Popüler Konu Sevgili günlük...

Ah Sevgili Günlükkkkkk...
Bende durumalr aynı hala hep dert hep keder.. Bunu da atlatmaya çalışıyorum anlıcannn....Ama bi insanın şansı hiçbiyerde gülmez mi be günlükkkk..Ne aşkta ne kumarda hepsinde kaybettim günlükcüm.Hayır yani ben ii şeyler istedikçe herşey ters mi tepiyor anlamıyorum ki..
İnsanalrın ayağına giden şansları kıskanıyorum ve nefret ediyorum..Ben zorla bişeyler yapmaya çalıştıkça hep ters tepiyor günlük...İsteyip ve çabaladığım halde düşünebiliyo musun???? Daha ne yapabilirim ki???? Zalim olamıyorum........Tasasız olamıyorummmm......Sanki dünyanın bütün dertleri benim için gönderilmiş gibi herkesin yerine de tasalanıyorummmm..Ne olacak sonum günlük??? Hakkaten artık çok merak ediyorum(((

Sana yazdım :126:yazdım:126:internet dondu yine gitti
ben varya ben çok aptal bi okulda okuyorum cidden:117:Ya dersin kodunu değiştirmeyi biliyosunuz o zaman sistemede kaydedin intibakta gözüksün dimi:95:kısaca istediğim programı yapamadım okulun saçmalıgı yüzünden salı gününü beklemek zorundayım:105:tabi parayı hemen yatırmamda şart oldu:44:

böyle ve anlatmadığım biçok saçmalık sonucunda bu günü bitirdimordan arkadaşın restoranına gittik karşıyayedik içtiktıkabasa doluyum çok midem agzımda şuandeğişiklik oldu ama çok soguk bi günde yapmışız o değişikliğikeşke aşkta yanımda olsaydı puff kaç gün oldu özledim

Hani her şeyde bi hayır vardır diye inanırız ya günlük onu tanımamda ne hayır var diye düşündüm uzun zaman. Yakın zamanda tam 2 sene olucak onu tanıyalı vs. Daha şurda bikaç aydır farkediyorum onu tanımamdaki hayrı biliyo musun günlük. Bazen o hayrı hemen göremeyebiliyomuşuz, yeni öğrendim bizzat yaşayarak.

Peki bugün duyduğum o güzel sözler nasıl hayırlara vesile olcak dersin...

Belki yine saçmalıyorum ama çok zor günlük çok zorrr, hiç kolay değil hemde... Rabbim yardım etsin

slm günüş
gene yoruldum
oğluş hamd olsun iyi
bey 1-2 saat sonra gelicekmiş
muhteşem yüzyıla cok az kaldı
hem izler hem ütü yaparım artık
hadi sonra görüşürüz

kibrit çaksan alev alırız günlüğüm öyle bir gergin hava var.. altından bişey çıkmaz umarım...
dersler okul derken yine insanlıktan çıkıcaz bu dönem...
nasıl gözümde büyüyor anlatamam...

günnüş yine bana kısmet var ve yine bunalımlardayım...hemen karar istemeleri canımı sıkıyor,esmerimi özlüyorum ve bir de okuldaki vatandaş...günlerdir ne yiyor ne içiyor ne uyuyorum...kendi kendimden bezdim...canım acıyor...ah benim evlilik korkum...esmerim dönse bile istemeyecek,aşkın kuruntu olduğunu düşünecek boyuta geldim...evde kalmaktan da deliler gibi korkuyorum...

şuan o kadar yorgunum kiii ama çok tatlı bi yorgunlukk

gün boyu kız isteme olayıyla uğraştıkk

çok güzeldiii yaaaaa çiçek,çikolata

inş.çoooook mutlu olur benim canımm

sonra da ben inşallah en kısa zamandaaa

Son düzenleme:
Sanıyorum artık tepkisizleştim
Normal bişeymiş gibi başka bi hissim yok yansıttıgım:85: bi iiki ay sonra aynı hayata devam edilcek ama bu benim psikolojime yansıcak biliyorum
Kuruntulu,takıntılı bi insan olucam ilişkimi etkilicek..
Allahım nolur hayatımdaki insan hayırlısı olsun benim için beni onunla sınama

günlük bugünlerde iyiyim bebeğime adım adım yaklaşıyorum sanırım
annecim seni çok özlüyorum gel artık çok bekletme aileni
sen çok şanslı bir bebek olacaksın
çünkü seni heycanla sabırla adaklarla bekleyen iyi yürekli
seni çok sevecek bi ailen var
gel artık lütfen gelllllllllllllllllllllllllllll

Bugün, 4 arkadaş , arkadaşımın ablasına gittik.
Ablası, manken(di) . Tescilli güzel. Ama mankenlik hayatı olamadan, Çok ünlü bir markanın sahibiyle evlendi.
Evlerine gittik. Kadın sakin biri, ben severim aslında. Sevmemem için hiç bir sebep yok.
Fakat fazla soğuk biri. Bir de sürekli sahip olduğu zengin yaşamla ilgili böbürleniyor.
Resmen görmemişlik aslında bunun adı. Bu benim canımı pek sıkmadı, ama düşününce ; insanlar neden böyle ? diye sormadan edemiyorum.

Yani, ne bileyim. Tuhaf, iki-üç lafından biri çok paraya dayanıyor. Sonradan görme mi deniyor buna ?
Napayım ben öyle zenginliği ! Evimi bile mimarlar kendi zevklerine göre tasarlamış ve evin içi kameralar ile doluysa, evden dışarı kocamın kıskançlığından adım atamıyor, o "çok lüks" arabama binip gezemiyorsam, yemişim öyle zenginliği...

