Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili günlük yine görümcem ve berbat edilen haftasonum. nedense son aylarda çok sık canımı sıkar oldu kendileri.

ya günlük inan hayat çok tuhaf ya 2 dk sonra ne olcagı belli değil:26:
ocagın 1inden beri çıkardım hayatımdan myi biliyormusun çok rahatım çok mutluyum yanlış duymadın hemde kendim çıkardım çok dua ettim günlük rabbim dualarımı kabul etti dönmem artık sözümden dönmem artık geriye üzemez beni artık havalı şahsiyetler koşamam kimsenin peşinden ben bunu daha yeni anladım günlük ama bu seferde o benim peşimden koşuyo koşarsa koşsun umrumda değilben iyiyim fatma iyi bugün arkadaşlarla kar topu oynadık aşagda tam 3 saat günlük nasıl eğlendik anlatamam sana kahkahalar havada uçuştu süper bir gündü yaaaaaaaaaaaaaa çok mutluyum rabbim bizi nazarlardan saklasın çok sıkı çalışıyorum polisliğe bu sene 2014 de nişanım var ay ay ay

günlüktoşummmmmm offf çok yorgunum ama güzel bi yorgunluk
20 tane fotoğrafım çekildi ve bunlar içinde para alıcaksın dedi
bide ajans sahibi kendini çok ağırdan satıyo bu konuda sinirleniyorum hani bana sen olsan nolur olmasana getirdi ama canı saolsun bakalım
senin tarzını değiştirelim biz kot tercih etmiyoruz uyumlu giyin falan dedi
sanki uyumsuz giyiniyorumm
aşk'ın evini su basmış film seyredemicez diye üzülüyo canım ya hala neyi düşünüyo
öyle yani..
bu aralar kankamla çok takılmaya başladım ağzım bozuldu
yakıştıramıorum kendime
bakalım bu işin sonu nereye varıcak he hala doktor doktor geziyorum umduğumu bulamadım
sonuçta küçük bi işlem değil günlük iyi karar vermem lazım
memlekette kasap çok
şimdi yatıcam erkenden kalkıp aşk'a gidicem annesi kızımız gelsin demiş lütfettiler efendimm
pembe giyinicem valla öle hanım hanımcık gördü bi kere yeterli
şimdi hürroşun kitaba devam en heyecanlı yerindeyim zaten öptümmm mucks

Kartopu keyfini, karın keyfini sonuna kadar çıkardım bu akşam Abim,babam,annem,teyzem,dayım,kardeşim,yeğenim yani toptan çıkardık işte
Off süperdi ya hiç böyle eğlenmemiştim.Ama kulağıma fena bir darbe aldım canım yandı
Neyse şimdi iyiyim süperim hatta

Son düzenleme:
çok ders çalıştım bugün

gözlerim yoruldu

birazdan da yatıcamm

yarının çok güzel geçmesini istiyorum.inşallah öyle olacak

banyomuyaptım mis gibi oldum.
kendimi arınmış gibi hissediyorum.
huzurluyum. çok daha çabuk toparlıycam sanırım.
arada ağlıyorum ama o kadar da olsun artık
yarın sınavdan sonra teyzeme gidicez kardeşimle.
ohh be özgürlük gibisi yok
Allah o kadar büyükki dualarımı geri çevirmedi.
ama durmak yok dularımla yaşamaya devam edicem.:26:

slm günnüş
bugun annemle eşya bakmaya gittik sonunda istediğimiz mobilyaları bulduk
istediğimiz değişklikleride anlatık bi de uzerine 82 ekran lcd tv hediye ediolar daha ne olsun
yarın beyimlede gidip satın alma işlemini gerçekleştircez bir aksilik olmazsa
zawallı beyim kalktığından beri çalışıyor:2:
gözlerine yazık :2:
inş bu kadar emeğinin mükafatını bir gün alır
oğlus iyi gibi bugun ve yarın dr yok
pzrt gidicez
farkli bir dr a ama
hamd olsun

ceyda yı tebrik ediyorum ayağa kalkmayı bu kadar cabuk başarabildiği için gerçekten güçlü biri ona burda tek bir şey söleyeceğim asla affetme..

