günaydın güllük apla...
diyetti, manyakça yapılan spordu egzersizdi derkene, sonunda 60 kiloda kendimi sabitlemeyi başardım ( maşallah de bakim ) doğum kilolarını bırak, hamilelik öncesinden de 3-4 kilo gitmiş oldu...gerçi hala 38 bedene sığamıyorum düğmeler kapanmıyo, sanırsam biraz daha pilatese abanıp sıkılaşmam felan gerekiyi...
onun dışında, kızım ve kocemle mutlu huzurluyuz çok şükür...gerçi kocem arada ciddi uyuzluklar yapıyo, kafamdan bööle aşağı aşağı şangır şungur bişeyler iniyo ama boşver...her ailede yaşanabilecek şeyler bunlar sonuçta, huzur kaçırmaya değmez...bu arada, bi süre bayağı bi beni dürtekleyen, zihnimi ele geçirmeye, duygularımı bulandırmaya çalışan şeytan, dualarımla defolup gitti artık, beynen ve ruhen çok huzurluyum Allaha şükür...
yalnıııız tam kilo verdik diyet bitti artık hafiften tatlı yiyebiliriz derkeeen bu sefer de hipoglisemim azdı la...gerçi bende de ibişlik, 3 yıldır açlık şekerime insülin direncime felan baktırmıyorum ( bi de hastanede çalışıyom yuh bana, yuhlar bana ) son zamanlrda özellikle bol bol meyve suyu içmem, sabahları hayvan gibi susamam ve acıknca asabiyet yapmam beni o hazin sonuca götürüyo malesef...amaan beeee üf yine mi glisemik index diyeti...çok sıkıcı...
neyse güllük onun dışında bildiğin didem işte...Allah bugünümüzü aratmasın herkeslere hayırlı işler bol güneşler