Popüler Konu Sevgili günlük...

kendimi çok yorgun hissttim beynen neden bilmiyorum ama geceleri çok sevdim ya birazdan oturup ders çalışacagım artık bi hedefim olmalı oluşmaya başladı yavaş yavaşta inşallah çok mutlu günler olur bu arada onu unutma kararım çok dogru bir karar bunu birkez daha anlıyorum onun söyledikleri aklıma geldide oh mis unut gitsin dedim kendime rabbim herkese yardım etsin inşallah mutlu haberler olaylar olursa söylerim şimdilik hoşçalall:)

hayatımızdan yakınmaya hakkımız yok !!!! bu gece bunu anladım
gamze anne bağlanınca telefona avladından ayrılmak istemeyen kan kanseri bir anne o tek derdi biricik oğlusu atakan
onun büyümesini görmek istiyorum diyor daha ne desin allah yadımcısı olsun
sağlık huzur gerisi boş bomboş derdim var demesin kimse off poff demesin ağlamasın sevgilimden ayrıldım diye
allaha şükür etsin sağlık sorunu olmayan herkes....

selam gunlukovıc

bugun ne guzel bır gunes war dımı dunde ıı sayılırdı hava
askımla bulustuk bırbırımze nealcagımızı sorduk artık yıllardan berı herbıseyı aldık.
bu arada benımkı sureklı ewlılık demeye basladı aslında bendede hewes war artık.
bakalım gunler ne gosterıcek.ben hala salı gunu ne gıyınıp ne alcagıma takılmıs durumdaım
hadı gorusuruz canıkom sabah sabah benden bu kadar

meraba güncem..
dün 1 kez çaldırdı kontrol amaçlı 1 kezde aradı sonrada hiiç aramadı
eskiye dönmeyi okadar çok istiorumki tek dileğim hatta şuan bu..güncem bu durum beni çok üzüo biliomusun..
ne geri adım atabiliıorum nede ilerleye biliorum..eski mustafayı çok özledim.eski mustafa olması için neler yapmazdımki.elimden bişi gelmio bizamnalar çok mücadele ettim eskiye dönelim die hatta kk üyelerinden yardım ve destekte aldım ama sonuç düzeldi die görürken bianda yine bozuldu herdefasında.şimdide savaşmaktan mücadeleden pes ettim
ağlamaktan kör olucam die korkuorum..yalnızca ağlıorum
kabuslar görüyorum..uyumaktanda korkuorum
rabbim herkesin üzüntüsünü,acısını,derdini MUTLULUK etsin.inşallah.içindede benim acımı,üzüntümü,derdimi MUTLULUK etsin..tez zamanda inşallah..yoksa ağlamaktan bi parça kalıcam yada kör olucam ..
güncem...

Dün geldim sana yazcaktım ama atılan linki açtım okudum ağla ağla öldüm yasonra çok moralim bozuldu yazmadan çıktımAllah şifa versin o anneye gerçi şifadan çok ona yardımcı olcak insanlara ihtiyacı var:26:

neyse..Dün ani bi kararla annemle bi akrabamıza gittik çay içmeye:114:sonra ordan çıktık eve geçtik hazırlık yapmaya başladık akşam başka misafir gelcekti:111nlar geldi arkadasından öglen gittiklerimizde geldiçok kalabalıktı yani dün akşamda yazcak fırsat bulamadım zaten gece 2 de gittilerdaha dogrusu gitmedilerde ben uyumaya çıktım
dün gece 00:00da bizim ay dönümümüzdüheray bi msjla mutlu ediyoduk birbirimizi ama işe girdiğinden beri o hep uyuyakalıyo ayrı meseleyine uyudu tabisikiben msj attım sonra gece uyandıgında msj atmış aşkım unutmadım sadece uyuyakaldım diyebişeyler yazmış ama okuyabilene aşk olsun sonra sabah kalktım kendi kendine gülüyo ne yazmışım ben ya diyeşaşkoloz ya:101:
yarın okul başlıyooo ne çabuk bitti tatil dogru düzgün bişeyde yapamadık ya:44:gitsemmi ki acaba ilk gün kadında hemen derse başlıyo ya bi dersi kaçırırsamda bişey anlamam öyle bi dersnapsam acaba
aa bide bu hafta kadınlar matinesine gitmeyi planlıyoruzbakalım gidebilcez mi çok komik olcagına eminim
şimdilik bende bu kadar:126:​

BİR ANNENİN BEBEGİNE SESLENİŞİ

Guzel yavrum... Suan oyle karmasik duygular icindeyim ki... Belki sen benimlesin. Belkide henuz degilsin. Allaha hergun seni bana bagislamasi icin dua ediyorum. İnsallah Rabbim bu sefer seni bana verecek ve kavusacagiz canim yavrum. Baban ve ben seni cok istiyoruz. Ve heycanla seni bekliyoruz.

Rabbim seni bana verdiginde, saglikla gel yavrum. Seni en guzel nimet olan sütümle beslim. Geceleri basucunda o guzel yuzunu seyredip Allaha bir kez daha Şukredeyim. Bir gulusunle dunyalar benim olsun. Agzindan cikan bir kelime ile mutlu olim. Yeni yeni yurumeye basladiginda ayaklarini opüp koklim.

