Popüler Konu Sevgili günlük...

"Bağlar ve Yollar" adında bi film izledik..

çok güzeldi,çok duygusaldı...

ağlamamak için tavana,oraya buraya baktım ama nafile..

ah ah...

Ders calisiyordum bugun, sonra aklima geldi "ya sonra" filmini izleyeyim dedim. Aslinda adini duymustum ama konusunu duyana kadar ilgimi cekmemisti. Cook, cok begendim... Sonra eski sevgilimin face ine baktim, rahatsizmis yatiyormus, duvarina oyle yazmis. Bi de eklemis "ben birilerinin rahatsizliginda yanindaydim, arayip soran yok beni" diye. Bir de"yalancisin" vs diye gonderme yapmis.

Her zamanki gibi cocukluk yapiyor yine... Rezil ediyor ikimizi de. Tabi, bunlar bana mi ondan da emin degilim ya.

"Ya sonra" daki gibi bir askim hic olmayacak mi benim günluk? En azindan "iyi hatirlatacagim" birileri?

evet evet ben birşeyler başaracagım sanıırm günlük bendekide dert mi demi unutacagım inşallah bu sefer kararlıyım çokta istikrarlı kendimi arkadaşlarıma ve okul ortamına bagladım onu unutup dahada güzel şeyler yapıcam inşallah olucak az kaldı biraz zaman ve sabır sadece :)

off günlük kafayı yiyeceğim ya bu ara vücudumda acayip şeyler oluyor kaşınıyorum bileğimde dudaklarımın kenarında yaralar çıkıyor vücudum elektrikleniyor alıştım bunlara zaten ama bu sefer ki şey kafayı yedirtti bana az önce farkettim diş etim delinmişböyle şey ne gördüm ne duydum burdaki dişçiye sordum cevap bekliyorum salı günü de dişçiye giderim ama şu dişçi bir cevap yazsa birşey dese ya

Çok canım sıkkın böyle olmayı kendime yediremiyorum.Nolucak bu halim bilmiyorum.İçimde zerre huzur yok,kırıntısı bile yok...
Çaresiz ve yalnız hissediyorum kendimi.Neden böyle oldu,yine bu hallere düştüm.Hata bende mi acaba ?
Hiç sormuyorum bu soruyu kendime.
Belkide bu kadar çok sevdiğim değer verdiğim için hatanın büyüğü bendedir.Önceliğim o olduğu için hatanın büyüğü benimdir.Evet kesin öyledir günlük.
Kendimi anlatıcak kelime bile bulamıyorum.Bazen o kadar bıkıyorum ki hayattan yaşamaktan.Yorgun hissediyorum kendimi.
Kuzenim ayrı dert ben kime üzüleyim şaşırdım,yarın da onlara gidiyorum dertleşelim kendimize gelelim diye.Ama kim kime teselli verir bilmiyorum.Herkeste bi ayrı dert var.

Hasta da olmuşum ki tam oldu bunların üstüne
Gazi üni. sinde çalışma imkanım var bir de günlük bakalım hayırlısı olsun.

günlüğüm bugün uzun bir aradan sonra yürüyüşe çıktık kocamla 3 saat boyunca yürüdük, gezdik. eve gelince de mısır patlatıp film izledik çok keyifliydi çok şükür hava da çok güzeldi günlük güneşlik...
ev hanımı modundayım ilk kez, ya derslerim ya sınavlarım olurdu hep, o curcunanın olmaması huzur veriyor bana şimdilik :26: sıkıldım çünkü istemediğim bir ortamdı...hiç istemiyordum ama aklımda da acaba olurmu diye düşüncelerim vardı bi yandan da korkuyordum ya olursa diye, garip bişey işte olmadı,olmayacakta... amaaaan

hava mis mis
gezdik tozduk aşkla
yarın sinemaya gidiyoruz Underworld 4: New Dawn filmine seriyi izlemiştik daha önce bakalım yeni film nasıl bide 3 boyutlu çıkmış
şıkır şıkır giyincem yarın ooohhh kar yağdığında topuklu ayakkabı giyemedim özledim
ay bide şey geldi aklıma: kaslı erkeklerin yeni reklamı çıkmış yeni aşk gördü bi daha sana almıcam bunu erkekler kadına ikram ediyor dedi hahahah çok güldüm yaaa ama reklam kaliteli şimdi hakkını yememek lazım
hep reklamlar erkekler üzerine dönüyordu bu kadınlar üzerine hoş iyi düşünülmüş
kingo disco varmış bak yeni açtım tv yi hadi ben kaçtım biraz ona bakayım

çok sağlam planlar kurdum bugün Gün'lük!
dönem sonunda %10 luk kısıma gireceğim seneye şubatta son sene için erasmus ile ingiltere ye okumaya gideceğim.

bugün bir de iş başvurusu yaptım. bakalım sonuç ne olacak.

