Popüler Konu Sevgili günlük...

bu aralar pomem araştırmasına girdik deli gibi
sevgilim çok istiyor ve bunun için bi ön hazırlık yapıyoruz yaza kpss ye girip şansını deneyecek...
bu pomem düşüncesi evlilik hazırlıklarımızı hızlandırır. hem çok mutlu hem de canı çok sıkkın sevgilimin e haliyle bende onun ruh haline bürünüyorum. ama bugün güzelce sohbet ettik biraz rahatladı.
yarın kan tahlili yaptırmaya gidicem bakalım sonuçlar nasıl çıkıcak :44:
sevgilimi de erken uyandırıcam spor salonuna gidicek tempolu bi gün bizi bekliyor
bu arada kek yaptım fırında birazdan onu çıkarmalıyım miss gibi koktu havuçlu tarçınlı kek
yarın bi tepsi daha yapıcam arkadaşlara ikram için ay ne hamarat kızım
pastane açmayı çok düşünüyorum
hadi beni tutma günlük kekimi fırından çıkarmalıyım

puuufff böle bi yorgunluk yooooooookkk yaa bıttı cok sukur evın temızlıgı yarında sabahtaaa tasınıyoooruuuz nıhayeeet

sabah zar zor hatta sürünee sürünee kursa gittim , keske devamsızlıklarımı kullanmasaydım diye kendıme söylene söylenee zaman tutarak dijit yaptıkk veee rekor bendee 48 sniede yaptım dijiti pdstede komple işlemler 3.28 falan surdu en kısa zamanda yapan beniim
Kurstan dönüşte burdaki evde işlerimi hallettim dinlenemeden ablikoyla yeni eve gittik kalan temizliği bitirdik bu aralar öyle yorgunumkii puf yaşıyomuyum uyuyomuyum nezaman uyandım hiç bilmiyorum herşey cook hızlı oluyo sanki tüm işleri bian evel bitiriip tabiri caizse malakk gibi yatmak istiyorum günlerce..

Ablamla aramızdaki sıkıntıyıda hallettik ikimizde birbirimizi yanlış anlamışız herzamanki gibi Aşkıda cok ozledım şimdideen bu aramızda tarifesi iyi olduu ya her dkka arayabılıyoruz bırbırımızı puuufuuuum diyoo banaa yerım onun ağzunu yüzünüü arabayı sürttürdük dün sabah sana sölemeyi unuttum ama öle böle bi sürtme olmadı babanesi sanmışki kaza yaptık , yaptırmıslar arabayı 650 tl tutmuşş yaa ne pahallıı bu araba işleri yaa:44: işte bölee günlükçüüüm bi kaç gün ayrı kalıcam senden ve bitanecik KK'mdan beni özle olur muu

psikologum ekti beni günnük ..
az daha aglıcaktım takside ,randevular karışmış
ne kadan duygusal oldum yahu insan psikologuyla görüşemedi diye aglar mı

Yanımda olan, beni sevdiğini bildiğim insanların varlığına rağmen şu anda kendimi yapayalnız hissediyorum.
Sevgilim öyle tatlı ki, o kadar güzel dile getiriyor ki bana sevgisini.
Ama mutlu olamıyorum.
Çok kötüyüm. Çok eksik ve belirsiz geliyor her şey.
Önümü göremiyorum. Özellikle şimdi için geçerli bu.
İnanılmaz mutsuzum.
Neden böyleyim bir bilsem keşke.

Günlükcüm bir site keşfettim aynı burdaki 'bir derdim var' bölümü gibi.Fakat oraya derdini yazanlar erkek
Bilen biliyodur zaten de onlar gerçekmi ya aşkını,sevgisini anlatan aynı bizim gibi akıl almaya çalışan bir dolu erkek var,canım sıkılınca girip okuyorum

Son düzenleme:
Kardeşim ve bir arkadaşımla ayran! gecesi yapacağız çarşamba akşamı.. Neler hazırlasam ki yanına atıştırmalık acep :))

Bugün evdeydim uzuuuun süreden sonra ohhh mis,, yatış :)
Yarın yine etüte gidicem 4 saat .. Sonra çıkışta arkadaşımla buluşucam ,bana özel ders için öğrenci bulmuş,sağolsun Onu konuşucaz..

Aslında özel ders işi iyi olucak bana ama , bazen duyduğum şeyler işkillendiriyor beni ( arkadaşıma öğrencisinin babası öpmeye kalkmış,şok oldum )... Nedense başkasının evine gitme fikri ile huzursuz oluyorum.. Sanki ardımdan kapyı kilitleyeceklermiş gibi geliyor.Çok mu film izliyorum nedir ..

