Popüler Konu Sevgili günlük...

Sağlıktan başkası yalan be günlük,dün gece kalbimde bir çarpıntı oldu (oysa ki çok yedim ne hastalık hastasıyım yaa)
diye bi an herşey bitti sandım,uyuyan eşime sarılarak ağladım.Allah bi daha yaşatmasın yarabbim çok üzücü bişey yaaaa...

o kadar yazdım yazdım yazdım bilgisayarın şarjı bitti kapandı:88:
zaten buda bozuldu anca yarım saat gidiyo şarjı

demin canım sıkıldı bi nostalji yapıyım aşkla eski konuşmalarımızı okudum bi tane fotografım için ''biblo gibi çıkmışsın aşkım demiş''Bi gülesim geldi o zamanlar KK da hesabım bile yoktu onu düşünerekte almadım ismimi ayy canım sevgilim yademekki neymiş ismimi yaşatıyomuşum
sabahtan beri boş boş oturuyorum hiç bi sorumlulugum yok ohhaşk msj attı bugün buluşamayız ama kar yağarsa gelirim diye:124:şaşkınmıdır nedir tam tersi olması gerekmiyomuydu ya bugünde kar yok demek buluşamıcaz poff özlemiştimde ya

cumartesi arkadaşının dogum günü olabilir bi kesinleşsede bende haftasonu ananemlere gidip gitmicegimi annemlere söylesemhem gidip eglenesim var hem üşeniyorum ya
gitsemde kesin kal kal dicekler bi haftada hem kalmak istiyorum hem kalmak istemiyorum çok kararsız gördüm kendimi bugün

Sevgili günlükk,
Bugun tüm gün dışardaydım. Çok olmadı eve geleli.
Ders mers hak getire. :18::26:
Alışveriş falan derken zamanın nasıl geçtiğini bile anlamadm.
Sevdiceğime çook sevimli bi şeyler aldım ama çok tatlılar
yarın öğlen diş doktoruma randevum var bakalım neler olacak:18::18:
Sonra da ablamlara yemeğe davetliyiz oraya gideceğiz
Bilmiyorum orda ders çalışayım desem kalabalık olacak o ortam yok:26:
eve de geç geliriz büyük ihtimalle bakalım artık.
Bu ara sanki bi ilgisizlik de hissetmiyorum değil.
Sebebini anlamadım bi durum. Neyse geçicidir diye pek takılmıyorum..

buluştuk...
eğlendim de hüzünlendim de kızdım da kıskandım da tekrar uzun uzun o gözlere baktım da fırsatını kolladık ellerimizi birbirine değdirdik de...
ama sarılamadım
içimde kaldı.bu nası bi duygu anlatmak imkansız.içimde kaldı ona sarılmak.ben adım atamadım o atsaydı tepki vermiycektim.o da atmadı baktı sadece...
kartopu savaşıçok güldüm oynarken.ellerimiz dondu ama ikimiz de kendimiz ısıtmak zorundaydık
eski sevgilimle buluştum ben bugün günlük.3 günlük eski sevgilimdi o benim...ilkti hem de.elimi tutan bana sarılan ilk kişi...ama 3 günlük ya da aslında daha mı uzun??uzun hikaye boşver.
o gidiyor artık
ben çok buruğum çok
seni çok özlicem

sevgili günlük
bugün sunum yapmam gerekiyordu ama yapmadım yapmak istemiyorum.hoca sinirlendi tabi. yarın yine yapmam istenicek ve ben yine yapmıcam. off zorla mı ya zaten moralim bozuk gelmesine daha çok var tişörtünü kokluyorum özledikçe ama nereye kadar

hayatımın merkezine koyarak yanlış yaptım ben... o sandım anam,babam,abim,dostum,sevdiğim...
değil olmamış,olamamış...
ben hırpaladıkça kendimi,sen takmamışsın beni yada öyle sandın...

öğreneceksin herşeyi ama herşeyi öğreneceksin. göreceksin bir insana zalimce vurup kaçmak nasıl oluyor.

benim canımı acıtanlar neler yaşadılar buna en yakın şahit olan sendin. senin yanına kalırmı sevgili bay doğru?

herşeyin bir zamanı var o gün gelince tek tek anlatacağım sana belkide bir bakışım yetecek sana...
bilirsin bazen susmak ne büyük cezadır.

çek cezanı şimdi, acımakmı sana ; oda neee ?

