Popüler Konu Sevgili günlük...

Bugün tepemdeki tadilat sesiyle uyandım !
Matkap beynimi deliyordu sanki...
Şöyle öğlene kadar uyuyayım dedim de, ne mümkün ?
Saat 10 da bir başladı o iğrenç ses, hiç bitmedi. En sonunda yatakta dönüp durup uyumaya çalışmaktan vazgeçip kalktım.
Köpeğim sayesinde arkadaş olduğum biri var, ama taaaaa İstanbulda.
Bana ilgi gösteriyor, sanki azıcıkta, hatta baya baya da yazılıyor.
En sonunda cevap verdim aramasına.
O kadar nazdan sonra konuşmayı kabul ettim. Ses tonu güzeldi ...
Hoş , yakışıklı biri de üstelik. Masmavi gözleri var, amerikan artisti gibi maşallah.
28 yaşında. Ama yani ne bileyim, erkeklere artık güvenim yok. Bence belli amaçlar için yazılıyor gibi geliyor bana.
Gerçi o amaçlarla ilgili "hah" dediğim bir cümle kurmadı hiç ALLAH için , ama işte güvenim sıfır.
Hem diyorum ki, bir şeyler olsa nolacak ? Teee İstanbul nerede, İzmir nerede ? Zor olur yani. En iyisi kendimi kaptırmamak.
Onla konuştum yarım saat filan.
Sonra köpeğimi dışarı çıkardım...
Çok güzeldi, koştuk eğlendik...
Öyle yani, normal bir gündü benim için...
Ama bugün canım sıkkın işte ! Nedendir bilinmez ...
Yarın sabah 9da uyanıp, okuduğu il'den kısa tatile gelmiş arkadaşımı son kez göreceğim, sonra okuduğu il'e geri dönecek.
Birer kahve içip sohbetten sonra, ders'e gideceğim 2 gibi... Bakalım alacak mı kafam dersleri

bi gün olacak o günü yaşar gibiyim...
gülmeye ok az kaldı,duyulamayn cümleler yarım kaldı
bu nasıl of sa kaldı duruyor
ben aşka açım haliyle ama sen toksun haliyle benim sayemde

Günaydın Sevgili Günlük,

İnsanlardan tiksiniyorum

Günnük ..
Bugün diyetisyene başlıyorum ben
İnce , çıtır minik geri döncek..
Biliyon spor salonunun açılışı marta kaldı, o zamana kadar inceliyim biraz.
Kendime , içime dönüyorum.
Herşey bitti , eskide kaldı.
Yeni başlangıçların vaktidir.
Görüşürüz..

Susar bu dil susar evet tadım bitti !!!!!

Solar bu yüz solar evet adın bitti !!!!

Akmaz ki kan donar evet acım dindi !!!

Bana seni inandıran bir iz gerek...

günlerdir saçımın dipleri kaşınıyor ve rahatsızlık veriyordu her gün bu gün dr giderim diyordum bu gün aile hekimine gittim egzama olmuşum çok fena ilerlemiş dedi şampuan sprey falan verdi geçmezse cildiyeye git dedi moralim sıfır oldu ...

kız gunluk dun demıstımya tarıhcıye asık oldum dıye dunku derstede matematık hocasına asık oldum.goren falanda hıc erkek gormemıs onune gelene asık oluyor dıye dusunecek kız o ne yakısıklılık oldum bıttım sanırım matematık en sevdıgım ders olacak bu gıdısle

calıstım bugunde oglen yemege cıktık sohbet ettık bıraz kızlarla.aksam oluncada eve atıcam kendımı kac gundur 10da gırıyorum eve dusumu bıle zor aılıyorum atıyorum kendımı yataga.

mesaı bıter az sonra hoscakal

meraba güncem,,
yine aşkım ve yine ben bugun ilk defa böle feci bi kırgınlık yaşadım..nişanlım hatrım olmadığını söledi..çok kötü oldum..bugun hep ölmeyi diledim..rabbim canımı alsın..dayanamıorum artık (

Eveeeetttt 15 günlük evli firarperest var karşında günlük En son kına gecemden bir önceki gün yazmıştım sana. Anlatacak çok şey var aslında ama hepsini yazabilir miyim bilmiyorum. Her şey çok çok çok güzeldi, sorunsuzdu. Herkes çok mutluydu,keyifliydi. Önce kına gecemden başlıyım. Bi kafe tutmuştum kınam için,çok da iyi oldu böyle yaptığım. Rahat rahat sığdı herkes,içerisi sıcacıktı. Öğrencilerimden baya gelen olmuştu. Resmen coşturdular ortalığı. Bol bol oynadık,eğlendik,bir ara eşim de geldi içeri dans ettik. Çok romantik,çok güzeldi. Herkes bizi çok beğendi,çok yakıştırdı Kınam yakılırken ağlıyım diye çok uğraşıldı ama ağlayamadım günlük :26: O kadar eğlenceden sonra hiç ağlamak gelmedi içimden. Bi de o gün pek idrak edemedim ben gideceğimi falan. Daha nikah var,düğün var sonuçta. Neyse o akşam böyle güzel bir şekilde geçti.