Günlükcüm,
bugün iyi bi uyudum he. saat 12de kalktım annemn zoruyla :2:
toz aldım odayı falan topladım, yakn bi arkdsm annesyle otrmaya geldi.
onlar gitti teyzeler kuzenler fln geldi.
anlıcağın bugün de özledim onu çok. ühüü

susuyorum..
ölesiye..
oysa konuşmak, anlatmak istediğim ne çok şey vardı..
haykırmak, bağırmak, çağırmak ve doyasıya ağlayabilmek..

Son düzenleme:
yalan soyledın ya benım ıcın bıttın ...

Günlükcüm burası farzet ki okuyacak degil dimi

günaydın
dün misafirliğe gitmiştik ya gece 4 te döndükonca saat yedik yedik şuan midem bulanıyo:111:Gece gece açtılar müziği saçma sapan oynuyolar allahım dedim noluyo yaneyse kuzenimle konuştuk çooook uzun yıllar görüşmüyoduk başka şehirde okuyo bide uzaktan kuzen tabi bizim okuldan bikaç kişi söyledi tanıyomusun diye hepsini tanıyodum çok yeni bilgiler ögrendimazcık dedikodu yaptık
bu sırada aşk olucak o eşşeksıpası hatta ve hatta eşşekkafalıların başkanı bana bi şaka yaptı o şakayı ona yedircem bi buluşalım görcek o :82:bide üste çıkıyo sonra sen benimle evlenmeyi kabul etmedin diye şuan şakanın ana hatlarını anlatamicigim ama haketti:82:
bişeyler daha dicektim sana ama unuttum midem bulanıyoteyzemler gelcek bugün ay nası özledim minnaklarımıama kalamıcaklar :105:azcık görebilcem :99:​

günlüüüükkkkk
uzun bi aradan sonra bugün, ailemden başka insanların yüzünü gördüm konuştum fln
nerdeyse 1 aydır evden çıkmıyodum ders çalışıcam diye, insanlıktan çıkmıştım artık
neyse sınav genel anlamda güzeldi, özellikle hukuk harikaydı ama iktisat zorladı birazcık :26:
ingilizcedende fena yapmadım tabi cevapları bilmiyorum ne gelir bakalım görelim
herşeyden önemlisi yük kalktı üstümden ya nasıl bi stresti o öyle
bu sınavı bi kazansam hayırlısıyla..
sevdiceğime kavuşucam inşallah ama nasip elbette..
hayırlısıysa olsun değilse uzak olsun demek gerekiyo
neyse doya doya takılayım forumda hem belki bi film izlerim :44:
şükürler olsun yaa özgürüm sonunda

aslında sana okadar yazacak şeylerim varki ama ne yazayım bilemiyorum sadece canım çok yanıyo onu bilmeni isterim
herzamanki gibi sözler bogazımda dügümlendi klevyenin tuşları ıslandı dedim içimi döküyüm en azından içim rahatlar dedim ama okadar senide üzmeye hakkım yok ben günlükçüm

Yarın yolcuyum günlük
Salı günü de sevdiceğimi göreceğim kısmetse
İnşallah güzel geçer her şey.

yazdıklarına bakınca içimde birşeyler kopardı eskiden şimdi bakıp geçiyorum kabullendim sanırım ayrılmayı ayrılıgı ne güzel böyleis hayırlı zaten neyse işte içimde bitmişsin sen benim bittin:)

canım günlüğümm
öyle sinir ediyorki bazen beni ağzını burnunu dağıtasım geliyor
umudum kalmadı artık
batık bir gemiyi zorla kıyıya sürüklemeye çalışıyorum sanki
bazen bana bunu hissettiriyor
kandilde annesiyle konuştum "bir türlü tanışamadık ailenle sana karşı mahcubuz" dedi
sustum. ne deseydim ki... uff bilmiyorum valla. bir sonuca bağlansın istiyorum artık adı konusun
2 yıl geçti aradan bir arpa boyu yol almadık alamadık
sabr sabır sabırr bir yere kadar yani.. gidip yatcam ben günlük canım sıkıldı yoktan yere.
yarın sağlık ocağına gideceğim bakalım sevgili aile hekimim durumumu nasıl görecek:)
ayrıca bulaşık makinesi bozuldu yarın servis gelecek pek sevgili annem yine şehir dışına
çıkacağı için adamların başında durmam lazım
umarım dedikleri saatte gelirler de planlarım altüst olmaz
öyle işte........

