Popüler Konu Sevgili günlük...

Kuş gibiyim artık:87:
bitti sınavlarım kurtuldum ve hepsinden geçtimyani hepsi açıklanmadıda geçtim diye tahmin ediyorum ben
şuan çok mutluyum
bi dönemim daha bitti 5.döneme başlıcam lütfen lütfen lütfen 7.dönemde bitsin okulum:103:
dün gece arkadaşımda kaldık sözde ders çalışcaz gülme krizleri eşliğinde çalıştık işte birazhadi yatalım diyip yataga geçiyoruz gereksiz konular geliyo aklımıza kahkahalar eşliğinde bi günü daha bitirdik
aşkı özledim bugün buluşurmuyuz acaba:44:hangi gün izinli ki yarınsa buluşmayızneyseartık önümde 3 hafta var istedigim kadar dinlenip istedigim kadar gezebilirmyarın aşkla buluşmazsam kızlarla buluşcam şarap evine gidicez bi aksilik olmazsa
aa şarap demişken aklıma geldi dün derse başlamadan önce tekila shut yaptık dedik çakralarımız açılsın ilk önceaçıldıda bak güzel geçti sınavım
annemde aradı az önce karşıya teyzeme geçicez gel diye çok üşeniyorum sanırım gitmicem..
bak yine aklıma alakasız bi konu geldi bu endişemide belirtmeden geçemiciğimgözlemlediğim kadarıyla nişanlılık döneminde ilişki çok yıpranıyo işin içine ailelerde girince zorlaşıyo demekokuldan sonra hemen nişan fikrinden vazgeçmek üzereyim bakalım hayırlısı ne zamansa o olsun

Son düzenleme:
sevgili günlük
bugün onu geçirdim.gitti. bir ay yok. allahım lütfen çabuk geçsin o bir ay
onu çok seviyorum şimdiden özledim

günlükk,

Pazar günü akşamı öyle güzel ders çalışmaya başladımki ticaret hukukundan renkli kalemler,postist kağıtlar felan çok büyük zevkle çalıştım ,ama 2 ünite beni sıktı,ve muhasebe uygulamalrına geçeyim dedim,dün birkaç soru ezberledimm,akşam eve gidip hemen duş alıp yemeği yiyip ders çalışmaya başlamalıyımm..birkaç ünte bitirmeliyim,nisana ancak yetiştiririmm..

Mayısda ihtiyaç yayınlarının kpss kitabını alıcam,ve onada başlıcam.eylülde sınav var,yetişiririm inşallah..artık elimden geldiğince bişeyler yapacağımm..
Haftasonu öyle üzgündümki,bunalımdaydım,sürekli ağlayıp durdummmm .Berbat geçti..
Böyle işte günlüğüm..

Meğer dönülmez bir yolun içerisine girmişimde haberim yok günlük...
Artık işi çok çok daha zor, beni gerçekten istiyorsa çok büyük fedakarlıklar yapmak zorunda kalacak...
yoksa ben yok olacağım...
Allahım nolursun yardım et yalvarırım...
Çırpınıyorum, dibteyim...

bi durgunum bi neşeliyim sana neşeli halimde geldim
evde kös kös otur otur canım sıkıldı
manitamı alıp dışarı çıkıyorum hadi çav bella

Son düzenleme:
cok hastayim cok..
bugun hic ders calisamadim..
sinava 10 gun kaldi..
moralim cok bozuk

Çok yedim,karnım ağrıdı iyimi Zaten bi tembellik mevcut midede of
Neyse ben ders çalışmaya gidicem birazdan,insanın karnı toksa ve morali düzgünse güzel ders çalışıyo tıpkı benim gibi

merhaba günlükcüm ,
cok mutsuz ve umutsuzum hıcbırsey benı mutlu etmıyor...
keske hersey en basta kı gbı olsa keske
hıcbırseyın buyusu bozulmamıs olsa offf...
bunda da vardır bı hayır ama cok sıkıldım cokkk
bırcok sey yapmak ıstıyorum ama o kadar mutsuzumkı
kendımde bu gucu bulamıyorum...

sevgili günlük,
iki arada bir derede kaldım.bir yanda kalbime söz geçiremeyip sevdiğim kişi,diğer yandan bana değer verdiğine emin olduğum mantığımın onayladığı kişi.biliyorum sevdiğimden hayır yok bir an önce onu unutmam lazım.ama unutmak kolay değil tam 7 ay geçti onsuz.tekrar başlamak istiyormuyum diye soruyorum kendime hayır istemiyorum aslında.Allahım bu nasıl bir çelişkidir?neyse bir an önce unutmam lazım.2 hafta sonra okul başlıyor ve onu tekrar görmek zorunda kalacağım.onun yokluğuna alışmak zorundayım onu görsem bile....artık yeni bir hayata başlamak istiyorum günlük.şu okulum bir an önce bitsin kendi düzenimi kurayım.Allahım hakkımda herşeyin hayırlısını ver senden tek dileğim bu...

bu sefer güvenimi sarsma lütfen sarsma...
sana inanmak istiyorum.
bu sefer beklediğime çektiğim sıkıntıya değsin...........