Sen yeterki gel yavrum... Biz seni cok sevmeye haziriz :-(

Allah sağlık versin günlük. Gerçekten bazen, bundan başka her şeyin anlamsız olduğunu öyle iyi anlıyorum ki!
Ama insanoğlu işte, unutuyorum sonra :26:
Çok şükür verdiğini sağlığa Allah'ım. Senin her günün ayrı güzel.

Son düzenleme:
Bazen çok kızıyorum kendime...

Bu kadar nimetin içinde şükürsüzlük ettiğimi düşünüyorum...

İsyan etmiyorum aslında her olana tevekkül ediyorum vardır bunda da bir hayır diyorum ama...

Ama işte bazen çok yoruluyorum...

Çok yorulduğumu hissediyorum...

Kimseyi kırmamak adına kendimden ödün veriyorum...

Bazen evlatlarına bağırdıkları için kızdığım annelerin yerinde buluyorum kendimi...

Onlar daha çocuk çocukluklarını yapacak elbette...

Gereksiz yere ağlayıp beni sinirlendirdiklerinde...

İlk doğdukları anı aklıma getiriyorum...

Sayıp şükrettiğim on küçük parmak, emmek için aranan minicik ağzı düşünüyorum...

Geçiyor bir nebze sinirim, geçmese de hafifliyor...

Çok çok çok iyi bir anne olmak istiyorum...

Rabbim senden sadece bunu istiyorum kendi adıma...

Çok çok çok iyi bir ANNE olabilmek...

çok kötü günler geçiriyorum
sınavlarımı vermeme sevinemiyorum bile, nişanlımla aramızda sebepsiz bir soğukluk var
en ufak şey bile aramızda kıvılcım çıkarıyor neden böyle anlamıyorum ben normalde de çok sakinim
ama ona karşı zaten hep hassasım hep yumuşak anlayışlıyım
ilişkide kızlar gbi tripler yapan nazlanan küsen taraf hep o oldu
ben haklıda olsam özür diledim
çok seviyorum onu üzülsün istemiyorum hiç...
nişanlılık bıçak sırtı gerçekten
rabbim hakkımızda hayırlısını versin

sabah annemin ani telefonuyla teyzemlere geldik günlük.
yüz felci geçirmiş teyzem tansiyonu yükseldiği için.
morali, durmu gayet iyi fakat yüzünün sol kısmını kullanamıyo.
yüz felci geçen birşey çevremden biliyorum.
inşallah teyzeminki de çabucak geçer :26:

Yemek seçme--
Emmemişim,mama söz konusu olunca bir biberonu bile bitiremezmişim.Annem zamanında kendi de iştahlı bir çocuk olmadığından zorlamadı beni Allah'ı var.Burada hep annelerden bahsediliyor onların ne kadar zor durumda olduğundan ancak çocuk olarak ben de sıkıntılar yaşadım.
Babam biraz söylenirdi.Sofrada oturmayı hiç sevmezdim çünkü ağır yerdim yemek de bitmiyor sıkılırdım..Herkes yemeğini bitirir kalkar sofrada bir ben kalırdım ağladım ağlayacağım o haldeyim o lokma geçmezdi boğazımdan.
Lokma demişken o son lokma gözümde büyürdü büyürdü..O son lokmayı ağzıma atsam bütün yediğimi çıkaracak gibi olurdum.Çıkarırdım da.
Son yıllara kadar ''acıktım'' kelimesini kullanmadım.
Her misafirlik ayrı bir sorun hep ''yemiyor mu'' ''zayıf'' hep bu lafları duydum.Çoğumuz çocukluğumuzu özleriz ben özlemiyorum o günleri düşününce hiç özlemiyorum.
''Herkes yiyor ben yiyemiyorum normal değil miyim ben niye böyle?'' diye düşüne düşüne bir hal oldum.
Lisede iken yemek seçmem konu oldu da birisi Müslümanlığımı bile sorguladı.
Zaman oluyor ki öz annene babana ağır geliyorsun:Kontrollerim var duruma göre ameliyat olmam söz konusu.Vay ben ameliyattan sonra ne yaparmışım?Mesele de ne:Ameliyat sonrası tavuk suyu çorba ve muhallebi yenmesi söyleniyor hastaya.İkisini de sevmiyorum.Vay ne olacakmış?
''Masada kalırım da kurtulursunuz.Ne ağır geliyormuşum size,ne yük oluyormuşum ne dertmişim size?'' dememek için zor tuttum kendimi.

Ramazan olur iftar zamanı gelir millet hurra yemeğe saldırır.Bir kase çorbayı bir saatte zor bitirdim.Oruç tutmasam 10 dakikada bitirmiştim.
Şükür ki sağlıklıyım liseden beri bir kere ateşlendim sadece.Öbür türlü hiç yataklara düşmedim.
Hala yemek seçiyorum,hala zayıfım hala ''öteki''yim.Hala bir dertim.Ama yapılacak birşey yok.Ara ara sevmediğim yemekleri yemeyi denedim;olmadı.

