Popüler Konu Sevgili günlük...

inan ki yorgunum bende ! Dizlerim bile kanıyor artık.. Son gücümle kalkıyorum ayağa.Son gücümle kaldırıyorum bizi.Bir daha düşürme beni ne olur kalkamayabilirim..Bir daha bizi kurtaramayabilirim..

Çoközledimgünlükcükk..bizimkavuşmamıznedenbukadarzorbekledikbekledikneleriatlattıkdemekkigüzelAllah'ımınbirbildiğivarhayırlısıolsunherşeyingeçolsungüçolmasındiyeduaediyorumhep..allahımbizibirbirimizyaz. :26:

dün yine aşkla beraberdim
çok hoş oldu güzel sohbet ettik film izledik falan
harry potterin son filmini izlememiştim onu da aldım aşktan bugün izlicem sabırsızlanıyorum
kar yağdı dicem çok farklı bişi değil nerdeyse türkiyenin her yerinde kar var
çıktık bi güzel oynadık bi güzel uzandım kelebek yaptım poşetle kaydım daha neler neler sanırım bu çocuk ruhum hiç büyümücek
bide kahve falı baktırdım ki sorma süper şeyler çıktı benimki fala inanma falsız kalma hesabı takılıyorum öyle
sıcak bi içecek yapıp geliyorum günlük sende ister misin
adios amigos

Çok yorgunum günlüktoş:100:
Dün gelemedim çünkü evde değildik karşıda kaldık annemlerleÖglen taksimi talan ettim özlemişim valla ya sanki avrupa yakası daha bana göreydi bu taraf çok sessiz:93nca gezdim aldığım bi parça bişeysoğukta üşeniyo insan denemeye falan neyse çok tatlış kibar bi hırka aldımgömlekte alcaktımda neyse haftaya artık kızlarla geçtiğimdeneyse sonra o günün gecesi gece 2buçukta uyudumsabah 9 buçukta kalktık
ordan karşıya geç falan zaten bi yorgunluk bide hiç eve uğramadan aşkla buluştuk:123:bütün gün gezdik alışverişi gelmişsonra iskender yedikhiç sevmem zorla yedim2 buçuk senedir sayende 2 kere yiyebildim diyo tamam dedim 6 ay sonra yeriz yine ordan başka bi yere geçtik bide orda dolandık
sonuç olarak yorgunluktan bitmiş bi haldeyim:99:
bu çocuk beni öldürcek ya bildiğin alışveriş hastası bi ayakkabı aldı oha yuh pes demek istiyorum o para verilirmi ona ya :117:hiç birikim yapmıyo valla kafa göz dalmak istiyorum:88:
zor dostum zor aileden mirasta kalmıyo ki
şimdi gidip dinlenmeliyim

günlük ya inan günlerin zamanın ne getireceği belli olmuyor ya şaşırıyorum ben kendime ama bu sefer benim suçum yok gerçekten o devri kapatmıştım ben 25 gün hiç görüşmedim ama 25 gün sonra çok peşimden koştu inan hemde çok kendi koştugu için affetmek zorunda kaldım neyse günlük olanlar böyle iyiyim ben mn de iyi ftm da iyi şimdi ekmek almaya gidiyorum inşallah ekmek kalmıştur markette yoksa annem beni keser

:119: :119:
iyi gibiyim günlüğüm :)
çok daha iyi olucam inşallah. :26:
ama bugün hiç ders çalışmadım
neyse gece çalışabilirim umarım.
anneme aktardan hafıza güçlendirici ot aldırdım. işe yarayacak mı bakalım :44:
eğer yararsa coğrafya ve tarih için baya faydalı olur bana, ezber konularında.
bu arada tarot falına fena taktım
zamanım olsa da geliştirsem kendimi.
hele deste katina'yı acaip merak ediyorum.
yazın uğraşırım belki sonra da gelir fal bakarım burda
neyse günlük görüşürüz.

Günlük o kadar berbat bir gündü ki bugün inan Izmir'e kirk yilda bir yagip tutan kara bile sevinemedim. Gözlerim uykusuzluktan ve aglamaktan aciyor...
Anlamiyorum bir insan nicin ölümüne sevdigi, cok zor kazandigi, kaybetmekten ölüm gibi korktugu birine bu kadar hor davranir ki?.. Bu sekilde davranarak erkeklik yaptigini, beni sahiplendigini saniyor ama yaniliyor!
Bugün saglik calisaniyla, güvenlikcisiyle, temizlikcisiyle bütün hastane disaridaydi. Izmirimin kar görmemis insani kari görünce cocuk oluverdi bir anda. Kar topu oynayan koca koca adamlar o kadar komikti ki. Ben naptim; elimde sigaram ve kahvem pencereden onlari izledim. Ama sandigin gibi keyif kahvesi ve sigarasi degildi bu günlük...
O kadar aptal bir gündü ki...

