Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlükcan, naber dostum?
Benim keyfim son derece yerinde.
Bugün arkadaşlarımla keyifli bir gün geçirdim.
Güzeldi
4 kişiydik.
Ben, sg_ceyda, sevgilisi ve sevgilisinin kardeşi.
Okey, 101 felan oynadık.
Tabi hileler havada uçuştu
Ama eğlendim ya, umarım en kısa zamanda tekrarı olur.
Ama bu kadar soğuk olmayan bir havada!

Dün yoktum uğrayamadım,yorgundum.Maluum etütten geç geldim 9 da bittii ..9-21.00 12 saat tam

bugün erken evdeydim 5te bitti ,pazar günü de 7,30 da kalkmak hiç hoş değil... yarın gitsem mi ki acaba laboratuvara? %80 gitmeyeceğim şu an ki ruhi haliyetime göre Zaten NMR sonucu da gelmemiştir. Reaksiyon kurup kurmayacağım belli olmamıştır ... Bir güncük alarmsız uyurum hem bu sayede D

selam günlük
ben geldim ama yoğun düşünceler içinde geldim
sevgilim yarın spor salonundan dönerken beni alcak ve onun derslerine çalışmaya başlıcaz benimkiler noluyor diye sorma günlük
çok zekiyim çalışmadan sınava girsem geçerim
ya bende bi ara ders çalışmaya başlarım işte amaaaaannn zaten hep üst üste gelir yahu herşey
çok yakın dostum olan ösym başkanını bi arayıp söylücem kpss ye hazırlananlar vize final sınavlarına girmesin diye
o da bu isteğimi geri çevirmez
pöööfff beee ama hakikaten öyle alan dersleriyle mi uğraşalım kpss mi çalışalım
ayol bi orta yol bulsunlar öyle işte be günlük bu ara yine yoğun döneme girdim bakalım hadi hayırlısı hıımmm birde planladıklarımızı gerçekleştirmeye 6 ay gibi kısa bi süre kaldı
ya yazarken uzun gibi geliyor ama yok yok çok kısa
bakarsın 2012 nin son demlerinde kıyamet kopmadan evli olurum bari kocacııımmm diyerek öleyim
şimdi yeter bu kadar lak lak yaptığım
adios amigos günlük

Ani bi kararla aşkla buluştuk İki gündür işe gitmedigi için sakalları uzmış biraz ahh ne tatlı olmuştu keşke hep uzatabilseYarın oturup eşşek gibi çalışmam lazım bütün gün kapak açmadan bitirdim günü

Ani bi kararla psikologa başladım günlük.
İyide yaptım

Günün sözü : Psikologum vakti zamanında ki intiharım için
Planlanmış bir eylem dedi . Haklıda adam ucunda ölüm olmayan intihar mı olurmuş
Benimki ölmemem üzerine kuruluydu
barışcam kendimle eminim
istemek başarmanında yarısıdır

Slm günlükcan, aylardır yazmıyorum sana.
Uzun zaman oldu, evlendim yuvamdayım çok şükür hatta ve hatta bebişimizi bekliyoruz
Çok fenayım günlüküm, mide bulantıları ve halsizliğin üstüne baş ağrısı eklendi iyimi!
Kocacımda yok bu gece yalnızım (
Sabaha kadar uyku yok demek oluyo bu...

çok sıkılıyorum sınavlar başlamadan daha bitsin istiyorum şu 10 gün çabuk geçer mi günlük
herşey monoton geliyor gözüme sanırım bunu aşkımada hisettiriyorum biraz huysuzluk yapıyorum ama sürekli böyle bişeylerin zamanın gelmesini beklemekten sıkıldım
neyse gideyim ben az tekrar yapayım şu konularada yatayım sabahın köründe kalkıp sınava gitcem

selam günlük.canım annem öğlen ye dıye kek koydu cantama bosuna para verme dıye gecen gunde pagca koymustu.koca gobek annem sevıyorum senı

