Popüler Konu Sevgili günlük...

Üffff püfffff ne zormuş bu işler günlük ya

Annem bir yandan bir şeyler diyo, nişanlıcan bir taraftan bir şeyler diyo

Arada kalan ben oluyorum

Ben böyle hayal etmemiştim

Şu takı işlerinden nefret ediyorum :113:

Keyfim yok...Gelirim sonra yine

sevgili günlük..
kafam karışık, ben karışık, hayat çok karışık...
minik yavrumuz için tüpe başladık iğneler ilaçlar hormonlar tavan yaptı sinirde aynı şekilde...
yavrum gelsinde unutucam bunları söz günlük..
kocamıda çok seviyorum ayrıcaaa

günlük canımın yanına gittim Allahım nasıl özlemişim ya
konuştuk konuştuk hiç durmadan
Ardam da büyümüş bana teyze dedi
çok yakın davrandı korkuyordum aslında yanaşmaz diye ama kapıda
karşıladı bile beni mirabaaa dedi ya bana günlük
oyun oynadık çok çok tatlı bu sıpa
diğer sıpa da çok tatlı ama sarı kafam
sonra dedesi geldi güya dedesine beni sürpriz yaptırıyor
beni göstererek tataam diyor orada koptum
yavrum benim

bugün de doğum günü kuzumun Rabbim sağlıklı güzel gelecekler versin ona
güzel yazgıları olsun inşallah

bende böyle işte günlük ayy yarın yine lazer var ya
off ne çabuk geçiyor şu 4 hafta ya
böyle uzun işler için uzaklara gitmeyecekmişsin günlük bunu anladım
yarın yorucu bir gün beni bekliyor alışverişe de gideceğiz kardeşimde gelecek
bir şeyler alacağız

dün kötüydü be günlük çok kötü..
aradı içmişti şarkılar falan söylüyodu hayatımmm çiçeğm diyip duruyodu
içtin mi yine hadi eve git bari dedim dinlemedi cevabını alıcam kötüyse yine içicem dedi
ya şimdi söylemiyim dedim ağlamaya başladı
söz veriyorum olmucak mutlu edicem bırakma dedi
dinlemedim günlük biz diye bişi kalmadı artık ben senle evlenmek istemiyorum dedim.
oda kinde tutmuyorum bedduada etmem zaten bilirsin çok mutlu ol.. seni kazanabilirdim
ama ben malın tekiyim işte diye küfre başladı susturdum neyse yatıyorum dedim
bende içmeye çıkıyorum dedi kendine çok iyi davran hiç üzülme hiç kimse senden değerli değil hakkını helal et dedi
helal olsun iyi geceler dedim
gece arkadaşı aradı yoğun bakımdaymış noldu dedim gelmen gerekiyo dedi
ben mi? gitmedim. ben hala kıpırtısız sakin bi şekilde oturuyorum gidemiyorum bilmiyorum
bilmiyorum...

günlüüüüük :119: :119: :119:
sana yazmak için moralimin çok iyi olmasını bekliyodum çok iyi şükür.
herşey güzel gidiyor. dershane-ev.
tabi ben hala ders çalışmıyorum o ayrı. napıcam ben ya :18:
hayalim pdr puanı da oldukça uçuk neyime güvenip çalışmıyosam.
ama bugünden itibaren gece gündüz çalışmaya başlıycam.
inşallah başarırım günlük :26:
dünde dershaneden bi arkadaşla ders çalıştık. çok güzel anlattı sağolsun.
diğer hafta da çözemediğin soruları getir dedi tamam dedim.
çocukta öyle bi mantık var ki kalem oynatmıyo soru çözerken
darısı başıma inşallah.
bu arada dershane demişken bi çocuk var
bana o kadar güzel bakıyor ki uzuuun uzuuun
daha öncede farketmiştim. ama sınıfta herkes sevgilimin olduğunu biliyodu.
ama matematik hocası yüzünden öğrenildi ayrıldığım.
çocuk şimdi gözlerini üzerimden ayırmıyor.
çokta yakışıklı
benim eski öküze bin basar
o da kapımda köpek hala. neler neler oldu bir bilsen.
ama bundan sonra ondan bahsetmiycem.
ama 2.5 hafta oldu hala hergün bizim evin burda ağlıyo zırlıyo.
herneyse ne diyoduk
işte o çocuk çok etkiliyo beni.
ama inşallah açılmaz çünkü ben hala onu
off öyle işte.
bu arada parfüm arayışıma son verdim.
bi parfüm denedim amaaan Allah'ım
ama bargello'dan alacağım için bir tane daha seçmem gerek yanına.
birde onun için karar verdim mi tamamdır.
böyle işte günlüğüm.
ders konusunda bana şans dile. :26:

günlük oğlum 20 sine kadar doğmaz ise dr gel dedi bekliyoruz artık son günlerim...herkes doğurmadım diye dalga geçiyo bende kendimle dalga geçiyorum ama o an geldimide ne yapacağım bilmiyorum herşeyi bilipte beklemek daha zormuş...inş bütün hamişlerin doğumu kolay olur..rabbime dua ediyorum....sağ sağlim kavuşalım bebeklerimize inş...herşey güzel olur inş...

Günlük nabersin
Dün kardşimle öğlen çıktık evden
Burger, bowling , langırt sinema
Akşamada arkadaşlarla kahve ve fal keyfi tabiki
Çok eğkenceliydi günlük dün.
Bugün kpss kursuna başlıyorum hadi bakalım neler olucak günlük

günlük çok fena yorgunum ama tatlı yorgunluk
kuzenler burda dünden beri o kadar şekerlerki
ama enerjileri hiç bitmiyo gece 2 oldu ben gözümü açamıyorum onlar uyumuyo kesinlikle
maşallah diyeyimde nazarlar değmesin
şuan etrafımda koşturuyolar hala
gideyim yanlarına bari

günlükk selam sana şu an bu satırları yeşil çay ve feridun düzağaç şarkıları eşliğinde yazıyorum .. iyi kalktım bugün havada güzeldir de inşallah eve tıkılıp kalmak istemez canım bu hafta çalışmaya başladım. ilk 4 gün eski ofisimde çalıştım daha doğrusu takıldım başka bir bölüme geçiceğim için misafir olarak bakıldı bana ve boş boş oturdum dün öğleden sonra yeni bölümüme geçtim, herkes gayet iyi karşıladı beni şimdilik herkes iyi görünüyor tabi çalışmadan bilemiyorum kimin ne olduğunu zamanla anlıcam :26: benim çalışıcağım ofis komple erkekmiş sadece bir bayan var sanırım o da doğum iznine gidiyor :26: çalışıcağım kişilerin erkek olmasına sevindim, kesinlikle erkeklerin daha saygılı ve çalışılması daha kolay yaratıklar olduğunu düşünüyorum.. bayanlar arasında gereksiz bir çekişme oluyor şimdi işimi yaparım sadece hiçbirşeye bulaşmadan eski ofisimde 4 günlük çalışma serüvenimde aklımdaki tüm soru işaretlerinin cevabını buldum. o ofisimde en yakınım gördüğüm kızın obsesiflik derecesinin tavan yaptığına şahit oldum bir öğlen yemeğe çıktık kızlarla ve burnumuzdan getirdi yok böyle bir mantalite hiç kimseye güvenmiyor her söylediğimizin altında art niyet arıyor bir el kol hareketinden bile nem kapabiliyor. onunla geçirdiğim zamanlarda acaba şöyle desem alınırmı bu şekilde yapsam yanlış anlarmı hep bunu düşünüyorum.. yoruyor beni çok yoruyorr hele o beş karış ekşittiği suratıı :26: iyi ki buraya geri dönmemişim gittiğim yerde dört dörtlük bir yaşamımım olmasada birilerine sürekli kendini anlatma çabasından daha az yorulucağımı düşünüyorum ALLAH hakkımda hayırlısını nasip etsin şu saatten sonra ne diyim ki
