Popüler Konu Sevgili günlük...

Sabahtan beri deli gibi ders çalışıyorum günlükcüm.
Böyle böyle geçiyor işte günler.

Annemle plan yapıyoruz ne alsak ne etsek yeni eve diye mayıs gibi taşınıcaz burdan günlüğüm. Dekorasyon lazım yani el atmam lazım

günlükkk sınavlarım finish bugünnn :)))
ve harika ötesi geçti bi çıktım sınavdan 32 dişim görünüyo
ee zaten adetliyim canım hep tatlı çikolata istiyo, bi çıktım okuldan karşıdaki bakkaldan iki çikoata birden alarak kendimi ödüllendirdimm :125:gelsin artık filmlerrrr bir sürü izlenecek film birikti onları oturup izlemem lazım günlükk
aşkım da yok özledim de zten daha 2 hafta falan var görüşmemize, o yüzden böyle oyalayacağım kendimi :101:
sevgililer günü de geliyo ve bizim buluşma o güne denk gelecek ya da yakın olacak galiba günlük...
acilen hediye bakmaya çıkmam lazım :126:
neyse şimdilik ben kaçar, yine gelir yazarım canikom
benimkiynen konuşayım accık :102:
hadi görüşürüz

içim dökülüyor paramparça....

birleştirmeye korkuyorum kırıklarımı...

fırlatılan taş değil canımı acıtan...

acım vardı zaten benim...ben acımla susuyorum...

grip oldum ya
surda sinava ne kaldi ve ben dokuluyorum..
ama inadina calisiyorum bu sinavi kazanmam gerek..
Allahim ne olur nasib et..

doktora gittim bugün tansiyonumu ölçtü ama 2 kere de zor anladı zaten benim hep böyle evde kardeşimde ölçer tansiyonumu duymaz
demir eksikliği olabilir dedi ve bir sürü demir içeren tüp verdi peeehhh ben onları nasıl içicem ömrü hayatımda hiç öyle şey kullanmadım
zaten doktordan geldikten sonra hasta da oldum iyice kan kaybediyorum
aşkım baktı ama bana ayağım için sıcak sular hazırladı masaj yaptı bi güzel
hava bugün ço kgüzeldi güne erken başlamayı çok seviyorum ama ahh o uyanma çilesi yok mu plan yaptım kafamda bakalım yarında erken uyanabilecek miyim
doğum günüm yaklaşıyor bide günlük bi yaş daha olgunlaşıyorum
hey gidi günler heyyy

Aşkım sevgilim benden sevdiğim birkaç albüm önermemi istedi kendisine.
Buraya geldiğinde dinleyecekmiş yolda.
Uzun süredir albüm dinlemiyorum ki..
Sadece tek parça şeklinde dinliyorum, zaten bir tane şarkıya taktım mı 40 kez dinlemeden bırakmam. :s
Neyse ki şimdi elimdekilere bakıp hatırladım sevdiğim grupları. O kadar uzak kalmışım ki neyi sevdiğimi bile unutmuşum.
Arctic Monkeys'in ilk albümü 2006da çıkmıştı; sonra kaç tane daha gelmiş. Hiç bakmamışım. :/
Alex Turner'ın sesine aşığım oysa. Şimdi diskografisini indiriyorum.
Bir de Kings of Leon'dan bir albüm çıkardım. Çok güzel.
Biraz daha bakınıp bildireceğim fikrimi balıma.

Eski sevgilim de yeni birini bulmuş. Büyülendim falan dedi.
Ben de tamamdır, beni unutur artık diye düşünüp onun adına çok sevindiğimi söyledim.
Ama cevap beklediğim gibi değildi "sen niye bu kadar sevindin, onunla beraber oldum diye seni artık düşünmeyeceğimi, senden vazgeçeğimi mi düşünüyorsun yoksa?" :26::26:
Tabi sonra bir sürü laf dedi. İnsanı tanrıça gibi hissettirecek ölçüde güzel, övücü laflar...

Büyülendim dediği kız da etki etmedi, ne diim ben. :26:
Şimdi de destansı bir mesaj yazmış bana. Kim bilir yine neler demiştir.
Birazdan okurum artık.

Hadi muckmuck.

Son düzenleme:
Çok güzel geçen 5 günün ardından hem mutlu hem mutsuzum

Dün gece yolculadım sevdiceğimi ama gider ayak hiç sevmediği, çok kızdığı şeyi yapıp kırdım onu

Gerçekten çok düşüncesizce davrandım.

