Popüler Konu Sevgili günlük...

Merhaba günlük çok oldu sana yazmayalı yaşanan çok şey oldu ama yolunda gitmeyen bazı şeyler var gibi geliyor bana doğru şeyler yapmıyorum arada sevmeyenimde çokmuş onuda öğrendim tuhaf duygular içerisindeyim ağlamayı özledim içim baya doldu kime patlarım bilmiorum

Melabaaaaaa

Cancan dün akşam 10' da uyudum öğlen 12' de kalktım. Yetmedi akşam da 1 saat uyudum. Noluyo böyle ben anlamadım ki :44:

Ben niye hiç arkadaşlarımı aramıyorum? Hayırsız diyorlar bana sonra da haklı olarak.

Haftaya hava biraz düzelse de çarşı işimizi halletsek.

Günlüüük söylemesi ayıptır epilasyona başladım. Bakalım mayısa kadar ne durumda olucak benim minikler

Hadi ben gidiyorum yavrucum, biraz dolanayım forumda

Si ya

Bugün içimde tuhaf bir mutsuzluk var.

Ders çalışmak dahi içimden gelmiyor.

Artık bir şeyler olsun, hayatımı olumlu yönde etkilesin... lütfen

Saklandığım yerde bul istiyorum beni. Çek, çıkar hatta. Bu karanlıkta boğulmama izin verme.

Biliyorum ordasın. Hep beni izledin, hep beni bekledin. Evet, işte şu an tam zamanı.

Hadi al götür beni, mutluluk ikimizin de hakkı...

Bir iki gün kafasını dinlemek için zaman istedi benden :26: Hiç böyle yapmazdı noldu bu çocuğa
Çok canım sıkılıyor,şeytan diyo mesaj at bitti de,ondan sonra istediği kadar zamanı olurdu.
Bugün ders bile çalışmadım bu sıkıntı yüzünden.Bıktım...

Benim ne zaman normal, mutlu mesut bi ilişkim olucak? Hiç bişeyi düşünmeden,kafaya takmadan ne zaman?

Neden bana bunları yaşatıyosun çocuk neden!

noluyo bana bilmiyorum günlük
yine ağlarken buldum kendimi.
artık yazacak bieşey de bulamıyorum.
geçsin günlük nolur geçsin artık yanmasın canım.
beynim okuduklarımı ne zaman boş bir an yakalasa önüme koymasından yoruldum.
kendime karşı o'na direnmekten yoruldum.
yoruldum işte günlük
özledim anladın mı özledim?
özledim be günlük
Allah'ım yardım et yalvarıyorum.
gün doğsun artık nolursun
bu dengesiz ruh halimden de sıkıldım. bian geliyorki umrumda değil ama şimdi
akan gözyaşlarımın hesabı sorulmalı günlük.
sebebi kimse hesabını misliyle vermeli.
kabullenemiyorum, yediremiyorum, kaldıramıyorum.

İrem'imin ben gelooorum süpriziyleee kendimee geldiim bugun günlüümm , delii gibiii kartoppuu oynadııık onlarca hatta yüzlerce fotograf cektik cok eglendııık. Eve gelıncede el bırlıgıyle mamiler hazırlayıp yediik bi güüzel harıcınde sevgılımı özledim hep bu aralar garıp ruyalar goruyoruum her sabah daha cok ozleyerek uyanıyoorum. Sadece "Seni seviyorum" yada "Özledim" diyip kapatıyoruz işi yoğunkeen düşünüyorum gerçekten birgün o beklediğimiz güün gelicek mi? Ben her sabaha onun nefesiyle uyanıcak mıyım? Gelsin güünlüüm bian evel gelsin artııık..

