sevgili günlük arkadaşa hokkalı bir cevap yazdım içim öyle rahatladıki.ey insanoğlu neyine güveniyorsun ölüm var ölüm.rabbim seni çok seviyorum sen beni hiç sıkıntıda bırakmadın sana bin defa şükür şükür şükür.sen varsınya dünya umrumda değil sen bizim sahibimiz herşeyimizsin.seni çok seviyorum yüce rabbim sevgilim
sevgili! günlük.. zaten bu kelime sana yakışıyo sadece sanki.. sözümü kesmeden sessiz sedasız hep dinledin beni, aslında günlerim ite kaka geçiyor bazen nefes alamadığımı hissediyorum bir insan içinde bu kadar şeyi nasıl biriktirebilir kendime bile şaşıp kalıyorum.. 4 ay sonra 21 yaşıma değil 30uma giricem sanki.. içimde tutamayıpta söylemeye korktuğum çok şey var yalnızlığa dair çığlık atasım var hatta geceleri başımı yastığa koyduğumda yastığım ıslanırken dinlediğim müzikle uyuyakalıyorum çoğu zaman.. çocukken parka gittiğimde salıncak sırasında "ben önce geldim, sıra bende" kavgasını özlüyorum.. ama babasıyla parka gelen çocukları gördüğümde eve boynu bükük döüşümü bütün gün yemek yemeyip camdan öylce bakışımı hatırlamak istemiyorum.. dokunsalar ağlıcam derler ya, dokunanım yok gibi.. o kdr şeffaf bi çzgideyimki eskiden olsa deli gibi yazılara dökerdim kendimi, sonra okunmasın diye yırtardım, içimi rahatlatırdım en azından.. aile kurma hasreti çekiyorum günlük.. kendi kanım canımdan bi bebek istiyorum, tamamen kavrayamasada bi parmağımı tutmaya çalışan minicik elleri olan meleğin annesi olmak istiyorum.. kısmetimde ne var, nolucak hiç bilmiyorum şuan bildiğim tek şey arafta olduğum..
selam gunluk.20 dk dolmus bekledım bugun gelıyor dolu gelıyor dolu en son bırıne bındım gorsen döt döte gıdıyoruz put gıbı kımıldamadan işe geldım kadının bırısını gozaltlarını bembeyaz yapmıs kırmızı allık mor far surmus mor farıda bır guzel goz altına gelmıs gozaltları morumsu beyaz bır garıptı anlıyacagın bırde havalı havalı yuruyorkı gorme :))
kar yagıyor lapa lapa o kadar guzelkı dısarı bakmadan kendımı alamıyorum huzur verıyor bana kar yağışı.
dün telımı kapattım oğleden sonra bunada yazdım sarjım yok telım kapanabılır dıye.eve gıdınce actım 1 kere aramıs yarım saat sonra ben aradım mesgule atıyor ıyıce ustune gıttım kavga cıkartıak yer arıyorum zaten aradım mesgul aradım mesgule atıyor msj attım arabanda yok zaten dukanın onunde nerdesın sen benı aradı cemın yanında hay cem kadar kafana tövbe tövbe :) aramadım gece 10 gıbı aradım mesgule attı ıyıce sınırlerım tepeme cıktı msn attım sen o telı mesgule at ben senı arayınca senın aklına gelıyım hadı bakalım hayırlısı yazdım sonrada aradı acmadım aradı acmadım 8 defa aradı sonrada msj atıyor ıyı geceler dıye yuzsuz bencıl.bak gunluk buraya daha bu adamla ılgılı neler yazıcam neler ben mutlu olurken sende mutlu ol olurmu gunlugum.hoscakal.bir durum olursa yazarım sana
SELAM günlük...
inanılmaz kar yağıyo 40 cm e ulaştı heryer bembeyaz o kadar güzel ki.. dün iş yerinde arkadaşlarla çıkıp kar oynadık çocuklaştık çok iyi geldi... ama televizyonumuz çalışmıyo çanak anten çatıda olduğu için üzeri karla örtülmüş doğal olarak hiç bi kanal çekmiyo.. bütün gece oturduk biraz kitap okudum biraz radyon dinledim.. fotoğraf baktım derken ablam 7 yıldır falan günlük tutar 5 ajanda bitirmiş tam. onları çıkardı yazdığı şeyleri okudu ara ara, ne günler geçirmişiz be acı tatlı bir sürü anı var yıllarda... eminim bi 5 yıl sonra şu hallerimde bana tuhaf gelecek üzülmeye değmiyo hayat öyle de böylede devam ediyo işte... ailemi çok seviyorum ben günlük yaaa allahım ayırmasın bizi.. ablam günlüğe kaç kere kardeşim şöyle böyle diye yazmış beni ne kadar sevdiğini anlatmış o da benim ablam, kardeşim, bacım, sırdaşım HERŞEYİM...
bugün iş görüşmesine gidicem günlük
öyle çok umutlu değilim ama olsun istiyorum. paraya ihtiyacım var
hangimizin yok ki hazırlanıyorum bir yandan yavaş yavaş saçımı yapmak istedim ama yağmur yağıyor nafile...
bu aralar yine sıkıntılı döneme girdim halbuki içimi sıkan öyle aman aman bi durumda yok havadan olsa gerek
dün aşkla çok güzel konuştuk her geçen gün hedeflerimize biraz daha az zaman kalıyor. geleceğimiz yavaş yavaş şekilleniyor.
onunla bu konuları oturup konuşmak içimi çok rahatlatıyor.
neyse hadi ben hızlı hazırlanmaya başlayım yoksa geç kalıcam
adios amigos
başım çok ağrıyor günlük, 4 5 tane ilaç içtim hala geçmedi, içmediğim miigren ilacı kalmadı...
