Popüler Konu Sevgili günlük...

ceydanın olayına herkes gibi şaşırmadım:26:nedense onda 4-5yıl önceki halimi görüyorum belkide kardeşimle aynı yaşta diyedir üzüldüm..o yüzdende barışmamasını söylemiştim sanırımşu saatten sonra ağlamak hiçbişey katmıcak bunu ona defalarca söyledim öss sonrasında yeni bi hayat çıkıcak önüne o hayat için çalışsın artık aglamayı bırakıp..o çocuktan zaten ona bi eş olmıcaktı tanımıyorum ama hissediyodum

gelelim bana
ne kadar soguk hava ellerim buz tuttubugün karşıya geçicektik ya iptal oldubabam istemedi normalde böyle şeylere asla karışmaz ama haklı bi sebebi vardı amcama çok kırgın bi olay yüzünden bizde gitmedik:26:
kardeş ya kardeş çok acı bi durum olmalı bu..
ne kadar kavga etsek bazen sinir krizlerine soksada kardeşimle hiç ayrılmayalım başımız bi derde düştüğünde hep birbirimize gidelim inş..bunları ona söyleyemiyorum duygularımı hiç belli etmiyorum aileme biliyorum ki ilerde pişman olucam ama bile bile yapıyorum gösteremiyorum sevgimi :18:neyse gidip anneme yardım ediyim birazsonrada ders çalıışrım belki
yada vazgeçtm çalışmıcam bugün
aşkta evrim geçirdi valla nerde benim romantik sevgilim ya :44:çocugun bişey yaptıgı yok aslındaama eskiden pek bi romantikti ya ahh ahh

Meraba günlükcüm,
Malum yine yoğunluktan yazamadım sana, bir yandan finallerde gözetmenlikler,
bir yandan tez önerimi hazırlıyorum, bir yandansa proje yazıyorum...
yine yoğunum anlayacağın...
ama ev arkadaşım döndü amerikadan ve yalnızlığım son buldu, artık neşeliyim.çok seviyorum ben onu
beni çok iyi anlıyor ve her zaman yanımda oluyor...canım benim...
onun haricinde bugün buruğum günlük...
2 sene önce bugün işe başlamıştım, kendi mesleğime, sevdiğim işi yapmaya,evet ailemden sevdiceğimden uzaklara gittim ama gitmem gerekiyordu,hayatıma bir yön vermem lazımdı,
peki ya geçensene bugün tatlı telaşımız, heyecanımız vardı sevdiğim adamla nişanlandım...ve hala nişanlıyım.
çok şey yaşadık 2011 güzel başlamıştı ama çok kötü bitti.
2012 kötü başladı ama umarım güzel biter...devamlı ağlayasım var, birşeyler değişti içimde biliyorum, bir adım bile ilerleyememek olduğumuz yerde saymak anımı çok sıkıyor artık,
üstelik soğuklaştım ona karşı, evet heran yanında olmak istiyorum,ama yanındayken sıcak davranamıyorum...
birbirimize sarılıp ağlıyoruz,herşey bir buruk yaşanıyor, hiçbirşey tam anlamıyla tam olmuyor...
zaman...ah o zaman ne zaman gelecek
ne zaman sabrın sonu selamet olacak ahhh ya herşeyde bir hayır var biliyorum ama işte ama...
hayatımda hep belirsizlikler var, hep bir arada kalma durumu,hep susma,hep sabırla bekleme yorgunum...
içim kötü işte günlük, bazen sadece kendimi kandırıyormuşum bu hep böyle devam edecekmiş gibi geliyor,bilmiyorum buraya güzel şeyler yazabilecekmiyim...
devamlı ağlayasım var bugün...

Ceydacım;
ilk defa yazıyorum günlük bölümüne, ama dayanamadım..
yaşadığın şeyler çok ağırdır tahmin edebiliyorum ama çok çalkantılı bir ilişkiydi canım sizinki..
seviyor muyum sevmiyor muyum diye kendinle bile boğuşuyodun zaman zaman
ayrıldığınızı okuduğumda inan seviniyordum
olmayacaktı,tanımıyorum ikinizi de ama hissediyordum..
şimdi bunları neden söyledim? ne işe yarayacak bilmiyorum..
sadece bil ki her acı geçiyor ve her şerrin arkası hayır..
inan bana hiç ummadığın anda çalacak yepyeni bir dünya kapını..
bak çizelgene;umutlarına ne kaldı ki..
daha fazla üzme,yıpratma kendini lütfen
hele hele o sigara da neyin çözümü?
gerçekten kızıyorum bu sigaraya
elin değmeyen herifi yanına neden bir kötü alışkanlık bırakıyor senin?
vücuduna zehir yüklemene değiyor mu sence?
ileride sağlığından etmeye,doğacak çocuklarının üzerinde etki bırakmaya değecek mi ki?
söndür o sigaraları...
bak göreceksin ki onunla içindekilerde sönecek..
inan bana..
Dua ediyorum sana,sende et,'O'na sığın...
seni seviyoruz...

