Popüler Konu Sevgili günlük...

Bugün pek de iyi gelmedim sana

Daha önce farkettiğim ama ona konduramadığım için sesimi çıkarmadığım bir durumu başkası öğrendi.

O da gitti birine söyledi

Artık konu mutlaka konuşulacak ve ben yanlış bir şey yapılmasından çok korkuyorum.

Çok özel çok mahrem bir şey çünkü

Offf bir psikolog arkadaşımdan yardım istedim

İnsanın çok yakını olunca psikologluk yapamıyormuş

Bugün eğitimde hiç olmadığı kadar olumsuz eleştiri aldık

Bunlar bir nevi iyi tabi ki, eksiklerimizi görüyoruz

Ama o kadar yorgunluktan sonra insanın morali bozuluyor 'daha ne istiyorsun, biz napalım' diyesi geliyor ama denmiyor tabiki

Dün eğitime 2 saatlik uykuyla gidince, eve gelir gelmez yemek yedim ve yatağa girdim

Akşam 8' de yattım sabah 7' de kalktım

Ama nasıl yorulmuşum, o topuklular ayağımı, bileğimi mahvetmiş

Sabah dinlenerek gittim, akşama kadar yayılmadım bir yere

Bir şey dicektim unuttum yafu

Neyse hadi yatıyım, yarın patronun işlerini halledicem

offfffffff ne varda hemen ertesi günü kahvaltıya çağırıyosunuz yaaa
istemiyorum sizin evinize gelmek ve suratsız ukala kızınızı görmek
tabi ki gelmicem
bu arada bugün mutluyummmmmmmm
ALLAHIM sen ne büyüksün yaa ne kadar seviyorum seni bir bilsen seni ve yarattığğın herşeyi

Bu saat oldu gözümü kırpmadım..Sırf seninle telefonu güzel kapatabilmek için defalarca aynı şeyleri anlattım kapattık telefonu gene aradım...
Bugün 2. paket sigarayı içiyorum artık göğsüm sıkışıyor ama hala duramıyorum..Bitti dedik gururumu çok kırdın ama seninkimi kırıldı diye düşünüyorum..
Bu kadar olaya aklımı yitirdiğimi düşünüyorum, acımı dindiremiyorum ..Sensiz yaşamanın ne demek olduğunu unuttum..Sanki seninle doğdum..Bu kadar olaya bu kadar nefretime
kızkgınlığıma karşı genede kötü bişey düşünemiyorum..Sana olan sevgim yaptığın hayvalıklara rağmen azalmıyor...Nasıl kıyabiliyorsun gözlerimdeki akan yaşlara nasıl rahatta uyuyabiliyorsun..Allah seni vicdanınla sınasınn ...

insan kalbi kırmak ne kolay.2 cümle kurdu altı üstü ama her şey paramparça be günlük.bastırmaya çalıştığım korkularımı gün yüzüne çıkarttı.pozitif olmaya pozitif bakmaya çalışıyorum.vardır bunda da bir hayır diyorum.bol dua ediyorum elimden başka bir şey gelmiyor..neden böylesin neden canımı acıtıyorsun bu kadar ne yaptım ben sana?sende böyle yaparsan başkaları neler etmez neler demez?

Son düzenleme:
Günaydın Sevgili Günlük ,

Hala hastayım ,hala içim paramparça galiba ben artık hiç düzelmiyecem ,ölsemde kurtulsam onu bile beceremedim ya benden bi cacık olmaz ......

uzun bi sınav maratonundan sonra nihayet bugün kitaplarıma başlıyorum
özledim onları, ders çalışırken içim gidiyodu şu sınav bi bitsede devam etsem okumalarıma diye

dün sınavdan gelirken babamdan bi güzel fırçayı yedim, bu kadar nişanlı mı kalınır, elalem ne der,
nişanlında sende bi doğru düzgün iş bulamadınız, hala öğrenci modundasınız fln..
ne yapalım bu devirde üniversite bitirmekte bi işe yaramıyo, KPSS den iyi puan almakta..
torpilin yoksa iş hayal oluyo
çok şükür ki Rabbim var..
yoksa delirirdim şu günlerde heralde..
O'na sığınıyorum, dualar ediyorum ve ancak öyle ferahlıyo kalbim..
biliyorum ki O, mutlaka bi kapı açar kullarına..

inşallah buraya kınamı, düğünümü flnda yazarım günlük

Hayatta hiçbir şeyi çok istemeyeceksin günlük...
Ya da çok hayal kurmayacaksın...
Düşünmeden....
Planlar kurmadan....
Öylesine yaşayacaksın...

Çünkü o planlar istediğin gibi olmadığında içine öyle bir yumru oturur ki...
Sevinemezsin bir şeylere....
O yumru yaş olur dökülür gözlerinden....
O yumru tıkar boğazını nefes alamazsın...
Yanarsın...
Yanarsın...
Öyle bir yanarsın ki etrafın da kor olur kül olur gitgide...
Ama ne gariptir ki bir senin canın acır...
En çok senin canın acır....