Merhaba günlük..
Benim yalnızlığımın günü.. Bugün benim günüm. Bugün benim doğumgünüm.. Ve bugün, telefonuma kızılaydan ve 2 tanıdığımdan başka birinden kutlama mesajı gelmediği bir gün.. Bugün de her gün gibi kimsenin beni hatırlamadığı bir gün.. Bugün annemi çok özlediğim günlerden biri daha... Sıradan bir gün işte bugün.

Son düzenleme:
Nasıl başlasam bilemedim günlük.Benim hayatım bir çok insana göre dört dörtlük sayılır.Ailem,kuzenlerim,arkadaşlarım bana hep destek olurlar.
Hayatım güzel yaşantım güzel,çok şükür olsun ki sağlıgım gayet yerinde.Yani dışardan bakınca sorun olucak hiç bişeyim yok.
Sadece aşk hayatı dışında.Kimisine aptalca gelebilir ama insan bir yaştan sonra duygusal anlamda bağlanıp sevebilceği birini istiyor.
Ben yapı gereği çok olgun bir insanım hiç bi zaman hayatıma birini sokmadım bu yaşıma kadar.İlklerimi yaşıyorum ama beni o kadar yoruyo ki,o kadar bıktırıyo ki bazen...
Napıcamı şaşırıyorum.Kaçsam kaçamıyorum,gitsem gidicek bir yerim yok gibi.
Kusursuz bir hayat olmuyo işte,her yönden mutlu olsanda bir yönden fire veriyosun benim gibi.

Bunada şükür ne diyeyim.Benimde bu yönden yüzüm gülmicekmiş demek ki.Şuan haber bile alamıyorum napıyo ne düşünüyo,üzgünmü,nerde:26:
Kısacası ben bunalımdayım.Beni bu gece böyle idare et günlüküm
Şimdi bir kaç güne düzelir aramız gelir onları da yetiştiririm sana.Keşke vazgeçmek kolay olsaydı keşke bu kadar bağlanmasaydım

Son düzenleme:
Zaman geçmek bilmiyor...
Bu gece nasıl uyuyacağım bilmiyorum...
İçimde bir sıkıntı....
Yarın kaçta açıklanır ki bu tercihler...:18:
Kankim de buluşalım dedi...Şimdi istiyorum da istemiyorum da....
Karmakarışığım....
Bir yanım atanmak istiyor bir yanım atanmamak....
Yazamıyorum günlük...
Sana bile içimi dökemiyorum...
Mutsuzum.....

gülmekten karnıma ağrılar girdi
ay ben ağlarken şanslı masayı açayım artık süper eğlendiriyor
bugün kandil günlüğüm :26:
bende hasta olmayayım diye dua ediyorum.
oruç tutucam çünkü Allah kısmet ederse.
dileklerimi yürekten diliycem bugün.
Allah herkesin dualarını hayırlıysa kabul eder inşallah.

harry potter serisinin son filminin ilk bölümünü izledim sonunda
o şu bu derken hep ertelemiştim filmi özlemişim yahu
nalet olsun yine büyücü olasım geldi te aynen böyle uçmak istiyorum
muggle muggle takılıyoruz burda sinirim bozuldu
yarında son bölümü izleyip harry potter arşivimi rafa kaldırıyorum desem yalan olur arada izlerim ben onu
hogwarts school of witchcraft and wizardry a gitmek dileğiyle

Selam yavrimu

Bugün epilasyona gittim günlük ama ya bir insan anca bu kadar kendine eziyet eder.

Arkadaş bu kadar mı acır bir insanın canı yahu

İlk ve son olsa bu bölge, valla cahil cesareti gittim yattım malak gibi kadının önüne, kalkabilene aşkolsun

2 saat can çekiştim resmen

Bir de sözde dudaküstünü uyuşturduk he

Uyuşturmasaydık herhalde atardım kendimi dışarı

Yarın patronla otelde buluşuyoruz ve kartları hallediyoruz.