Son düzenleme:
Yağmurlu bir günnn...
Huzurluyum allahıma şükür güzel günlüğüm her şey.
Erasmus için ders çalışıyorum. Unutmamışım hiçbi şeyi test yeteneğim kaybolmamış
Danam da maça gidiyo hadi hayırlısı akşam tv den görürüm inşallahhhh

günlük yok boyle bir uyku şimdi yorganımı cekmısım üstüme boyle gerıl gerıl gerılıyorum once, ayaklarımı az cıkartıcam yorgandan sonra donecem sagıma bir bacagımı karnıma dogru ıyıce cekıcem bırısınıde dumduz yapıcam (uyuyamıyorum baska turlu gunluk )gozlerımı kapatıp derın derın uykuya dalıcam.offf offff

bılgısayara zor bakıyorum kafamı masaya koysam uyucam sankı o kadar kotuyum gunluk 1 saat kaldı mesaı bıtmesıne haydi sabır dıyorum calısıyorum gunluk.

Nasıl sıcak bir yersin sen böyle günlük yaa.
Ceyda'nın yaşadıklarını tahmin etmiştim ben de...
Üzülme desem boş.
Üzülecek, ağlayacak ama içindeki acı hep böyle kalmayacak.
Derslerine odaklanmaya çalışsın, kendine güzel bir gelecek kurarak şaşırtsın birilerini.
İnşallah bu süreci kolayca atlatır...

Komşumuza gittim bugün ben de. Rüyasında beni görmüş, vedalaşıyormuşuz
Rabbim hayırlı kapılar açsın önümde.
Kalsam da gitsem de duam bu. Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin. Ona sığındım

herkese herkese çok çok teşekkür ederim.
en az 50 özel mesaj almışımdır günlükte kötü olduğumu yazdıktan sonra.
garip olan hiç günlüğe yazmayan, ama beni takip eden birkaç üye varmış. onlarda yanımda olduğunu gösterdiler çok teşekkür ederim.
bana dua eden, benimle aynı acıyı yaşamışcasına üzülenler var Allah razı olsun.
yine söylüyorum ağlayışlarımın hiçbiri ona değil.
ben kendime, onun iğrençliklerine rağmen nasıl o'nu sevebildiğime ağlıyorum.
hala inkar ediyor ama Allah var yukarda ben de eminim onun yaptığından.
derslerim mi? burdan ağlayarak çıktıktan sonra yıkadım yüzümü oturdum testimi çözdüm, dersime çalıştım.
geçecek çünkü biliyorum.
ağlıycam, zırlıycam ama geçecek, geçmeli.
önümde hala hayallerim var.
yarın da dershane de sınavım var sonrada birkaç günlüğüne teyzeme gidicem.
iyi gelicektir bu bana.
Allah öyle büyükki kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz.

günlük havanın böyle oluşundan mıdır nedir?
içimde bir sıkıntı huzursuzluk var
az önce test çözdüm ama hemen sıkıldım bir an önce kendimi toplamam lazım yoksa başka türlü olmaz
her şey geleceğim için.

Uzuun zaman oldu buraya uğramayalı sevgili günlük
Ben ne haldeyim merak ediyorsundur mutlaka
İyiyim çok şükür,hayatımda hiçbir değişiklik yok,her şey yolunda
Tatile girdik işte ama 2 hafta çok kısa Şu yaz tatilinden 1 hafta alıp şu kış tatilini 3 hafta yapsalarya
Neyse işte artık öyle bir maratona girdim ki kafamı kaldıracak vakit bulamayacağım
İki sene çalışıp sonra rahat etme gibi bi hayalim var ama hadi bakalım,inşallah
Bu arada hayatımın en parlak karnesini aldım
Son karnelerim artık bunlar da süper olsun dimi
Oje deliliğim tuttu yine
Dün gittim kendime karne hediyesi olarak yeni ojeler aldım
Şuan tırnaklarımda hayatımın yeşili var,gözlerimi ondan alamıyorum
Hmm,gelelim aşk hayatıma...Bildiğin gibi
Yok en iyisi hiç gelmeyelim biz günlükçüm
Öyle yuvarlanıp gidiyoruz işte...
Haydi benden bu kadar.Arada bir gelip böyle demeçler vereceğim sana