pazartesı sendromu sanırım yuzum asıp pazar gunlerı keske 24 degılde 48 saat olsa doya doya kendıme vakıp ayırabılsem ne ıyı olurdu gunluk.bu arada son kullandıgım yağ cok ıyı geldı bana ızlerımın rengı yavas yavas acılıyor sıvılcelerımde sondu 1 ayda butun yuzum bembeyaz olacak.saçlarımında ara donemındeyım dun duzlestırdım saclarımı ıyıce kabardı saclarım paspal paspal hosuma gıtmıyor dusuk ısıyla duslestırdım bende.bu hafta sonu tekrar baslıyorum sınemakıye 2. kürümde 5 cm uzasa 3. kurumde bır 5 cm daha uzasa ıstedıgım boya gelıyor gunluk işallah.

dun askımla bulustuk daha dogrusu kavga ettık 2 haftadır gormuyoruz bırbırımızı yarım saat olmus bulusalı arkadası tavlaya cagırıyormusda bılmem ne.sonrada yanıma gelıyor bende yuz vermedım aksamda canımm askımmm dıye msj atıyor onada gec cevap verdım anlasın yanı eskısı gıbı degılım pesınden kosacak.bugunde bırguzel konusuryorkı gorme msnden yazmalar aramalar neyse ben hiç istifimi bozmuyorum aynen devam.

karnık acıktı anamın koydugu keklerı yiyim barı hoscakal gunluk.

insan ders çalışmamak için herşeyi yapar derler ya valla ne kadarda dogru sabah kalktım tv izledim bi güzel ,sonra kahvaltımı yaptım sonrada ne alakaysa bi ilaç kutusuna bakıyım dedim baktım ki nimet varmış orda evigen ampul ,bepanten ampül ,çam terebendin yagı ,tatlı badem yagı ,kayısı yagı,üzüm çekirdegi yagı,gliserin yagı
sabahta ebru şallının kivi maskesini gördüm ordan geldi heralde aklıma :44:ama pek begenmedim sadece kivi ve badem yagı napcak yüzüme neyse aldım elime malzemelerimi gittim sampuanımın başına bi evigen ampul bi bepanten ampul kırdım 4 damlada çam terebendim koydum şampuanıma zaten bitkisel hatta 10 bitkili şampuan iyice vitamin deposu yaptım onu neyse şaçlarımın dökülmesi zaten çok azalmıştı iyi olcak bu finallerim bitsin evdeki nimetleri nası degerlendirebilirim maskeler arıcam buralardan

şu yazıyı okuyanda bakım abidesi sanar beni çalışmamak için neler yapıyorum maskede yapcaktım suratımada orda bi dubilo dedim otur çalış sonra çalıştım dolmamıda yaptım ocakta şuan mola vakti

akşam gelirim

sevgili günlük yıl 2012 şurda sona da birşey kalmadı 21 12 2012 bitecek ya dünya
ama ben hala tombikim bir zayıflasam yav. hadi bu sene incelme yılım olsun

selam günlük.. yine sıkıntılardayım hayat tam anlamıyla ne zaman güzel olacak ya.. mutluluktan havaya uçtuğum zamanlarda olacakmı bi gün...

bekleyip görelim...​
:121:

sabah sabah kavga ettim bir kadinla.. sigara ictigim icin kizdi bana baska yere git cocugum icin zararli dedi.. cocuga baktim hahah 12-14 yaslarinda kazik kadar bir erkek cocugu ne malum cocugunun sigara icmedigi dedim cocukmu bu dedim vee ayricaa acik alandayiz istedigim yerde icerim sigarami dedim ve bana saygisiz dedi.. sen önce bana nasil davrandigina bakta sonra konus dedim ve sigarami bitirene kadar gitmedim bir yere sonrada saten taxim geldi ve gittimm.. kadin hala söyleniyordu allahim yaa satasacak yer bulamamis geliyor bana catiyor.. aslindaaa bende b,öyle agresf bir insan diilim ama sabah sabahta cinleri tepeme ckariyor benim sucumm nee? güzelce rica etse neyse.. ama bana git sigarani baska yerde ic demesi sinirlendirdi beni.. sanami sorucamm be kadinnn???? istedigim yerde icerim keyfimin kahyasi misin???

