Popüler Konu Sevgili günlük...

iş arama çalışmalarına tam gaz devam ah bide okul başlamasa
pek bi iyidi keyfim böyle
tez çalışmalarına başlamam lazım sürekli pc başındayım ama napıyorum tabiki de nette sörf
aşk uyuyor şaşkın sabaha karşı yatmış uyansın da balığa gidelim dicem olmaz bi kaç işimiz var onları halledelim...
ay bide yeni evli çift var bak onlara ev gezmesine gidicektik kaldı o dur ben bunu da hatırlatayım sevgilime
ben şimdi çıkıyorum günlük bi kahvaltı yapayım

Karakterim ve tavrımı birbirine karıştırmayınız, Karakterim: ''KİM OLDUĞUMLA'' ilgilidir !

Tavrım ise ; "SİZİN KİM OLDUĞUNUZLA" ... !

Çok yoruldum hep aynı şeyleri yaşamaktan.
İçim bomboş.
Tepkisiz, hep bekleyerek geçen günler....
Annem derdimi anlamıyor. Birilerinin tavrını çekerek ömür geçiyor.
Ne zaman buluşacak olsak mutlaka bir şeyler çıkıyor. Kaygısız geçmiyor hiçbir zaman.
Peki neden? Hakketmiyor muyum acaba ben güzel şeyleri?
Çekim yasasının gücüne hep inandım.
Ama sanki birçok şey benim kontrolüm dışında gelişiyor. Ne çekebiliyorum, ne itebiliyorum.
Aylarca ders çalıştım, karşılığı kocaman bir sıfır.
İkimize ait mutlu bir yuvam olsun istedim, 4 senedir aramızdaki kilometreler uzadıkça uzadı.
İkinci bölüm bitmek üzere, hala istediğim gibi bir işte çalışamadım.
Belki bu cümlelerin her birinin sonuna ama yazıp, evet bazı şeyleri hala kazanamadım ama bazı hayal etmediğim şeyler de gelip beni kendiliğinden buldu diyebilirim.
Ama bugün yapmayacağım.
Polyannayı oynamak her zaman kolay değil.

Son düzenleme:
Sevgili nişanlım! benim arabasını değiştiricekmişş! Düğüne kaldı şurda 4 ay ben zaten varolan borçları nası ödiycez diye düşünürken o araba derdine düşmüş...Çokk sorumsuzzz beni çok üzdü dün

çok sıkıldım artık bıktımmmmmm evden işe işten eve sorunlar zatennnn bi doluuu kimselere anlatamıyorum .....

kız günlük asık oldum asık.kimemi dersanedekı tarıh hocasına rabbım tam ıstedıgım tip huy sempatıklık.aksam olsada dersaneye gıtsem dıye bakıyorum taktım ben bu adama.28 yaslarında fit bir vucut hafıf kırlı sakal uzun kırpıkler gulerken gamzelerı cıkıyor dıslerı bembeyaz gozlerı parlıyor konusurken.uff anlatırken bıle asık oluyorum tekrar gunluk sustum ben tarıhtı demıyecegım bır daha.sanırım haftaya tarıh dersıne gırerken suslenıp puslenıp gıdecem taktım kafaya.sustum.

işler yolunda gunluk oglen bır yedım bır yedım gobegım patlıayacak dıye korktum bır ara.bu kadarcık hoscakal

günlük selamm ben iyiyim allahıma şükürler olsun
nedense bir süredir içim çok huzurlu.. yaşamımda, daha doğrusu düşüncelerimde değişen şeyler olduğunu farkediyorum...
eskiden şikayet ettiğim, mutsuz olduğumu söylediğim hayatımı şu an çok seviyorum mesela...
belki de yaşamımda olması gereken zorunluluklara alıştım, belki olgunlaştım, belki ikisi de, bilemiyorum..
ama eskisi gibi karamsar bir havada değilim,böyle de kendimi çok daha mutlu hissediyorum :)
ailemle,sevdiceğimle ilişkilerim daha bi güzelleşti gözümde, hiçbirinde sorun yok allahıma şükürler olsun
daha yeni geldim sevdiceğimin yanından, bir hafta kaldım, çok iyi geldi bize ama, tatili beraber geçirdik
notlarım açıklandı hepsi süpperr ona apayrı sevindim
şimdi de okul başlasın da oyalanayım diye bakıyorum... vizeler ,finaller derken geçer bile
yazın da staja başladım mı, değme Harmonyy'nin keyfine :126: :82:
çenem düştü günlüğüm, e artık gideyim ben
yine uğrarım ama hadi görüşürüz pembiğim