slm günlük
cocu başka dr a götürmüştüm o da benim korkumun abartılı olduğunu söyledi
bu kadar tasalanmama gerek yokmuş..vitamin verdi farklı ilaçlar yazdı kullanmalımıyım bilmiyorum...
ah beyim herşey cok iyi giderken sabah uyuya kaldım die çok kızdı
gene herşey bozuldu
keşke önemsemese
daha eve gelmedi
inş geçmiştir kızgınlığı
inş iyi davranır
alt katı fayans yapmaktan vazgeçtik şimdilik öle kalıcak
allahım ne olur kızmasın

Çok yiyorum durmadan yiyorum hala aynı kilodayım acaba acısı sonradan çıkar mı günlük yaa

Uzun zamandır kendimi ot gibi hissediyorum.
2 gündür günde 10 saat kadar ders çalışıyorum günlük. :95:
Hala dünya kadar konu var. Şimdi tekrar oturacağım.
En azından 2 saat kadar daha bakmam lazım.

Keşke sana anlatacak ilginç şeylerim olsa.
Nötrüm günlük.
Bu bir denge halimi çok emin değilim.
Sanki dengeden ziyade görünmez olmak gibi bir şey, 0 tepki yani.
Bu iyi bir şey değil.
Biraz daha dişimi sıkıp finalleri atlattıktan sonra normal halime dönmek istiyorum!!!!!!!!!!!

oooff yoruldum geldim yine
başım çatlıyor resmen oturduğumuz kafede ısıtıcı vardı başıma ağrı yaptı
ya yine canım sıkkın oldu benim
sanki elimde olmadan sevgilimi de mutsuz ediyor gibiyim
bilemiyorum işte bu aralar kafam yine karıştı ve yine bi işaret bekliyorum ben....

Sevgilim 1 gün sonra gelecekti ama yine kar yağdı; yine bembeyaz oldu her taraf.
Dayanamayacağım artık.! Çok çok özledim onu. Çok fazla, aşırı...
Şimdi şakır şakır yağmur yağsa da erise şu karlar keşke.
Daha ne kadar erteleyeceğiz kavuşmamızı?!

Bunun dışında okul durumum felaket. Ya 6 yıla uzarsa naparım ben.
Çok kötü oldum. Ama bunun üzüntüsü çabuk geçer.

Asıl takıldığım aşkımla buluşup buluşamayacağım konusu. (((((

Hiç keyfim yok şu an. Lanet olsun! :'((((

Selam günlük

Memleketimde ailemin yanındayım. 5 yıl olmuş bu evden çıkalı. 18 yıldır yaşadığım ev, şu an bana ne kadar da yabancı. Annemler okul bitince dönüp burada çalışmamı istiyor. Ama burası o kadar sıkıcı ki. :26:

Bi yandan da kpss ye devam. 5 yıl önce bu evde ÖSS için mücadele veriyordum Şimdi kpss ve ales. Son girdiğim sınavlar olsun Allahım lütfen

Atanana kadar da hayatımda kimseyi istemiyorumm

Günlük ben sana veda etmeye geldim. Ne zaman geri dönerim bilmiyorum ama bi süre buralarda olamayacağım. Yarın kına gecem var günlük. Öbür gün de nikahım. :123: Dünden beri nişanlım burada. Her şey çok iyi rabbime binlerce kez şükürler olsun. Çok garip hisler içindeyim. Heyecanlı mıyım sence? :26: Bu saatte hala yatmadığım ya da yatamadığıma göre galiba heyecanlıyım. :18: Ama mutluyum günlük,çok mutluyum. Bu evde sondan bir önceki gecem... Ondan sonra gidiyorum,düğünüme sonra da kendi evime. Yeni hayatıma... Neler yaşayacağım bilmiyorum ama umutluyum. Güzel şeyler diliyor ve gerçekleştirmek istiyorum. Canımdan çok sevdiğim insanla hayatlarımızı birleştiriyoruz. Şükürler olsun. Hem biliyo musun 25 Ocak yani bugün bizim 6. yıldönümümüz... Allahım nasip etti,emeklerimizi sevgimizi karşılıksız bırakmadı. Öyle işte günlük... Veda ederken bana günlüğe yazmaya başladığım andan beri destek olan,üzüntümü de sevincimi de paylaşan herkese teşekkürü borç bilirim. Tek tek isimlerini yazmak isterdim ama o kadar çok ki... Unutur birini atlarım diye yazmıyorum. Zaten şu an pek sağlıklı düşünemiyorum Hepsi çok çok çok sağolsunlar. Hepsinin,herkesin hakkında her şeyin ennnn hayırlısı neyse o olsun. Rabbim güzel dileklerini kabul etsin. Herkese sevgiler,selamlar

Kendimi oyuna verdim günlük oyun oynuyorum.
Bi de kardeşimle belgesel izliyoruz(bu saatte başka ne izlenebilir)

Firarperest için de çok mutlu oldum Allah çoookk mutlu etsin onu

Ooof çok duygulandım firarperestin yazdıklarına. Kendimi onun yerine koydum da, yarın benim kınam olsaydı herhalde heyecandan ölürdüm. Ne güzel bir duygu. Rabbim yüzünü hep güldürsün inşallah.

Ben nasıl mıyım günlük? Bilmiyorum ki, bu düğün masrafları, çeyiz masrafları çok düşündürüyo beni. Yine sıkıntı bastı offfff....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…