Öyle kırgınım ki sana.
Beni, hala devam eden bu belirsiz süreç değil, onun hiçbir şey yapmadan uzaktan seyretmesi yoruyor.
Eğer yanlış anladığımı iddaa ediyorsan, çok mu zor bir hafta 2 saat yol gelip derdini anlatmak?
Odaklanamıyorum derslere. Ne olacağız böyle bilmiyorum.

kardesime kitap aldiracaktim bugun,
arkadaslari demski yazik ablan hala ders mi calisiyo..
universite bitti, kpss ye girdim, cok sukur guzel puanlar aldim ama kurumlara bu da yetmedi kendileri sinav yaptilar, sinvlari gecsek mulakatlardaki torpillerden kaliyoruz..
kac tane kurumun sinavina girdigimi, kac yere basvuru yaptigimi hatirlamiyorum artik..
cok yoruldum..
hukuktan iktisattan maliyeden nefret ettim..
kitap gormeye tahammulum kalmadi..
intihar egilimliyim suan resmen..
onu ozledim..
nisan uzadikca sinirim bozuluyo..
millet surekli ne zaman dugun diye soruyo, bu soruyu soranlari oldurmek istiyorum..
cok kotu durumdayim gunluk cok

Gözlerim ağrıyor ekrana bakmaktan.Uff tez yazması çok sıkıcı ,hele ki kimya olunca incik cincik üssü,formülü,reaksiyonu grafiği derken çok elimi oyalatıyor

Salı günü izmir den internet üzerinden tanıştığım öğretmen arkadaşım istanbul a gelicek, seninle de yüz yüze tanışmak istiyorum glince dedi,kaçtır duymazdan geliyordum ama "peki " dedim en sonunda.İyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum :26:

Dün ben evde olucam diye biliyordum ya telefonum kapalı uyudum keyfimce alarmsız... Uyanınca telefonu bi açtım ki hocam sabah mesaj atmış ben sana haber vermeyi unuttum bugün için halledebilirz reaksiyonunu diye. Saate bi baktım yarım saat var Zıpladım yataktan giyinip çıktım hemen.. Tabi hocayı yakalayamadım sabah, öğlen hallettik işimizi Neyse ben yine yaptım ftalosiyaninimi ve temizlensin diye sokselete koydum

Pazartesi gidince de çözücüsünü değiştirirm sali gününe temizlenmiş olsun ki Uv alayım.

çok kötüyüm ağlıyorumherşey üstüste geldi biraz rahatlamak kafamı boşaltmak istiyorum ama olmuyorneyseki ev biraz boşaldı 15 gün rahatım bazen sıkılıcam belki ama iyi olacak annem babam ben kaldık babam zaten işe gidiyorbirkaç gün kendime biraz vakit ayırmak istiyorum biraz da misafir gelse istiyorum ama inşallah sevdiğim insanlardan gelen oluryarın biraz kıl tüy olayına gireyim diyorum sabah halledeyim pazartesi de belki biraz dışarı çıkarım sonra birkaç ev işi sonra da banyo yaparım salı günü de kuaföre giderim kaşımı aldırırımEki Görüntüle 331108 manikür de yaptırırım çarşamba günü de temizlikçi gelecek ev temizlenir bir güzel rahatlarım biraz midem de rahatsız bu ara ya şişkinliğim var karnım acıkıyor ama iştahım da yok bir tuhafım yani çok da tuzlu yemişim ödem yaptı vücudum hiç iyi hissetmiyorum kendimi şu midem bir iyileşse rahatlarım bayağı:105:yarın fırsat bulsam da sigara içebilsem gizli içiyorum da o da iyi gelir kaç zamandır içesim var ama fırsat bulamadım yarın inşallah içerim odada yalnızım güzelmiş burda yalnız olmak unutmuşum yalnızlığı özlemişim ya çok iyi gelecek bana bu 15 gün
bugün göz kalemim eyelinerım geldi henüz denemedim denememde lazım ama bu ara pek makyaj yapasım yok doğal takılıyorum saçımı toplayıp çıkıyorum dışarı rahatım böylegeçmişi çok özlüyorum ya ne hale geldim iki sene önce bu zamanlarımı hatırlıyorum da nasıl hayat doluydum birşeyler yapmak istiyordum şimdi ise şu halime bak çok değiştim gerçi buna da şükür ama yine de ben kendimden memnun değilim

kadınlar kulübünü özlemişim çoktandır pek takılmıyordum sıkılmıştım bir ara ama yeniden yazmak iyi geldi

umarım yarın sevmediğim bazı insanlar gelmezler nerey gideceklerse gitsinler bir an önce defolsunlar onlarla aynı şehirde olmak bile istemiyorum onlarsız bu şehrin havasını solumak istiyorum:120:

İnsanlar benim yüzümü yumuşak bulup tepeme çıkıyo
Biraz daha sınırlarımı koymam lazım sanırım..
Daha bugün sana kardeşimle ilgili neler dedim ama sinirimi altüst etmeyi başardı
yazık bana gerçekten yazık tepeme çıkarıyorum herkesi
başta katı dedigi dedik bi abla olsam yaşamazdım bunları..

erkek arkadaşımda msj attı annesi facedeki fotomuzu görmüş gayet yılışık bi fotoydu onada canım sıkıldı kadın yanlış düşüncek ya offfff kaç kere onu kaldır dedim ama sakalım yokki
zaten telde konuşmaktan öteyede geçemicez sanırım kadınla resimlerden telefonlar anlaşır geçinip gideriz

ani bi kararla misafirde geliyo ben gittim

ben gelmeyeli günlük yenilenmiş yeni yıla yeni sayfalar tabi:)
çok özledim kk yı işten çıkarsam ayrılmıcam artık ama sımdı fırsatım olmuyorkı yorgunluktann

beeeliiim kopuuyoo sanırııımmm Temizliğin % 80i bitti ama bende bittim İroşumda bitti
Bizim burda bulustuk laflaya laflaya gittik yenı eve, marketten temızlık ıcın gerekli malzemeleri aldık eve gıttık ne göriiim bildiğiin inşaat pisliğii bari mermerleri atın tahtaları atın ya nası insanlar vaar sinir olduuumm başladık once coplerı toplamayaa sona işleri bölüştüük camları iroş gerıye kalan yerlerıde ben yaptım hoş daha mutfak dolaplarıyla kapalı balkonun temızlıgı vaar Acıkıncada gittik mc'e yedik hamburgerleriiimizii enerji topladıkk yarın daha yorucu bıgun beklıyoo benııı su tasınmayı bı atlatım 3 gun kalkmıcaaaam pufuuumm valla.. Aşklada sureklı konustuukk aradı sorduu bıde evin yanında spor salonuu var hemde 3 ay sınırsızz 150 tl ablamla gideriz belki ama sevgilicik sımdıden kıskandıı yazaa daha fit olmanın ne zararıı var diimii caaağnıııımmm şimdi bıraz arkadaslarımla muhabbet ediim dusa gırıp yatıcam yarın sabah bıde kurs var yaa oooooffff

Saçlarıma o kadar işlem yaptım ettim. Ama yok sarımsı bir renk kullanamayacağım ben.
Zaten kuaför de demişti senin kadar beyaz olanlar için sarıyı tercih etmiyoruz genelde.
Hep makyaj yapmak zorundasın falan...
Bir canlı renk rujla bile kurtarıyorum; o sorun değil de, çok uğraştırıcı.
Bu daha 2. günüm aslında. Hemen sıkıldım.
Hemennn hemennnn koyu renge boyayacağım.
Kendimi böyle görmeye katlanamıyorum.
Sevgilim gelmeden halletmem lazım.
İşin kötü yanı kaşlarım da çok açık şimdi, bir de onları koyultmak lazım.
Üüüffff... :S Ayrıca derslerim fena. (((((((((((
Okulum ne kadar uzayacak kim bilir.
Hiç çalışasım yoktu, çalışmadım. Ne hale düştüm şimdi bak.
Gerçekten üzgünüm. Ama kendim için değil. Aileme ne diyeceğim diye telaşa düştüm. ((
Bugün hiç havamda değilim. İyi değilim. Mutlu da değilim.
Büyük oranda saçımla alakalı. İnsanın hoşlanmadığı bir değişim onu ne kadar huzursuz ediyormuş. (((
Neyseee.. Bayyy. (((

Selam günlüük,
Kalktım kahvatımı yapıp dişciye gittim bugun. Bi kaç dişime doldu yapacağını söyledi.
Birini bugun yaptırdım.
Ve çene filmi çektirmem gerektiğini söyledi 20'lik dişlerim çıkıyor olabilirmiş.
Eğer çıkıyorsa daha çıkmadan içerdeyken ameliyatla onları alacağını söyledi.
Çünkü ağzım darmış. Ağrılarım bu yüzden olabilirmiş.
Sonra derse gittim. tabi saat 6ya kadar zor geçti suratımdaki uyuşukluk.
E malum en son kahvaltı yapınca bi de bayaa acıktım ben.
Akşam 8 gibi evdeydim. Bir yemişim ki sorma. Sanki önümden kaçırıyorlar.
Neyse şimdi yarına yetiştirmem gereken yazılar var. Onlarla ilgilenmeliyim.
:129::129:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…