Ağrım var ilgiye ihtiyacım varama sevgilim çok yoğun
içim sıkkın bu ara oda benle çok ilgilenemeyince bende işler karışıyo ama:76:
Bütün gün evde kös kös oturdum hatta yok yok ne oturması yattım:97: yatarken birden burnuma kumanda çarptıkardeşim attı içeri giderken sanki eli yok ya:95:nolduğumu şaşırdım birden
bak bişey yazasım bile gelmiyo ya uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Selam günlük
Bugün kar günüydü günlük..
Heryere kar yağarken biz soğuğunu yaşıyorduk.
Çok şükür bizimde karımız oldu
Dışarı çıktım apartmandan büyük-küçük hanımlarla kardan adam yaptık.
Sonrasında tabiki kartopu savaşı
Hahah ayy çok eğlenceliydi çocukluğumdaki gibi
İliklerimize kadar kar olduk o derece
İşte böyle günlükcan hadi ben kaçarr

Sevgili günlük...
Ben ilk kez yazıcam sana.Çok mutluyum.20 senedir hayalini kurduğum şey gerçekleşti.Çok az kaldı evlenmemize.Bukadar acı çektim.Dayandım.Yılmadım.Sıkılmadım.Bıkmadım onu sevmekten.Hayırlısıyla evleniim.Başkada bişey istemem artık.

Ah günlük öyle özledim ki onu.Bugün aldığı hediyeler geldi sevgliler günü hediyemi önceden almış oldum
Bayıldım bittim ya yiyesim geldi onu.Hele o bebeklik fotoları ne kadar tatlıymış o zamandan benim aşkım.

Şuan onun yanında olan onu görebilen insanları öyle kıskanıyorum ki.Belkide bakmıyolar bile onun yüzüne
Oysa ben o yüze saatlerce bakmak için neler vermezdim.
Uzaklık özlemek çok zor be günlük.Beni mahvediyor resmen.

Ne zaman biticek bu sorunlar hiç bilmiyorum,daha önümüzde yıllar var.Nasıl geçer bunca zaman onu da bilmiyorum.
Aslında dün neler neler yaşadıkta neyse onları yazmıcam çok kırıldım yine ona.
Bu kırgınlıklar öyle çok birikti ki taşıyamıyorum bazen.Rabbim sonumuzu hayır etsin

af yarabbim af bu süreci atlatmak istiyorum sadece çok kırıldım ona ızdım ama onun hareketleri degilde hiç üzgün bile degil ya ona bozuldum sewmemiş demek ki umrunda olmamışım hiç ama dönmeyecegim kararlıyım o napıyosa yapsın ben bu yola onsuz devam edecegim:2::2:

ne çıkar bahtımızda ayrılık varsa yarın
sanmaki hikayesi şu titreyen dağların düşen yaprakla biter
böyle bir kara sevda kara toprakla biter..

ağlama
olma mahsun
gülerek bak yarına
sanmaki güzelliğin o ipek saçlarına dökülen akla biter
böyle bir kara sevda kara toprakla biter..

kar çok güzel yağıyo burda günlük
gerçi trafik felç durumda ama ben tüm gün evde rahattım
yağan karı gördükçe inancım ziyadeleşiyo
bi kahve alıp geçicem şimdi pencere kenarına, birde kitabımı
benden keyiflisi olamaz şuanda

İnsanlar gelirler, giderler.
Bazen fark etmeyiz bile, geçen sene her gün gördüğümüz birini, bir değişiklik sebebiyle görmez, aramaz olmuşuzdur.
Bu hiç rahatsız etmez bizi. Normali de budur.
Ama bazı insanlar vardır ki hayata gözlerimizi onlarla açarız.
Onların içimizdeki bir şeyleri değiştirebilmeleri zordur.
Çünkü üzülsek de, kızsak da, kavga da etsek onların yeri hep aynıdır, değişmez.
İşte bugün içimde bir şeyler değişti, dağıldı.
Çok zor bunları yaşamak.
Elbetteki hayat durmayacak, akacak, bir çok şey unutulacak.
Ama bazıları istense de unutulmayacak ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

ben geldim günlükcüümmm

Berlin'i de fethettim ve geldim

Almanya tam da düşündüğüm gibiydi, Türkiye'ye çok benziodu bi çok açıdan..