üzülüyorum bazen neden ben diye, ama şükretmeliyim...
sorun baş ağrısı değil zaten, ne hissettiğimi ne düüşündüğümü bilmiyorum..
karmakarışığım işte... hiçbişey yapmak istemiyorum....
üzgünüm kırgıınım sinirliyim...
Ders çalışıyorum artık sende daha az vakit geçirmem lazım nasıl yapıcaksam...
Güzel bir söz duydum seninlede paylaşayım;
Diyor ki 'Yutmak insanoğluna bırakılsaydı,Kendi tükürüğünde boğulurdu insan'
Gerçekten öyle farkında bile olmadan sürekli yutkunuyoruz.
Bu kadar aciz insanoğlu aslında...
12deki çanların sesine uyandım ne uykucu oldum ben böyle yaa
2 gündür çok başım ağrıodu valla bu migren beni öldürcek, bu başağrıları insanı yaşamaktan soğuto gerçekten..
ama şimdi iyiyim...
yarına sınavım, pazartesiye ödev teslimim olmasına rağmen hem de
yarın burdaki ilk sınavıma giriyorum bakalım nolcak kalma lüksüm yok dua edin de geçiyim tüm derslerimden
dün kamerada babamla konuştuk baya.. nasıl da özlemiş beni bakışları sevgi ve özlem doluydu resmen :103: ama ayağını kırmış nasıl üzüldüm.. bugün ameliyat olcak sanıırm, keşke yanında olabilsem:26: Allah şifa versin babacığma
aşkla bugünlerde limoniydi aramız.. beyfendinin sınav haftası geldi çattı diye.. gerçekten çok zorlanıo, okulu bitirmeye de kararlı, o yüzden çok stres oluo.. yüzünde hep sivilceler çıkmış, kıyamam eninde sonunda bitcek o okul.. çalışsın yapsın
çok mu gaddarım ne
off yarın sınavda napcam acep.. çok zor sormasa bari... anlamak mesele değil de, akıcı bi şekilde anlatmak mesele... ama hiras bunun da altından kalkar yani öyle umuyorum :18:
şaka gibi yaa ankarada nasıl kar varmış okullar filan tatil olmuş.. ama ben 3000 km daha kuzeyde olmama rağmen burda hava gayet güzel.. polonya son yüzyılın en sıcak kışını yaşıo diyolar.. -35 dereceymiş geçen yıl bu zamanlar.. şuan +4 derece.. benim şansıma sanırım.. hiç sevmem kar filan.. sıcak iklim insanıyım ben kardeşim ben gidene kadar da bozulmaz havalar inşallah.. doğru dürüst kalın bi montum bile yok, boşuna masraf çıkmasın başıma :97:
artık iyice bitse de gitsek moduna bağladım günlük:104:
çook az kaldııı :124::124::124:
nerdeyse bir ay sonra evimdeyim yuvamdayım sevdiklerimin yanındayım :119::119:
Kötüyüm günlük ötesi var mı?
Bunaldım, sıkıldım artık...
Rabbim sonumuzu hayır eylesin.
Herkese hak bazı şeyler bir bana mı kabahat yaa...
Allah'ım gör şu kulunu, yardım et yaa...Ne olur
Ağustos 2010'da hayatıma giren, bugüne kadar ki en ciddi ilişkim sandığım, sevdiğim, çok sevdiğim, ellerini öptüğüm, dudaklarından öperken içimin gittiği, çok çok sevdiğim adam, kocam olacağını sandığım, gelinliğimle ona koşacağım günü beklediğim, canım, sevgilim, bebeğim, çocuğunu doğuracağım adam, o'ydu işte o'ydu, değil miydi, yine mi yanılmıştım, yine mi ayrılık yine mi hüsrandı, yine gözyaşı yine beklemek, gözyaşı mıydı, hani o'ydu, yüzük takmıştı, can'dı, ben'di benimdi, değil miydi, gitmiş miydi ama gelmemiş miydi, hani nerdeydi, yine mi boşluktu, yine mi ağlama krizleri, yapayalnızlık mıydı. Hani kaderdi, hani gitmezdi, nerdeydi, yoktu, 'güçlü bir kızsın atlatırsın' dedi ve gitti, gelmeyecekti, yüzüğüm elimde kaldı.
selaaam.
bugün ygs başvurumu yaptım günlüğüm. :126: sabah kalktım dershaneye gittim çıkışta da bankaya para yatırıp doğru eski okuluma gittim.
