Popüler Konu Sevgili günlük...

günlüğüm naberr
ben iyiyim hepimizin kandili mübarek olsun günlük
ben ibadetimi yapamıcam çok üzgünümmm
zaten geçen günde içmiştim çok pişmanımm boşuna günah kazandım
neyse annem yüzüme kar attı balkondan alıp uyanayım diye seviyorum bu hatunu yaaa
sonra uyandım tabi kahvaltı yaptım ortalığı topladım
maaaşımı almaya gidicem günlüktoş
çoktandır istediğim şeyler vardı kotonda indirim var zaten hepsini ordan halledicem
bi tane leopar katmanın zamanı geldi kıyafetlerimin içine
bide müge anlıyı izliyorduk adam kızını resmen para karşılığı satmış günlük kanım dondu nasıl zihniyetlerle
aynı havayı soluyoruzz!!
neyse hazırlanıp çıkayım ben düşünce gücü diye bi kitap var bide onu alcam
sonra gelirim yine sana :126::126::126: aaaa ağlayan pasta sözüm var kızlar fala gelicek öptüm seni

bu mübarek günde, oruçlu oruçlu ağlamama sebep olan kişiyi hiç affetmiycem.
Allah'ta affetmesin.

Herkesin kandili mübarek olsun,eve gidince yasin okucam bende...ve bol bol dualar edicem,inşallah o dualarım kabul olur.

Günlüğüm, 18.30 Ankara yolcusuyum :26:

Dersane için gidiyorum, gitmek zorundayım kpss den iyi bir puan almak için. Ankarada kalmak için

Öss dönemimden birçok konuyu hatırlıyorum zaten ama bir ders dahi kaçırırsam kıvranıyorum anlamak için. Ki türkçeden en önemli konuyu işleyeceğiz yarın...

Hadi ben kaçtım.

Allah her şeyi herkesin gönlüne göre versin bu mübarek günde, amin.

Son düzenleme:
Bugün kandil ve bütün günüm temzilik yapmakla geçti
Akşam odama kapanmak ve uzun uzun dua etmek istiyorum.

Öğretmen atamaları yapıldı bugün ve biyoloji öğretmenliği 87,7 ile kapatmış :26:
Ben ne yapıyorum? Uzun uzun temizlik filan, dizi izliyorum sonra. Canım isterse 10 dk da test çözüyorum
Yok böyle olmayacak. Haftaya Eskişehir'e gidiyorum kayda. Apartı da ayarlayıp hazirana kadar orada kalacağım sanırım.
Artık evde çalışamadığım aşikar.
Neyse bu akşam bunlarla canımı sıkmak istemiyorum.
Kandilin mübarek olsun günlükoviç.

sevgili günlük oğluma kavuşmaya günler kaldı..hangi gün gelir nasıl bi doğum olur onu tabi bilmiyorum..bilmediğim içinde tırsıyorum ama :18: Rabbim yardım eder inş.... bugün kandil allahım dualarımızı kabul etsin inş......sağ sağlim bebek bekleyenler inş anne olsun..bebeği olmasını isteyenlerde inş hamile kalsın....çok güzel bi duygu zor zahmetli ama bi evlad sevgisi yüzü eli hiçbişeye benzemiyormuş...insan gerçekten yaşamadan anlamıyo........ güzel bi 9 ay geçirdim inş doğumumda kolay olur..bebeği olupta öldüren caniler çöpe atanlar soğukta bi köşeye bırakanlarında allahım cezalarını versin islah etsin..bari insan bi bebeği olmayana verir yada bi yurda bırakır..insan hamile olunca bu haberlere dahada çok kızıyo.......vicdanım içim yanıyo o zaman....anlam veremiyorum...deli olmak lazım..yada bilinçsiz...hayvanlar bile yavrusunu atamıyo kedi köpeği yeri geliyo emzirip annelik yapıyo...insanlara böyle kişilere insan bile denmez anlam vermek zor...inş 2012de evladımıza sağ sağlim kavuşuruz..onun dışında bi sorun yok şimdilik günlükçe....bu yıl inş herşey çok güzel olck....darısı dileyen herkesin başına....

