Popüler Konu Sevgili günlük...

firarım evleniyor çok mutlu olsun :) Gözleri hep ışıl ışıl parlasın.
Evlilik haberlerini duymak çok mutlu ediyor beni ..Bana da nasip olur inşallah

İzmirden gelen arkadaşımla sırf o kadar ısrarı yüzünden peki demiştim -söz verdim diye görüştüm ,, nerdeyse cayacaktım işim uzadı deyip de ayıp olur şimdi yola çıkmıştır diyerekten ouuflaya poflaya gittimm..
akşam bana mesaj atmış hoşlandım senden şu bu.. :/ üfff ya ben ama seni o şekilde görüp bir şeyler hissetmiorum.. Zorlamasa keşke...

Gündüz aklımı kurcalayan kişiyle r. ile görüştük ya emin olamıyorum ki o da hissediyor mu bir şeyler diye :26: ayh bi de benm kız arklarımdan biri ıyyyyyy ne zaman onla yan yana gelsem yapışıoo bize..bana da çay ısmarlasın diyor..Bi git ya bizi bi bırak.. İlla yapışşşacak !!
bi haftasonu bowling ayarlayalım gibi şeyler laf arasında döndürdü ama bilemiyorum ümitlenip hevesim kırılsın istemiyorum...

Akşam da kızlarla buluştum ohh ya iyi geldi:13:

bu arada önümde çevrilmeyi bekleyen yüz küsür sayfalık bir ftalosiyanin kitabı var ...

bugün itibariyle burdaki bütün derslerim bitmiş bulunmakta günlükcüm

zaman nasıl da hızlı geçiyor.. gel sor bana son 5 ayın nasıl geçti diye.. ışık hızından da öteydi derim.. farklı bi ülkede yepyeni bi hayatın içinde zamanın nasıl geçtiğinin hiç farkına varamamışım.. şimdi dönüşüme 20 gün var.. hasretle yolumu gözleyenler var.. ben geliyorum diye güne daha mutlu uyananlar var.. bunları bilmek öyle güzel ki... özlemek nasıl da iyi geliyormuş, kıymetini bildiriyormuş değerlerin... dönünce kimle ne kadar vakit geçireceğimi nasıl ayarlıcam hiç bilmiyorum... tüm sevdiklerimi eve toplar 2 gün dışarı çıkarmam kimseyi heralde

iyi ki gelmişim buralara.. derslerimin bittiğine ve dönüş zamanımın yaklaştığına inanamıyorum..

firarperest mutluluklaarr :123:​

Son düzenleyen: Moderatör:
selam gunlukovıc

bızımkı cok fena calısıyor ıs ıs ıs afakanlar basıyor benıde
askım napım bızım ıcın calısıyorum hersey senın ıcın bılmem nee bırsuruu bahane ı
hı yenı bır sırket actı ısmınıde ıkımızın bas harflerı bıde onun soyadının ılk harfını koymus aferın dedım hep bole ol benım soyadımıda koyabılrıdı ya neyse
bugun bulusup alıswerıse gıdıcez cok sukur bıraz kendımı toparlarım
ne gıysem kı kırmızı v yaka bır kazak sıyah kot uzun cızme flar mı taksam yoksa elbıse mı gıysem sıyah bılemedım.
bırazdan baslarım ben hazırlanmaya onumuzdekı hafta sonuda abanta gıtmek ıstıoruz askımlaa.karlar erımeden.
ama benım aklım sımdıden yaz tatılınde sımdıden onun planlarını yapıyorum
baskaaa
kız gunluk benım hayalımdekı ıste calısmak ıstıyorum baska hıcbır ıs ıstemıyorum ne halt yıcem ben ya fena halde takıntılıyım bu konuda...
allahım bana yardım et bu yıl olsun barı neyse sımdılık gorusmek uzere benden bu kadarrr

Günaydın günlüüüüüüüüüüüüükkkk
Sabahın köründe kılavuz yayınlanır diye kalktım ama nerdeeee...
Hala beklemedeyiz Uyku tutmadı bir türlü...
Ah şimdi Firarperestim de böyledir Tabi o farklı nedenlerle Allah o güzel yüzünü hep güldürsün inş.