Bizim adalar belediyesi için de soruşturma başlatmışlar ... Tahmini zor değil "İzmir belediyesi" ne yapılanlar şimdi bizim adalara yapılıcak

şafak sayar gibi günleri sayıyorum günlüğüm
gerçekten hatasını anlıcakmı
yine eskisi gibi kendini affettirmeye çalışıcakmı
yoksa burada biticekmi...offffff!!
bıktım bu sorulardan kendimi yiyip kahretmekten bıktım

Son düzenleme:
bugun cok guzel bi program hazirladim kendime,
harika bi sekilde ders calismayi dusunuyorum ins,
bu sinavi kazanip ise baslamak ve gereginden fazla uzayan bu nisani evlilikle sonlandirmak istiyorum artik..
uzaktan iliski cok ama cok zor..
msjlarla birbirimizi uzup duruyoruz..
artik onun yaninda olmak istiyorum..
kavgalarin sonunda ona sarilip barismak istiyorum..
evet boyle de manyakca hayallerim var amacim kavga edip sarilarak barismak yoksa ayni sehirde olucaz hergun bulusuruz ozlemek zorunda kalmam fln gibi hayallerim yok..
neyse sacmaladim gunluk medeniden soru cozmem gerek kactim ben..

Okulumla ilgili kafamdaki soru işaretlerini, olumsuzlukları tamizledim.
Çıkış yolunu buldumm. Çok mutluyummm.

Saçlarımı da boyadım. Koyulttum. Küllü kumral ile küllüyü karıştırıp kahverengiyi elde ettim.
Çok değişik oldum ama. Kaşlarımı da açık kullanacağım bundan sonra.
Çok güzel oluyor koyu saç, beyaz ten, açık kaş. Çok farklı.

Bir de annemle aramı düzeltebilsem keşke.
O zaman bir problem olmayacak.

Sevgilime de havadan bahsettim, buzlanma falan filan...
Yanıma geleceği için endişeleniyorum bazen. Gerçi belli olmaz, belki uçakla gelir.
Ama o"Kutupta olsan fark etmez. Kafana takma onu" dedi.

Şimdi olumlu düşünme zamanı. Annemi ikna etmek için, kafamda imajinasyon yapayım.
İnşallah işe yarar günlükcüm.

Son düzenleme:
selam gunluk.sabahtan berı yazıcam yazıcam sana yazamadım işler cok bugun.dün cok guzel bır gundu gunluk tabı arada pürüzlerde oldu ama olsun cozumu onemlı olan.cumartesı gece kıtabımı bıtırdım kıtap bana o kadar cok sey anlattıkı bır ınsan bır seyı basarmayı sadece kafasına koysun kendı onaylasın bıraz arkandan ne derlerse desınler arkandan konusanlar ılerıde basarılarımı konusacak gunluk ne olursa olsun sadece gulumse.

neyse dun askımla bulustuk arabayla gezdık aksam eve gelınce babam kaydı kaymaya gıdelım dedı aldık posetlerı elımıze atkı bere bır uyumsuzuskı gorme pembe sapka taktım kırmızı atkı gorsem olursun gulmekten kardesım desen oda aynı.yokusa geldık babam bır kaydı gunluk oldum gulmekten apartmandakıler bıze bakmaya camlara cıktı artık o kadar eglendık canım babam.sonra eve geldım sıcacık çay sonrada banyo.dün gece o kadar kotu ruya gordumkı gunluk.deprem oluyordu ama 7 8 sn surdu herkez terasa kosuyor altı bos dıye erkek kardesım koltugundan kalkmıyor sallanıyor her yer tutamıyorum onu ırkılerek uyandım sonra zor uyudum ya devamını gorursem dıye korktum hep.sımdıde gozlerımın uykusuzluktan yanıyor aksama kadar dunyanın ısı var hadı hayırlısı umarım direnırım.hoscakal gunluk.kekım var bugun dun aksam kakaolu kek yaptım ılk defa bu kadar hosuma gıttı tadını tutturdum bu sefer.çavv

Kavga etmekten nefret ediyorum.
Bütün enerjimi, hevesimi, umutlarımı, mutluluğumu alıp götürüyor.
Doğru düzgün uyuyamadım bile. Ama o rahat rahat uyumuştur eminim.
Olduğu gibi kabul etmeliyiz birbirimizi ama bu niye bu kadar zor?
Üstelik ikimiz de bunun için çabalarken. :26:
Küçücük şeyler canımızı yakmaya yetiyor.
Aklımda binbir düşünce var. Mutsuzum huzursuzum...

Bugün de sergimiz var. Kankim de gelmeyecekmiş yollar buzludur diye.
Ona da canım sıkıldı.
Kimse ne halde olduğumu, içimde kopan fırtınaları görmüyor, bilmiyor günlüğüm.
Sen bile...

