Popüler Konu Sevgili günlük...

yeniden küçük bi çocuk olup, hayatın yükünü anne ve babamın omuzlarına bırakabilmek isterdim günlük
sonra en büyük derdimin, akşam ezanında annemin beni eve çağırması olmasını isterdim
sayfalarca A, B ,C fln yazmak isterdim oflayıp puflayarak
bu hayat yordu beni

şu 6 altı ayın bir an önce geçmesini istiyorum günlük
hani bi ülke zaman yolcuğu yapıp bi gün atlamış ya
hah işte bende aynısını 6 ay için yapmak istiyorum
hayatımı nasıl yönlendireceğim ancak 6 ay sonra belli olacak
şuanda bi belirsizlik var ve bunun ortadan kalkmasını istiyorum
ben bi geleceğe dönüş filmi açayımda en azından onlar zamanda yolculuk yapıyor bi gaza gelirim
adios amigos

sevgülü günlük

c.tesi sevdicekle midye tava yemeğe gittik. Herüfüm dayanamadı kokoreçte yedi zaar.
bende ayyy ııyy bu ne böyle bee duu bir lokma daha ısırıyım bakıım tadını tam alamadım sankii diye diye ortak çıktım kokoreçine. Dükkanı bir arkadaşa emanet etmiştik. Hemencik döndük işyerine. Geçen sene doğum gününde hediye ettiğim kazağı giymiş canım benim. Tutamadım çenemi "heyatıım kilo almışsın sen kazak dar kalmış" dedim. tüühh demez olaydım. bir alındı bir darıldı ki sorma. hemen spora başlayacakmış. kilo vermeden giymezmiş o kazağı daha. densiz ben üstüne "bir yaştan sonra kilo vermesi de zor oluyor canımm" demez miyim. Adam çıldırdı resmen. hahahaa neyse sayemde sabah adamakıllı kahvaltı etmeye akşamda geç vakit yemek yememeğe başladı.öyle işte günlük. accuk tv izleyip çekirdek çıtlıyım. sonra yine gelirim buralara. anlatacaklarım var bre

Günlük ben geldim
Yazmayalı baya oldu sanırım.
İyi değilim,yok olasım var.
Her şeyden çok sıkıldım,yoruldum.
Cumartesi günü evimin perdelerini aldım.
Pazar günü çeyizimi topladık.
Normalde bugün kargoya verecektik ama hala kargo mu arabayla götürmek mi karar veremediğimiz için göndermedik.
Dün akşam her şey çok iyiyken annemle bi tartışmanın içinde buldum kendimi.
Çok çok sinirlendim.
Çok ağladım.
Ve sabah annem ben okula gitmek için hazırlanırken geldi yine bozdu moralimi.
Ve o halde gittim okula.
Bütün gün ölü gibiydim.
Sonra okuldan çıktım boş boş dolaştım sokaklarda.
Sonra arkadaşımı aradım anladı bi şeyler olduğunu.
Hemen gel dedi.
Ona gittim,oturduk konuştuk biraz düzeldim.
Bu arada akşam oldu bizimkiler beni aradı sürekli.
Açmadım.Arkadaşımı da aradılar ona da izin vermedim.
Babam merak ediyoruz diye mesaj atmış.
Aslında kalacaktım orda ama sabah okula gitmem gerek o yüzden kalktım eve geldim.
Hala çeyizi nasıl götürcez muhabbeti dönüyo.
Bıraktım,her şey annemin istediği gibi olsun nasıl istiyosa öyle yapsın ben pes ettim.
İçim çekilmiş gibi sanki.Artık bi an önce olsun bitsin istiyorum.