Haydaaa...Gittiği günden beri tartışıyoruz. Bugün de konumuz tatilde giyeceğim kıyafetler oldu. Be adam sen beni bilerek sevmedin mi? Nasıl bir yaşam tarzım olduğunu biliyoken bu kısıtlama niye? Tamam elimden geldiğince senin standartlarına yaklaşmaya çalışıyorum ama sen de bir zahmet bana doğru gel. Artık sıkılmaya başlıyorum haberin olsun. Gün geçtikçe her tartışmamızda sana tavrım daha sert oluyo, umarım farkediyosundur.

Kocaaa ocak ayında sadece 1 kitap okuyabildim. Niye?

Şimdi bi arkadaşımla tartıştım iyi mi? Bu ne hava yarabbim. Umrum değil valla gereksiz, başarısız insanlarla görüşmemin anlamı yok zaten. Adı üni boyunca 'bizim salak aslı' diye anılan birini adam yerine koyup arkadaş olmaya çalışmak suç zaten. Bırak biricik kocasıyla yaşasın.

Off sinirlerim zıpladı akşam akşam.

sabah ki depresif halimden sıyrıldım resmen veeee tabi ki aşk sayesinde
öğlen beni aldı evden yürüdük biraz açıldık ufak bi rahatlama turu attık
akşamda dışarı çıktık arkadaşlarla güzelce kafam dağıldı ilk kez kavga etmeden tabu oynadık
bizim tabu oyunumuz kavgalı geçer bilemeyince sinir oluruz ama bu defa olmadı alttan aldı aşkım
öyle mutlu mesut beni eve bıraktı az önce
bu karışık zamanlarımda aşkım ilaç gibi geliyor bana birden kurtuluyorum üzüntülü moddan
allah herkese gönlünce dilediği bi aşk yaşamayı nasip etsin

bazılarıyla dalga geçiyosundur,neden mi çünkü gerçekten her haliyle,her tavrıyla komiklerdir falan filan...

onlar da bunu ciddiye alır,bi havalardadır çünkü

aslında söylediklerimin,yazdıklarımın tam tersini ima ediyorumdur

hele ki bu kadar dengesizce davranışlarını..vs gördükten sonra

ne sandıysa,hey Allahım..

ve böyle kişilerin hiçbi listende de yer almaması lazım sanırım.. arkadaş listende mesela ne kadar da önemli değil mi?? hiç sanmıyorum

sadece böyleleriyle biraz eğlenmek güzel oluyor.vah çok üzüldümm..üzgünümm

sadece zaman geçirmek,kafa dağıtmak için buradayım işte,ne önemi var ki burda kimin ne olduğunun zaten

ciddiye alınması gerekenleri alırsın;ama zerre kadar önemi filan yoksa da dalganı geçe de bilirsin ama gel gör ki anlamaz.

kendini takip ettim evet ve yazdıklarına çok güldüm hele ki tutarsızlığı,Allah kimsenin başına böyle birini vermesin,böyle olmaktan da korusun

.....................

neyse yaaa bugün çok ders çalıştım yine,ohhh içim çok rahat çok şükür

yarın çok önemli bi durum var,olursa söyleyeceğim...hayırlısı bakalım çok meraklıyım şuanda

inşallah hayırlısıyla olur

slm günlük
günlerim çok şükür dolu dolu güzel geçiyor arkadaşlar akrabalar herkese yetişmeye çalışıyorum vala,sevgilimlede güzel gidiyor bugün beni inanılmaz mutlu etti ne zamandır gitmek istediğim bir mekan vardı oraya gittik dönüştede bana diyor torpido gözünde ıslak mendil versene dedi bende saf gibi verdim kabak gibi hediye paketini görmemişimne zamandır istediğim bişeydi o da, çok seviyorum onu ben yaa
finalleriminde hepsi açıklanmış geçmişim hepsinden seneye bitsinde okul yüksek lisans istiyorum farklı bir alanda günlük inş kazanabilirim
burdada çok güzel yağmur yağıyor hazır yalnız kalmışken dizi izleeme vaktisi

buarada plak çalarlara taktım günlük onun arayışı içindeyim nerden temin edebilirim bilgisi olanlar varsa paylaşırlarsa mutlu olurum:)

Son düzenleme:
Ben babamı çok özledim günlük, bana kızmasını, surat asmasını, küsmesini, bağırmasını, çağırmasını her şeyi her şeyini çok özledim...

