Popüler Konu Sevgili günlük...

iyiki doğdun dostumm,güzel günlermiz oldu..yağmur altında ıslandık ahmakça ama güzeldi...

özlemişim seni,samimiyetini,onca ayrı geçen zamanı...tek taraflı değil biliyorum ama kısa bir cevap işte ,hayat...yolları ayırmaya yetiyor,öyle yada böyle canımsın...birlite uyuduğumuz gece geldi gözümün önüne,sizde ilk defa:)) zamanla anlıyor insan neler yaşamışız geriye bakınca,hala sağlamız bence ama..köklerimiz sağlam..en kısa sürede sen ve oğluşunu görmek ümidiylee

Sevgilimi, aşkımııı o kadar özledim ki.
En çok özlediğim şey tabi ki de beraber uyumak.
Hayatımda yaşadığım en güzel deneyimlerden biriydi çünkü.
Yanında 1.83lük sevdiğinle güven ve huzur içinde sarılıp yatmak gibisi yokmuş.
Çok şükür topuklu giydiğimde bile benden uzun olacak bir sevgilim var artık. Ohhh..!
En az 1.80e çıkıyorum çünkü uzun topuklularla.

Onun da finalleri bu hafta başladı.
Benim yarın 2 tane var. Sonra tek bir sınavım kalıyor geriye.

Bu arada parfümüm de nasıl bir şeymiş öyle hala kokusu kalmış giydiğim tişörtünde.
Haftalar oldu oysa. Hem de gerçeğini değil açığını almıştım kokunun.

İkinci kez açacağım saçlarımı ayrıca bugün.
Sevgilim yanıma gelirse sarı saçla görsün beni.
Böyle turuncu dolaşmamam lazım bence.

Saç rengim tipimi çok değiştirdi günlükcan.
Kaşlarımı da açtım ya, bir farklı oldu. Yani bayaaa farklıı. :44::44:

Bazılarında o kadar değşiklik olmaz renklerini değiştirseler de.
Bende fazla fazla oldu.

Baybay.

Çok mutluyum günlüğümmm

İnanmıcaksın ama dün ders çalışmayada başladım.Benim için önemli olan başlamaktı zaten gerisi gelir artık.
Yine bu mutluluk bozulcak diye çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yokmuş.
Genelde 1hafta mutlu olsam diğer hafta mutsuz oluyorum bakalım bu sefer nasıl olucak...

Çok saçma gereksiz bi günlük oldu yaff Ama yazasım gelmiyor

Ama dün bana attığı kendi yazdığı şiirler çok komikti ya
Okuyorum bi tuaflık olduğunu hissettim sonra ben yazdım bunları aşkım dedi

Ayyy dedim bitanem benim ne güzel yazmışsın Yalandan kim ölmüşş

Bi sınavı atlatmış olarak geldim sana
Nasıl geçti dersen bence kötüydü neyseki vizem yüksektide içim rahat biraz ben bi sayfayı dolduramadım insanlar ek kagıt falan istedi tuhaftı kaldı 5tanecik şuan ben insan degilmiyimi dinliyorum kafayı yedim sanırım çile çektirdin derman arattın
ayy konsantre olamıyorum şarkıdan kapatıyım en iyisi baya name yaparak söylüyorumda
neyse sabah bi kalktım hasta olmuşum çok korktum agrım tutucak diye hemen agrı kesici içtim agrımadıdün yaşattıgım gerginliğin sebebi belli oldu yüzümdeki bikaç yeni sivilcede bana hediyesi
Acilen sinemaya gitmem lazım 'Kurtuluş Son Durak' merak ediyorum bi finallerim bitsede kendimi atsam sokaklara
nedense sana yazıcak bişey bulamadım şuan

slm günlük çrş ve prş toplamda 4 sınavım var ve ben daha 2 sine hiç dokunmadım çok mu rahatım ne ya
bitsede gitsek modundayım artık ya 18ine aldım biletimide ama aşkım 2 gün sonra gidiyor
burda çok güzel kar yağıyor keşke oturup beraber izlesekşu izmire gidelimde bir ohh kafamız rahat gezelim buarada sana bir plan var demiştim ama belli olmayan plan işte onun için gidip alışveriş yaptımolsun gidersek hazırlanayım yavaştan mantığıyla böyle işte neyse ben gideyimde çalışmaya çalısayım biraz

Babalarının terk ettiği kızlar, kötülüklerinde cömert, aşklarında hazin ve güvenilmezdirler.'' en sevdikleri ve onlara en yakın erkek onları terketmiştir çünkü!