Dün ona benimle tanışmak isteyen birinden bahsettim. Bir tanıdık aracı olmuştu düşünür müsün diye.
Bunu ona bir gün gecikmeli anlattığım için sinirlendi, ama napayım dün hiç aklıma gelmemişti:26:
Çok üzüldü, önümüzde kpssnin olması onu çok üzüyor. Haliyle beni de.
Kavuşabilmemiz buna bağlı resmen. Dua et bize olur mu günlüüüük. Çok dua et

günaydın müdür...
aabi var yaaa...deliyim ben deli...şekerim düşüyo hissediyorum, kafa bariz yavaş çalışmaya başladı,sürekli halsizim, hastane totoum dibi...ve fakat hala bekliyorum gitmek için, neyi bekliyosam artık...bi de yasak olmasına rağmen ters ters vakitlerde beeele şerbetli tatlıları da götürüyorum...değişik bi intihar biçimi resmen yaptığım...
sabah gayet uykulu ve mendeburdum taa ki, bi anne bebek sitesinde yazımın yayınlandığını öğrenene kadar:)) blogumda sağolsun beni takip eden gitgide de artna bi kitle var ve fakat ben daha çok alanda yazdıklarımı paylaşayım, o sorumluluğu hissedip daha çok ve verimli şeyler üretebilmek istiyorum, dolayısıyla yazabildiğim pek çok yere yazıyorum günnüküm...
onun dışındaaaa kızım iyi maşallah, kocam iyi..iyiyiz işte...Allah bugünümüzü aratmasın
firarperesti de tebrk ederim...uzuuun ve sağlıklı bir ömrü sevdiğiyle, mutlu ve bereketli bir evlilik hayatıyla taçlandırmasını dilerim, Allah utandırmasın
hadi çav

o kadar özledim ki artık saçma ve komik rüyalar görmeye başladım..
bilinçaltım onu görebilmem için alternatif çözüm yolları sunuyo rüyalarımda bana..
neyse şuan tek konsantre olmam gereken mesele sınav, çünkü bu işe girmek benim için onun yanına gitmekle eşdeğer..
hayırlısıyla hem iş hayatım düzene girecek ve hemde artık onsuzluk bitecek yıllar sonra..
bugün çok iyi çalışmam gerek..
hemen başlıyorum..

Ya beni de ne ... insanlar buluyor. Biri mesaj atmış avatarınızı değiştirir misiniz, cidden rahatsız oldum mu ne yazmış işte.
Değiştirmezsem de beni şikayet edecekmiş.
Ben de hııı hemen değiştiriyorum dedim.

Ya bunu geç bi şahıs daha var. Aslında bir kelime derdim de ona içimde kalsın.
Bana beni çok merak ettiğini, yazdıklarımı çok beğendiğini ifade eden bir mesaj atmıştı.
Sonra beni arkadaş olarak ekledi. Belli bir zaman sonra silmiş.
Sonra gelip burda sanal alemi bu kadar ciddiye alanları anlamıyorum gibi bir şeyler yazıyor.
Halbuki içine dert olmuş. Beni takip ediyor, okuyor falan...
Arada da laf çarpıyor. Ya bu kadar komik olunur ancak.

Sanal alem bu. Ciddiye almayalım bu kadar ya.
Sen beni arkadaş olarak ekledin, sildin de ne oldu yani?

Bence şu da olabilir aldığım mesajlar sonucu çok sıcak bir cevap mı bekliyorlar acaba... :44:
Tamam sen beni merak ediyorsun ama ben etmiyorum. Napiim yani.

Çok saçma sapan şeyler oluyor çookkk. Bu son bahsettiğim dengesiz olayı da ne zamandır anlatacaktım da unutuyordum.
Sabah aldığım bir diğer komik mesajla aklıma geldi, yaziim dedim. İşte böyle.

