Popüler Konu Sevgili günlük...

günlükk ferihayı izledim şimdi, sevenler kavuştu ya ohh nasıl mutlu oldum:119: Allah herkesi sevdiğine kavuşmayı nasip etsin tabi bana da :103:
bugün kandil, herkesin kandili hayırlı olsun, ne güzel bi gecedir bu :81:

bugün sabahın köründe kalkıp okula gitmem gerekti, sertifikaları toparlamak ordan oraya gitmek epey yordu ama sonunda neredeyse tüm işlerimi hallettim. 6 dersim vardı, hepsini geçtim, not ortalamam da gayet iyi geldi tabiii kendime ödül vermeden olmazdı dimi? hemen gittim plazaya ne bulursam aldım. aklın şaşar günlük böyle bir indirim o la maazzz.. çantalar tunikler 20 30 lira şaka gibi.. tabi türk lirasına göre değil burdaki hesap ama ben lira bazında düşünüyorum napiim

büyükten küçüğe herkesi aradım bugün kandil sebebiyle, şu wirofon ne güzel şey yaaa annemin sesi cıvıl cıvıl, babam desen espirileri ardı ardına patlatıo tel.de.. neredeyse 10 gün kaldı dönüşüme.. offf kme ne hediye alcam iyice dert oldu bana.. anca kendine alışveriş yap sen hiras bi de yeğenime tüm parayı ikimize harcadım sanırım şu avrupada

pazartesi günü berline gidiyorum, türklerin istila ettiği yeri bi de biz görelim bakalım.. bu benim son gezim olcak sanırım, snra paşa paşa dönüş yolu beni bekler

bugün odada temizlik yaptm, dolapları indirdim neyim var neyim yok diye,, bir sürü yicek şeyim varmış bundan sonra market alışverişi yok zulayı tüketmek lazım yoksa çöp olcak deterjanımı bitirmek için paso çamaşır yıkıyorum şaka gibi.. hatta siyahları atmıştım makineye, bi çıkardım ki öbek öbek deterjan hepsi :26: tekrar yıkamaya üşendim, attım kurutma makinesine çıktığında tertemizdi

o değil de ben bu valize nasıl sığcam hiç bilmiyorum hem de hiiiçç 130 kg alıo valiz ama ben ceza ödemeden nasıl geçircem havaalanında onu hiç bilmiorum şebekliğin şirinliğin biri bin para olcak desene şuan çenemin düştüğünü hissediyorum bugün telefonda yiğenim benimle öyle güzel konuştu ki, buraya gelmeden önce hiç konuşamıyordu. şimdi konuşmayı öğrenmiş bana bilinçli söylediği her cümlede dumur oluyorum konuşuyo anlıyo dinliyo. büyümüş kocaman olmuş benim yokluğumda. 10 gün sonra kavuşcam meleğime, umarım beni yadırgamaz. bugün annesine bilgisayarı gösterip "teyzeyi aç" diye tutturmuş.. kıyamam kuzuma yaa ben evde olmadığımdan göremediğim prensesimi ama yakında canlı canlı görcem inşallah :124:

aşkla da aramız maşallah son zamanlarda kilo almış yanakları dolmuş nasıl hoşuma gitti aferin yesin kilo alsın kılçık gibi gezmesin ortalarda ah bi elime düşse ben onu nasıl beslicem ama üçbeş bin kilometre öteden tesirim dokunmuo tabe..
bugün annemi aramış kandili için. ben onun babannesini aramayı unuttum ama ayıp olmamıştır inşallah ama hiç bana göre değil bu arama merasimleri, nasıl alışcam hiç bilmiorum
anneme hirası havaalanında karşılamaya ben de gelcem demiş, ama bizimkiler maaile orda olcakları için yanaşamıcak uzaktan bakcak artık napiyim. gariban gariban izlesin uzaktan

bu arada bugün cildim için bi jel aldım, harika bişeymiş yaa yumuşacık oldum resmen. konudan konuya atlamakta da üstüme yok

aşk ortak hesap açtıralım dedi, para biriktirelim bundan sonra dedi, elime ne geçerse atcam hesaba dedi çok mutlu oldum.. ama üzgünüm şekerim, hesap ortak olsa da sen eline geçeni at oraya ben daha lazer yaptırıcam çeyiz alıcam ohooo işim çok bizimki boşverdi çeyizi düğünü, balayı için para biriktirio maldivlerde öyle güzel bi yer bulduk ki, anlatılmaz yaşanır. tek kelime edilmez üstüne kelimeler yetersiz bunun için yaklaşık 15 bine ihtiyacımız olcak, biriktirsin napiyim ben balayını orda istiyorum başka yere gitmem

