Eveeeetttt 15 günlük evli firarperest var karşında günlük
En son kına gecemden bir önceki gün yazmıştım sana. Anlatacak çok şey var aslında ama hepsini yazabilir miyim bilmiyorum. Her şey çok çok çok güzeldi, sorunsuzdu. Herkes çok mutluydu,keyifliydi. Önce kına gecemden başlıyım. Bi kafe tutmuştum kınam için,çok da iyi oldu böyle yaptığım. Rahat rahat sığdı herkes,içerisi sıcacıktı. Öğrencilerimden baya gelen olmuştu. Resmen coşturdular ortalığı. Bol bol oynadık,eğlendik,bir ara eşim de geldi içeri dans ettik. Çok romantik,çok güzeldi. Herkes bizi çok beğendi,çok yakıştırdı
Kınam yakılırken ağlıyım diye çok uğraşıldı ama ağlayamadım günlük :26: O kadar eğlenceden sonra hiç ağlamak gelmedi içimden. Bi de o gün pek idrak edemedim ben gideceğimi falan. Daha nikah var,düğün var sonuçta. Neyse o akşam böyle güzel bir şekilde geçti.
Ertesi gün,nikahımız... Sabah erken kalktık kuaföre geciktim biraz. Hazırlandım eve gittik. Abim kuşağımı bağlarken ben bi koptum günlük nasıl ağlıyorum
Çok çok farklı bi duygu inan tarifi yok
Kayınvalidem annem falan da ağladı ben ağlayınca
Neyse çıktık evden. Bi de o gün sabah İstanbul'da yağmur vardı ama nikaha giderken bir güneş çıktı ki günlük sorma. Nikah saatimizi kaçırmıştık bizi araya aldılar. Gelinlik ve damatlıkla gittiğimiz için biraz daha özen gösterdiler. Terası açtılar ve fotoğraflarımızı çektiler,çok beğeniyorum o fotoğraflarımızı. Ama var ya günlük yaşarken hiç farkında olmuyosun sanki bi şeylerin. Nikah bitti arabada gidiyoruz bi an aklıma geldi sanki eşime dedim biz evlendik mi şimdi. O da ben gibi şaşkındı
Çok garip duygular anlatılmaz yaşanir denilenlerden... Nikahtan sonra eve geldik biraz oturduk sonra eşimin ailesi yola çıktılar,biz de akşam eşimle gidecektik. Kalan eşyalarımı da toplamaya başlayınca olayı idrak ettim günlük. Gidiyodum artık,giderken bana en çok koyan kızkardeşimi geride bırakmaktı. Kapıda onunla vedalaşırken ağladığını gördüm. Ona dedim ki girdiğin yoldan hiç sapmadan devam et,inşallah başaracaksın.Ne zaman ihtiyacın olursa,saat kaç olursa olsun beni ara dedim. Ve bittim o an sanki bencillik yapmışım gibi hissettim
Onun bana ihtiyacı vardı çünkü,onu bi tek ben anlardım,ben korurdum. Çok kötü oldum. Çok ağladım sırf onun için
Sonra bindik Kastamonu'ya gittik. Bir boş günümüz vardı eksiklerimizi tamamladık,son kontrollerimizi yaptık. Eşimin ailesi onlarda kaldığım süre içerisinde hep çok iyi davrandılar bana. Ben sıkılmıyım diye,üşümiyim diye ellerinden geleni yaptılar
Ertesi öğleden sonra benim ailem geldi. Onları görünce nasıl sevindim bilemezsin günlük. Aradan çok zaman geçmemişti ama işte öyle hissettim ne biliyim. O gün bizim imam nikahımız kıyıldı. Nikahımızı kıyan hocanın harika bir sesi ve hoş bir sohbeti vardı. Öyle güzel şeyler söyledi ki dinlerken mest olduk. İmam nikahımız da bizi çok memnun etti açıkçası. Sonra akşam erkek kınası diye tabir ettikleri camide mevlid okuması vardı. Daha önce görmediğim birtakım adetler gördüm ama çok hoşuma gitti açıkçası. O akşam da çok güzeldi.
Ertesi gün,düğün günümüz. Sabah kalktık eşimle,annemlerin misafir olarak kaldıkları akrabanın evine gittik. Çok güzel,keyifli bir kahvaltıdan sonra kuaföre gittim. Kuaförde çıraklardan biri kızkardeşimin saçını güzel yapmayınca biraz gerildim. Sanırım yaşadığım tek olumsuz an buydu. Neyse onu da çözdük,ben de hazırlandım. Ve fotoğrafçımıza gittik. Stüdyo fotosu çekilmek de kolay iş değilmiş hani. Gelinlikle yerlere mi yatmadım neler neler
Başta biraz çekindik niye bilmiyorum ama sonra güzel resimler çıktı. Sonra düğün salonuna gittik. Ve düğün başladı. Önce Sezen Aksu'nun "Hoşgeldin" şarkısı daha sonra da Onur Akın "Seviyorum Seni" ile dansettik. Çok güzeldi her şey,düğün boyunca oynadık,dans ettik. Neyse günlük ben burada bırakıyım bilgisayarın şarjı bitiyor sonra devam ederim. Hem de eşimi uyandırıcam (eşim diyorum dikkatini çekerim
) Beni ananlara,merak edenlere selam olsun