sevgili günlük
erkek arkadaşımın annesi bir komşusuna benim için gelinim demiş
Başlıyorum şimdi anlatmaya. bugün bankaya para yatırmak için çıktım evden.
merkeze inmişken heyatıma da bii uğriyim dedim. ben oradayken komşu geldi.
tanıştırdı tabii erkek arkadaşım beni komşusuyla. kadın adımı duyar duymaz hazine bulmuş gibi
aaa sen ------ ablanın gelini misin dedi. gözlerim pörtledi tabi benim. dedim içimden
höööössssst bii dur orda. gülümseyerek "hayır hiç kimsenin gelini değilim ----- kız arkadaşıyım sözlenmedik biz daha " dedim.
elimi uzatıp tanıştığımıza memnun oldum dedim kibarca. ayy tabi canım geçen gün ---- abla senden pek bir bahsetti de gelimde gelinim diye bende biranda gelinimisin diyiverdim. hayırlısıyla o da olur inşallah dedi. olgun kadınmış yada kıvırmayı iyi becerdi bilemicem.
oğluyla aramızda söz yok nişan yok ne münasibet gelinim diye adımı duyuruyor etrafa.
hiç hoşlanmam böyle şeylerden. annesine ablasına gördüğüm yerde selam veririm nazikçe hal hatır sorarım
hepsi bu. şu aşama için doğru olanda bu zaten. gereksiz sevgi yumağına gelemem ben.
dereyi görmeden paçayı sıvamak denir buna. farzedelim olamadı evlenemedik.
ben mi uyuzum bilemicem ama hoşuma gitmez böyle şeyler
ne zaman resmiyet kazanır ilişkim o zaman gelinimdir der bana
yaklaşık 2 yıldır birlikteyiz. maddi sıkıntılar var aşamıyoruz.
bu nedenle işi resmiyete dökemiyoruz. isteseler destek olurlar ama oğullarını yalnız bırakmayı tercih ediyorlar.
ayyy sinirlendim işte yaa. neyse yafrumm ben sana başka bişi anlatcam.
Özel bir şirketten aradılar. Pazartesi mülakata gideğim. Sanırım anlaşacağız. Telefon görüşmesi olumluydu.
Ben başvurmadım. Onlar beni bulmuşlar üye olduğum site sayesinde. Dua et olsun bu iş. İyi bir firma çünkü.
Daha önce bahsettiğim 2 iş vardı ya Biri yattı olmadı uzlaşamadım.
Diğeri tamamdır. Haftaya deneme sürem başlayacak.
Durdum durdum biranda iki iş sahibi oldum/olacağım sanırım.
Rast gider inşallah ve mutlu olurum.
Huzur yoksa çalıştığın yerde. çalışmak işkence gibi geliyor yoksa