Beklediğim haber yarına kaldı. Hayırlısı bakalım. :26:
Uzun zamandan sonra ofisteydim. Epey yorucu bir gündü ama özlemişim be çalışmayı
Yazacak çok bir şeyim yok günlük.
Beklemedeyiz

sabah uyandım kardeşim gitmiş :/ tüh kahvaltı ederiz diye düşünmüştüm birlikte ama ben 11 e kadar uyumuşum,haftanın yorgunluğu çıktı tabi. :)
kuzenimle tam 2,5 saat konuşmuşuz telefondaaaaaaaa veyy bizi gidi çenebazlar
etüte gittim , çıkışta etütün sahibi hocayla sohbet ettik ayak üstü ,benim öğrencilerin hepsinin sınavları iyi geçmiş.Beklemediği öğrencilerden bile notu yüksek gelecek diye öğrenmiş, pek sevinçle anlatıyordu.Ben de çok sevindim , gururlandım övülünce

Şimdi ingilizce çalışayım KPDS için( 66 almıştım ama daha da yükseltmeliyim).. >70-80 seviyesine geleyim 2-3 hafta içinde ,Ales e:44: de bakmaya başlamalıyım.
Ales ten nefret ediorum

Cok yorgunum yine, tipik bir pazartesi günü iste anlayacagin.
Tatil bitti günnük okul basladi yine.
Carsamba ve persembe sinav var.
Zaten sinavlar hic bitmedi gitti, neyse az kaldi haziranda hersey bitmis olacak.
Temmuzda büyük bir ihtimalle tatile gidicez ablamla.
Bakalim eger hersey yolunda giderse ondan sonrada evlilik yoluna girmis oluruz sevdigimle.
Hayirlisi günnük, hayallerimin gerceklesmesine az kaldi.

Merhaba günlük

Çok mutsuzum, kendimi fena halde yenilmiş, bitmiş ve yapayalnız hissediyorum. Bu kaçıncı bilmiyorum. Kaçıncı yanlışım. İçim o kadar acıyor ki...

Tabiki hayatın sonu değil. Tabiki toparlanıcam, güneş yine açıcak yarın sabah. Silkelenicem, daha da güçlü olucam belki. Zaman geçtikçe bu da acı mıymış diycem. Kaç defalar yaşadım bunu. Ama bunların hiçbiri şu anki üzüntümü geçirmiyor. Çok üzülüyorum. Oysa ki bitti sanmıştım. ''O'' adamı buldum, bu defa son sanmıştım. En acısı da bu. Her şeye yeniden başlamak, fikri bile ürkütücü.

Toparlanmam lazım, ben güçlüyüm. Annemin kızıyım ben.

Zaman, sen diyorlar çaresi. Geç de nasıl geçersen geç bildiğin gibi

ticker daki ellerimiz kavuşuyor günlüğüm
az kaldı değilmi gerçekten? bana hala uzun uzun sayacak mışım gibi geliyor da...aylardır görmüyorum eşimi :26: geçen konuşurken telefonda sanki burda doğmuşum hep burada kalacağım gibi geliyor diyor banada sanki hep telefonla konuşmuşuz gibi geliyor,sanki yıllarca evli olan biz değiliz..
tüm bekleyenler, bizde sağlıkla kavuşalım inşallah. az kaldı inş aaazzz

yarın annemin günü var ooohh gelsin paralar
bir tatlı yapmışım mis mis ay ben bu tatlı işini süper yapıyorum pastane açmayı bi ara kafama koymuştum
yarında kısır yapıcam sabahtan annem poğça yapcak bi yandan sonra bende su böreği baya bi hamaratlığım tuttu yardım edeyim anama
tabi yaptığım her şeyden sevgiliye de gidicek tutturdu bugün kısır bol bol getir diye
önceden soğan halkası yapıyordun sen artık yapmıyorsun özledim dedi herifim bende tabi hemen girişime koyuldum yarın ona soğan halkası yapıcam
önceden annem hep derdi yaparsan bana öğrenirsen kendine diye
bu sözü şimdilerde çok çok iyi anlıyorum bu mutfak bilgisi çok önemli bişi.
neyse ki sevgilimde memnun bu durumdan
ben biraz gezineyim yine gelirim
aa bu arada sana günlükoviç desem yeridir hem böylece sevgilimin soy adıyla azıcık kaynaştırmış olurum seni
hadi adios amigos