başım ağrıyor yine migren tuttu
bi yandan da kingo disko bakıyorum 90ları yapmışlar çok hoşuma gitti çocukluk anılarıma döndüm

Son düzenleme:
Günlük,
aşk benim için
sevgilinin
gecenin bu vakti
"yarın kahvaltıya gelsene sıcak simit ve peynir yeriz"
diye mesaj atmasıdır.
:78::127:

Allah'ım kavuşmak nasip olsun
Biriciğim benim kocam olsun
Amin diyen diller muradlarına kavuşsun

okan bayülgeni izliyorum da tam da şuan da gökhan kırdardan yerine sevemem çalıyorr
gene aklıma geldi senli düşünceler işte
sana yazıyor gibi yazıcam şimdi işte
o kadar duygulanmıştım kii
şuan o güne gittim geldim ne kadar güzel ve romantikdi yaa
hatırlıyor musun ilişkimizin 5 ya da 6. ayındaydık çok fena kavga etmiştik sen yerine sevemem şarkısını söylemiştin bana
kulağımda hala o sözlerin fısıltısı duruyor sanki hatta sanki şuan senin sesin geliyor kulağıma gibi yerine sevmem diyişin çınlıyor kulaklarımda
ey haayat illa hatırlatacak bişiler çıkarıyorsun ama karşıma ya

Bana yazıklar olsun demeyecek günlüğüm. Demeyecek ya var mı ötesi.
Kimim ben bana yazıklar olsun diyo.
Nasıl değişmişim ben.
Ben her zamanki ben tartışmada sert çıkan sinirlerine hakim olamayan benim.
Ama o (!) değil işte...

Son düzenleme:
İyi geceler günlük tahminen 20 güne kadar
bir kız bebeğim olacak ...
Geceleri tekmelerınden uykularım kaçıyor...
Ama,anne olmayan herkese tavsiyem bu duyguyu yaşayın..
Gerçekten çok farklı..

sg_ceyda

yazdıklarını okurken önceden yasadıgım olay geldi aklıma ve tebessüm ettim. inan tüm olay bu kadar!!
yani zaman gectikçe hafif bi gülümseme kalıyo geriye. o kadar boş ki üzülmen. inan degmezzzz. bunları özel mesajdan yazmak isterdim ama yeni üye ezikliğiyle 100 mesajı dolduramadan mesaj atamıyorum :)
bende senin gibi tesadüfen öğrenip ayrıldım. evet baskasıyla ilişkisi yoktu ama gizli gizli kızlarla muhabbetleri vardı. hayırlısı böleymiş derler ya. cidden hayırlısıymış.
şuan çoook mutluyum yeni ilişkimde. Allahım bozmasın 3 yıl olcak nerdeyse. üzüldüğüm günler geride kaldı. senden gizli 15 kızla konusana lütfen geri dönme, kandırmasına izin verme. iletişime bile gecme asla.
tekrar aşık olup mutlu olcaksın. 1000 tane mesaj gekmiştir zaten. buda 1001. olsun :) öpüyorum cok

Lütfen topikte birbirinizin niklerini vererek cevap niteliğinde yorumlar yazmayınız, birbirinizle iletişim için özel mesajlaşma sistemini kullanınız, günlüğü amacı dışında kullananların mesajlarını kaldırmak zorunda bırakmayınız bizi...

ben ben değilim sanki günlük
çok farklı hisler içindeyim şu son 1 aydır yaşadıklarımı sanki ben yaşamıyorum
kendimde çok büyük değişimler görüyorum evet onu hala seviyorum ve bekliyorum
bir gün yine beni sevdiğini sölüceğine eminim
ama o gün ben ona yine eski duygularımla karşılık verebilicekmiyim bunu hiç bilmiyorum

ben geldiimmm

bu aralar benim için zor geçiyor günlükcüm.. sınavlarım var ve zor geçio alttan hiç ders bırakmamam lazım.. bi tane sınavım açıklandı, geçmişim darısı diğerlerinin başına inşallah geriye kaldı 5 tane hepsinin üstesinden gelirim evellallah

bugünler sosyal hayatım sıfır gördüğün üzere.. yurtta arkadaşlarla takılmak dışında dışarıya adım attığımız yok

ama dün gece saat 4te öyle güzel kar yağıodu ki, fırladık sokağa kardan süper mario yaptık, kar topu oynadık atladık zıpladık çok keyifliydi:103: sabahı ettik kar macerasıyla.. bizi duyan tüm yurt indi aşağıya

