çok kötüyüm ağlıyorum
herşey üstüste geldi biraz rahatlamak kafamı boşaltmak istiyorum ama olmuyor
neyseki ev biraz boşaldı 15 gün rahatım bazen sıkılıcam belki ama iyi olacak annem babam ben kaldık babam zaten işe gidiyor
birkaç gün kendime biraz vakit ayırmak istiyorum biraz da misafir gelse istiyorum ama inşallah sevdiğim insanlardan gelen olur
yarın biraz kıl tüy olayına gireyim diyorum sabah halledeyim pazartesi de belki biraz dışarı çıkarım sonra birkaç ev işi
sonra da banyo yaparım salı günü de kuaföre giderim kaşımı aldırırım
Eki Görüntüle 331108
manikür de yaptırırım çarşamba günü de temizlikçi gelecek ev temizlenir bir güzel
rahatlarım biraz midem de rahatsız bu ara ya şişkinliğim var karnım acıkıyor ama iştahım da yok bir tuhafım yani çok da tuzlu yemişim ödem yaptı vücudum hiç iyi hissetmiyorum kendimi şu midem bir iyileşse rahatlarım bayağı:105:yarın fırsat bulsam da sigara içebilsem gizli içiyorum da o da iyi gelir kaç zamandır içesim var ama fırsat bulamadım yarın inşallah içerim
odada yalnızım güzelmiş burda yalnız olmak unutmuşum yalnızlığı özlemişim ya çok iyi gelecek bana bu 15 gün
bugün göz kalemim eyelinerım geldi henüz denemedim denememde lazım ama bu ara pek makyaj yapasım yok doğal takılıyorum saçımı toplayıp
çıkıyorum dışarı rahatım böyle
geçmişi çok özlüyorum ya ne hale geldim iki sene önce bu zamanlarımı hatırlıyorum da nasıl hayat doluydum birşeyler yapmak istiyordum şimdi ise şu halime bak çok değiştim gerçi buna da şükür ama yine de ben kendimden memnun değilim