Popüler Konu Sevgili günlük...

çok kötüyüm günlük...
moralım cok bozuk , duygularım karmakarısık...
ıcımdekı bu yaralar ne zaman gecer dersın?
ya da gecer mı kı demelıyım
gıden gıttı artık yılları gerı getıremıyorum,
cok uzgunum cok...
canım cok sıkkın ıyıkı varsın günlük

Sınavdan geldim. 14:30'da açıköğretimin son sınavı var, tekrar gideceğim yani.
10:30'dan 12:30'a kadar dışarda beklemeyi gözüm almadı, eve geldim.
8 dersten en az 6'sını geçmeyi umuyorum. İşallah umduğum gibi olur.

Son 3 geceyi çok zor geçiriyorum.
Hem uyurken, hem de uyanıkken kabuslar peşimi bırakmıyor.
Sınav stresi ve onunla yaşayamadıklarımız harap etti beni.
Sanalız işte, bunun başka bir açıklaması yok.
Tam 2,5 aydır bir sesten ibaret benim için.
Dün gece, yanında olamadığım için beni affet yazmış.
Sanki ne desem tam anlamıyla hissettiklerimi anlatamayacağım.
Neyse 1 saat daha istatistik bakayım, çıkacağım.

çok bitkin hissediyorum...
bugün hava çok güzel en azından yağmurun kasvetli havasından kurtulduk
ama bende hiç dışarıya çıkacak mecal yok
en iyisi film açıp uzanıp izleyim

calısabıldıgım için...
işim olduğu için...
nefes alabıldıgım için...
en önemlisi,
herseyı geride bırakıp bu günüme gelebıldıgım ıcın...
sana şükredıyorum Allah'ım...

günlüğüm günlüğüm
hayat ne kadar hızlı devam ediyor değil mi.. lisans tezimi yazdığım sunuma hazırlandığım günler dün gibi.. 2 sene geçti üzerinden yine aynı maraton..
bu sefer kendimden daha eminim, yaptığım çalışmanın bana göre hiç karşılığı yok...
çocuğum gibi resmen ya... o derece bağlandım noktayı koyup bitti diyemiyorum hiç...
ayrılmak istemiyorum, tozlu raflara kaldırmak istemiyorum hiç...
geçen sene bu zamanlar lab.a kendimi kapattığım günler dün gibi aklımda..
yarın büyük gün..
sonrası yine maraton..
3 gün içinde tezi bastırıp teslim etmem gerekiyor..
Haftaya Pazartesi kaydım var.. hadi bakalım..

günlllüüüüükkkkk günlük
canım sıkkın biraz gerginim de sakinleştirici içtim stres ve sanırım adetim yaklaştığından ve yediklerimden dolayı midem rahatsız hazmedemiyorum yediklerimi kabızlık da varbiraz rahatlasam geçecek bunlar ama vücudum rahatlamadan ruhum da rahatlayamıyor e ruh rahat olmayınca vücut da rahatlayamıyor kısır döngü yani

İyiyiz şükür günlük.
Güzel güneşli bir pazar sabahı...
İnşallah her şey istediğim gibi gelişir

kendimi çok kötü hissediyorum sinirlerim çok yıprandı keşke burdan gidebilsem uzaklaşmak istiyorum burdan unutmak istiyorum ne hale geldim hem bedenim hem ruhum çok kötü kendimi çok çirkin hissediyorum eskiden çok güzeldim daha zayıftım ve gözlerimin içi gülerdi

bugün dershane de sınav vardı günlüğüm.
sabah hazırlanıp gittim dershaneye sınava girdim çok kötü oldum sınavda. bayılacak gibi oldum.
çok kötü grip olmuşum onunda etkisi var.
burnum öylesine tıkalı ki. off.
sınav kolaydı ama erkenden çıktım ben.
sonra da kardeşimle teyzeme geldik.
gayet iyiyim günlüğüm. çok şükür, bin şükür.
burdan destek olan herkese de teşekkür ederim tekrardan.
geçeceğine öyle yürekten inanıyorum ki.
zaten aklıma geldikçe midemi bulandırıyor.
hala da inkar ediyor. mesaj atıyor, arıyor.
ulan bundan sonra sende fırtına kopsa bende yaprak kıpırdamaz!
ölsen bu kadar üzülürdüm dedim bilmiyosun tabi.
öldün, geberdin.