şu hafta bi bitsin sınavlarım, sonra rahatım inşallah

almanyaya gidicem gezmeye, türkiyeye dönmeden son bir gezi ayarladım hemen, berlini görmeden olmaz avrupanın ortası sonuçta :103:

ayy çok özlicem ben burayı yaaa :119:

bayılıyorum erasmusa :124:

Son düzenleyen: Moderatör:
sevgili günlük.. burayı defalarca gördüm ama ilk kez yazıyorum..
bu demektir ki ben iyice dolmuşum.. bu saat oldu ben hala uyuyamadım sinirden..
eşime mi kızayım onu çocuk gibi etkileyen ailesine mi bilmiyorum..
ben onları çok sevmiştim..
içimdeki tüm sevgilerini elleriyle yok ettiler..
bigünden bigüne saygıda kusur etmedim.. anlamadılar..
şuanda onlar istedi diye burdayım hala..
sırf yıllar sonraki bi kariyer şansı için buranın kahrını daha 9 ay çekmem gerekiyor..
ama ben hayatım boyunca hiç bunları yaşamamıştım..
ben bunun için evlenmemiştim..
çalışma isteğimden bile vazgeçtim eşim için..
bi çocuğum olsa belki tüm dertleri unuturdum onunla ilgilenirken ama o da yok..
onu da nasip etmedi Rabbim..
eşimi çok seviyorum.. ona kıyamıyorum ama..
sırf bu sevgi için yaşadıklarımı bir ben bilirim bir Allah..
bazen kendimi o kadar güçsüz hissediyorum ki..

Günlük çok kötüyüm, berbat haldeyim...
Ben galiba yalnız kalmayada alıştım, annem evde devamlı şunu yap, bunu yap...
Benim 3 gün sonra tez izlemem var, her boş bulduğum fırsatta, daha doğrusu kafayı toparladığımda ders çalışmaya odaya giriyorum...
Dün içimde bir sıkıntı vardı,zaten kötüydüm burayada yazmıştım...En güzel anımızı saçma sapan bir kelimeyle mahvettim...
O kadar güzeldi ki hava kar yağıyordu, ama ben mahvettim...
İçim içimi kemiriyor devamlı, belki de belirsizlikler, annemin devamlı beni arada bırakması yapamıyorum, kafamı veremiyorum.
Hem kendimi hem onu bunaltıyorum, soğukluğumu sıcaklığa dönüştüremiyorum, halbuki ondan uzaktayken çok özlüyorum.
Biran önce görmek istiyorum ama yanındayken olayı mahvediyorum...
Belki de bilinçaltım bunu yaptırıyor bilmiyorum, allah sonumuzu hayır etsin.
Dün gece tam 00.00'da yani nişan yıl dönümümüzde çok güzel bir mesaj attım,bana kızgınlığı geçer diye...
Cevap gelmedi, uyumuştur diye düşündüm. Sabaha kadar uyuyamadım, sabah 9.30 oldu hala tık yok bir aradım meşgul,hocası uyandırmış onunla konuşuyormuş...
Daha mesajımı görmemiş, halbuki gece oda uyuyamamış ama tele bakmamış...
Bir de üzerine sabah çemkirince çok güzel oldu varya, bugünümü de durup dinlemeden bağırıp çağırdığım için kendi kendime mahvettim.
Bravo bana çok iyi yolda ilerliyorum ve en güzel günleri hep sabırsızlığım yüzünden mahvediyorum.
Kötüyüm berbatım, bu TİK e kim girecek? Kim projeyi teslim edecek? Kafa yokki bende çok huzursuzum.
Kimseyi görmek istemiyorum, evden çıkmak istemiyorum,devamlı ağlamak istiyorum bi beni bana bıraksalar artık...
Yine çok güzel,iç açıcı şeyler yazdım günlük sana farkındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…