Bütün gün özür diledim nerdeyse ve sonunda gece yatmadan biraz yumuşattım

Aslında bu konuda bu kadar üstüme gelmesini, beni kısıtlamasını hiç istemiyorum, sevmiyorum da ama değişmiyo işte

Benim küçük patrona da bak sen

Deli gibi para kazanıyo ama bana zam yapmıyo

Günlükcan ya, çeyiz almaya martta başlıcam

Yetişir mi sence :18:

2 haftada bütün çeyizini tamamlayan gelin yok mu

Daha gelinlik için terzi bulucam

Hava çok soğuk, nasıl çıkıp gezicem bütün kızılayı

Ben evde kitap okusam, İstanbulda gezsem ama birileri de benim yerime gelinlik denese, çeyiz alsa

Poff neyse hadi ben çıkayım gözlerim ağrıdı ekrana baka baka

iyi geceler günlükk
uzun bi aradan sonra yine geldim sana
karmaşığım yazmak istedim...hemen hemen 2 ayı geçti ne konuştuk ne görüştük onunla.bu sürede aklıma sık sık geldi tabi ama alışmıştım ya da ben mi öyle sandım?
yakın zamanda gidiceğini biliyodum.ve ne yalan söyliym mesaj bekliyodum ondan.en azından tek bir mesaj.atmasını çok istedim...
bu akşam geldi o mesaj günlük
bişeyi cok istediğimde hep oluyo
gerçekten istemiştim ama...en azından az da olsa onda bi değerimin olduğunu bilmek istedim.beni kırdığına üzdüğüne kaybettiğine ufacıkta olsa üzülüyo olsun istedim.ve sanırım bunlar oluyomuş benim haberim yok
gecen arkadaşıma sunu söyledim.o beni kaybettiğine çok pişman olucak...
her neyse
yarın görüşelim mi demiş
bunu söylerken de cekincesini dile getirmiş.en son aramalarına cıkmamıştım
sanırım görüşücez yarın.ben güzel olmak istiyorum.ne kaybettiğini bi kez daha görsün istiyorum.ve aklımda da tek bi cümle var.onu söylemezsem içimde kalır.onun da bana söyliycekleri varmış.merak ediyorum...bana aldığı gülü ona o kitap içinde geri mi versem günlük.bu da benden sana hediye mi desem.offff
yine stres.hep böyle olurdu zaten.onunla ilgili herşey beni strese sokardı yine aynı:)
aslında görüşmemem lazım ama çok uzun bi dönem burda olmıycak ölüm var kalım var günlük ben onunla az bi süre geçirmedim.insanlığım buna elvermiyo ackcası kalbim de...
yarını merkla bkliyorum...
***buldumm buldum günlük ona öyle bi hediye vericem ki eminim o gözler yine dolucak.böyle cuk oturucak resmen.:)yaşasın:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Su saat olmus ben dersin basindan yeni kalkabildim ancak kafam sisti resmen ya basim agriyo. Yarinda erken kalkacagim malum is var..Zaten isyerimdede ödevimi hazirladim biraz beya verimli bir gün gecirdim ders konusunda afferin bana Yalniz calisip okumak inan cok cok zor günlügüm. Derslerde bu dönem öyle yogunduki sorma gitsin iyice bunaldim artik. Helleki Istatislikle ilgili hicbirsey göresim yok bikinlik geldi resmen. Zaten kendimi hazir sinav icin hazir hissetigim icin biraktim bende zaten tek cumartesi günü sinava girmek kaldi sükür. 3 hafta sonrada sükür tüm sinavlardan kurtulmus 2. semesterimide geride birakmis olacagim darisi geri kalan semesterlere insaAllah

Son üc haftam sonra insaAllah bol bol dinlenirim..1,5 ay sonrada Istanbul da bol bol gezerim ohh miss fazla fazla hak ettim ama degilmi

yarın, lisans son sınıfta hoşlaştığım kişiyle görüşcez... Sözü vardı çay ısmarlayacaktı bana ; )
üff ama o anlamda istediğim şekilde bi görüşme olmayacktır.Ümitlenmiyorum okula gelmişken beni de görmek isteyecektir hepsi o öuuff

izmirden gelen arkadaşla da görüşmek istemiyorum sanırım benden hoşlanıyor ve yanlış anlamasını ,umutlanmasını istemiyorum ... Çok ısrar ettii,bıkıtrdı resmen. peki deyiverdim 1 saat oturup kahve içmeye

OUFFFF !!!

günlüüük
ders çalışmaya devam merak etme
ilk kitabı bitirip ikincisine geçmek istiyorum bir an önce ama
bir hafta da iyi yol aldım hani
sonrası önemli benim için
bir taraftan da coğrafyayı bitirmek istiyorum aslında
şu ilk kitap bir bitsin de bakacağız artık
kardeşim yüzünden canım sıkıldı şimdi artık
karşıma alıp konuşmam gerekiyor sanırım
Ondan da haber yok zaten günlük üzülüyor muyum seviyor muyum
alışkanlık mı ne bu anlamıyorum bir gün seviyorum bir gün öldürüyorum adamı

sınavlarımın üstesinden birer birer gelirken notlarım da açıklanmaya başladı günlükcüm.. 3 dersim belli oldu ve hepsini geçmişim :124: maşallah bana geriye kaldı 3 tane daha, sıra onlarda.. perşembe günü umuyorum ki sınavlarım bitiyor, eğer kötü geçerse telafi sınavına girmek zorunda kalcam ama o da şubatta. umarım gerek kalmaz da veririm o dersi de

ankaradaki okulumdan iki tane yakın arkadaşım vardı, yıllardır epey vakit geçirdik filan ama sevgili olmuşlar, şok oldum ikisini de ben tanıştırmıştım, bi sürü güzel zaman geçirmiştik filan, fotolarını görünce epey şaşırdım.. mutlu olsunlar inşallah dönünce onları sevgili olarak görmeyi çok yadırgamazsam iyidir

konudan konuya atlıyorum ama türkiyeye dönünce ilk işim lazer yaptırmak olcak.. burda resmen insan değil maymun oldğuma karar vermiş bulunmaktayım bi insan bu kadar kıllı olamaz heralde evime ulaştığımın ertesi günü lazercimdeyim

