Günlük ben sana veda etmeye geldim. Ne zaman geri dönerim bilmiyorum ama bi süre buralarda olamayacağım. Yarın kına gecem var günlük. Öbür gün de nikahım. :123: Dünden beri nişanlım burada. Her şey çok iyi rabbime binlerce kez şükürler olsun.
Çok garip hisler içindeyim. Heyecanlı mıyım sence? :26: Bu saatte hala yatmadığım ya da yatamadığıma göre galiba heyecanlıyım. :18: Ama mutluyum günlük,çok mutluyum.
Bu evde sondan bir önceki gecem... Ondan sonra gidiyorum,düğünüme sonra da kendi evime. Yeni hayatıma... Neler yaşayacağım bilmiyorum ama umutluyum.
Güzel şeyler diliyor ve gerçekleştirmek istiyorum. Canımdan çok sevdiğim insanla hayatlarımızı birleştiriyoruz. Şükürler olsun.
Hem biliyo musun 25 Ocak yani bugün bizim 6. yıldönümümüz...
Allahım nasip etti,emeklerimizi sevgimizi karşılıksız bırakmadı. Öyle işte günlük... Veda ederken bana günlüğe yazmaya başladığım andan beri destek olan,üzüntümü de sevincimi de paylaşan herkese teşekkürü borç bilirim.
Tek tek isimlerini yazmak isterdim ama o kadar çok ki... Unutur birini atlarım diye yazmıyorum. Zaten şu an pek sağlıklı düşünemiyorum
Hepsi çok çok çok sağolsunlar.
Hepsinin,herkesin hakkında her şeyin ennnn hayırlısı neyse o olsun. Rabbim güzel dileklerini kabul etsin. Herkese sevgiler,selamlar