Popüler Konu Sevgili günlük...

Yarınki sınav o kadar önemli ki
Kaderim bu sınava bağlı resmen
Formasyon,yan dal,yatay geçiş
Bütün bunlar bu sınavı verip veremeyeceğime bağlı
Offf

Çok yoğun bir gündü.
Yorgunluktan ölüyorum. İşlerimi bitirdim az sonra yatacağım.
Yarın okul ve yine yorucu bir gün var.
Ama işallah cuma dinlenebileceğim.
Uyumak ve çok dinç olarak kalkmak istiyorum...

kendim için güzel şeyler yaptıkca yazıcam didim ya sana günnük
ben yarın Allah'ın izniyle izmir yolcusuyum

Anlatmasına anlatırım da günlük,
Sen bilmek istemezsin belki...

Bir erkek
seninle konuşunca rahatlıyorum diyebiliyor ,kimseye anlatmadığı yaşadığı özel hatıralarını gönül rahatlığıyla benmle paylaşıyor ama gel görelim neden aşık olmaz o kişi bana Bu kadar güveniyorsan madem bana, aşık ol
Gözlerini görünce içim bir tuhaf oluyormuş yine hatırladım:26: uzun zamandır görmemiştim onu 2 yıl olmuş .Ama o beni o gözle görmedi .. Hafiften de belli etmiştim üstelk sana hislerimi. Değişsen ya ne var ...

Şanslı kızlara oyuncak ayının içinden yüzük çıkar, şanssızlara da adamın içinden ayı çıkar. Şans işte!

o böyle oldukça hadi kalk evlenelim diyesim gelio :123:

nasıl mutlu edio beni bi bilsen

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu gece niyeyse heyecan bastı

Halbuki daha 4 ay var evlenmeme

Cuma beğendiğim gelinliği deneyeceğim, ondan olsa gerek bu heyecan

Daha çeyize başlamadım, yetişicek mi sence? :18:

Salı nişanlıcık gelicek inşallah, nikah işlemleri için yıllık izninden 3 güncük almış.

Bakalım 3 günde halledebilecek miyiz?

bebeğimi kaybetmeseydım bugun dogum yapacaktım daha ne soylenebılırki... kelimelerin bogazımda dugunlendıgı an..çaresızlık...gözyaslarım... isyan etmemek,edememek.. kadermıs diyivermek.. meleğimi kollarıma alamayıp miss kokusuna hasret kalmak basım ağrısı tuttu ,,uykusuzluk basdonmesı ...

kadermişşş.... buda bir imtihanmış demek ,zorda olsa... neden ben dıye isyan edememek... lal olmak..

hala daha inanamıyorum bebegıme kaybetıgıme sankı o ben değilim bir baskası benım meleğim yasıyor ,geceleri uyanıyorum bazen sesine ağlıyorr beni istiyor ,cagırıyor yanına.. gidiyorum evin içinde dört donuyorum bulamıyorum seni yavrum.. bazen babacın yakalıyor benı gerı goturuyor yataga sarılıyor bidaha gitmeyeyım senı aramaya cıkmayayım dıye..

seni çok istemiştim ben yavrum acaba ondan mı oldu... üzerine çok titremiştim hemde cok.. Rabbim bu nasıl bi imtihandır böyle..dayanmak çok zor...

kasvetli'nin yazısını okudum,içim parçalandı,gözlerimden yaşlar akıyor ve tüylerim ürperdi,bu şekilde yazıları okuyunca gözyaşlarımı tutamıyorum.

allahım sabır versin ona ve bebek hasrreti çekenlere,çok zorrr gerçekten.herşeyin hayırlısı demekten başka çare yok malesefki

gelelim bana,

bu hafta hep gece 3 de uyanmalar ,ve yarım saat yatağın içinde oturmalar,niye böyle oldummm ben..

kafama bişeyde takmıyorum veya bana öyle geliyor bilemiyorumm:26:

Sen gideli kaç saat oldu ? Kaç gün geçti, kaç hafta..? Saymadım.. Bana yüzyıllar geçmiş gibi geliyor. Son anda sen giderken gözlerinin buğusunu bıraktın.. Şimdi sis içinde bütün dünya. Çiçekler gözyaşlarımı içti, sen onları kırağı sanırsın, çiy sanırsın.. oysa hepsi benim gözyaşlarımla ıslak..

