ölüooooooooooooorum uykusuzluktan dün gece 4,30 da uyudum sabah 8 de kalktım işe gittim...
Ay ne geceydi yahu... Şaşkın kuzenim benim. Dün isteme ,söz nişan hepsi oldu ya hani hatunun....
Kahve yapalım haydi anca denk gelir dedim.(Ben yapıyorum tabi ) Fincanların nerde diyorum.. Ayy fincan lazım di mi diyor..
ayy dedim ayy şaşkın ördek ,nerde fincanlar ?
- Salonda...
Neyse kaş göz aşırdık ...Kahve nerde diyorum..Kahve bitmiş..Ay siz hiç prova yapmadınız mı ne biçim iş dedim.Çocuklarla aldırdım kahveyi 35 kişiye kahve yaptım ... Tepsi dedim, ay bana vere vere plastik tepsi çıkarıyorlar. Olmaz o, gümüş tepsi yok mu ? Neyse bulduk !
Diziyorum tepsilere altışar altışar..Ay bardak almaya çalışırlarken evin gelini;tepsiye bardağı düşür sen ...Ay kahveler döküldü yerler battı..Çıldıracaktım resmen hemen yendiden pişirdm dökülenleri.
Al dedim al hadi götür... Ben mi götüreceğim:18: sen götürsen olmaz mı diyor
-- Oldu dedim seni mi istiyorlar beni mi dedim.Tut şunu diye yolladım içeri ...
Pastayı kontrol etmemişler boyutlar yanlış olmuş eksik ölçü gelmiş.Haydi neyse dedik.Gelin pastayı taşırken löpp diye üzerine yapıştrdı
Ay güleyim ağlayayım mı ..Ne komikti yahu
Pasta yerken kuzenimin kayınvalidesi gelip bana demez mi okudun mu sen,yaş kaç , görüştüğün konuştuğun kimse var mı die,seni de kaçırmayalım sana da talip olalım die.. Bi oğulları daha varmış sonradan oturdu bende parçalar bi çocuk peşimde dolanıp duruyordu ne alaka dedimdi kalk gel mutfağa... Oymuş meğer...
Neyse teşekkür ederim şu bu... Çocuk da 19 muş daha yerebbim.Ben 24, 2 ay sonra olacağım 25 ...
Bugün telefonumu istetmiş.Verdirmedim tabi ki...
evdeki ufaklıklar biri bi yanımdan biri bi yanımdan sarılıyor....Birbirlerinden kıskanıyorlar...
3 yaşındaki Berk kulağıma eğilerek,
- Ben seni seviyorum...Bu gece bizim eve gizlice beni görmeye gelir misin ? dedi pat dudağımdan öptü
İlk görüşte aşk
hızlı çapkın annesinin kucağında eve giderken beni öper ve şunları söyler : )
Bekle beni emi seni görmeye tekrar geleceğim,seni alacağım...
Taliplerimin yaş ortalamasına maşşallah
Daha çoook var analatacak da inan günlüğüm ölüyorum uykusuzluktan,başım ağrıyor ...Yarın ünivde analizlerim,laboratuvar işleri ; akşam da etüt işleri beni bekliyor....
ben uykuya kaçar