günlükk selam
sana şu an bu satırları yeşil çay ve feridun düzağaç şarkıları eşliğinde yazıyorum .. iyi kalktım bugün havada güzeldir de inşallah eve tıkılıp kalmak istemez canım
bu hafta çalışmaya başladım. ilk 4 gün eski ofisimde çalıştım daha doğrusu takıldım
başka bir bölüme geçiceğim için misafir olarak bakıldı bana ve boş boş oturdum
dün öğleden sonra yeni bölümüme geçtim, herkes gayet iyi karşıladı beni şimdilik herkes iyi görünüyor tabi çalışmadan bilemiyorum kimin ne olduğunu zamanla anlıcam :26: benim çalışıcağım ofis komple erkekmiş sadece bir bayan var sanırım o da doğum iznine gidiyor :26: çalışıcağım kişilerin erkek olmasına sevindim, kesinlikle erkeklerin daha saygılı ve çalışılması daha kolay yaratıklar olduğunu düşünüyorum.. bayanlar arasında gereksiz bir çekişme oluyor şimdi işimi yaparım sadece hiçbirşeye bulaşmadan
eski ofisimde 4 günlük çalışma serüvenimde aklımdaki tüm soru işaretlerinin cevabını buldum. o ofisimde en yakınım gördüğüm kızın obsesiflik derecesinin tavan yaptığına şahit oldum
bir öğlen yemeğe çıktık kızlarla ve burnumuzdan getirdi yok böyle bir mantalite
hiç kimseye güvenmiyor her söylediğimizin altında art niyet arıyor bir el kol hareketinden bile nem kapabiliyor. onunla geçirdiğim zamanlarda acaba şöyle desem alınırmı bu şekilde yapsam yanlış anlarmı hep bunu düşünüyorum.. yoruyor beni çok yoruyorr
hele o beş karış ekşittiği suratıı :26: iyi ki buraya geri dönmemişim gittiğim yerde dört dörtlük bir yaşamımım olmasada birilerine sürekli kendini anlatma çabasından daha az yorulucağımı düşünüyorum
ALLAH hakkımda hayırlısını nasip etsin şu saatten sonra ne diyim ki
onun dışında 12 gün önce diyete ve spora başladım. çok iyi gidiyor maşallah. severek yapıyorum diyetimi
baya bir sıkılaştım spor sayesinde, henüz tartıda birşey gittiğini görmedim ama hafif hissediyorum kendimi. sabah dolabımı açtığımda giymek isteyebileceğim daha çok şey oldu sporla birlikte
hergün birilerinden olumsuz enerji alıyorum senin birşeyin yok nerene kilo vericeksin hadi al şundan bir tane amannn bu öğlen bunu ye birgünden birşey olmazz gibi gibi beni zorlayıcı yorumlarrr
ya ben canımın sıkıntısından lahmacun yerine salata yemiyorum heralde
ter içinde yaptığım spor yüzünden akşamları sürahi nine kıvamında yatağa girmekten zevk almıyorum heralde
demekki gerçekten kendimden rahatsız oluyorum ve yapmak istiyorum bu diyeti. artık diyetime saygı istiyorum saygııı
annemde tam darbeci, nasıl baltalıyor diyetimiii sabah gözleme yapıcktı dedim valla ben ağzıma sürmem haberin olsun
sabrediyorum biraz daha günlüğüm inşallah istediğim kıvama gelicem
of şarjımıda iş yerinde unutmuşum tamda kapanıcak günü buldu telefonum birileri deliricek şimdi telefonumu kapalı görünce :18::18: onunda aklında ne var acaba beni sıkıştırıyor son günlerde birşeyler için:26: Allahım nolur tahmin ettiğim durum olmasın istemiyorumm istemiyorummm
hiçç hazır değilim :18: iyiyim ben böyle değişmesin hayatım nolur :18: başka planlarım var benim o durum yok henüz :18:
çok yazmışım be
iyi oluyor ama geri dönüp okuyorum bazen ne yazmışım neler yaşamışım diye
sana yazmadığım zamanlarda appstoredan indirdiğim my secret diary diye bir apps var ona yazıyorum , onlar daha özel konularım oluyor tabi
sanada böyle hal hayır yazmaya iki klavye tıkırdatmaya geliyorum kızmayasın
cupcake tadında günlerrr