günlüük
canım gelmiş ALmanyadan aradı sabah konuştuk konuştukk
perşembe yanına gideceğim sesini duyunca özlediğimi daha iyi anladım
arkadan Ardamın da sesini duydum küçük sıpam öylem dedi bana pepee yi
izliyormuş çıt yoktu
sesini duyunca dostumun dünyalar benim oldu çocuk gibiyim şuan
çook özlemiş be günlük çoook
sersem gibiyim
başım ağrıyor
elim kolum kalkmıyor
sabah sağlık ocağına gittim
kan verdim
perşembe sonucunu alacağım
sanırım ilaç takviyesine muhtacım
öyle işte gönlük
tatsızım bugünlerde...
bugün öyle çok yedimkiiiiii
kuzenim bi tiramisu yaptı harikaydı, bide teyzem dün etimek tatlısı yapmıış ondanda ayırmışalr ben severim diye
ama mide fesatı geçiricem kesin :26:
benimkide aramış duymamışım kesin kızdı dahada aramadı :26:
neyse alırım gönlünü inşallah
bide bugün harika kar vardı indik kar oynadık kuzenlerle yaşımıza başımıza bakmadan
çooookkkkkk yorgunummm
takılayım biraz forumda günlük ben
sana geldim :126:yazdım yazdım internet koptu silindi hepsi
bende isyan ettim çıktım
minigiimi yolcu ettim bakalım bidaha ne zaman görebilcem :103:gece birlikte yatıcaktık çıktık odama oyun oynadık hadi yatalım dedim yorganı örttüm üstüne pufff çok sıcak oldu ama ben içeri gidiyorum iyi geceler diyip öptü gitti sıpa ya yalancı
onlardan sonra bende avm'ye gittim hediye bakmaya güzel bi kazak aldım:103:ama büyük olabilir inş olmaz ya tam otursun üstüne güzel olsun:129:kahverengi aldım hep gri siyah giyiyo ben bu renk istedim bi kerede bunu giysinama benim salak kafam bişeyi akıl edemedi ben boyunlugu siyah örmüştüm alakasız olcak bi poşette ama napalm siyahı yoktu onunzaten aklıma gelmemişti açıkçası
çok özledim sıpamı ya
ayy bide internetten aldığım elbisem geldi çok şıkfıstık gibi oldum valla aşkta görse
ömrümü yedin diye bagırmak geliyor sana içimden neden acaba çık git bi görmeyim yaa ama bu sefer hiç olmadıgım kadar kararlıyım olacak bu sefer olacak senin yaptıklarını yapıcam sana çatttla çatla sadecce profilime bakta çatla:)
slm günnüş
beyim sağ salim geldi bana hediyelerle dönmüş
oğluş hamd olsun iyi
bugun kursum vardı ve akşama misafir şuan çok yorgunum
yarında kurs var daha da yorgun olucam :)
heycanla muhteşem yüzyılı bekliyorum
sonra görüşürüzz
ALLAHIM sana yöneldikçe seninle dertleştikce,konuştukca bir huzur buluyorum ne kadar rahatlıyorum
elini hep uzatıcağını bilmek ne kadar güven verici bişi
sen ne kadar yüce gönüllü,ne kadar affedicisin
seviyorum seni,bana verdiğin sağlığı,sevdiklerime verdiğin sağlığı,sevdiklerimi yanımdan ayırmamanı,nefes alabilmememi her şeyi ama her şeyi seviyorum ve binlerce şükrediyorum
yarattığın her çiçek,her bitki her varlığa baktıkca senin kadar mükemmel ve eşsiz ve almadan veren büyük olduğunu anlıyorummm
seni seviyorummmm ALLLAHIM
bağırmak çağırmak istiyorum hatta
hayal kurma gücümü,bana umut verişini,beni aşık edişini,anne şefkatini,baba korumasını savunmasını canım aşkımı verdiğin içinde teşekkürler
hele ki sana elimi açtığımda bana geri dönüyosun yaa ben burdayım kulum diyosun yaa
gözlerim şuan bile doluyo işte bu yüzden
sana napsam ne kadar şükretsem azzzz hemde çok az
sen hep benim yanımda ol beni sev ALLAHIM herkesde seni sevsin sen onları zaten seviyosun onlarda seni sevsin inşallah
ayy gene duygulandımmm yaaa
manevi ilk aşkım,beni herkesten çok seven ALLAHIM
sana iyi bir kul insanlara faydalı bir insan olurum hayatım boyunca inşallahhh
Sabır sabır sabırr!! Diyorum ama gerçekten yeter ya,şu insan beni öyle sinir ediyorki,saygıya davet ediuyormuş ,kendisi çok saygılı ya,,he ayy pardonn kendisi bilmiş yaa ,herşeye marifett ,sinir diyor beni,allahım bana yardım et ya.
Beklemekten başka yapacak hiç bir şeyim yok. Kimseyle paylaşamıyorum umutlarımı düşüncelerimi.. Hatta sevgilime bile.. Çünkü bilirsin günlük; erkekler evlilik muhabbetine pek sıkıya gelemezler. Açıkçası bende çok çok hevesli görünmekten kaçınıyorum. ama artık aynı evde yaşamak, aynı şeyleri yapmak, ondan ayrı kalmamak istiyorum. Bak buradan çeyizlere yeni evlenenlerin evlerine bakıp duruyorum mesela.. İnsanlar o kadar güzel hazırlanıyorlar ki.. Bana da nasip olacak mı çok merak ediyorum. Nisan ayından sonra para biriktirmeye başlıyoruz inş.. Ortak bir hayat için maddi anlamda ilk adımımızı atmış olacağız. İnşallah yüzümüzün akıyla çıkarız. Hasretlik canıma tak etti..
saçma sebeplerden kavga çıkarıyo deli oluyorum
bende konuşmicam bu defa.. suçum yokken beni kırıyo bende susucam madem böyle istiyo
bakalım ne kadar dayanacak böyle :26:
çok üzgünüm günlük çokkk