demin sitede bunu okudum ne denilir ki,son nokta

Son düzenleme:
Eevvvvvveeeeeettt günlükkk evimdeyim sınavlar da bitttiii oohhhhh aydınımmmmmm kurban olurum memleketimee

sevgili günlük moralim çok bozuk.şuan ikiz bebeklere hamileyim ama bir türlü dünya sıkıntılarından bebeklerime çok sevinemiyorum.bu dünya ne kadar acımasız insanlar ne kadar kötü.arkadaşlık dostluk hikaye peki kime güveneceğiz biz herşey menfaat olan bu dünyada.bir arkadaşım vardı arkadaş bile demek istemiyorum hamile kaldı ben o zaman hamile değildim tedavi görüyordum hamileliği nin sonuna kadar bizde geçiri canım şunu istedi canım bunu istedi.ben her dediğni yaptım.şuan ben hamileyim bana bugün öyle bir mesaj atmışki moralim sıfıra indi.arkadaş neden ben senin zor gününde yanında oldum peki sen nerdesin sana değmezmiş bunu o zamanda anlamıştım ama şu merhamet duygum varya artık kimseye acımıyacağım hep fedakarlık hep fedakarlık nereye kadar.yazık verdiğim tüm emeklere helal etmiyorum beni enayi gibi kullanan hiçkimseye hakkımı sanada haram olsun arkadaş tanıdığım güne lanet olsun seni.sen ve senin gibileri allaha havale ediyorum benki kimsesiz bir insanım yallardır bebek özlemiyle yanan biriyim.sen kimsinki beni bu kadar üzecek vasfın nedir tek artın varlıklı bir insan olmanmı rabbim sen ve senin gibileri bana uzak etsin.rabbim ne olur beni senden başkasına muhtaç etme senden başkasına el açtırma istettirme senden başka hiçkimsem yok rabbim sana sığınıyorum beni iyilerle karşılaştır çünkü bu insanlardan bıktım yoruldum.nefret ediyorum senden.o zaman hamileyken benim çocuğum yok diye bana nispet yapıyordun o günleride hiç unutmadım allahıma havale.haksız yere hakkıma girenlere haram olsun bütün hakkım.sanada beni senin gibi kötü niyetli insanlardan rabbim beni uzak etsin

ben geldiiim.
naber günlükcüm
beni sorarsan sevgilimle kavga ettik dün.
birden herşey güzelken b*ktan bi sebepten trip attı çocuk gibi bende susmadım
konuyu hiç olmadık taraflara çektim. canını sıktım oh olsun
sonra da ağladığına dair mesaj atmıştı umursamadım.
'seni seviyorum' yazmıştı ona da ters bi cevap verdim.
şuan da da konuşmuyoruz. sıktı artık beni.
kavga,trip, çocuk gibi küsmeler. bu saate kadar da o da birşey yazmadı bende.
keyfi bilir. kafasını dinlesin biraz.
belkide sıkılmıştır bu ilişkiden olamaz mı ?
ben de hala ygs başvurumu yapmadım.
yarın dershane çıkışında yapıyımda son günlere kalmasın.
derste çalışıyorum günlüğüm.
ama uykudan vakit kalırsa.
bana uyku de de nerde olsa uyurum öyle bi özelliğim var.
offf :S bu uyku sorununa bi çare bulmam lazım.
80 gün kaldı sınava ama ben ne kadar çalıştım desem de çok çalışmıyorum
internetten dinç tutan, uyku kaçıran ot mot bişeyler bakıyım en iyisi
umarım bulurum günlük :26:
çaaaw

sevgili günlük hamileyim hemde beş haftalık çoook mutluyum.inşallah sağlıklı hayırlı bi bebeğim olur.

sevgili günlük

erkek arkadaşımın annesi bir komşusuna benim için gelinim demiş
Başlıyorum şimdi anlatmaya. bugün bankaya para yatırmak için çıktım evden.
merkeze inmişken heyatıma da bii uğriyim dedim. ben oradayken komşu geldi.
tanıştırdı tabii erkek arkadaşım beni komşusuyla. kadın adımı duyar duymaz hazine bulmuş gibi
aaa sen ------ ablanın gelini misin dedi. gözlerim pörtledi tabi benim. dedim içimden
höööössssst bii dur orda. gülümseyerek "hayır hiç kimsenin gelini değilim ----- kız arkadaşıyım sözlenmedik biz daha " dedim.
elimi uzatıp tanıştığımıza memnun oldum dedim kibarca. ayy tabi canım geçen gün ---- abla senden pek bir bahsetti de gelimde gelinim diye bende biranda gelinimisin diyiverdim. hayırlısıyla o da olur inşallah dedi. olgun kadınmış yada kıvırmayı iyi becerdi bilemicem.