Ertesi gün,nikahımız... Sabah erken kalktık kuaföre geciktim biraz. Hazırlandım eve gittik. Abim kuşağımı bağlarken ben bi koptum günlük nasıl ağlıyorum Çok çok farklı bi duygu inan tarifi yok Kayınvalidem annem falan da ağladı ben ağlayınca Neyse çıktık evden. Bi de o gün sabah İstanbul'da yağmur vardı ama nikaha giderken bir güneş çıktı ki günlük sorma. Nikah saatimizi kaçırmıştık bizi araya aldılar. Gelinlik ve damatlıkla gittiğimiz için biraz daha özen gösterdiler. Terası açtılar ve fotoğraflarımızı çektiler,çok beğeniyorum o fotoğraflarımızı. Ama var ya günlük yaşarken hiç farkında olmuyosun sanki bi şeylerin. Nikah bitti arabada gidiyoruz bi an aklıma geldi sanki eşime dedim biz evlendik mi şimdi. O da ben gibi şaşkındı Çok garip duygular anlatılmaz yaşanir denilenlerden... Nikahtan sonra eve geldik biraz oturduk sonra eşimin ailesi yola çıktılar,biz de akşam eşimle gidecektik. Kalan eşyalarımı da toplamaya başlayınca olayı idrak ettim günlük. Gidiyodum artık,giderken bana en çok koyan kızkardeşimi geride bırakmaktı. Kapıda onunla vedalaşırken ağladığını gördüm. Ona dedim ki girdiğin yoldan hiç sapmadan devam et,inşallah başaracaksın.Ne zaman ihtiyacın olursa,saat kaç olursa olsun beni ara dedim. Ve bittim o an sanki bencillik yapmışım gibi hissettim Onun bana ihtiyacı vardı çünkü,onu bi tek ben anlardım,ben korurdum. Çok kötü oldum. Çok ağladım sırf onun için

Sonra bindik Kastamonu'ya gittik. Bir boş günümüz vardı eksiklerimizi tamamladık,son kontrollerimizi yaptık. Eşimin ailesi onlarda kaldığım süre içerisinde hep çok iyi davrandılar bana. Ben sıkılmıyım diye,üşümiyim diye ellerinden geleni yaptılar Ertesi öğleden sonra benim ailem geldi. Onları görünce nasıl sevindim bilemezsin günlük. Aradan çok zaman geçmemişti ama işte öyle hissettim ne biliyim. O gün bizim imam nikahımız kıyıldı. Nikahımızı kıyan hocanın harika bir sesi ve hoş bir sohbeti vardı. Öyle güzel şeyler söyledi ki dinlerken mest olduk. İmam nikahımız da bizi çok memnun etti açıkçası. Sonra akşam erkek kınası diye tabir ettikleri camide mevlid okuması vardı. Daha önce görmediğim birtakım adetler gördüm ama çok hoşuma gitti açıkçası. O akşam da çok güzeldi.

Ertesi gün,düğün günümüz. Sabah kalktık eşimle,annemlerin misafir olarak kaldıkları akrabanın evine gittik. Çok güzel,keyifli bir kahvaltıdan sonra kuaföre gittim. Kuaförde çıraklardan biri kızkardeşimin saçını güzel yapmayınca biraz gerildim. Sanırım yaşadığım tek olumsuz an buydu. Neyse onu da çözdük,ben de hazırlandım. Ve fotoğrafçımıza gittik. Stüdyo fotosu çekilmek de kolay iş değilmiş hani. Gelinlikle yerlere mi yatmadım neler neler Başta biraz çekindik niye bilmiyorum ama sonra güzel resimler çıktı. Sonra düğün salonuna gittik. Ve düğün başladı. Önce Sezen Aksu'nun "Hoşgeldin" şarkısı daha sonra da Onur Akın "Seviyorum Seni" ile dansettik. Çok güzeldi her şey,düğün boyunca oynadık,dans ettik. Neyse günlük ben burada bırakıyım bilgisayarın şarjı bitiyor sonra devam ederim. Hem de eşimi uyandırıcam (eşim diyorum dikkatini çekerim ) Beni ananlara,merak edenlere selam olsun