Bide günlüüm üstümde yük gibi olan vefasız herkesi hayatımdan cıkartma gibi bi kararım vardı yaa sanki hepsi haberleşmiş gibi arıyo bi plan program içindeler sanki Sahteliklerinden çıkar pesinde olmalarından oyle sıkıldımkii artık hiç birini istemiyorum az olsun öz olsun diyolar ya gercekteen öyle olsun en güzeli. Bi kaç yakınım bana yetiyoda artıyo bilee. Allah eksikliklerini göstermesin bannaa

Son düzenleme:
Şimdi mesaj atmış dayısının oğlu ölmüş,kendimden utanıyorum ama yanında olasım bile gelmiyor offfffffff deliricem

günnüşüm az önce sana yazıyorum diye
başka bir topiğe döktüm içimi
neyse ki hemen farkettim durumu düzelttim

erken yatıp erken kalkmak istiyorum
üzerime güneş doğmasın istiyorum
olmuyor günlük olmuyor
bak bu saat oldu hala buralardayım
şimdiye çoktaan uyumuş olmalıydım
sevgilime kızıyorum ya geç uyanıyor diye
kendimi görmüyorum hiç
hadi bakalım dicha hanım zorla kendini azıcık
değiştir şu uyku düzenini
iğneyi kendine batır önce çuvaldızı başkasına

neyse günlük bu yıl hatalarımı farkedip
kabullenip sonlandırma zamanı
değişim dönüşüm yılı..
hadi yatayım ben artık günlük
iyi uykular ...

günlüük
yarın canımın içi arkadaşım her bir şeyim Almanya'dan geliyor
çook heyecanlıyım tabiki de
ben hazır mıyım hayır Ardama atkı ördüm hani şu snood atkılar var ya ondan
Arasama da öreceğim daha
daha saçlarımı boyatacağım bugün ablam dedi gidelim kuaföre diye ama
canım dışarı çıkmak istemedi yarın da boyatmayacağm büyük ihtimalle ne bilim ya o mod da
değilim sanki ama cuma gidebilirim garanti vermiyorum bak

ablam demişken özel şirkette çalışıyordu ve şirket iflas bayrağını çekiyor daha doğrusu çekti diyelim
bakalım ne olacak başka yerlere başvuru yapıp duruyor hakkında hayırlısı olsun
ve benimde bunu bilip hala kpssyi ciddiye almayıp doğru düzgün çalışmamam da tartışılır tabiki

gecede benimkini rüyamda gördüm çok saçmaydı onlara gidiyoruz ben tabi ne hayaller ne ümitlerle gidiyorum
adam evde yok neyse ben bozuluyorum tabi sonra tvyi açıyoruz adam tvde şarkı söylüyor
şimdi deme bir tarafların mı açık kaldı diye ama öleydi
bak daha rüya tabirlerine bakacağım unuttum onun için oturdum güya nete ama gel gör ki ondan başka her işi hallettim
neyse ben hem dolanayım hemde bakayım ne çıkacak

Günaydın Günlük,

Bugün çok üşümeden işe vardım,içimdeki soğuğa nasıl çare bulucam bilemiyorum tam 3 aydır o kadar üşüyorum ki kurban bayramından beri üşüyorum.
3 ayda sadece 2 kere makyaj yaptım ,insanlar artık bana hasta muamelesi yapıyor ,kimsenin saygısı kalmadı.
Benim sadece hayallerim ,isteklerim öldü,ben yaşasam nolucak ki .Benim Öküscan 'ım mutlu olsa gerek aramadığına göre
Özledim hemde çok allahım bana yardım et.Bu ara kendi evimize geçmiş olucaktık herşey planlarımız doğrultusunda olsaydı .
tek istediğim onunla uyuyıp uyanmaktı ,evlenmeyi değil onunla olmayı istemiştim hiç anlamadı

Seninde kafanı şişirdim günlük ,umarım sakin bir iş günü geçiririm ,gücüm kalmadı,insanlarla uğraşmaya .

Bugün biraz daha iyiyim günlüğüm.Ölüm haberi benide etkiledi ona karşı yumaşadım biraz.
Hayat o kadar boş ki bir kez daha anladım böylece.Kendimi üzmeye,sıkmaya değmez.

Havada çok aldatıcı gerçekten,öyle bir güneş var ki zannedersin sıcacık ama dışarı çıksan donuyosun resmen.
Tamam kış güzel de ben yazı daha çok seviyorum onu anladım.Yani tam yazda değil geçiş mevsimi ilkbahar.