Geriye dönüp baktığında hani hayallerim dersin...
Ne kaldı elimde?...
Hani geleceğim?...
Hani sevincim?...
Hani umudum?....
Avucunda külleri kalmıştır....
Tutmaya çalışırsın tutamazsın...
Tamire çalışırsın yapamazsın...

Yapayalnız kalakalırsın öyle...
En sevdiğim dediğin insan bile anlamaz seni...
Yargılar, kızar, küser...
Seni en zor anında bırakır gider.....
Yok günlük yok...
Bu dünyada sana senden başkası yok....
Öğrettiler....
Öğrendim....

Hani en sevdigini kaybettiginde icin yanar ya,,, ben de seni kaybettim aglarim simdi, icim yanar yanar ahhhhhhh

evet günlük aynen bu dünyada sana senden başkası YOK... Ne yazık..

bi haftaya daha başladık bakalım neler olacak yine aynı şeyler mi olacak.. ?

Günaydın günnük ;

8. ayımıza da girdik dün kartepe de öyle keyifli geçti ki anlatamam ya harikaydı doğa, arkadaşlar ve herşey
çok mutlu oldum
gerçi tüm kemiklerim kızakla kayarken yer değiştirdi onu saymıyorum

Sevgili günlüküm,
Bi gün iyi bi gün kötü devam ediyorum yoluma.. Ama buna da şükür...
Allah bu günlerimizi aratmasın..
Az kaldı zaten, şafak olmuş 104

Sevgili günlük...
Hala uykususuzzum..
Kendimden , etrafımdaki nankör insalardan, hatta hayatımdaki tüm erkelerden nefret ediyoru..Erkeklerin isteklerinden benciliklerinden, dünya sadece onların etrafında döndüğünü zannetmelerinden, istediklerini yapmazsın asi olursun , susarsanda acımadan basıp geçerler üzerinden...Biri sevgilim biride kardeşim kanım olucak üstelik ne ana ne baba var
bu kadar hoyrat davranmalarını anlamıyorum bi türlü...Çok özlüyrum hayatımı değerlii ,sevildiğim zamanları, karşılıksız sevgileri..Hayat çok zor artık dayanamıyorum..
Kendimi hçbişeye yarammıyan , zavalı bi insan gibi hissediyorum, niye yaşadığımı bile bilmiyorum ,ölsem bile kimsenin umrunda olmaz herhalde...Kendi bunalımlarıma kendim dayanamıyorum..Hergün yatıp da yarın yeni bi başlangıç yapamamaktan bıktım artık..Belkide hak ediyorum tüm bunları; anacığımı anlamadım bi türlü bunalımlarını, çırpınışlarını
anlam veremedim..Kızdım ona neden diye, şükret diye..Bende aynıyım kalkamıyorum ayağa battıkça batıyorum..Sinirli , kavgacı, tahamülsüz herşeyden sıkılan gelecekle ilgili en ufacık bi hedefi olmayan, en ufacık bişeyde bile karar veremeyen bir insan ımm..Kendime bile tahammülüm yok artık..Rabbim ne olur yol göster bana...

Epey zamandır uğramıyorum sana...
Ne yapayım tadı tuzu yok buraların...
Benimde tadım tuzum yok mutsuzum...
Hiç birşey istediğim gibi gitmiyorum...Çalışıyorum oğlumla vakit geçiremiyorum bu çok canımı sıkıyor...
Eşim desen ne hafta sonu var ne bir gün tatil...Birlikte hiçbir şey yapmıyoruz...
Çok bunladım ne zamana kadar bu şekilde devam eder bilmiyorum...
Sabrım tükenmekte.......

Boşuna kendimi üzüyorum ben yine herşey yoluna girdi günlüküm çok şükür
Yine bir huzur kapladı içimi bu duyguya bayılıyorum.
Şimdi gidip sıcacık bir banyo yaparsam benden güzeli yok

nasılmıyım gunluk bır labırentın ıcıne gırmısım donsem basını bulamıyorum kossam sonunu bulamıyorum bugun karar verdım o labırentı yıkacam ve karanlıktan cıkıp cennetı bulacam.yarın sana mutlu haber verıcem dusunmesı bıle ıcıme huzur kaplamaya yettı bıle.

yenı bır cennetı bulacam aksam hersey kesınlesecek genclıgımın tadını belkıde ılk defa fark edecem gunluk esaretten kurtulacam bekle benı ozgurluk bekle benı yenı hayatım.yenı bır dost buldum onun sayesınde yenı bır hayata kavusacam.duygularına yenılme ey gonul sen cok zekısın sakın duygularına yenılme aklın ne dıyorsa onu yap ve ozgurluk ozgurluk ozgurluk.sabırsızlıkla bekle benı gunluk mutlu haber verıcem sana.

sanırım gercekten sona yaklastım gunluk.bu aksam mutluluktan ıcmek var yarın ozgurluge gözlerimi acmak var.bekle benı cennet yarın soylıyecem sana husrana ugramak ıstemıyorum bu aksam.dua et gunluk cok dua et.yasadıgım pısmanlıklara set cekmek var bu aksam.

günlüğüm şu sınavlar açıklansın artık 60 alsam yeter fazlasında gözüm yok

ağlayasım var günlük
hüngür hüngür ağlayasım var​

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…