Son düzenleyen: Moderatör:
günlüük
üşengeç ben erteleye erteleye en nihayetinde
saçımı boyattım
beğendim güzel oldu ya röfleler kapandı
kahve köpüğü oldum kiii
keşke O'da görse beni yeni halimle

ölüooooooooooooorum uykusuzluktan dün gece 4,30 da uyudum sabah 8 de kalktım işe gittim...

Ay ne geceydi yahu... Şaşkın kuzenim benim. Dün isteme ,söz nişan hepsi oldu ya hani hatunun....

Kahve yapalım haydi anca denk gelir dedim.(Ben yapıyorum tabi ) Fincanların nerde diyorum.. Ayy fincan lazım di mi diyor.. ayy dedim ayy şaşkın ördek ,nerde fincanlar ?
- Salonda...

Neyse kaş göz aşırdık ...Kahve nerde diyorum..Kahve bitmiş..Ay siz hiç prova yapmadınız mı ne biçim iş dedim.Çocuklarla aldırdım kahveyi 35 kişiye kahve yaptım ... Tepsi dedim, ay bana vere vere plastik tepsi çıkarıyorlar. Olmaz o, gümüş tepsi yok mu ? Neyse bulduk !
Diziyorum tepsilere altışar altışar..Ay bardak almaya çalışırlarken evin gelini;tepsiye bardağı düşür sen ...Ay kahveler döküldü yerler battı..Çıldıracaktım resmen hemen yendiden pişirdm dökülenleri.

Al dedim al hadi götür... Ben mi götüreceğim:18: sen götürsen olmaz mı diyor
-- Oldu dedim seni mi istiyorlar beni mi dedim.Tut şunu diye yolladım içeri ...

Pastayı kontrol etmemişler boyutlar yanlış olmuş eksik ölçü gelmiş.Haydi neyse dedik.Gelin pastayı taşırken löpp diye üzerine yapıştrdı Ay güleyim ağlayayım mı ..Ne komikti yahu

Pasta yerken kuzenimin kayınvalidesi gelip bana demez mi okudun mu sen,yaş kaç , görüştüğün konuştuğun kimse var mı die,seni de kaçırmayalım sana da talip olalım die.. Bi oğulları daha varmış sonradan oturdu bende parçalar bi çocuk peşimde dolanıp duruyordu ne alaka dedimdi kalk gel mutfağa... Oymuş meğer...

Neyse teşekkür ederim şu bu... Çocuk da 19 muş daha yerebbim.Ben 24, 2 ay sonra olacağım 25 ...
Bugün telefonumu istetmiş.Verdirmedim tabi ki...

evdeki ufaklıklar biri bi yanımdan biri bi yanımdan sarılıyor....Birbirlerinden kıskanıyorlar...

3 yaşındaki Berk kulağıma eğilerek,

- Ben seni seviyorum...Bu gece bizim eve gizlice beni görmeye gelir misin ? dedi pat dudağımdan öptü

İlk görüşte aşk

hızlı çapkın annesinin kucağında eve giderken beni öper ve şunları söyler : )
Bekle beni emi seni görmeye tekrar geleceğim,seni alacağım...

Taliplerimin yaş ortalamasına maşşallah

Daha çoook var analatacak da inan günlüğüm ölüyorum uykusuzluktan,başım ağrıyor ...Yarın ünivde analizlerim,laboratuvar işleri ; akşam da etüt işleri beni bekliyor....

ben uykuya kaçar

Son düzenleme:
Ne yazsam ki? Şaşırdım mı -Hayır..
İçimdeki sevgi gitgide bölünüyo yok oluyo sadece bi acıma duygusu kalıcak sanırım geride..
Anlatsam sayfalar tutar ama susuyorum dik durmam lazım benim güçlü olmam lazım

şimdi aradı sevgilim onada hiçbişey anlatamadım -anlatmıcam bi süre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…