Son düzenleme:
yarın için heyecanlıyım çünkü arkadaşımı görmeye gideceğim ya günlük

O'nunla ilgilide kafam karman çorman oldu
o beğendiği sayfanın adı karşılıksız aşk bilmem neydi
bu ne şimdi dedim kendi kendime
acaba hislerini mi yansıtıyor gerçekten
benim bir an önce haber almam gerekiyor
ama nereden ve nasıl :18:

Hic iyi degilim. Düsünmekten, acaba demekten ve en kötü senaryolari kurmaktan mi bilmiyorum ama sol tarafimda bir uyusuluk hissediyorum.
Susup herseyi icime atmaktan birgün bir hastaliga yakalinacam diye diye öyle oluyor sanirim.
Niye susuyorum diye de bayagi kafami yordum, sonuc ne mi günnük, baskalarini mutlu ederken kendimi yavas ve acimasiz bir sekilde mutsuzluga itiyorum.
Yapmam gereken onca sey varken, sacma sapan seyler kurup kafamda tüm sorumluluklarimi erteliyorum.
Bana bir seyler oluyor ama tam olarak ne olarak ne oldugunun farkinda degilim, cünkü beynim uyustu sanirim düsünmekten, kurmaktan.
Insanliktan ciktim resmen, sasirman gerekiyor sasirmiyor, bagirmam gerekirken lal oluyor dilim, hesap sormam gerekirken bahaneler bulup cevaplari kendi kendine veriyorum.
Aldigim nefes yetmiyor günnük, derin nefes aliyorum, o soluk aci olarak yerlesiyor sanki tüm hücrelerime.
Noluyor bana bilmiyorum, nolur uyuyup uyanayim ve beyinimi kemiren ne varsa ucup gitmis olsun.
Ama girdigim bu yolda o kadar ilerledim ve öyle bir yere geldim ki dönüs yoluna kendi ellerimle duvar ördüm.
Artik geri dönemem, önümü göremiyorum belki de ucurum var ama ben bunlari düsünmek icin, kendimi korumak icin, hersey icin cok gec kaldim...

Ben niye gece geç yatıp sabah da geç kalkıyorum ki

Sabah bile denmez artık, en erken 14' te kalkıyorum

Ya günlükcan ortada hiçbir şey yokken benim katı meyve sıkacağı almam çok mu saçma oldu :26:

Forumda sordum kimse de cevap vermedi

Yav napiim arkadaşım heveslendirdi aldım işte

Hayır çok anlamsızsa geri veriyim, yerine saç kurutma makinesi falan alayım

Gelinlik için çıkalım diyoruz ama hala dışarı adım atamadık soğuklar yüzünden

Haftaya h.içi artık çıkayım bari teyzemle

Oooff 3 ay kaldı, ne çabuk geçiyor günler :18:

En son 7 ay vardı

Ben İstanbul'a gidicem haftasonları çalışıcam ama sevgülüm haftasonları ev bakabilecek

Peki biz nasıl birlikte ev bakıcaz, nasıl birlikte beğenicez

Ne garip bir durumdayım ya offff

Benimki beştaş almayalım, ona vereceğimiz parayı halıya, perdeye falan veririz diyo iyi mi :113:

Yok öyle yağma, şimdi aldı aldı. Almazsa mümkün değil bir daha alınmaz zaten

Hadi yavrimu ben gideyim lenslerimi çıkarayım, yatağıma bir girip ecük tv izleyeyim (sanki sabahtan beri başka bir şey yapıyorum)

Baş baş :130:

Son düzenleme:
Günaydın Sevgili Günlük ,

Bitsin hastalıklar ,dertler ,kederler ..........

Güzel günler gelsin ,mutlu mutlu olalım

günlük ben çok sıkılıyorum yaaaaaa
çok boş yani ev iş iş ev arada cafeler uff
ben ona geri dönersem dövsünler beni günlük dönmemeliyimmm

puufff ne yapsam bilemedim
tahlil sonuçlarını doktora göstermem lazım bugün:26:
öğleden sonra gel dedi doktor
kusura bakmasın ama bu beni son görüşü olacak
sağlık müdürlüğüne başvurup aile hekimimi değiştireceğim
hiç memnun kalmadım kendisinden hemde hiç
her neyse doktordan sonra sevgilimin yanına giderim diye düşünmüştüm
amma hava berbat gitmeye değer mi bilmem
kararsız kaldım
şeytan diyor otur sıcacık evinde doktoru moktoruda boşver
birde babam evde..ayyy tam bir işkence işte
öyle .. n'apsam atsam mı kendimi dışarı??
bilemedim ki..

Son düzenleyen: Moderatör:
günlük ya ben nasıl 1 ay beklicem bu sınavın açıklanmasını :26:
her gece rüyamda sınavı kazanamadığımı görüyorum yada sınav kağıdımda yanlış şeyler yapmışımda o yüzden kaybediyomuşum fln
delirmeden sınav açıklansaydı iyi olacaktı ama bakalım

aşk hayatım fena karışık
bizimki çok çok kızmış bana hiç konuşmuyo
ne yapacağımıda şaşırdım böyle uzaktan uzağa barışılmıyoki msjlarla fln
artık siniri geçsin diye beklemek zorundayım inşallah geçer tabi :44:

günlerdir ev misafir kaynıyo, yarında büyük dayım fln gelecek,
iyiki geçen hafta olmadı bu olaylar yoksa bu kadar misafir arasında hayatta ders çalışamazdım..
sonuçta aylardır görüşmüyoduk özlemişiz birbirimizi
gece 2den önce yatmıyoruz gelinlerin dedikodusunu yapıyoruz anneannemle
benim kaynanam böyle değil çok şükür günlük, anneannem gibi kaynana istemezdim yani

neyse çok gevezelik yaptım kaçıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…