Bugün akşamüstü sevgilimle görüştük.Yemek yedik sahlep içtik.Sonra bakındık biraz.
Sevgilim beni gördüğünde hep çok güzel olmuşsun derdi bugün çok şık olmuşsun dedi.
Sonra saçımı boyatacağım rengi gösterdim kem küm etti.Sana sarı çok yakışmıştı dedi röfle mi ne diyoo bide şapşalım yaa.Sonra bal köpüğüde olabilir dedi...Sonrada kuaförümün telini istedi.Kuaförüm bana her rengin yakışacağını söylemişti taktı buna. Belki bayan kuaförüm dedim ben gördüm seni kapıya kadar geçirdi erkekti diyooooo:)
Ayyy benim ders çalışmam lazım yaa

günlük sen nerelere gittin bakıym

bende diyorum niye bu günlüğün sesi çıkmıyor hiç diye

günlük ben sabah nasıl kalkıcam bu saat oldu hala yatmadım

artık uyusam iyi olucak

hadi byyyy

Benim 1 haftada 5 kilo vermem lazım. Nasıl yapabilirim ki bunu? :18:

Üfff yemek yemeyi bu kadar çok seven biri için nasıl zor bir iş bu yahu :26:

Seneler önce çok büyük konuşmuştum, asla rejim yapmam yemekten kesmem diye.

Elimde bir liste de yok, zaten öyle şeyler yapamam ben.

En iyisi az yemek-callanetics-walk at home-pilates karışımı bir hafta.

Nişanlımcım gelene kadar vermem lazım, kilolu buldu beni. :82:

Bugün başladım az yemeye ve şu an çok açım :84:

günlük seni boşverde gerçek günlüğümü unuttum ona kaç gündür yazmıyorum neyse ben iyiyim fatmada iyi şu an biraz miğdem yanıyor o kadar sıkıntı yok maşallah yarın saçlarımı boyatcam sonrada annemle gezcez hadi ben yatıyorummm

şimdi arıyorum o büyülü dünyayı
unutamam ki senle geçen o rüyayı
kanadı kırılmış kara sevdayı
kalbime gömüyorummm...​

bu şarkı beni anlatıyo günlük... kalbime gömüyorum ve seni unutuyorum ...

yazamadım günlüktoşşş
hayatımınn en güzel günlerini yaşıyorummmm bu 2012 bana çok güzel geldii
en son buluştuğumuzu anlatmıştım ya pazar beni yaşadığı yere çağırdı burda gezeriz dedi
bende sıkılmıştım zaten annemden izin alıp gittim
güzelce giyindim hafif makyajımı yaptım
sonra gittim yanına bana dedi anneme gidiyoruz tanışmaya
dedim olmazzz çok utanırımmm kesinlikle olmazz
bari kapıdan merhaba de aıp olmasın bekliyo dedi
tamam madem öyle yapalım dedim :18::18::18:
gittik çok şeker bi kadın bayıldımmm
sonuç: dil dökerek falan içeri soktular
sevgilim hep beni övdü bir sürü şey hazırlamış hep rahat ettirmek için uğraştı durdu
sevdiceğimede "bayıldım boyuna huyuna maşallah ne kadar hanım hanımcık bi kız kaçırma" demiş
sonra sevdicek beni terminale bıraktı
şimdi hastayım yatak döşek yatıyorummm :2::2::2::2:
dünde kalpli balon getirdi aşık oluyorum günlükkk :103::103::97::132:

birşeylerin hayalini kurmak hayal kurarken mutlu olmak umut etmek biliyormusun gunluk ben hiç hayal kurmadım ilerisiyle ılgılı kuramadım kurdurmadılar.yaş oldu 25 benımkınden hayır yok evlılıkle ılgılı bosuna ömür tüketiyorum.yavas yavas ayrılmak vaktı kopma vaktı gelıyor gunluk basarıcam bunu zorda olsa benım gıbı herseyden mutlu olmayı basaran bır ınsan en uzunlutu anımda bıle bırseyler bulup mutlu olucam mesela bol bol çıkolata yeyıp komaya gırebılırım korkma kız şaka yaptım.

duy sesımı Rabbım duy sesımı cok degıl sadece senden hayat arkadası ıstıyorum.

ve modumuza donelım soguk buz gıbı bırgun gunluk sabah zor kalktım kardesım resmen kazıdı benı yataktan uyanmam için.kahvaltı yaptım dolapdan buldugumu gıydım.sapkamıda taktım geldım işe.şimdi calısma zamanı gunluk annem bugun lahana dolması yapıcak ellerını kollarını yıyecem aksam olunca pamuk annemın.

boyle ıste gunluk hoscakal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…