onun dışında 12 gün önce diyete ve spora başladım. çok iyi gidiyor maşallah. severek yapıyorum diyetimi baya bir sıkılaştım spor sayesinde, henüz tartıda birşey gittiğini görmedim ama hafif hissediyorum kendimi. sabah dolabımı açtığımda giymek isteyebileceğim daha çok şey oldu sporla birlikte hergün birilerinden olumsuz enerji alıyorum senin birşeyin yok nerene kilo vericeksin hadi al şundan bir tane amannn bu öğlen bunu ye birgünden birşey olmazz gibi gibi beni zorlayıcı yorumlarrr ya ben canımın sıkıntısından lahmacun yerine salata yemiyorum heralde ter içinde yaptığım spor yüzünden akşamları sürahi nine kıvamında yatağa girmekten zevk almıyorum heralde demekki gerçekten kendimden rahatsız oluyorum ve yapmak istiyorum bu diyeti. artık diyetime saygı istiyorum saygııı annemde tam darbeci, nasıl baltalıyor diyetimiii sabah gözleme yapıcktı dedim valla ben ağzıma sürmem haberin olsun sabrediyorum biraz daha günlüğüm inşallah istediğim kıvama gelicem of şarjımıda iş yerinde unutmuşum tamda kapanıcak günü buldu telefonum birileri deliricek şimdi telefonumu kapalı görünce :18::18: onunda aklında ne var acaba beni sıkıştırıyor son günlerde birşeyler için:26: Allahım nolur tahmin ettiğim durum olmasın istemiyorumm istemiyorummm hiçç hazır değilim :18: iyiyim ben böyle değişmesin hayatım nolur :18: başka planlarım var benim o durum yok henüz :18:
çok yazmışım be iyi oluyor ama geri dönüp okuyorum bazen ne yazmışım neler yaşamışım diye sana yazmadığım zamanlarda appstoredan indirdiğim my secret diary diye bir apps var ona yazıyorum , onlar daha özel konularım oluyor tabi sanada böyle hal hayır yazmaya iki klavye tıkırdatmaya geliyorum kızmayasın cupcake tadında günlerrr

Bi kaç haftalık bir depresyondan sonra bomba gibiyim günlük
Nazar değmesin inşallah

günlük şu sınav geçip gitsin birden ayın 20sine gidelim ve ben kalkp yeni kampüsümün yolunu tutayım.okuldan çıkışta sevgilimin yanına gideyim.

Merhaba tatlım ben geldim bu sfer iyi haberlerle geldim diyete girdim çokta güzel kilo veriyorum aç kalaraktan depresyonlardayım anlıcagınama azim edicem vericem fit olucem fitinan bana okadar çok iyi geldiki bu iş motive oluyurum artık kendimle barıştım artık üzmek aglamak yok artık havalar ısınsın yürüyüşte yapıcem olucek biticek gelişmeleri sana yazarım sonra görüşmek dilegiyle

çok sinirim bozuk erkekler neden bukadar güvenilmez dün gece erkek arkadaşımın üniversteden arkadaşının sahte bir facebook sayfasını resmen şaka gibi bir şekilde buldum dünya küçük derlermiş ya çocuğun kaç yıllık ilişkisi var okadar sadık duruyorki böyle deli gibi aşık olanlardan benimkine söyledim kız tavlamak için açtı ortam yapmak için diyor var mı böyle birşey ya en ummadığım insan yapıyor bunu normal bir hesapta değil nekadar tuhaf kız varsa eklenmiş yorum yapılmış benimkide karışma bize ne diyor çok sinrlendim bugün buluştuk sinirimden eve geldim erkenden arıyor beni ben öyle birsey yapmam sana diye hiç güvenim kalmadı çok tuhaf hissediyorum belki o da giriyor ordan faceten hoşlanmadığı için banada açtırmayan insan yapar mı günlük ne dersin
çok sinirliyim kendime şuan bir hesap açmayı bile düşünüyorum ne derse desin arkadaşını uyarcağı yerde ortam yapmak için açmıştır dedi şeytan diyor aç sevgilisine söyle ama off
salı akşamı için yer ayırtmış bir yerde hiç bir isteğim yok çok karmaşığım çok sıkıntılıyım