Muck muck

Günlükcan gelmiyordum ne zamandır
gelip yine güzel güzel şeyler yazayım istedim ama
kusuruma bakma yazamıcam mutlu haberler
ayrılıyoruz galiba
nasıl bu duruma geldik ne oldu ne bitti anlayamadım bile
yoğun iş temposundan dolayı 2 hafta görüşemedik
geçtiğimiz haftada yediği bişeyden zehirlenmiş hasta yattığı için görüşemedik
iyice canım sıkıldı ama napiim günlük
telde bile konuşamıyorduk
dün biraz daha iyi gibiydi
telefonda dayanamadım patladım
peşine de bir mesaj attım
dünden beri ses yok
zaten biliyordum cevap vermiceni
neden böyle oldu bir anlasam
yine de kesin bitti diyemiyorum ne olur kestiremiyorum ama
canım sıkkın işte
bir gelişme olursa gelirim ben yine şimdilik gidiyorum

firarperest'e ömürr boyu mutluluklar diliyorum....

yine mutsuzluğun doruk noktasındaym günlük..

terk edilmek ne zormuş be insanın içini nası acıtıyo anlatamam hala aklımdan çıkmıyo ve hala rüyalarımdan çıkmıyo o kadar bunaldım ki kafamın içindeki sorulara bi türlü cvp bulamıyorum ben 3 yıl başka bi insanı mı sevmişim bi anda bambaşka hiç tanımadığım bi insan oldu.. sebep neydi sebep ne gerçekten ailesi mi istemedi ve o sadece ailesine mi karşı çıkamadığı için mi bitti.. yoksa başka birisi mi var .. bu iki seçeneği de söyledi ayrılmak için .. başka birisi olsa önce beni kendinden soğutması gerekmez mi bi anda nası vazgeçer nası siler sevmesede en azından ya ona da yazık bari düzgün ce bitireyim demez mi... gözümün içine bakardı benim bulamıyorum kafamdaki sorulara cvp bulamıyorum deliricem artık.. hani filmlerde olur ya o kızı bırakacaksın yoksa onu öldürürüz falan derler aynen öyle masal gibi bi aşkımız vardı böyle ayrılığı hak etmedi.. ben bunu hiç hak etmedim.. şu an vicdan azabı çekiyomudur acaba ... Allah herşeye kadir dicek hiç bişeyim yok sana canımı çok yaktın... beni mahf ettin..​

günlük günaydın...
garip duygular içindeyim firarperestin yazıklarını okuyunca onun adına çok sevindim mutluluklar dilerim...
haziranda ablamda evleniyor.git senden kurtılıyım diyorum ama yinede insan üzülüyor.
birazdan dişçiye gidicem inş canım çok yanmaz bıktım dişçiden ya
özel hayatıma gelince günlük inş artık iyi şeyler olucak üzülmek istemiyorum.
dgsye çalışmayı bıraktım bu ara ama yine başlamam lazım günlük yoksa gidişat iyi değil
neyse günlük herkeze huzur dolu bir gün diliyorum.
görüşürüz

Dayan be gönlüm! Bîçâre değilsin, Yaradan sana yâr,
Kimsesiz değilsin, yanında "Kimsesizler kimsesi" var!
Biliyorum, sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahı var!

- Mevlâna Celâleddin-i Rûmî​

Firarperest'e ömür boyu mutluluklar diliyorum,çok sevindim onun adına.
Ben nasıl böyle bir temponun içinde buldum kendimi ya,ders çalışmaktan bahsediyorum.Önceden hiç yüzüm yoktu çalışcam diye diye ertelerdim.
Şimdi başından kalkmak bile istemiyorum.9 derslik üni. son sınıfını bitirmek aynı zamanda kps yi kazanmak istiyorum off inşallah olucak ya inşAllah
Boş zamanlarımda tabiki kk'dayım Tv bile izlemiyorum bu aralar.Bazen katil kadınları izliyorum o kadar

.
.
.