sinirlendim yine.....

elimi kolumu bağlıyor bu durum...
zor çok zor, haketmeyen insan yokturda gerçekten hakedenlermi kazanmıyor?
sana gözyaşları içimde anlatırken halimi bana bakışlarını unutmayacağım...
tırnaklarımla,gözyaşlarımla geldiğim bu yolda bana verdiğin cevap çok acımasızdı...
yenildim,sen kazandın...(ama şimdilik)

Allah hangi gözü yaşlı kalbi paramparça edilmiş kulunu sahipsiz bırakırki?
anlayamadın,göremedin...
sen ayrılmak istemedin ama ben vazgeçtim...
bezdirdin,istediğin buysa başardın...

neden,zevkmi aldın acılarımdan,sevginden başka ne istedim senden...
sen bencilsin bunu gördüm...

şimdi lal olan dilimin sözü 'Allah' o sana gereken cevabı verecek,kader seninle güzel ilgilenecek...
canımı yakma demiştim...
dinlemedin,anlamadın
bundan sonra neler olacak,keyfini bozma izle...

:119: :119: :119: :119:
ben geldiiiim
ay 2 gün giremeyince nasıl da özledim kk'yı.
ama artık eve bile inemiyorum ki babaannemin yanından.
eve inemeyince netede giremiyorum doğal olarak
bize bi laptop şart artık.
dünde sevgilimle buluştuk
ölürüm ben ona ya, canım benim.
arkadaşım geldi, sonrada sevgilimin kardeşi(ikizi)
okey falan oynadık. eğlendik baya.
ama benim özlemim hala geçmedi yahu :109:
perşembe günü de izinli inşallah görüşürüz de özlem gideririz o günde.
artık yanından eve gelmek öyle zor geliyo ki hep yanında olmak istiyorum
dünde ben sana aşık olmuşum diyo bende 1.5 sene sonra mı anladın bunu dedim.
Allah bozmasın günlüğüm bu aralar çok iyi maşallah
kitap götürmüştüm o'na. o da ygsye hazırlanıcak polislik için.
benim pek umudum yok :26: ama ona belli etmiyorum bunu.
eğer kazanamazsa askere gidicek yazdan sonra :18:
neyse bunları düşünmiyim şimdi.
buluşmadan sonra da beni eve bıraktı.
bayılıyorum onunla yolculuğa omzuna yaslanınca yol nasıl geçiyo anlamıyorum bile.
neyse günlüğüm yukarı gidiyim babaaanemin yanına ders çalışıyım.
gelirim yine.
çavv

esmer_sekerim... hislerime tercüman olmuşsun teşekkür ederim .. sanırım aynı acıları aynı sıkıntıyı yaşıyoruz.. ama allah büyük onun terazisi şaşmaz...

hayat yormasın artık beni günlüüükkkkk

Son düzenleme:
Dediğini yaptırdı yine, bi şekilde kandırdı beni günlükcan
Kesin değil ama hatırı kalmasın die bugün gidip onun istediği salona bakacağım..
İnşallah onun görebildiği gözle görebilirim ben de..
Buzların erimesi iyi oldu, ama içim hala orayı istemiyor günlükcan:26:

2011 pek kötüydüü...geldi geçti ama izleri gitmedi..sevgilim telin bi ucunda mutlulukda girdik ama iyi dileklerle girdik ama öyle gitmiyor işde ..ilk çatlaklarımız başladı 2012 nin ilk günlerindee..sadece mutluluk istiyorum bu yıldan vazgeçtiğim hayallerimin ve hayatımın yeniden canlanmasını ..çok kötü günlerim geçiyo be günlük bu yıl dahadamı kötü geçcek yoksa hayallerim mi gerçekleşcek..Allah ımm sadece sevdiğimle mutlu olmak istiyorum..onun bütün bu kötü huyları düzelsin ..mutluluğu yakalayalım istiyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…