kaç gündür nasıl yorulmuştum, bi de havalar deli soğuk olunca zor oldu baya.
artık erasmus dönemimin tüm gezilerini tamamlamış bulunuyorum. toplamda 11 ülke gezdim :124: çok keyifli zamanlar geçirdim, çok güzel arkadaşlıklar edindim. bir sürü kültür tanıdım, bazısını sevdim bazısını yadırgadım. nerdeyse her milletten bi arkadaşım oldu. çeşit çeşit insanla karşılaştım, deli gibi eğlendim, yeri geldi özledim, ağladım.. bana ihtiyacı olanların yanında olmak istedim, en sevdiklerimin ihtiyacım olduğunda yanımda olmasını istedim. şimdiye kadar ailemden neredeyse hiç ayrılmamıştım, ilk kez kendi ayaklarımın üzerinde durdum. kazandığım burslarla geçindim, aileme yük olmadan yaşayabildim. bu sırada da gezmeyi ihmal etmedim tabi. öyle bi güvenim geldi ki kendime, bundan sonra dünyanın her yerinde yaşayabilirim her şeyle başedebilirim gibi büyük hissiyatlara büründüm. tek başıma her şeyin üstesinden gelebilcek gücü verdi bana Allahım. o kadar çok gözlem yaptım ki şu zaman boyunca, her şeyi herkesi gözlemledim. dünyada ne kadar fazla yaşanacak yer olduğunu gördüm, doğduğun toplara çakılı kalmamayı ama kıymetini bilmeyi öğrendim. türkiyede eleştirdiğim şeyleri bile özlemeyi gördüm. insanımı anladım, empati yaptım, kendimi törpüledim, önyargılarımı yıktım. bi çok şeye karşı bakış açım genişledi, bi çok konuda daha da çok sahip çıkmam gereken değerlerimin farkına vardım. dopdolu bi 5 ay geçirdim ve şimdi yavaş yavaş dönüş yaklaşıyor.. buradaki son 5 günüm.. daha dün gibiydi sanki yurtdışına çıkma hayaliyle tutuştuğum günler, şafak saymalar.. zaman öyle hızlı akıyor ki, yakalayamadım bi türlü

çok özledim evimiiiiiii.. içim neşe dolu, annemin sesi hep cıvıl cıvıl, saatleri saymaya başlayacak yakında

oda arkadaşımı berlinden yolcu ettim, tek başımayım artk.. bavulumu açtım onun yatağının üzerine, yerleştirmeye başladım biraz biraz ama nasıl sığıcam hiçbi fikrim yok :82:

hediyeleri koymaktan kıyafetlere yer kalırsa iyi valla

hadi gelsin 14 şubat ve ben kavuşayım tüm sevdiklerime

öyle garip geliyor ki aylar sonra tekrar türkiyede olacağımı düşünmek.. her taraf türk, konuşulan dil türkçe... eyyttt beee toprağı öpmesem de her önüme gelene sarılabilirm yani

kıpır kıpır oldu yine içiiimm :118:

14 Şubat :119:

14 Şubat

14 Şubat

uçağım münih aktarmalı, aktarma sürem de epey var, 6 saat filan beklicem boş boş.. free shop gezerim artık napiim, alışverişin dibine vurduk zaten

Sevgilim bana ne hediye ediceksin diye sordu, hic birsey ben zaten hediyeyim sana dedim.
Cok benziyoruz birbirimize günnük, aslinda bu cok kötü yani ikimizinde cabuk kirilan, alinan bir tarafi var.
Iste bu bizi cok yoruyor. Neyse alistik artik.
Dün gece cok kötüydüm aslinda hala biraz etkisi var üstümde ama yenilmicem o sacma düsüncelere.
Bugün biraz ders calistim iyi geldi. Aslinda su an hala calisiyor olmam gerekiyor ama sana ugrayayim dedim.
Yarin ise gidiyorum ama fazla is olmaz orada firsat buldukca bakarim yine.
Hayirlisi olsun, az kaldi okulun bitmesine, kendimi derslere verip daha fazla uzatmadan bitirebilirim insallah.

Hala inanamıyorum günlük :26:
Meleğim oluyorAnne mi oluyorum ben şimdi inanılır gibi değil

günlük arada bende takılayım sana
bugün güzel başladı ama sonrası berbattı kendimi hiç iyi hissetmedim nasıl hissedeyimki bana kendimi kötü hissttiren biri varken hayatımda nasıl olsun bazen kendimi kapana kısılmış hissediyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…