Sevgilim özlüyorum seni.. Bir balta indirildi, içimden bir ağaç köküyle devrildi. Gözlerimden akan yaştan belli değil mi, içim kanıyor. Özlem bir bulut gibi sarıyor beni, kuşatıyor . Seni sevmek bir sonsuzluk gibi büyüyor içimde... Haftanın her gününe, geçen her saate senin adını verdim. Senin adınla başlıyor mevsimler, yıllar sen varsan içinde, geçerli...

Özlem bir yağmur gibi yağıyor üstüme. Damlalar yüreğime vuruyor. Gecenin karanlığında bir başınayım.Uykularım bölük pörçük. Bütün rüyalarımda sen.. gözlerim kapanır kapanmaz gözlerin yaklaşıyor. Sonra bir rüzgar alıp seni, benden uzaklara götürüyor...

Geceler boyu sabahlayıp uğruna, boşluğa düştüğüm sevdiğim, bir tanem, gözbebeğim.. Yüreğimden mühürlendim sana.. Şiirler havalanıyor kuşlar gibi, şarkılar ağlıyor yokluğuna.. Sevgilim hayatı sende buldum ben, tükenirsem sen tüketirsin beni...

Yoksun, gittin, tek başına koydun... Bu nasıl bir özlemdir, kendi gövdem ateşten bir gömlek.. yanıyorum..Yetti artık, yetiş n'olur dayanamıyorum...​

Günlük bugün bi iş görüşmesine gittim.. Öğleden sonra bir başkasına daha gidicem

Sabah sabah ne komedi yaa

gidiceğim yer bi fabrika. Bana görüşme için 9:30 a randevu verdiler. Gittim oraya giden köy arabasına şoför yok başkası açtı kapıyı bindim minibüse.. saat daha 8,45

oturdum bekliyorum..

Bide ne göreyim saat tarifesinde aracınb 10 da kalkıcağı yazıyor Kimse yok kapılar kapalı eee nasıl inicem ben :18:

Geçtim şoför koltuğuna tıklattım camı çöpçü bi abi açtı kapıyı sağolsun

Sonra başka bi görüşmeye gidicektim haftaya aradım dedim ben geliyorum oraya gittim günlük.. BU sabahki yeride öğleden sonraya ertelettim

selam günlükk..

bugun giydim kırmızı kazagımı kırmızıda ruj sürdüm keyfım yerınde ama hayattan bıkmıs gıbı bır goruntum var.karnım aç kılo almısım 1 ayda 3 kılo almısım gunluk sabah 60 gorunce şokkk oldum şok.acele dıyete gırıp o aldıgım 3 kıloyu vermem lazım.kız gunluk kısında kılo verılmıyorkı sabah cıkıyorsun ıse gel aksam cık eve gıt ee hareket nerde aksamda dızı ısle yemek ye yine otur.

bugun sınava basvurdum para falan yatırdım barajı gecersem acıktan yenı bır bolum okumak nıyetındeyım işalah.yas oldu 25 kendımı yaslanmıs gıbı hıssedıyorum off offfff.

bu yag benım yuzume cok ıyı geldı gunluk ızlerımın rengı acıldı artık benı rahatsız etmıyor gunluk.dunde sıparıslerım geldı bugunde kalan yarısı gelecek.işte boyle

hoscakal

kasvetlinin yazdıklarına içim acıdı günlük kendi içimde hissettim allah ona nur topu gibi sağlıklı evlatlar nasip etsn..
bende tuhafım günlük :44::44::44:
dün sevdicekle tartıştık haddini bildirdim biraz kırıcı konuştum
sonra üzüldüm ama ben ne ki çooooooooook inatçı :26: allahım delirtti beni
akşam oldu kızlarla toplandım oda yazmış bende iyiyim günümde çok iyi geçti saol ya senin?
tabi bende pişkinliğe vurup iyice aaa benimde güzel geçti dedim
bana çok acımasızsın dedi
sonra gece bir sürü mesaj atmış hiç birine cevap yazmadım uyudum sandı iyi geceler mesajı yazdı
sabah görmedim uyumuşum dedim ö.değil dedi bende peki. dedim
oda buluştuğumuzda sana bi kutu peki alcam dedi
bnde altta kalır mıyım mum yakıp sana hediye ederim dedim sustu kaldı garibim
he bide şehrimizde saçının rengi bal köpüğü, totosuna kadar uzanan kaynaklı mavi lensli,dudakları silikon olduğu halde doğal olduğunu
idda eden karakter abidesi tarz olduğunu sanan çok kaaa oldum ya diye gezen bi kız var:120::120: adı pamukmuş görsem gömcem gözüne iki tane
3 gündür kıl oldummm :120::95:

ben geldim.
musmutluyum aslında herşey b*ktan ama ben niye böyleyim anlayamıyorum
dün mesaj attım benimkine. nerdeyse ilk defa.
hatanın bende olduğuna dair bir mesajdı. atarken o kadar çok zorlandım ki.
gururumu bırakamadım bi türlü kenara. ama sonrasında o nasıl yapıyodu diyip attım.
sonra biraz konuştuk. ama soğuk.
hata sende vs dedi. bende evet bende dedim. ama durduk yere de söylemedim onları sen damarıma bastın dedim.
herşey düzelmiş gibiydi, bugün yine kavga ettik.
ama bu sefer tamamen ben haklıyım. izinli bugün, görüşelim dedim. hastayım dedi. kesin bahane tabi.
bende tartıştım. sonra da ne ondan ses var ne benden.
bu sefer mesaj atmam. atmazsa da umrumda olmaz
dün gece de banyo yaptıktan sonra ders çalıştım yatmadan. anladım ki gece daha iyi çalışabiliyorum.
yapamadığım bi konuyla ilgili soru çözebildim.
gerçi kitapta baya iyi anlatıyodu. çözümlü örnekleri falan güzel
bugünde o kitaptan çalışıp soru çözücem. diyorum ki acaba gündüz biraz uyuyup gece ders mi çalışsam? :44:
neyse bunu düşünürüm
bi ruj almışım muhteşem pas kırmızısı. çokta yakıştı
bide telefon kılıfı aldım benimki diğer kılıfımı pembe diye kırdı pazar günü
sonra da eve geldim işte.
ay bi arkadaşım var yolda onunla sohbet ede ede geldim. ona herşeyimi anlattıkça anlatasım geliyo niye bilmiyorum. :44:
çok nadir olur bana bu. hatta en yakın arkadaşıma bile anlatmak istemediğim şeyler oluyo.
içimden gelmiyo çünkü. neyse yolda da onunla sohbet ede ede geldik iyi oldu
hadi byee

Mükemmel bir site buldum günlük. Kesinlikle bana büyük bir katkısı olacak özellikle telaffuzumda.
Mutluyum bu arada ben çok evimdeyim tv desen her dk karşımda ohh daha ne olsunn

ben geldim günlük
sevgiliyle geçirilen 24 saatin ardından burdayım
dün iş görüşmelerine gittim aslında bi taneydi görüşmem ama araya bi tane daha eklenince ona da gittim
sonuç bekliyorum şimdi ama büyük ihtimal olumlu olur gibi
sonra aşk beni aldı
akşam dışarı çıktık birlikte arkadaşlar falan oturduk sohbet ettik hava buz gibi ama olsun içimi ısıtıyor benim
saat 23 e geliyordu kalktık kafeden.
evde de dizi açtık yeni bi diziye başladım günlük
terra nova diye hoşuma gitti fantastik bi konusu var 3 bölüm izledik daha geç olmasaydı bi bölüm daha izlerdik kesin
sabah zar zor uyandık yahu bir de spor salonuna gidicekti yazık aşkıma yorgun argın
öğlene doğru beni bırakıp gitti spora
bende boş boş duruyorum şimdi
nalet bi son sınav var
ayyyy ben sana bu ara hiç bahsetmedim sınavlardan aman zaten bende pek umursamıyordum :37
tüh be boş boş oturamıcam bak aklıma geldi
ben çalışmaya gidiyorum günlük
adios amigos

Sevgilime aşık olabilsem iyi olurdu.
Diğer görüşmelerimizde olur belki.
Hayalimi süsleyen erkek o değil. Buna eminim.
Ama değişebilir fikrim di mi?
Nasıl bu hale geldi bu iş? Sözde o benim ilk ve tek aşkımdı.
Uğruna savaş verdiğim tek erkekti.

:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…