şimdilik kaçtım

günlüküüüüm,
hiç uykum yok ama uyumam lazım,
çook özledim onuuu
fotoğrafını çek at,ilaç gibi geliyo dedi attım iki üç foto,
bida dediiii bugün hiç fotojenik günümde değilim dediiim,
olsun at sen her halin çok güzel falan dedii,
attım.şebek bi fotğraftı sırıtık bisi
çok çirkin falan dediim
Kız bu tipin ne şeker senii :* bebek resmen ♥ dedi,
ağlayım mı güliiim miiiiiiiiii :84: :84:

ta ta ta taaaammmmm
harry potter serisi an itibariyle sona ermiştir
tahmin ettiğim gibi süper bi final oldu
boş zamanımda taaaaaaa ilk filminden açıp izlemek istiyorum
bayılıyorum ya ben bu filme çocukluğumun filmiydi benle bir büyüdü gitti kerata
ahh öyle be günlük mutlu oldum çok gözümün önünde hala film sahnesi canlanıyor
avada kadavra günlük

yatmam lazım hala ayaktayımmm...
yArın kuzenimin isteme-söz üne gideceğim...Pazar da hopp doğum süprizi olabilir diğer kuzenimin... 1 ayda 3 bebiş geldi aileye

2. kız isteme töreninde olmuş olacağım yarınla birlikte 3. benm olsun inşallah

Bana da nasip olacağı günler gelsin... Seveceğim aşık olacağım adamla tanışmak istiyorum artık ! Allahım sen nasip et bana da

sevgili günlüük! yarın dışarı çıkıyorum mis pak tertemiz ooh çatır çatır dolanıcam

Günlük cok mutluyum!
Cok sevdigim bir grubun yeni bir albümü cikiyor yakin zamanda... Biliyorum onlarin sarkilari beni kendime getirecek biraz. Uzun zamandir unuttum kendimi, beni ben yapan tarzimi, müzigimi, kisiligimi.. Onlari dinledigim an bir yerlerde kaybolan beni bulacagim, yeni sarkilariyla yenileyecekler beni.
Cabuk gel 10 subat!

içim cok yandı gunlugum
aglamaktan gozlerım sıstı ama bugune de sukur nefes alabılıyorum, ısım var ,ayaklarımın uzerınde durabılıyorum hayatta hersey bızım ıcın gunluk ama hep kotu seyler benı buluyor artık bıktım bu durumdan ne zaman bırıne guvensem, yuzum gulse hemen bırsey oluyor bna evlenme teklıf edecegını soyleyınce de hıssetmıstım bı aksılık olacagını kızlara da soylemstım
hep kotuler benı bulmak zorunda mı ıcım sıstı aglamaktan o kadar yorgunumkı aglayarak uyudum sabahın 4 unde ayaktaydım yne aglıyordum yazıklar olsun dıyorum sadece ona
benım hayallerımı yıktı ınsanlara olan guvenımı yıktı ne denılır kı artık hangı kelımeler anlatır bu durumu cok üzgunum

Sevgili günlük,
Yaşadığım bunca acı ve sıkıntıdan sonra inan hiçbişey yazasım gelmiyor içimde derin bir boşluk hissediyorum inşallah bundan sonra hayatım düzene girer ve istediğim gibi bir işe girebilirim.
Hepimiz için sağlık ve mutluluk diliyorum..

Otobüsler tıklım tıklım günlük
Yer bulmak çok zor ancak salı gününe bulabildik.
Uçakla gidelim dedik o da aktarmalı olacağı için kaldı
Ufff 15-16 saat yolculuklar beni bekliyo çok sıkıcı

Annemle bir kaç gün daha kalabilmenin tadını çıkarmak istiyorum
Çok uzak ya çok uzak
Sırf bizimkilerin istediği bir yer diye yazdım orayı ve kalpleri nasıl temiz ki ettikleri dua kabul oldu
Ama gel gör ki benim içim huzursuz. Nedenini bilmediğim bir şey var içimde sevemiyor orayı.
Bakalım gidince de böyle hissedecek miyim.
Öyle olursa halim çok fena.
Evet atandım çok şükür ama hiç içten sevinemedim niyeyse
Kimse anlamıyor da üstelik...
Şükürsüzlük beki de bu yaptığım.
Ama 4 yıl be günlük.
Sevmediğim bir yerde 4 yıl geçecek mi?
Az değil ki bu süre....
İçimde kopan fırtınaları bilmiyorlar...
Bilen kişi de anlamıyor beni zaten. Anlamak istemiyor.
Onların içi rahat ya, gözleri arkada kalmadı ya...
Onlar için tek önemli olan bu işte....
Ben istedim mi istemedim mi önemli değil...
Yıllarca bekledim ben bu anı, bu günleri....
Ama şimdi neden bu huzursuzluk???
Ruhum ikiye bölünmüş durumda.
Doya doya sevinmeyi çok isterdim...
İşte böyleyim günlük....
Garip gelebilir bu yazdıklarım sana.
Bulmuş bunuyor diyebilirsin.
Belki de ailemden ayrılacağım için böyleyim çözemiyorum.
Ama işte artık içimi dökmem lazımdı.
En azından beni yargılamadan sadece dinleyen birilerine.....