günlükcükk

ılk defa yazıyorum onun ıçın fazla yazamam galıba.
sevgılıme kızdım
ne kadar bencıl bu erkekler yahu
bı kere kabul etse haksız olduğunu
yok etmez beyfendı
şımdıde bana trıp yapıyo
yaparsa yapsın ne dıyım sımdı ben buna
eşek herıf sınırlendırdı benı yıne

yan komşumun oğlu flüt çalmaya çalışıyo şuan
sabır sabırrr o ne ığrenç bı ses hıç mı kulak yok mılletde

neyse bu günlük bu kadar
öptümm günlükcüük

düştüm günlük :26:
hemde çok fena düştüm
dershaneden geldim tam evin burdaki merdivenlerden düştüm.
canım acıyo hala
parmaklarım kanadı.
kardeşim pansuman yaptı sağolsun.

slm günnüş
sanırım nisan gibi geçicez yeni evimize
annem şok olucak duyunca
oğluş hamd olsun iyi
annem finkte
beyim gelmedi daha
abimle dizi izlioz
böle işte
bakalım hafta sonu nasıl geçicek
inşallah iyi geçer
hadi sonra görüşürüz

Öncelikle Firarpereste bi ömür mutluluk diliyorum EŞİ ile beraber
ÖZel msj attım ama kutusu doluymuşİnş. kötü günleri geride kalır burdan mutluluk haberlerini duyarız ,duygulandım

Gelelim benim hayatıma
Sabah kalktım hemen duşa girdim saçları yaptım aşkla buluştuk:123:Göz için randevusu vardı oraya gittik.Özel hastane olunca tabi direk çizdir dediler hiç tedavi söylemek yokbakalım iş yeri özel sigorta yapsın olucak ameliyatıda:18:
ordan çıktık yuvamıza gittikhava soguk olunca hep aynı yer artık içimiz dışımıza çıktıdolaştık yine alışveriş yaptı evlenince ben çok kavga ederim bu çocukla maaşına el koyarım:88:koyamamda denerim
sonra arkadaşımız geldi başka yere geçtik kahve-tatlı molası güzeldi ama hiçbişey anlamadım çabucak geçtiyine özledim ve bi hafta beklicemçok zor böyle ya önümüzde belli bi tarih hatta yılın bile olmaması çok can sıkıcı:105:

Bu arada babam taksidi yatırmamış umarım seçtiğim derslerde kontenjandan düşmem yoksa yandım istediğim grupları seçemeyebilirim:18:neyse şimdi birazcık daha dolanıp gidiyim ben dizilerim başladı

Sevgili günlük..
O kadar anlatmıştım sana mutluyum.En büyük hayalim gerçekleşti.Ne bu şimdi? Böyle mi olacaktı? Birdenbire nerden çıktı bu şimdi? Böyle mutluyken nerden çıktı? Birinin nazarı değdi galiba.Yoksa biz çok mutluyduk. Yine mutlu olucaz günlük.Yine eskisi gibi elele birlikte yüricez.

sevgili günlük sınavdan çok korkuyorum çok

napıcam ben ya geçemezsem ya kalırsam nolcak o zaman

sevdiğimi de çok özledim ona güzel bi msj attım ama cvp yok

yüzümde ki acılar da geçmek bilmiyor

yine kötüyüm allahım güç versin

günlük yarınn nişan var Allahın izniyleeee

teyzemin nişanı ve kalabalık olucaz bayaaa

bi etek aldım aşık olmuştum görür görmez ve demiştim ki bu tam nişanlık

ve bi tane kalmış aylar sonra o aşık olduğum eteği gittim aldım..tek bi tane kalmış beni bekliyomuşşş

ah yerim ben onu. teyzecim de çok mutlu Allahım tamamına erdirsin inş.darısı benle sevdiğimin başına

çok garip hisler içerisindeyim
kendimi ilk kez bu kadar çaresiz hissediyorum... kafam dolu taşıyor artık sabrım tükeniyor hayata karşı, aileme karşı...
bi an önce okulu bitirmek istiyorum mesleğimi edinip bu şehirden gitmek istiyorum
bugün kaç kez gözlerim doldu da içine aktı gözyaşlarım bilmiyorum
nalet olsun migrende başladı hemen hiç sıkıntıya gelmiyor ama bende de sıkıntı hiç gitmiyor..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…