Neden ona yaşarken Babacığım demedim ki, neden seni seviyorum demedim bir kere...

Allah'ım ahirette bizi kavuştur nolursun. ((

Allah'ım zaten zor nefes alıyorum bari temelli al elimden kurtulayım,herkes kurtulsun

Günlük

Şu vakit niye buradayım bende bilmiyorum:44:
Sabah aşkıcığımın yanına gideceğim
Birlikte kahvaltı yapacağız
Sıcak simit, peynir ve çay..

Öyle işte...

Allah rahatlık versin günnüşüm
İyi bak kendine..

Kabus dolu gecelerimden bahsetmedim sana değil mi:18:
Onlarda yarına artık

aşığım deli divane yanıp tutuşuyorum bu kıza ya prensesim iyiki benimlesin sen varsan bizde varız sana aşığız annen ve baban.

Şuanki duygum aynen bu günlükcan

Ne hasta bekler sabahı,

Ne taze ölüyü mezar,

Ne de şeytan bir günahı,

Seni beklediğim kadar!...

umarım şiirin sonunu yazmak zorunda kalmam....

insanın içi titrermi günlük sinirden agzım gozum uyustu tıtrıyor.ben 4 sene emek verdım kımselere bakmadım o bana yeter dedım o dogruyu bıle benım ıyılıgımı ıster dedım bızım askımın buyuk dedım benı kımse boyle sevemez dedım cocugu gıbı bakıyor bana gozlerı parlıyor bana bakarken dedım her zaman buz gıbı olan ellerım onun ellerıyle ısınıyordu.ailemi bile karsıma almaya hazırdım.nemı oldu gunluk hayallerım umutlarım bitti.şeytan durttu sabah erkenden maıllerıne bakıyım dedım 5 gunlük otel rezervasyonu yaptırmıs.hemde kımınle karısıyla ve oğluyla ben ayakta uyuyorum gormedım onun askından gercegı.suphelenıyordum evlı oldugundan ama kanıt bulamıyordum aksamları arardı gece msj atardı ben arayınca acardı ama gec acardı aklıma kotu bırsey gelemzdı uyuyodur derdım.

o dogruyu bılır yalan soylemez dedım sırtımı dayadım ona.bitti hersey bıttım ben gunluk.

benım ne hayallerım vardı gunluk onun bır copunu ıstemedımkı ben.

sözün bittigi yerdeyim.ne yapıcam ben simdi.atlatması cok zor gunluk cok zor.simdi bana askım demıyecekmı sabahın korunde onun sesını duymayacakmıyım gece mesajını beklemıyecekmıyım.yapayalnız kaldım şu koca şehırde.RABBIM SEN BANA YARDIM ET DAYANMA GUCU VER.aptallıgımamı yanıyım kendımı 4 sene bosa heba ettım onamı yanıyım.karısınamı uzuluyuyum cocugunamı.

bütün gece rüyam da onu gördüm
farklı farklı 3-4 kez görmüşümdür rüyamda.
1 tanesinde öyle mutluyduk ki gülüyoduk
özlemişim ilk defa hissettim.
tutuyordum kendimi özlemediğimi sanıyordum ama öyle değilmiş.
o da gülüyordu rüyamda.
yüzünün gülmemesini istediğim adamın gözlerinin içi bile gülüyordu.
kıyamadım gülsün dedim. ben ağlıyım o gülsün dedim.
çok zor günlük herşey zor.
hayallerim var ama ders çalışmıyorum.
1 sene daha hazırlanmayı bile göze aldım nerdeyse ama yapmıycam.
çalışıcam günlük, çalışmalıyım.
evet onunla olan hayallerim bitti.
ama onsuz hayallerime devam etmeliyim.
o yok artık arkamdan iş çevirdi ve öldü.

Sevgili Günlük,

Ben düzelirmiyim her gece onu rüyamda görmekten ,kurtulmuyum ,aramıyacam dedim iyi oda aramıyor zaten bitti diyorum kendimi soğutmaya uğraşıyorum ama olmuyor gündüz ne kadar kendimi kapatsam erken uyumada gayret etsem gece gelip rüyalarıma oturuyor .

Çokda özledim o salağı ....
Yoruldum,bunaldım ,güvenimi kaybettim herkese herşeye arafta kalmak çok zor ya geri dönsün ya tamamen unutmalıyım ben , olmuyor böyle günlük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…