HAYIRLI KANDİLLER KK NIN GÜZEL ANNİŞLERİ..ANNE ADAYLARI.......

sonunda evimdeyim günlük
ama kaç gündür evde olmadğmz için buz gibi olmş kombiyi ne kadar yakarsak yakalım ısınmıyor ev parmaklarım buz tutmş bi vaziyette yazıyorum

sana bi haberim var dostum dediğm insan beni slmiş faceden son zamanlarda bi soğukluk vardı ama konuşurz hallederiz diye düşünüyordum. neden böyle yapıyor anlamadım benim zor zamanlarımda o birick arkadşlarıyla gülüp eğleniyordu ben yinede bişi demedim ona. en zor anlarında yanında ben vardm kardeşimden de öteydi benim. yarın arayıp sorcam derdi neymiş bakalım

bazen hayat çok hızlı akıyo yetişemiyorum.
hayatım çok hızlı değişiyo alışamıyorum.
yeni bir öğretim dönemi daha başladı.. bakalım nasıl yakalıycam ipin ucunu bu dönem...

Günlüğüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmm......
Ben ben var ya ben....Atandıııııııııııımmmmm
Artık bir öğretmenim.
Evet evet yanlış duymadın....
Çoooookkk uzaklara gideceğim ama
Annemden, ailemden ayrı kalıcam
Ama bana hocam diyecek, ışıltıyla bakacak öğrencilerim olacak düşünsene....
Gelirim yine ben sana

günük babamdan nefret ediyorum yanlış duymadın NEFRET bıktım artık ondan anlıyor musun her şeye kızmasından en ufak bir şeye
küfür etmesinden günlük böyle hayat geçer mi bunaldım,yoruldum,daraldım,tıkandım,daha sayıyım mı sana yeter ya
git tedavi ol pskiyariye ama gitmiyor.Bu müberak günde yine moralimi bozdu ALLAH onu bildiği gibi yapsın şu an
bizim burde ezan okunuyor RABBİM sana yalvarıyorum sen her şeyi bilen görsen ne olur artık ya bize sabır ver ya da şu babam olucak insana
çok ama çok iyi bir ders artık onun da bizim gibi canı yansın aşağılanmak,hor görmek,bağırıp,çağırılmak nasl bir şeymiş görsün.
Lütfen bu Mübarek günde dualarımı kabul eyle sen sana açıla elleri geri çevirmezsin ama rabbim lütfen artık bir çaresi olsun bu işin

günlüktoşşş kendime yepisyeni ciciler aldımmm
heryer indirime girmiş babama da ykmden triko aldım lacivert giyermi tabi bilmiyorum :26:
ama çok güzel olduğu kesin anneme bişi almadım şimdi o begenmez giymez falan sinirim bozulur
onunda röflesini ben yapıcam gönlü olsun kaç aydır istiyodu zaten abimede gri tüylü güzel bi atkı aldım
kendime çok bişi almadım ama olsun onları mutlu görmekte yeter
arkadaşımın bebeği oldu bi oğluşumuz var onada mavi mont aldım
o kadar güzel bişeyki koyu mavi deri yan tarafları yamalı duruyo çok şeker
arkadaşımda çok beğenmiş
sonra kızları aradım onlar gelene kadar ağlayan pasta yaptım ikinci denememde başarılı oldum günlük
fal muhabbeti geçmese olmaz tabi yine geçti
annemle babam namaz kılıyo bende onları seyrediyorum
benim yerime de dua ederler inş eksik gibiyim uf :44:

Mübarek saatler, Rabbim Cümle Ümmet-i Muhammedin, içinde bizlerinde dualarını kabul etsin inşAlllah...

Zor, çok zor, büyümek çok zormuş, ben hep çocuk kalsaydım en büyük derdim gireceğim sınavlar, akşam babamı görmeden uyumak, arkadaşlarımla o gün oyun oynayamamış olmak olsaydı...

Şimdi hayat çok zor ve ben yapayalnızım... O, en sevgili hep benle, benim için en iyisini ister biliyorum ama imtihanım böyle demek ki... Ne çare... Açılır bir gün kapılar, biliyorum, inanıyorum can-ı gönülden...

geceye doğru abdestimi alıp dua edeceğim.
bugün edilen dualar geri çevrilmezmiş.
inşallah benim dualarımda kabul olur :26:
ağlayıp durmaktan da çok sıkıldım.
daha demin öyle bi ağlama krizi geldi ki içim dışıma çıkıcak sandım.
mübarek günde de böylesine ağladım ya Allah büyük.