Dün hiç çalışmamıştım,bugün tam tersini yapmam lazım hadi bana zihin açıklığı dile günlüküm

günlüğüm nasılsın bakalım
dün yazamadım sana köydeyim burda internette yok bildgin gibi telefonu modem yaptım öyle kullanıyorumm ama çok yavaş
burda hava cok soğuk ama sobanın başında oturup kestane pişirmek paha biçilemezz
yarın döncez eve sıkıldım biraz evimin rahatını özledim o yüzden hemen dönmek istiyorum..

kendimi kimselere fırsat vermeden cok yargılıyorum gunluk ne olcak sonum benim.

patronda bir afra bır tafra hey Allahım bendemı patron olsam elemanımdanmı cıkartırdım butun sınırımı konusulmuyor bıle.nefret edıyorum boyle egosu yuksek ınsanlardan sende benım gıbısın aynıyız aynı.gör ve duy benı.bir senın var derdın zaten bız kımlerden cıkartalım sınırımızı.sabır Yarab sabırr.

sınava 3 gün kaldı günlük :18:
normalde asla heyecanlanmam, KPSS ye girerken flnda hiç heyecanım yoktu ama bu kurumların sınavlarına nedense çok heyecan yapıyorum
inşallah bu defa yüzüm güler, şu işi alırım ve artık ders çalışmak zorunda kalmam
son güne kadar çalışıcam çünkü hiç birşey bilmiyomuş gibi hissediyorum sürekli
Allah iş arayanların, sınavlara çalışanların, bu stresi çeken herkesin yardımcısı olsun

Son düzenleme:
dün gece ikide geldim eve günlüktoşşş yazamadım haliyle sanaaa
dün bizim çatlak ablaya gittik döktürmüş yine pastalar böreklerr
allahım ne kadar titiz ve temiz bi insann yaaa
oda ikizler burcuuu o yüzden çok seviyorum belkide
bizim abla tutamadı dilini galenia çok güzel fal bakar dedi haydeee
neyse baktım dondu kaldı eşi çok meraklıymış fala dedi akşama kal onada bak
yok falan dediysemde çok ısrar ettiler eşleri geldi bizde yemekleri hazırladık
yemek yedikten sonra abla rica etti kahveyi sen yap diye tamam dedim yaptım
sonra önce bizi tanıştıran ablanın eşinin falıyla başladım
ortalığı karıştırmadan sustum bide üstümde baskı vardı kadın görürsen söyle diye :18::18:k ilnasıl söliyim ama diii miii
sonra diğer ablanın eşine baktığımda adam yerinden sıçradı
resimler falan gösterdiler yorumlamamı istediler
eşi beni elinden gelse 4e kadar oturturdu hep bi beklenti :26:
nyseki eve bıraktılarr güzeldi yinede haftaya kayağa gidiyoruz uludağa
tabi onlar çift çift ben tekkk
gece o aradı bu sefer baya sert konuştum sen etrafındakiler seni pohpohlamadan varmısın ki
kendin ol biraz yalanla dolanla yaşamayı kenara bırak! yapmacık ilşkilerin kafanı bulandırmış
o kocaman egona gem vurmayı bil biraz sana dönen kim arayan hala sensin etraftada bana yalvardı
diye dolanma..! dedim yüzüne kapadım inş bi daha aramazz
reglyim çikolata krizine girdim ben bi markete uçayım günlük

Umarım umduğum gibi gider her şey.
Dün hiç suçum yokken bi sürü tavır yaptı. Kendimi ayakta alkışlamak istiyorum ki gururuma yenilmeyip alttan aldım
Sabah hatasını fark etmişti.
Ne zamana kadar böyle devam edeceğiz bilmiyorum
Dengesizim, endişeliyim.
Allah'ım sen bi kapı aç bize..

sabahtan beri ağlıyorum
anlamıyorum onca gözyaşı nerden geliyor. nasıl bitmiyor.
durmuyor gözyaşlarım.
ben bunları haketmedim.

Neden böyle davranıyor, anlayamıyorum.
Fazlasıyla yoruldum, bugün yaptıkları, davranışları..
İnan başka ilişkileri okadar kıskanıyorum ki..
İyi davransın istiyorum. Öpsün, sarılsın, güzel sözcükler söylesin..
Sessiz kalıyorum artık. Kavgayada gücüm kalmadı, konuşmayada.
Onunlayken mutsuz olmak çok acı verici..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…