giderken öyle fena oldum ki nedense, baya bi duygusala bağladım hatta
neyse gittim başvurumu yaptım. daha diplomamı bile almamıştım onu aldım.
sonra da doğru eve geldim.
dünden beri de ne ondan ses var ne benden.
bu sefer pişman olmamı bekliyo sanırım.
sabah telefonu elime aldım mesaj atmak için sildim sonra, vazgeçtim
şu gururumdan birkez olsun vazgeçemiyorum ama mesaj atmaktan vazgeçebiliyorum işte
neyse zaten yarın ygs başvurusunu yapmasını hatırlatacağım için mesaj atmam gerekecek.
yarın izinli bide ama görüşemicez heralde
çokta özlemiştim ama kısmet değilmiş demekki :26:
neyse gittim ben.
selammm günlükcann mutluyum sınavlarım bıttı kucuk yıgenımı cok ozledım ona sarılmayı cokkk ozledım anne yarısı oldum :)) neyse valla sınavlarda bıtınce ustumden koca bır yuk kalktı ıns sonu hayırlı olur ne dıyım oyle ıste cnm yarında gıtmeyecem hıcbır yere oturcam evımde zaten belım agrıyorrr bıktım su cekılmez bel agrılarından da salı bır bıtsın dedım oda gectı omur de boyle gecıyorr naz yapmayıda cok severım neyse konudan konuya atladım hehehe gorusuruz gunlukcum sana hep guzel seyler yazıyım ınss
Eski sevgilimle bir konuşmaya gelmiyor.
Bambaşka bir mevzudan bahsediyorum hemen araya sıkıştırmış aşklı bir laf "burnunda tütmek deyimi senin içimdeki yansıman" diyerek.
Bi soğu benden arkadaş ya! Bi git ya! Hala nasıl böyle şeyler söyler.?!
O kadar reddetmişim, takmamışım, süründürmüşüm... Akıllanmaz bu çocuk. Yok!
Annem de çok güldürdü beni bir kez daha.
Dün gece yine şimdiki aşkım için "Kızım bak bunu da güzel sözler söyleyip kendine bağlama, yazık, ah alırsın" dedi.
Normalde "kızım erkeklerin her lafına inanma, tatlı sözlere kanma" diye nasihat verilir, bizde işler tersine...
Valla hiç de sonu ne olur diye düşünerek yaşayamacağım.
Ne aşklar bitiyor, ne aşıklar bambaşka adamlara kadınlara dönüşüyor...
Zamanla bizde de her şey olabilir. Nereden bilebilirim ki şimdiden neler düşüneceğimi, neler yapabileceğimi...
Ya da onun neler düşünüp yapabileceğini... Belki o istemez, belki ben...
Belki de böyle güzelce sürüp gider ilişkimiz.
Bir dolu ihtimal varken, acaba hangisi diye düşünüp yıpratamam kedimi.
Son bir sınavım kaldı bu arada. Bugün 2 tane vardı ama gitmedim.
Bakalım ne olacak benim sonum. :18::18:
Son kalan sınav da zor bir şey değil zaten. Anlayacağın oldukça rahatım şu aralar.
Yeni bir kitaba da başladım ayrıca.
En son okuduğum olağanüstü bir şeydi. Bu o kadar akıcı değil lakin güzele benziyor.
2 güne bitirmek gibi bir hedefim var. Oldukça da kalın aslında.
Bakalım. MucksssS.
Bu ne boğuk hava dimi insan mutlu olsa bile bi durgunluk oluyo üstünde
bugünde ders çalışamadan bitti of off yarın beynim error vercek anlaşılan onca konuyu bi güne sığdırmaya çalışcagım için napıyım ama sabah kalktım arkadaşıma gittim teyzesinin mevlüdü vardı eve gelmem 5 buçuk oldu yemekti derken oldu bu saat hayatımda gördüğüm en ilginç mevlüttü gerçekten altın günü tadında
Ama gelen hocayı tebrik ettim..Dua okunurken Atatürk içinde bişeyler söyledi ne güzel
kızlar msj attı daha dogusu toplu msj finaller bitmeden toplanalım diyolar dogum günümden sonra bi sogukluk vardı arada onunda telafisi olur diyolar bilemicem artık nası olur biri burnundan ameliyat olcakmış ve ben bunu tesadüf ögreniyorum ne hale gelmişiz haberimiz yok
neyse diyorum ve konuyu kapatıyorumşu finallerden bi kurtulsam hepsini geçerek ohhh mikeemmel olcak
aşkta inş cuma günü izinlidir
Benim dünyalar tatlısı arkadaşım dostum msj attı geçen tatil dönüşü.
Bi şey gördüm çarşıda sana aldım hemen dayanamadım diye ben de tabi meraktan çatladım, anlatmadı
Gittim baktım bi de ne almış dersin günlükcümmmmm patikkkkkkkkkkkkk bebek patiğiii allahımmmmm gözlerime inanamadım
Bir çift sarı bebek patiği
Dedi ki ya kız ya erkek belli olmaz sarı aldım diye
Çatlak bu kız yaa daha seneler var bana patik almış çok mutlu oldumm hep saklıcm onu teyzesinden hediye