Ctesi de artık 5 haftalık aile danışmanlığı maratonu başlıyor

Eğitim bitsin...neenone İstanbul'a gidip çeyizciklerini alsın ve azıcık rahatlasın...

selam günlüüüüük,

yarıyıl tatilinde olduğum için bi haftalığına Adanaya kuzenlerin yanına gitmistim.Ankaraya döndün bugün,
7 saat yol.git git bitmedi yav. totom acıdı koltukta otur otur vala
bide hasret var tabiii 10 gündür görüsemedim askımla hasret yaktı kül etti beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiğ
o kadar hasret yetmezmis gibi tam ben gelmeden bi önceki gün de babasının eskişehire götüreceği tuttu.hayat bana hep aynı oynu oynuyon hee
bidee üstüne bunlar yetmezmis gibi sarjı da bitmesin mi, halacığından aradı da konustuk azcık artık.
ölüyom ölüyom

Sevgili Günlük,

Bugün Cuma ama ben buna bile eskisi kadar sevinemiyorum ,hala hava soğuk hal hastayım.
Hayallaerimi çalan hırsız hala ortada yok
En çok beni kıran ,üzen benden bu kadar kolay vazgeçmesi sanırım
Ben ondan hala vazgeçmedim
Allahım sen bana yardım et ,sadece huzur istiyorum başka bişi değil ...

İyiki doğdun,Varlığında 'var'lık bulduk.Sen olmasaydın bizde olmazdık biliyoruz.Belkide kutlanmaya en değer doğum günü seninki.Ama şarkılarla türkülerle değil.

Bugün Mevlid Kandili.Herkesin kandili mübarek olsun.Bugün yapılan duaların hiç biri geri çevrilmezmiş.Bol bol dua edicem.
İnsanın huzur bulduğu,kendini bulduğu günlerden biri daha

Gerçekten ölüm çok zor,ama dün okuduklarım.Çocuklar gibi korktum.Çok çok kötü bir şekilde ölmüş tüylerim diken diken oldu.
Uyuyan anneciğimi kaldırıp yanıma yatırdım.Hala bir çocuk gibi başım dertte olunca ona sığınıyorum.Bitanem benim canım annem.
Seni çok seviyorum...

gunluk daha oncede soylemistim yine tekrar ediyorum; ticaret hukukundan nefret ediyorum!!!
sinava bisey kalmadi ve ben bugun bu dersi bastan sona calismak zorundayim nasil olacaksa 1 gunde..
ustelik ingilizce calismam gerek ama nerde..
of ya hayatim bu sinavdan ibaret oldu artik olsun bitsin cok bunaldim..
bugun kandil.. mevlit kandili ve aslinda oruc tutmak cok sevap ama ben tutamadim..
aksam dersi birakip biraz odamda yanliz kalip dua etmek ve bu gunu bos gecirmem niyetindeyim bakalim..
ve tum inanan kk hatunlarinin kandili mubarek, dualari kabul olsun..

bugün kandill

ve ben ibadetlerimi yapmaya müsait durumda değilimm:26::26:

kendimi eksik hissediyorum böyle olunca da..

ayy günlük şuan gelen msj içimi kıpır kıpır etti annesi sen bu kızla evlen demişbide tanışabilsek kendisiyle:103:
ne dicektim onuda unuttum bak
sabah erken kalktım sonra bi çaba sonucu tekrar uyudum..Kalktım kahvaltımı yaptımtv eşliginde..Bi baktım mutfakta savaş çıkmış heraldeoraları topladım çamaşırları katladım en son bi iki parçada ütü yaptım ve sana geldim:126:
Kandilmiş bugün hiç haberim yok gerçekten pes bana..Herkesin kandili mübarek olsunNe zamandır aklımdaydı babanem ve aşkın ananesi için yasin okumak istiyodum bugün yapıyım bariTürkçesi varsa tabi evde:44:
başka başka biraz evi temizlemem lazım annem hasta ama çok üşeniyorum belki üstten bi süpürürümben neden böyle bi ev kızı modunda bi günlük yazdım şuan bilemiyorumtatil olunca bu moda giriyorum heraldeannem yün almaya gitti bide örgüye başlıyım tam olsun
şimdilik gittim

Sevgili Günlük ,

Kısacası durumun özeti budur

Kadın: Mutluluğumuz bozulacak diye çok korkuyorum!
Erkek: Korkma, ben varım yanında.
Kadın: Asıl korkum da o zaten bu beceriksizlikle mutluluğumuzu kolayca bozarsın sen

Evet evet korktuğum oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…