dün misafirler kaçta gitti biliyomusun gece 3buçuke hal böyle olunca 12buçuga kadar bi güzel uyudum:82:sonra ayılma aşaması kahvaltı derken öglen oldubirazcık almanca çalıştım sonrada sana geldim:126:
annemler çıktı kardeşim için konservatuara hazırlık kursuyla konuşmaya gittiler:129:her ne kadar kızsamda kardeş işte acaba hayırlı olcakmı oraya gitmesi bilmiyorum bence normal bi üniversite hedefleyip sonra kurslara devam etmesi daha mantıklıydıbu devirde tiyatrodan para kazananmı varhayırlısı olsun napalım artık..aklıma gelmişken ben forumda dolanıyım bu konu hakkında bakalım gidenlerin yorumları ne:44:
aa dün yüzüme kapsül şeklindeki e vitaminini patlatıp sürdüm iğrenç bi kokusu var ama sanırım parlattı cildimi15-20 günde bi uygularım bunuda kolay ve pratik çözümler işte böyle seviyorum ben uğraşamam başka bakımlarla
dün çok sinirlerimin bozulmasına ragmen bugün mutluyum nedense
bu whatsapp olayı çok fena ya ne ara girdi yazdığımı okudumu okumadımı herşeyi görüyorum kavga anında çok tehlikeli hareketler bunlar
bu arada 2 finalim kaldı
heyy gidi günler aşkla tanıştığımda .1dönemimdeydim daha onunda son dönemiydibenimde son dönemim olsa bian önce ya

Günlükcüümmm sen benim kadar saftirik olma tamam mı?!
Benim kadar saf salak olmaaa!
Annene asla her şeyini anlatma mesela.!!

Ne güzel bir yalan deyip kurtulacaktım ama işte insan çok bilmiş olacak.
Benim gibi saf oldun mu böyle engeller çıkar önüne.

Yine anlayışlı olur dedim, anlattım, dürüst oldum. Hala ikna olamadı ama.
Keşkee keşke yalan söyleseydim, keşkee...

Ama bunca zaman zaten hep bir şeyler uydurup da yaşadım isteklerimi.
Bu kez farklı olsun dedim. İşe yaramadı.
Bir izin vermesin. Vermesin de görücez neler oluyor. !!

Sadece bir süreliğine engeller. Sonra bak ben neler yapacağım!
Hiçbir anne baba evlat kafasına bir şeyi koyduktan sonra onu engelleyemez.!
Ben yine yaşayacağım istediğim gibi.
Yine kandıracağım onu. Böyle yaparak ne elde edeceğini sanıyorsa artık!

Kendinden uzaklaştırması dışında hiçbir şey olduğu yok!

İyi bakalım. Dürüst olmak işe yaramıyorsa yalan, palavralara, rol yapmaya, kandırmaya tam gaz devam!
Görecek bakalım kızına böyle davranması ne demekmiş!!

Yeniden evdeyim. Sonunda 8 sınav geride kaldı.
Ama en önemlileri perşembe ve cuma günü.
Bugünden çalışmaya başlayacağım.
Hevesim de var, ne güzel.

Arasam mı onu, aramasam mı bilmiyorum. :26:
Arasam biliyorum kesinlikle tartışacağız. Aramasam kendini daha fazla kötü hissetmesine sebep olacağım.
Sanırım arayacağım, sadece sınavların iyi geçtiğini söylemek için.
Daha fazlasını daha sonra konuşalım diyeceğim. Motivasyonumun bozulmasını istemiyorum.
Aslında aklımı kurcalayan bir şey daha var ama bunu ona asla sormayacağım.

Neyse yine uğrarım günlük. Kendimi biraz rahatlamış hissediyorum.

Aşkıma güzel,orjinal bir hediye arayışına girdim günlükcüm.Aklımda bazı planlar var aslında.
Mesela ona bir kutu hazırlicam,içinde değişik notlar ve benim bebeklik ve çocukluk resimlerim olucak
Bu fikir başta komik geldi ama ben dayanamayıp ona söyleyince çok hoşuna gittiğini gördüm
Tabi bu yeterli değil, bunun yanında yine özel bir hediye lazım.Beraber pek resmimiz yok,olsaydı kupa yaptırıcaktım,çok hoşuma gidiyor çünkü
Ama karar verdik onu güzel bir resmimiz olunca yaptırıcaz.
Bu aralar yaptıklarıyla acayip gözüme girdi,çok mutluyum şükür

Kuzenime canım sıkıldı biraz.Daha önce botlarımı aldı,üstelik ben hiç giymemişken yeniyken,sonra bana haber vermeden diğer kuzenime vermiş
Ben çok sinirlendim.Ona söyleyemesemde ablasına söyledim niye bana haber vermiyolar diye oda haklısın bir daha verme kim isterse istesin dedi.
Şimdi inanmıcaksın ama yine aynı kuzenim botlarımı istiyor bu yüzsüzlük bence :26:
Tamam dedim ama canım sıkıldı ya,kesinlikle cimri olduğumdan değil sırf anlattığım şeyi yaptıkları için vermek istemiyorum.
Ben nasıl olsa evdeymişim kurs gününe kadar verirmiş falan of beaa
Bi bahane mi bulsam,annemde küser diyor.
Bir fikri olan varmıdır ki günlükçüm bana yardım etsin :18:

Bazı şeyleri kafama takmamayı ve susmayı öğrenmem gerekiyormuş günlük!
Ben öyle bir kafama takmayacağım,öyle bir susacağım ki, bunu dediğine pişman olacaksın.
Artık korkmuyorum günlük, son 1 ay daha böyle izin veriyorum...
Eğerki halen 1 adım ileri değilde geriye gideceksek bu sefer cidden kestirip atacağım!
Korkmuyorum, kaybedecek birşey yok...mu acaba offfffff

Günlük ben geldimmm

Yine başımda kavak yelleriiii :119:

Geçen tanıştığım çocukla buluştuk yine. Ondan gerçekten hoşlanıyorum Maşallah

Bi de şu ''ev arkadaşı'' meselesi çözülse... Buna rağmen mutluluğumu hiçbir şey bozamaz

Hayırlısı, nasip, kısmet....

Dur dur dur dur dur
Bakma öyle bakma öyle
Çık damarımdan.
Yok yok yok yok,
Yapma böyle yapma böyle
Gitmem yanından.
Çalma öyle gelme böyle
Dön kapımdan.
Cık cık cık
Deme öyle onu söyleme
Kork cevabımdan :26:

Hakkında her şeyi duymak istiyorum
Bu aşk değil de nedir
Aklımda hep yine görmek, yine öpmek filan...
Her şeyi tek tek anlat istiyorum
Bu aşk değil de nedir?
Aklımda hep yine görmek yine öpmek filan

Son düzenleme:
slm günnüş
bugun ne mobilyacıya gittik ne de dışarı çıktık
beyim tüm planları gene alt üst etti
eşyalar uygun deilmiş sinemayada başka akşam gitsek olurmu
kaldım gene evde
umutsuz ev kadınlarının başlamasını bekliyorum
bu da cok manidar oldu
arada da ghost whisperer izliyorum 1.sezondan başladım 4.bölüme geldim
böyle işte oğluş iyi gibi yarın yeni dr a gidicez inş
görüşürüz

sadece uyarı için

Sevgili Günlük,
Dün aksam aniden bastıran kar müthişti..eh sabaha doğru eve geldik ama yine çok güzel bir Pazar sabahına kalkmak, arkasından yine çok keyifli kahvaltı, kahve ,sohbet, karda yürüyüş..yine akşam oldu, bu kadar huzurlu bir günün ardından umarım çok güzel bir hafta bizi bekliyordur...

ben geldim günnüş bir pazar gününden merhaba ve yarın pazartesi ve sendromne zaman atıcaz yav bu stresi ömür böle geçmeskiyeni işimden memnunum şimdilik bakalım inşallah böle gider ama şunu anladım her yerde bir sivri gıcık insan var bunlar kacınılmazmıs onlarla yaşamayı öğrenmem gerek artık kişilere takılmamam gerekama ilk günler ne zor yeni bi yere alısmak işi öğrenmek vs cabul geçsin bitsin bu günleryine umutsuz vaka gibiyimbu arada çok kar yağdı yinedüşmemek lazım yarın giderkenişte bölee valla yaşayıp gidiyoruz yalan dünyadayalnız yazdıklarım cok alakasız oldu yineve smileylerımde öle ben olmam neyse had görüşürük

Günlük ya çok garip hisler içerisindeyim. Ne tuhafmış evlenecek olmak... Ben ya ben evleniyo muyum yani şimdi? Tuhaf hissediyorum. Sanki tüm bu planlar bana ait değilmiş gibi geliyo. Çok tuhaf ya ifade edemiyorum. Üzgün müyüm,mutlu mu hiç bilmiyorum. Zaten birkaç gündür nişanlımla aramız kötüydü. Biraz biraz düzeldi şimdi. Ama ne biliyim ya... Tamam kabul ediyorum çok saçma bi günlük oldu bu ama şu an benden bundan daha iyisi çıkamaz günlük... Kafamda soru işaretleri var. Acaba bir şey unuttum mu? Acaba kınam nasıl geçecek? Kimler gelecek? Saçım nasıl olacak? Güzel olacak mıyım? Beğenir mi herkes? Sonra nikah... Nasıl geçecek? Gelinliğim beğenilecek mi? Nişanlım beğenecek mi? Nikahtan sonra nişanlım ve ailesiyle Kastamonu'ya yola çıkıcaz benim ailem sonra gelecek. Tek başıma çekinmeden kalabilir miyim onlarda? Bilmiyorum. Aslında gitmek istiyorum. Günlük ben en iyisi gidiyim kafam çok karışık... Lütfen her şey çok çok çok güzel olsun.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…