Son düzenleme:
şimdi bi haber okudum günlük o kadar ağladımki
izmirde bi köpek tecavüz edilip asitle ayakları eritilip patileri kesilmiş
sonrada kulakları kesilip burnu yakılmış..
allahım nasıl insan bunlar ya ben dün eve ekmek aldım peşime köpekler takıldı
diye ekmeğimi paylaştım hatta hepsini onlara verdim bunu yapan insan nerde yetişmiş
nasıl bi hayvandır!
nasıl bi düşünce bu hasta ruhlu ya!
insanlar içinde tehlike saçar bu günlüğüm yaa böle insanlar hapislerden hiç çıkmamalı
nasıl kıymış o canım köpekçiğe nasıl içi acımamış yaparken :S
he nasıl allah bu ve bunun gibilerinin belalarını versin..!

annem: ceyda senin başın mı ağrıyor?
ben: hayır anne.
annem: hep şiş senin gözkapakların.
ben:....
annem:uykudan falan mı uyandın.
ben:hee evet anne.
yalan söylemenin günah olduğunu bile bile anne ağladım ondan oldu diyemedim.
uykudan uyandım dedim.
böyle işte...

Son düzenleme:
gunlukcum
hıserımde haklıymısım (ne yazık kı)
nedır bu basıma gelenler hıcmı yuzum gulmeyecek benım ((
bana neler yapmıs madem ayakta uyumusum haberım yok offfff
herkesı Allah'a havale edıyorum bu mubarek gunde
o benı bıtırdı bn sana havale edıyorum Allahım
hep derdıkı senı aldatıyorsam genclıgımın ayrını gormıyeyım
görmesin insallah benı bıtırdı oda bıtsın
cok mutsuzum en basa donmus gbıyım

günlük aslında herşey gerçekten boş..
ölüm bi geliyo, ansızın, bu dünyada uğruna gözyaşı döktüğümüz, üzüldüğümüz, çabaladığımız herşey yok olup gidiyo..
kalıyo öbür taraf..
burdaki sınavların bi ehemmiyeti kalmıyo, orası için hazırlık yapılmadıysa durum fena..
bi yakınımız çok kötü durumdaymış, son günleri belki..
onun haberini alınca, bu kadar üzüldüğüm için saçma şeylere, kızdım kendime..
3 günlük dünya..
neyse kaçtım ben..

AskInihan Tvde haberleri gördüğümde ilk sen aklıma geldin şaka gibi çooook sevindim inş hayırlısıdır ögretmenim

gelelim bana
sabah yazdığım şeyi yaptım ohh içim rahatBide boyunluk örmeye başladım bitanecik içinBihaftaya bitiririm ömrü boyunca benim yaptığım atkıları taksın:123: pazar günüde teyzemler geliyomuş bıcırıgı severim bol bol keyfim yerinde yani Allah bozmasın
ama bi ara hediye almaya çıkmam lazım hangi gün ne araya sıkıştırcam bilmiyorum onuda:44:Uykuucu sevgili yatsın biz burda düşünelim

:119: :119: :119:
içim huzurla doldu
abdestimi aldım, yasinimi okudum.
resmen içim ferahladı ağlamam durdu.
Allah dualarımızı kabul eder inşallah :26:

Son düzenleme:
Herkesin kandili mübarek olsun, rabbim bütün dua edenlerin dualarını kabul etsin inşallah

Gelelim bugüne;

12' de çıktım evden kahvaltı yapmadan, gittim güzellik merkezime yüzüm gözüm açıldı :108:

Sonra dooğru otele

İşim bittikten sonra eve dönerken bi ykm ye uğrayayım dedim tantitonide indirim olduğunu duymuştum

Bir gittim ki aman Allahım, bütün her şey %51 indirimde

Gözüm döndü

Aylardır her baktığımda bayıldığım kırmızı tencerelerden aldım, sonra daaa kırmızı su ısıtıcımı

İndirimdeyken bir de blender kaptım gitti valla :118:

Martın başında eğitim bitiyo ve İstanbul'da ki eğitim başlıyo

Bu demek oluyor kiiii 5 hafta boyunca İstanbul'dayım ve çeyize tam gaz devam ediyorum

Yarın eğitim başlıyo ve benim gidip biraz hazırlık yapmam gerekiyo yarına.

Gitmeden önce bir topiği uyarmam gerekiyor

Uyarıp kapatayım bilgisayarı

Paaayyy :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…