kazandırmıyor be günlük
Benim meslekte çağrı merkezi müşteri temsilciliği.
Mesleğimi seviyorumda satıştan bööğğhh geldi artık be günlük
Gönlümce bir iş bulana kadar idare etcez artık
Nasip! Neyse cancan sevdicekle buluştuk bugün.
Midye tava indirdik mideye. ööğğ bööğğ derken bi baktım ortak çıkmışım sevdiceğin kokorecine
Sonra eve döndüm proje üzerinde çalışmaya devam ettim işte bu saat oldu.
Sanada selam çaktım ya geç de olsa yatarım artık.
İyi uykular günnüşüm, iyi uykular sevgilim, kendini yalnız hisseden herkese iyi uykular !

SAnırım hasta olucam yaaaaa
Sabah bi kalktım yutkunamıyorum nasıl boğazlarım acıyo
Tabi sonrada hapşurmaların ardı arkası kesilmedi
Sevgilimde çok yoğundu bugün, özledim hemde nasıl burnumda tütüyo da beni özlemiş ama ben özlediğimi söylemedim.Ne biliyim yaa tavır trip yapasım var....Çok kötüyüm biliyorum.Zor kadınım napimmm:)

Sevgili günlük keske 2000 ve 2001 yilina geri dönebilsem,
hayatimin en güzel günleriydi o günler...
Nereye kadar be günlük ? Mutlu olmayi hakettigimi düsünüyorum.
Büyüdügümüz icin mi bu gercekler ?

Ben geldiiiim

Sonunda evimdeyim

Dün gece geldik, bir baktık doğalgaz sıfırı gösteriyo

Babam 1 saat telefon görüşmesi yaptı, gece 12 de doğalgaz alınabilecek bir yer var mı diye

Ev buzzz gibiydi günlük

Topladık tası tarağı ablama gittik, ısındık, uyuduk

Eğitim vardı bugün. Nasıl yoruldum biliyor musun

Kursiyerlere ciddi görüneyim diye topuklu ayakkabı giyiyorum ama 12 saat sonunda ayaklarım isyan ediyo artık :84:

Yarın da gidicem, haftaya pazar son

Benim küçük patrondan 1 hafta önce almam gereken parayı hala alamadım.

Bankalar birikti, çeyiz için bir kenara atmam lazım falan :106:

Şu mayıs gelse, nikah-düğün işi bitse, balayına gidip bir şey düşünmeden tatil yapsak :123:

Bu arada gelinliğe karar verdim, burda da konu açtım. Bekliyorum yorumları, bakalım nasıl bulacak KK sakinleri

Hadi ben yatıyım artık, sabah yine erken kalkıcam. Öpoorum :111:

selam günlük,
bu aralar mutlu mutlu dolaşıyorum, çünkü bebişimin cinsiyetini öğrendim.
4 yaşında bir oğluşum var şimdide kızım geliyoooo
o kadar dua ettim ki, Allah'a. Kabul etti dualarımı çok şükür.
çünkü eşim ikinci çocuk istemiyordu ama ben onu dinlemeden korumayı bıraktım ve hamile kaldım.
bu yüzden çok gerginlikler yaşadık.
ben bir kızımın da olmasını o kadar çok istedim ki!
çok şükür hayal ettiğim gibi oldu.
Musmutluyummm :))

"İstanbul bugün yorgun
Üzgün ve yaşlanmış
Biraz kilo almış
Ağlamış yine, rimelleri akıyor ..."

İyi pazarlar herkese

pazar günlerini sevmiyorum günlük ama beklediğim haftaya yaklaştığım içinde mutlu oluyorum hadi kızım az daha disini sık dıyorum aama havalar cok bunaltıyorrr gene ders calısmaya calısıcam gunlukcum bana dua et hersey istedigim gibi olsun olmaz mı:2::2::2:

Günlük sana kırmızı halimle yazayım dedim.Güzel bir proje içindi bu.Bir işe yaradımsa ne mutlu bana.
Gerçekten bu site bir başka.O kadar çok yardımsever insan varki burda gördükçe duygulanmamak elde değil...

Bu aralar saçımı kafaya taktım işim gücüm yok saç rengi araştırıyorum.
Aslında yaza kadar uzatıp saçıma bakım yapıp öyle boyatmayı düşünüyordum.
Kumral mı yapsam, bal köpüğü mü yoksa bakır mı?
Kuaför bakır yapalım çok yakışır dedi. ayyyy bilemiyorum yaaa
Şimdi gidip tatlı yapıcam ımmmmm şimdiden ağzım sulandı:)))
Sonrada ders çalışacam.Malum sınavlar

Uzun zamandan sonra yarın ofise gideceğim günlük
Ne kadar gelebilirsen gel dedi patronlarım.
Kredi kartı da aldı başını gitti yine.
Ben de en az bi 15 gün gideyim de, okul için yol paramı çıkarayım demiştim.
Ama planlar bozuldu. Babaannem biz de kalacak bir süre.
92 yaşında ve alzheimer. Annem, ben sensiz çok zorlanırım diyor.
O yüzden sadece 3 gün gideceğim bu hafta. Ama belki şubatta da şöyle bir hafta filan uğrarım.

