Popüler Konu Sevgili günlük...

çok uzun bir aradan sonra ilk defa onu sevmediğimi iliklerime kadar hissettim bugün.
sanki hiç yokmuş gibiydi.
hiçbir anı acı vermedi ağlatamadı.
belki geçici bu duygular bilmiyorum ama onun içimden gitmesi bile kötü hissettirdi :26:
koskacaman bi boşluk oturdu mideme.
yutkunamadım bile. o'nu hep unutmak istedim o konuşmaları gördükten sonra ama birden bire olmaması çok daha iyi olur sanki.
böyle bıcakla keser gibi gidivermesi iyi olmadı.
anlatamıyorum bile içimdekini.
o kadar tarif edilmezdi ki.
birden ya birden kptu herşey hissettim.
hala da öyle hissediyorum.
sanki çok geçmişte kalmış gibi.
üstünden asırlar geçmiş gibi.
özlemedim bile.
böyle birden gitmesin günlük.
bu ne garip his ya. içimi ağrıttı.

günlük ya ben aLLeGRia yı çok merak ediyorum
aylardır yok ortalıkta :26:

günlük bu kızlar neden onu bana soruyo ya tam ben unutuyorum derken he neden biz onla görüşmeyiz ki bir daha sormasınlar unutuyorum unutmak iyi artık hayatıma bakıyorum gezmelerdeyim:):)

Hem saklaniyorum, hem birileri beni sobelesin istiyorum. Durumum sadece bundan ibaret...

Yorucu bi gündü , maaşları hazırla, kasada cıkan acığı araştır,sonra cıkan fazlayı
artık p.tesi sendromum yok günnük
iyiyim güzelim ben böyle , hayat sorunlarlada güzel.
ç.ba kan tahlillerimi yaptırıcam. cuma diyetisyen randevusu.
nickimin hakkını verim ,cidden minik olim
pazarda eğitimim var , haftaya pazar gezer tozarım artık .
ama h.içi bi sinema yapmam lazım.
uzanıp tv izliyim.
görüşürüz ara ara

Günnük niye bu kadar sabrediyorum bilmiyorum.
Nasil bu kadar soguk kanli olabiliyorum, kendime sasiriyorum.
Zamaninda yasadiklarim mi beni bu hale getirdi acaba?
Gün gectikce, kazik yedikce gamsizlasiyorum sanirim.
Gözlerim biraz bile dolsa hemen erteliyorum aglamayi.
Neyse benim hala umudum var, elbet hersey yoluna girecektir günün birinde.

Şu dünyadaki en güzel duygulardan biri şu olabilir mi günlük?
Yanına uzanan bi bebek seni dudaklarından öperken yanagını okşarken bide korktun mu ablacık sen korkma korkma demesi olabilir mi
Ay benim tatlım bütün gün beraberdik hele bi ara tam yapışık ikizdik yatagın üstünde o yanaklarımı okşaması hele bi an çok saçma bişey düşündüm ve hadım yasasının çıkmasını istedim..okuduğum bikaç konu geldi aklıma o ufacık bebeklere nası taciz-tecavüz edilebilir hangi vicdan yapabilir bunu ?Allah uzak tutsun öyle insanlardan
öyle işte malesef her zaman görüşemiyoruz yarın dönüyolar
günlükcüm sence acır bucur ne ? abur cubur demeye çalışıyo ablacık acır bucurlar nerde diyo

Yarın onlar gittikten sonra benimde bi hediye bakmaya çıkmam ve yarın o işi halletmem lazımbu haftada karşıya geçme planlarımız vardı ama hep karlı falan hava nası olcak bilemedim onu
aşkıda çok özledim en son perşembe günü gördümyarın buluşurmuyuz acaba:44:

Dün anlattığım, beni çok üzen ve düşündüren şey aslında öyle değilmiş

Umarım dediği gibi yanlış anlaşılmadır

Güveniyorum gerçi ona, dediği gibidir herhalde

Çünkü söylediği şeyi çok daha önceleri bir başkası söylemişti

Patronumu seviyorum tamam da ödemeleri daha fazla ertelerse onunla daha fazla çalışamayacağım

Ben bir müddet daha tolere ederim ama nişanlımcağızım daha fazla sabredemiyo, zaten ilk günden beri sevmiyo onu

Bugün çok kesin konuştu

Bir daha ödemeyi ertelerse çalışmıcaksın onunla dedi

Normalde öyle kati konuştu mu tam tersini yaparım ama bu konuda haklı be günlük

Umarım bir daha sorun yaşamayız

Yine mantıksız işler yapmaya başladı, sonumuz hayır olsun

başaramadım gunluk ama bugun yepyenı kararlar aldım işleme sokma vaktı geldı.yılmak yok duygularım karmakarısık.

kendıme yenı bır ben lazım.

Merhaba Sevgili Günlük,

Bugün böyle başladık sabahtan doktora gittim ,şimdide işe döndüm .Hasta yine yastayım :2:
Gelen gitmiyor bu ara ,hayırlısı diyorum :26:

Bu arada Sevgili Günlük ,

Günün şarkısı benden tüm öküs'lere gelsin Burcu Güneş Oflaya Oflaya

günlüğümm 66 almışım sınavdannnn
çok mutlu oldummm

yeni ofis buz gibi günlük ben yine kbb de durmak istiyorumm :18:
hastaneyi doktorcuklarımı özledimmmmm
hayatıma kimseyi istemiyorum günlük aşk anlamında
olmuyo yani olmuyo
ben kimseyle anlaşamıyorum onu seviyo gibiyim 4 sene sonra karşıma niye çıktıı
söz yapalım inanırsın diyo bundan ilk defa duyuyorum böyle şeylerr :26:
ama kendimi biliyorum günlük olmucak..

sevgili günlük bugün yeğenim beni o kadar mutlu ettiki :)
sen benim annemsin,beni sen doğurdun diyor.seni çok seviyorum canım teyzem diyo
bende seni çoooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum teyzesinin bitanesi,aşkımmmmmmm
senin sayende anneliği tattım

Ben şimdi kafamı nerelere vurayım günlük((((( inan ki parmaklarım bile ızdıraplı,kederli... buz gibi uçları,yazamıyorum.....
Hiçbirşey yapmak istemiyorum.Hep diyorum ve sana hep dediğim gibi, hiçbirşey yolunda gitmiyor...
Ortada kaldım günlükkkk,hemde benim gibi biri... Aldatıldımmm günlükkkk....Aldatıldımmm..... Zaten yolunda da gitmiyordu ama neden hala yurt dışına gittiği halde hergün arıyordu...neden herşeyi rutine bağlamıştı,neden özellikle benimle birşey paylaşmıyordu...neden hep sıkıntılı olduğunu söyleyip benimle hemen konuşmayı bitirmek istiyordu..... şimdi ne oldu günlükk? o yabancı kıza facebook ta da övgüler yağdıran o diil miydi günlük? ben mi hayal gördüm???? sevgililiği paylaşımı bir kenara bırakalım günlük biz insani değerlerimiz benziyor diye yakındık oysaki.yani ben onun insanlığına güvenirken o neden böyle yaptı günlük??? ben şimdi kime,nasıl güvenicem söyle günlük? söyle ,nolur söyle günlük...........................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…