oğluyla aramızda söz yok nişan yok ne münasibet gelinim diye adımı duyuruyor etrafa.
hiç hoşlanmam böyle şeylerden. annesine ablasına gördüğüm yerde selam veririm nazikçe hal hatır sorarım
hepsi bu. şu aşama için doğru olanda bu zaten. gereksiz sevgi yumağına gelemem ben.
dereyi görmeden paçayı sıvamak denir buna. farzedelim olamadı evlenemedik.
ben mi uyuzum bilemicem ama hoşuma gitmez böyle şeyler
ne zaman resmiyet kazanır ilişkim o zaman gelinimdir der bana
yaklaşık 2 yıldır birlikteyiz. maddi sıkıntılar var aşamıyoruz.
bu nedenle işi resmiyete dökemiyoruz. isteseler destek olurlar ama oğullarını yalnız bırakmayı tercih ediyorlar.
ayyy sinirlendim işte yaa. neyse yafrumm ben sana başka bişi anlatcam.

Özel bir şirketten aradılar. Pazartesi mülakata gideğim. Sanırım anlaşacağız. Telefon görüşmesi olumluydu.
Ben başvurmadım. Onlar beni bulmuşlar üye olduğum site sayesinde. Dua et olsun bu iş. İyi bir firma çünkü.
Daha önce bahsettiğim 2 iş vardı ya Biri yattı olmadı uzlaşamadım.
Diğeri tamamdır. Haftaya deneme sürem başlayacak.
Durdum durdum biranda iki iş sahibi oldum/olacağım sanırım.
Rast gider inşallah ve mutlu olurum.
Huzur yoksa çalıştığın yerde. çalışmak işkence gibi geliyor yoksa

Daha iyiyim günlük.
Burada çok sevdiğim bir arkadaşımın sayesinde ayakta duruyorum.
Kimseye anlatamıyorum başka.
İnsanlar bunu kullanmak için ellerinden geleni yapıyorlar çünkü.
Ne yapalım, Allah başka dert vermesin.
Hadi kal sağlıcakla.

Zaten hasta olunca agrı vb. şeyler oluyo artı çıkan sivilceler nedir yani bide final haftası stres ohh bi süre suratımda yakın arkadaşlarımla dolaşırım artık sabah olduğum sınavımı okumuş adam ortalamama bi puan eklese B gelcek yaparmıki acaba yapsa iyi olur darısı diger sınavlarımın başına
Demin arkadaşım aradı bi derse birlikte çalışcaktık bizde kalıcaktı şimdi iki kişi daha eklendi tamam ev büyük ama yatak yokki o kadar nereye sıgdırcam bilmiyorum salonda yatırmak istemiyorum c.tesi kalcaklar pazar günü babam evde erken falan kalkar puff bilemedim şuanyer yatagı yapcaz artık
bitsede gitsek ya

annem bu evden gitmekte kesin kararlı günlüğüm.
sizde hazırlanın somestrda gidiyoruz dedi. :26:
beynimde binbir düşünce dönmeye başladı şimdiden.
nerde ev tutacağımıza bile karar vermiş annem.
yeni bir hayat, yeni bir düzen :44:
korkuyorum günlük.
hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
ey gönül neden sana iyi davrananı değil de çile çektireni istersin?bu kez nazik bir çocukla karşı karşıyayım...ama yok işte...yağızımı aldatmış gibi hissediyorum...hem onu da anlıyorum...beğenmeden olmuyor...itiraf meselesine gelince...yapamayacağım galiba...bir faydası olmayacak çünkü...standartları çok yükselttin be aşkım...ben bundan sonra kimle tanışsam seni arayacağım...neyse tecrübe oldun diyelim...ama çok çektim,bezdim,mahvoldum ben...en ilginci bilmiyorsun...bilsen de anlamazsın...boşverelim aşkım...ilginç,kırık dökük,tuhaf,çocukça bir anı olarak kalsın...bir de benim senden bahsetmeye son vermem lazım...

sinirden başıma ağrılar girdi bugün
bi insana değer ver, hayatının tam merkezine koy onu,
o da gelsin bi güzel ağzının payını verip had bildirmeye çalışsın sana
iyi oldu ben hakettim, akılsız başım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…