Sevgilimle hiç bir sorun yok aramızda inanmıcaksın ama yok işte
Çok mutlu olmam gerek dimi :18: Ama içimde bir şey var bir soğukluk gibi niye böyle hissediyorum ben ya.
Çok seviyorum onu ama göremediğimden bazen herşey boş geliyor bütün yaşadıklarımız.=(
Birde bir insan bu kadar mı şey olur yani burda yazamıcam ama o yönlerini biraz bastırsın be günlük pufff :18:

günaydın günlük...
bugün hiç uyanmak istemedim çok garip bi ruh hali içindeyim... niye böyle oldu ne zaman böyle oldu kestiremiyorum
içim çok sıkkın gülmek istemiyorum hatta evden dışarı çıkmak istemiyorum sanki sahte gülücükler dağıtmak zorunda kalıcam etrafa dışarı çıkarsam
ben bu ruh halimden kurtulmak istiyorum yoksa saçma sapan bir sürü şey düşünüyorum bu da beni deli ediyor
ooofff tanrım bu geçiş döneminden kurtar beni

Sana her zaman yazmıyorum günlük ama şuan çok ihtiyacım var buna.Bütün gece uyumadım uykusuzum ama beni korkutan ne düşünüyosam oluyo :/
Babam bişey demiyo başörtüsü konusunda diye bi kaç kere içimden geçirdim şu günlerde,biraz önce laf söyledi falan.Dedim insanın kendini hazır hissettiği bi an vardır.
Sonuçta Allahın bildiğini kuldan saklayamam ki.
Herneyse günlük,çok çalışıp kazanmalıyım izmiri ..Kazanmalıyım!

günlükk,şuradaki yazılara bakıyorum da hiç kimse mutlu değil,canın sıkkın,ayrılan,üzülen ,hep böyle bir topluluk var burada.bende nasılım bilmiyorummm üzgün değilim ama şu sınavları acayip kafama takmış durumdayımmm,yüksek notlar almalıyımmm...çok stres yapıyorum ..

bu ünivers,ite olayınıda kafama takmış durumdayım,sınavlara 2.öğretim mi oıkusam acaba diyorum hem açıköğretim hem 2.öğretim hem iş,yürütebilir miyim k?

bu arada firarperest arkadaşımıza mutluluklar diliyorumm,

selamm gunluk.işler bitti yogunluk bitti bende calısıyormus gıbı gorunuyorum bugun kafa tatılım benım.simdide sıcacık cayım ve az sıcak simidimı yıyorum.
film izliyecem sonrada okey oynarım mesai biter bu sekılde.

hoscakal gunluk.firarpereste mutlu bir ömür dilerim agızlarının tadı hıc bozulmamasının dılegımle.

birgün bende yazacakmıyımkı gunluk bugun kınam yarın dugunum var dıye ahhh ahhhhhh. :18:

Bugün çok sıkıldım
Hiçbirşey eğlenceli gelmiyor..
Ne yapsam diyorum ..Birşey bulamıyorum..
Zaten 9.ayıma girdim,hamileyim,çirkinleştim,tombulum..
Ne yapsam ki bugun..
Dün arkadasımın bebeğini gördüm..
Anneliğe hazır mıyım bilemedim..
Ya aglarsa,ya ac kalırsa,ya agrısı olursa...
offf...
Ne karanlık gün bugun..

evime kavuştum
teyzemlerle olmayı her ne kadar sevsemde insanın evi gibi yok be günlük
ama iyi ki gitmişim. kafam dağıldı, daha çabuk toparlamaya başladım.
teyzem, eniştem, kuzenim o kadar iyi ağırladılar ki bizi.
dünden beri de arıyor lanet olası açıyor muyum? hayır
bundan sonra bana uzak Allah'a yakın.
4'te de dershane de ders var. sonra da eve gelip adam akıllı ders çalışmaca artık.
iyice saldım.
ama geç kalmadım dimi günlük.?

mutsuzluk ne midir günlük tam filmin en heyecanlı bölümünde patronun işyerine damlamasıdır.sonra film izlerken kendımı kaptırıp 2 paket çubuk 1 bardak vısne suyu 1 bardak kola ıcmektır halbukı dıyetteyım.sonra patronun agzını sapırdata sapırdata pizza yemesidir.

Günlük ya bi gün ben de sana " 2 gün sonra düğünüm var hadi görüşürüz günlük :123: " diyebilecek miyim?
Derim di mi günlük be
Sabretmeye devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…