şuan istanbulda olmak istiyorum.. sevgilimin yanında, onun kollarında olmak istiyorum. beni öyle üstün öyle büyük bi aşkla seviyor ki, buna gerçekten eminim ve iliklerime kadar sevildiğimi hissediyorum. dünyanın en güzel şeyi bu bence. çok merak ediyorum istanbulda nasıl bir hayat beni bekliyor acaba? mesela nerde çalışacağım? hangi şirkette başlayacağım? evim nerde olcak? hangi semti seçicem? ev arkadaşım olcak mı? nasıl bi düzen kurcam kendime... hepsi meçhul şuanda.. yine beni karmakarışık zamanlar beklio anlaşılan.. ama olsun, seviyorum böyle olmasını:82:

perşembe günü yine sınav var.. off poff koff

gelirim sonra

günaydın güllük apla...
diyetti, manyakça yapılan spordu egzersizdi derkene, sonunda 60 kiloda kendimi sabitlemeyi başardım ( maşallah de bakim ) doğum kilolarını bırak, hamilelik öncesinden de 3-4 kilo gitmiş oldu...gerçi hala 38 bedene sığamıyorum düğmeler kapanmıyo, sanırsam biraz daha pilatese abanıp sıkılaşmam felan gerekiyi...
onun dışında, kızım ve kocemle mutlu huzurluyuz çok şükür...gerçi kocem arada ciddi uyuzluklar yapıyo, kafamdan bööle aşağı aşağı şangır şungur bişeyler iniyo ama boşver...her ailede yaşanabilecek şeyler bunlar sonuçta, huzur kaçırmaya değmez...bu arada, bi süre bayağı bi beni dürtekleyen, zihnimi ele geçirmeye, duygularımı bulandırmaya çalışan şeytan, dualarımla defolup gitti artık, beynen ve ruhen çok huzurluyum Allaha şükür...
yalnıııız tam kilo verdik diyet bitti artık hafiften tatlı yiyebiliriz derkeeen bu sefer de hipoglisemim azdı la...gerçi bende de ibişlik, 3 yıldır açlık şekerime insülin direncime felan baktırmıyorum ( bi de hastanede çalışıyom yuh bana, yuhlar bana ) son zamanlrda özellikle bol bol meyve suyu içmem, sabahları hayvan gibi susamam ve acıknca asabiyet yapmam beni o hazin sonuca götürüyo malesef...amaan beeee üf yine mi glisemik index diyeti...çok sıkıcı...
neyse güllük onun dışında bildiğin didem işte...Allah bugünümüzü aratmasın herkeslere hayırlı işler bol güneşler

kız günlük ben anlamıyorum bu faturadan bakanlık payı falan var tevkıfat var 1 faturayı 10 dk de ıslıyorum ama azaldı.bugun işler o kadar cokkı kafamda plan bıle yapamıyorum gunluk o kadar cok o kadar cokkk.bu aralar garıp garıp ruyalar goruyorum oncekı gece deprem oluyordu bu gece oyle bır yagmur yagdıkı gunluk yengemlerın evını su basacak basmıyor annem herkeze bızım kız 12 eylulde evlenıyor bende anneme dıyorum kız daha koca bulamadık ne evlenmesı bırde tarıhını soyluyorsun dedım.yagmur rahmettır berekettır yoruma baktım ordada ıyı dıyor duaların kabulune dıyor cok ıstenılen bır seye kavusmadır dıyor ısallah.dun cok dua ettım Rabbım kabul etsın.

işlerımın basına donuyorum gunluk garıp faturalar benı bekler hoscakal esen kal mutlu kal

Günlükk

Sana son yazdığımda içimde olan ''kelebekler'' kocaman bir ağırlığa dönüştü içimde...

Bugün gidiyorum Ankara'dan. Dilerim o kişi bir daha karşıma çıkmaz.

Allah'ım beni sevmiyosan açık açık söyle, böyle daha çok üzülüyorum...

hayat güzel be günlük.
şu içimdeki meret de geçip gitse çok daha güzel olucak.
teyzemdeyiz hala giremiyorum pek.
ama içimdeki fırtına aynı.
eve gidiim uzun uzun anlatıcam.
byee

kendimi toprak gibi nadasa bırakmaya karar verdim..okudugum kitaplardan çalıştığım derslerden birşey anlamıyorum..işimden evimden hayatımdan birşey anlamıyorum..bırakıyorum herşeyi akışına.düşünmeyeceğim ders çalışmayacagım okumayacagım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…