Selam günlük.
Ay şu gün bitsede gitse artık,ölmediğim kaldı sadece Regl oldum onun ağrısı yüzünden 10 yıl gitti ömrümden ! Su içerken midem bulandı,iki kere istifra ettim. Ağrı kesici sağolsun ayrı bir saçmalık,sabah içtim yeni etki ediyo Annem desen kadıncağız napsın sabah iyiyim diye gezmeye yolladım kadını güya evi temizlicektim,nerdee..
Allahtan kardeşçim süpürgeyi yaptı,ooh odasınıda topladı. Hemencecik bitti. Sonra yattım uyudum,üçte uyandım kardeşçimin telefonuyla,Nugget alıyımmı seviyosun sen yeriz dedi Ooh abla kardeş keyif yaptık.
Her ne kadar kavga etsektee,binde bir iyi geçinsekte kıyamaz bana kıyamazz. Yerim onu.
Vallahi günlük bizim gelecekteki gelinimiz yaşadı,bizim çocuktan iyisi şamda kayısı ayol

Görüşürüz

Selam günlükcük naber?
Bugün sevgilime hediyesini yolladım.İlla sevgililer günü diye değil arada böyle şeyler de gerekiyo diye düşünüyorum.
Güzel bir kalpli kutuya çocukluk resimleri koydum,notlar yazdım,parfümümden sıktım içine Sonracıma bugün gül aldım içine koydum.
İnşallah ilk gülünü ben almışımdır çok hoşuna gidicek eminim.Birde kazak tarzı bişey aldım.Ama kendi yaptığım uğraştığım hediye daha çok hoşuma gitti.
Bakalım pazartesi eline ulaşırmış tepkisi ne olcak çok merak ediyorum.Ben onun resimlerini gördüğümde hem çok güldüm hem çok farklı bir duyguya kapıldım
Eminim oda gülücek çünkü baya tombiştim ben

Neyse bugün kursa gittim yine güzeldi herşey dersi çok iyi anlıyorum yahu
Kursta bir çocuğun sürekli bana bakışlarını yakaladım hiç hoşuma gitmedi,kafamı ne tarafa çevirsem onu gördüm:26:
Bir daha böyle bişey yaşamak istemiyorum ben ya:26:

selam günnüş
evdeyim her zamanki gibi
büyük teyzem geldi bugun
alzihmer hastası kardeşine gitmek isterken yolunu kaybetmiş
bizim eve gelmiş kendi evi gibi anahtarla kapıyı açmaya çalışıyor
girince içeri ağladı
çok üzüldüm kendisine
kköy de adının soyadının adres ve telf nun yazılığı olduğu bi bileklik yaptırcam ona
lale devri var şu yeşim ne yılan
beyim yeni evimiz için alışverişe gitti
bende geliim dedim hırdavat alıcakmış götürmedi
onu götüren kişi arıo eşinde gelsin falan diye o kişi bile düşünüyor
çok üzüldüm kalbim kırıldı
sürekli misafirlere hizmet
bulaşık bulaşık
yemek yemek
kurslar ev
hayatım bundan ibaret
sürekli eleştiri
beğenilmeme
ve ben çok yorugunum..
oğluşumu çok seviyorum

Kendimi çok yalnız hissediyorum

Hiç ders de çalışmak gelmiyor artık içimden her şeyden soğudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…