Bu arada günlüğüm masajlarıyla ve burdan yazılarıyla bana destek olan arkadaşlarıma teşekkür ederim. Allah onlara da hayalini kurdukları şeyleri nasip etsin. Hem de tam anlamıyla mutlu olarak....

günaydın
Aşkın msjıyla 9:15 biblo kalkar:109:güzel bi haber verdiği için erkende kalksam huysuz degilimmaaşına zam gelcekti bu ay çok şükür güzel bişey gelmişinş artık birikim yapmaya başlar bi araba alsa en azından bi başlangıçneyse sonra tam uyucam bi msj daha geldi servisteyim 10dk sonra sizin ordayızaa dedim bizemi geliyosunuz şaşkın yanlış atmış tabiki:111:böylece uyku planlarım suya düştü..
Kalktım boyunlugu örmeye devam ettim bugün akşam dışardayız yarın teyzemler geliyo örücek vaktim olmıcak biran önce vaktim varken bitirmeliyim :103:şimdide sana geldim:126:annemlerin kalkmasını bekliyorum acıktımda
hadi ben gidiyim şimdilik

Bir saat sonra KADINLAR KULÜBÜ olarak buluşucazzz, çok heyecanlıyımm günlük :81::129:

yarın sınav var...
çük heyecanlandım ya niye böyle oldum anlamadım hiç :26:
galiba bu sınavın sonunda hem iş hayatım adına ve hemde aşk hayatım adına ciddi bi zafer kazanacağım için bu kadar heyecan
inşallah geçersem tabi
gerçi ailemden ayrılıcam ama artık nişanlı kalmak istemiyorum evliliğe taşımak istiyorum bu ilişkiyi
kendi hayatımı kurmak istiyorum
Allahım hayırlısıyla nasib et ne olur

ne yuzle hala yanıma gelebılıyorsun anlamıyorum
benımle konusma hıcbırseyı degıstırmeyecek anlayamadnmı hala ,
gozumde o kadar kuculdun kı zavallısın artk bnm ıcın
nefret bıle etmıyorum senden cunki oda bır duygu

offf üstümde bir tembellik bir tembellik ki sorma

manyak gibiyimm

pazartesi bişeyler olucak bakalım benle doğrudan ilgisi var gibi de heyecan yaptımm

bakalım nolucak yaaaaaaaa

olsun istiyorum hayırlısıyla

ahh kpss ye girip de şöyle 90 civarı puan aldığımı hayal ediyorumm

ve atandığımı hemen...ahhh

çok çalışmalıyımm

"yalan kılıç izi gibidir,yarası geçsede izi kalır"

gnlükcüm bugün 11 senelik arkadaşmla buluştm
ne vrsa ondan var valla canım dostum benim

birde bugün kargomu alabildim parfümüme kavuştum sonunda bu da güzel ama benim aradğm bu değil onu da şu an alamam
sevdiceğimi özledim hemen gelsin ya

Uzun zamandır ertelenen alışverişimi bugün abimle gerçekleştirdim
Pantalon alamıyorum ben be
Fobim var sanırım. Kabine girmek denemek, çıkarmak...Off kabus gibi geliyor.
Beden olsa model olmuyor. model olsa beden arızalı.
Neyse abimle gittik maviye. Yine alamayacağımı düşünüyorum ama şeker gibi bir satış temsilcisi vardı.
Üzerime fıstık gibi olan 3 tane pantolon aldım onun sayesinde. Hiç strese de girmedim.

Hafif bi baş dönmem var bugün günlük. Kaçıyım ben

günlük selam
uzun oldu yazamıyorum sana
sınavlar falan bitti
ikinci dönem çalışmalarına başladım
evlilik hazırlıkları iyi gidiyor 3 yıldır beraberiz farkında olmadan herşey hazırlanmış
ufak tefek şeyler kalmış...
kış çok ağır geçiyor burda soğuk, gri, kasvetli
doyumsuz deme bana bütün yaz kış gelsin demiştim ama artık bahar gelsin istemiyorum kışı
günler uzasın doğa canlansın
herşey yolunda gider umarım rabbim herkesi sevdiğine kavuştursun ben çok özlüyorum nişanlımı
şuan tek sıkıntım bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…