Günlük, son 2 gün çarşamba TİKimi vereyim, artık konuşacağım...
Ve bundan sonra ya hayat bambaşka olacak yada olacak allahım hayırlısını ver yarabbim nolursun
Hayatımın kararını veriyorum umarım asla pişman olmam yarabbim...

selam günlükk...

hayat ne zor günlük ne kadar kötü şeyler yaşayanlar var halime bi kez daha şükrettim.. herşeyin hayırlsı ne ise o olsun .. MUTLULUK hayallerimde ki ve rüyalarımda ki gibi gelip beni bulsunnnn İNŞALLAH​

bu arada sınavlarımı da atlattım ohh rahatım (sanki çok iyi geçmiş gibi bide rahatım diyorum) olsun belki iyi bişeyler gelir..​

hayat devam Ediyor...

Sevgili günlüüük,
sabah kalktım annelerin sultanıyla bi güzl kahvaltı yaptım(midemin kötü olması kısmını geçiyorum)
Sonra odamı toplayııp hemen derse.
mat+ fizik'ten sonra bira kafa dağıtmak için KK'ya geldim.:126:
Sonra yine derslere döneceğim ama bir süre buralardayım.
Şu tatili iyi geçirmek istiyorum ama pek evde olamayacağım sanırım.:26:
Ders çalışmaya vaktim kalsın istiyorum bi türlü kalmıyor.
Dinlenmeden ders çalışmak istemiyorum ama dinlenebileceğim bir zaman da yok gibi gözüküyor bu tatil.
Yarın çene filmi çektirmek için hastaneye gideceğim.
Çarşamba annemi doktora götüreceğim.
Perşembe evdeyim.
Cuma eski staj yaptığım yerdeki bitanecik canım hemşirelerin yanına gideceğim.:94::94::94:
Çok özledim onları, yerleri çok başka.. Arıyorum onları..
Sonra haftasonum benim şükürrr

Ben işimi çok sevip sahiplendikçe onlar niye beni vazgeçirmeye çalışır gibi davranmaya devam ediyorlar ki???

Ama ben ne yaptımm :)

Çayımı bisküvilerimi aldımmm, dosyalarım önümdee sistemim açık adam gibi iş yapıcamm ve beni yıldıramayacaksınızz

Son düzenleme:
selam günlükk
ve işte ben benn çok şükür Rabbim e çok iyiyim günlüğüm. Maşallahh bana
ayya geçen gece kızlarla dışarı çıktık
önce gittik starbucks tipi bi kafeye oturduk yerleştik kızlardan biri demesinmi nie falcı kafeye gitmedik diye
haydee utana sıkıla kalktık oraya gittik. orayada yine oturduk yerleştik bi güzel masaları bilem birleştirdik bu kezde kadın demesinmi bu saatten sonra ben fal bakmıyorum diye
ordan da kalktık başka bi kafeye giittik orda kaldık gitmedik başka bir yere..
kafeye giriyoruz ben merdivenin basamağına adım attığım ayağım kaydı gümmm yerdeyim
karşımda bi grup çocuk oturuodu ahanda dedim rezil oldum çocuklar hiç gülmediler valla. aksine geçmiş olsun dikkat edin falan gibisinden laflar ettiler sağolsunlar
bugünde temsilcisi olduğum bi markanın eğlencesi vardı. oraya gittim yandan yandan oynuodu teyzeler hiç kalkmadım ben
öle işte günlük yaa.. tembelliğe vurdum kendimi hiç ders çalışmıyorum

Karmakarışığım, duygularım alt üst...Bir yanım kal diyor bir yanımsa git...
sen söyle günlük ne yapayım ben şimdi?
Ne yapacağımı düşünmeden oluruna bırakmak istiyorum, umarım başarabilirim.
Herşeyi izleyeceğim, uzaktan seyirci olacaım, birşeyler yapmasını bekleyeceğim...
Yada herşeyi bırakıp arkama bakmadan çekip gideceğim hayatından...
Zaten seviyorsa gerçekten gururunu düşünmez, tutar kolumdan bu ilişkinin yok olup gitmesine izin vermez,
kendine çeki düzen verir, benim onun için ne kadar önemli olduğumu gösterir...
Hayatyımda taktik yapılmasından nefret ediyorum, ama bana yaptırıyor ne yazıkki...
Yapmak zorundayım...
Ha çekip giderse de bizi koruyup kollamazsa da kendi bilir, ben elimden geleni fazlasıyla yaptım.
Hep yanında oldum, çoğu şeyi alttan aldım hep sabrettim...
Yarabbim nolur bana sonradan pişman olacağım birşey yaptırtma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…