Sevdicekle ağlaştık dün karşılıklı
O kadar çok özledim ki onu, deli gibi ağladım
Bugün iyiyim. Sabretmeye devam :123:

Günlüüükk

Bu kapalı yağmurlu havada kitap okumak gibisi var mı?!
Hele ki kitap elinden bırakamacağın kadar güzelse...
Mmmmm...

Sevgili günlük dünden beri kendimi çok kötü hissediyorum bi rüyadan uyanmış gibiyim sanki.
Sabahları o günaydın mesajlarını bile şimdiden özledim...
Gün geçtikçe daha çok özlemekten korkuyorum...

kağıttan bir kayık gibi okyanuslara attın beni...ölüyorum yine...gel de geleyim öl de öleyim...mahvettim kendimi,aylardır yüzüm gülmedi,yediğimden,içtiğimden tad almadım,uyku düzenim bozuldu,okulun tüm işleri duruyor,alilemi,arkadaşlarımı da mutsuz ettim...hatta birini daha mutsuz edicem senin yüzünden...kimseyi görmüyor gözüm...kimseyi beğenmiyor...midem bulanıyor,ağlıyorum sürekli...sana yaptığım tüm kaprislere,nazlara,inadıma pişmanım...öldüm ben...hayatımda hiç bu kadar çaresiz,üzgün,bezgin olmamıştım...bir insan kendini bu kadar mutsuz eder mi...dönsen de değişmeyecek...mutsuz edeceğiz birbirimizi...bende senin aradıkların yok ben ise sana bütünüyle hayranım...hayatımı sana vakfetmeye hazırım...paspas gibi yerlerde sürü beni,rezil et,yere at umurumda değil...ben bitmişim...

Kitap dedilerde aklıma geldi kitabım bitti yenisine başlamam lazım en son bitirdiğim kitap çok akıcı degildi finaller bitsin yumuluyım kitaplara istiyorum eskiden çok okurdum dönmeliyim eski halime
saat olmuş 4 sabahtan beri boş boş dolanıyorum evde bi miskinlik var üstümde şunu yapıyım derse başlıcam bunu yapıyım derse başlıcam diyorum ama bi başlangıc yapamıyorum :111:yarın sıkı yönetim ilan edicem kendimee :82: bugün geçti gibime geliyoda :104:
aşk birazdan istanbula dönüş yapıcak
ben gidiyim dolma sarıyım biraz :79: konudan konuya zıpladım yine farkettigin üzere

günlük dün sana yazamadım neler olur neler çok önemli bir karar verdim mn ile ilgili o devir kapandı artık . bu arada hattımı değiştirdim.neyse günlük bugün annem evde biraz evi temizlicez öpüyorum seni fatma iyi emrak etme ay bu arada kasıklarım nasıl agrıyo hastamı olcam ne ay ben en son ne zaman hastalandım ya keşke tarihini yazsaydım hep unutuyorum yazmayıı

Sevgili günlük bugün o kadar mutluydum ki hissediyorum diyordum Anne olacam diyordum hala başım dönüyor ama büyük hayal kırıklığına uğradım... Bundan sonra umut etmiycem :26:

merhaba günlükçüm malesef sana güzel haberler veremiyorum bir arkadaşım vardı oglunu kaybetmişti sonra kızına sevinmiştim şimdide kızınıda kaybetmiş içim acıyo günlük içim sözün bittigi yerdeyim mevalm bizleri sınıyo bakalım nereye kadar ne haldedir şimdi garibim ben kızım ölünce çok kötü olmuştum saatlerce aglamıştım kıyafetlerini alıp koklamış aglamıştım yavruma giydrimesi nasip olmamıştı içim acıyo günlük içim inan içimi görsen alev alev kor kor yanıyo keşke insanlar ellerindekilerin kıymetini bilseler ama nerdebiz evlat diye ölüyoruz herşeyi yapıyorum millet olunca istemiyo aldırıyo nasıl bir dünya bu dünyane zaman mutlu olucam ben bilimiyorumki gerçekten sözün bittigi yerdeyim inan sana güzel şeyler yazmak istedim ama kadermi diyeyim hayattımı bilemiyorumcanım acıyo günlükçüm canım acaba yarama merhem olan olurmu ne dersin

selamm günlük... annemle babamın barıstırcam dıye canım cıktı yaa..

bıraz kendımede vakıt ayırmalıyım degılmı ama..

gıdıp bır banyo yapıymm.. öptümm senı candann ahahah

günlüğümmm ben geldim sana musmutlu geldimmmm...
şu an ekonomi çalışyorum pembik bir iki bölüm kaldı onları da bitirmeliyim....
aşkım üç gün sonra yanımda inanılmaz heyecanlıyımmm
o geldiği zaman ekonomi finalm olacak ona beraber gidicez... ee o gelince de gezer dururz artık derse fırsatım olmayabilir o yüzden şimdiden oturdum bitirmem lazımm...
soooracıımmaa aşkım gelmeden kuaföre gidip kaşlarımı aldırmam ve saçlarımı kestirmem lazım..
o yokken çok bakımsızlaştım buralarda biraz insana benzeyeyim
ayy günlük nasıl geçicek üçç gün hadi de baa yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…