günlükk ferihayı izledim şimdi, sevenler kavuştu ya ohh nasıl mutlu oldum:119: Allah herkesi sevdiğine kavuşmayı nasip etsin
tabi bana da :103:
bugün kandil, herkesin kandili hayırlı olsun, ne güzel bi gecedir bu :81:
bugün sabahın köründe kalkıp okula gitmem gerekti, sertifikaları toparlamak ordan oraya gitmek epey yordu ama sonunda neredeyse tüm işlerimi hallettim. 6 dersim vardı, hepsini geçtim, not ortalamam da gayet iyi geldi
tabiii kendime ödül vermeden olmazdı dimi?
hemen gittim plazaya ne bulursam aldım. aklın şaşar günlük böyle bir indirim o la maazzz.. çantalar tunikler 20 30 lira şaka gibi.. tabi türk lirasına göre değil burdaki hesap ama ben lira bazında düşünüyorum napiim
büyükten küçüğe herkesi aradım bugün kandil sebebiyle, şu wirofon ne güzel şey yaaa
annemin sesi cıvıl cıvıl, babam desen espirileri ardı ardına patlatıo tel.de.. neredeyse 10 gün kaldı dönüşüme.. offf kme ne hediye alcam iyice dert oldu bana.. anca kendine alışveriş yap sen hiras
bi de yeğenime
tüm parayı ikimize harcadım sanırım şu avrupada
pazartesi günü berline gidiyorum, türklerin istila ettiği yeri bi de biz görelim bakalım.. bu benim son gezim olcak sanırım, snra paşa paşa dönüş yolu beni bekler
bugün odada temizlik yaptm, dolapları indirdim neyim var neyim yok diye,, bir sürü yicek şeyim varmış bundan sonra market alışverişi yok
zulayı tüketmek lazım yoksa çöp olcak
deterjanımı bitirmek için paso çamaşır yıkıyorum şaka gibi.. hatta siyahları atmıştım makineye, bi çıkardım ki öbek öbek deterjan hepsi :26: tekrar yıkamaya üşendim, attım kurutma makinesine
çıktığında tertemizdi
o değil de ben bu valize nasıl sığcam hiç bilmiyorum hem de hiiiçç
130 kg alıo valiz ama ben ceza ödemeden nasıl geçircem havaalanında onu hiç bilmiorum
şebekliğin şirinliğin biri bin para olcak desene
şuan çenemin düştüğünü hissediyorum
bugün telefonda yiğenim benimle öyle güzel konuştu ki, buraya gelmeden önce hiç konuşamıyordu. şimdi konuşmayı öğrenmiş bana bilinçli söylediği her cümlede dumur oluyorum
konuşuyo anlıyo dinliyo. büyümüş kocaman olmuş benim yokluğumda. 10 gün sonra kavuşcam meleğime, umarım beni yadırgamaz. bugün annesine bilgisayarı gösterip "teyzeyi aç" diye tutturmuş.. kıyamam kuzuma yaa ben evde olmadığımdan göremediğim prensesimi ama yakında canlı canlı görcem inşallah :124:
aşkla da aramız maşallah
son zamanlarda kilo almış yanakları dolmuş nasıl hoşuma gitti
aferin yesin kilo alsın kılçık gibi gezmesin ortalarda
ah bi elime düşse ben onu nasıl beslicem ama üçbeş bin kilometre öteden tesirim dokunmuo tabe..
bugün annemi aramış kandili için. ben onun babannesini aramayı unuttum ama
ayıp olmamıştır inşallah ama hiç bana göre değil bu arama merasimleri, nasıl alışcam hiç bilmiorum
anneme hirası havaalanında karşılamaya ben de gelcem demiş, ama bizimkiler maaile orda olcakları için yanaşamıcak uzaktan bakcak artık napiyim. gariban gariban izlesin uzaktan
bu arada bugün cildim için bi jel aldım, harika bişeymiş yaa yumuşacık oldum resmen. konudan konuya atlamakta da üstüme yok
aşk ortak hesap açtıralım dedi, para biriktirelim bundan sonra dedi, elime ne geçerse atcam hesaba dedi çok mutlu oldum.. ama üzgünüm şekerim, hesap ortak olsa da sen eline geçeni at oraya ben daha lazer yaptırıcam çeyiz alıcam ohooo işim çok
bizimki boşverdi çeyizi düğünü, balayı için para biriktirio
maldivlerde öyle güzel bi yer bulduk ki, anlatılmaz yaşanır. tek kelime edilmez üstüne kelimeler yetersiz
bunun için yaklaşık 15 bine ihtiyacımız olcak, biriktirsin napiyim ben balayını orda istiyorum başka yere gitmem
şimdilik kaçtım