Keşke elin ağzı torba olsa büzebilsek.Laf söyleyemeseler.
Keşke insanları olduğu gibi kabul etmeyi öğrensek.En azından o yemek seçen çocuklar yemek vaktini,idamını bekleyen mahkum gibi beklemese..

2 gün önce sevgilime bitsin demiştim günlük.
Cuma gecesi uzun uzun konuştuk, sebeplerimi, kırgınlıklarımı, içimde ne varsa hepsini söyledim.
Bu şekilde yürümeyeceğini, uğraşamayacağımı ve bitmesi gerektiğini.
Nedenlerini sorgulayıp direttikten sonra, peki sen nasıl istiyorsan öyle olsun dedi.
Cumartesi öğlen tekrar aradı, bu kez biraz serttim konuşurken ve kapatırkende herşeyi geçelim eğer tek bir sepeb istiyorsan korkaklığına say bu durumu dedim, hoşçakal deyip onun birşey söylemesine fırsat vermeden kapattım hemen telefonu.
O saatten sonra bir daha ses çıkmadı ama çok kötü bir halde olduğunu, beni tekrar arayacağını biliyordum.
Gece saat 1:30 mesaj geldi; müsaitsen konuşabilir miyiz diye.. Olur dedim.
Berbat bir halde olduğunu, tüm gün telefonu eline belki 50 kez aldığını, sürekli düşündüğünü ve benim haklı olduğumu söyledi. Bir yandan da biralarını yudumluyor tabi benimle konuşurken.
Uzun uzun konuştuk tabi bütün gece, kabul etmemekte ısrarlıydı ayrıldığımızı..
Uyuduk.. Öğlen tekrar aramış duymadım. Saat 4 gibi dışarı çıktığımda mesaj yazdım ona, aradı, görüşelim dedi.
Buluştuk, bensiz olmadığını, yapamadığını, tüm benliğinde benim olduğumu söyledi. Hiç şansımız yok mu diye sordu.
Ben olamayacağımızı söyledim ayrıldım yanından. Arkamdan o da çıkmış hemen. Bindik taksiye, eve kadar bıraktı beni.
Yarım saat sonra yine telefon etti. Bu saate kadar konuştuk yine.
Herşeyin benim istediğim gibi olacağını, ne dersem onu yapacağını, ben olmadan yapamayacağını söyleyip durdu.
İşini gücünü bıraktı saatlerce konuştuk.
Zaten amacım burnunun sürtülmesi, bensizliğin acı tarafını tekrar hissetmesiydi. Daha öncede olmuştu böyle bir durum, arayacağını biliyordum yani.
Sadece bazı hoşuma gitmeyen olaylar olduğu için vermiştim bu kararı, eğer aramasaydı da bu sebepten bitmiş olacaktı ilişkimiz.
Onu sevmiyor değilim, seviyorum, istiyorum, arzuluyorum..
Bakacağım aynı konularda nasıl davranacak bakalım. Herşeyi yakıp yıkabilirim senin için dedi. Göreceğim, izleyeceğim davranışlarını.
Restimi çektim zaten, en ufak bir kırgınlığımda kapımda yatsa nafile!

Ama şunu itiraf etmeliyim ki; o olduğu zaman bende kendimi daha iyi, daha mutlu hissediyorum.

müthiş bir film izledim ..
3Aptal. Hint filmi .... bugüne kadar izlediğim en güzel filmdir.

Haftasonu kuzenim bendeydi...Anlatacak o kadar çok şey var ki buraya ; ama uykusuzluktan ölüyorum... Yarın inşallah bi boşlukta yazacağım her şeyi !

Günaydın Sevgili Günlük,

Uykum var ,çok şükür öksürük geçti ,dün çok eğlendim umarım hayatımın son kötü günleridir bunlar

Bağırsam avazım çıktığı kadar ya da sussam...
Nefret etsem ya da çoook sevsem...
Gitmek için her yolu denesem ya da olduğum yerde kalakalsam...
Taksam elalemin boş sözlerini ya da umursamasam...
Uyku ve uyanıklık arasında geçecek üç günüm var neticede...
Dün, bugün ve yarın...
Dün geride kaldı...
Bugün yaşandı ve bitti...
Yarın...
İşte yarınımdan umutluyum...

günlüüüük
sana rüyamı anlatmaya geldim.
rüyamda evleneceğim adamı gördüm ben
bazıları gördüm derdi de inanmazdım ama bende gördüm.
tabi ne kadar doğru bilemiyorum ama
manken gibiydi.
sarışınlar hiç tipim değildir
ama bu o kadar sarışındı ki anlatamam.
kucağındada aynı onun gibi sarışın bir bebek vardı
o'da benim çocuğummuş sözde.
ayyy bu rüya doğru mudur acaba :44:
bana da malum olmuş mudur ki
ama çocuk çok sarıydı ya.
gerçi manken gibiydi vücut falan
tamam tamam günlük bi yerlerin açıkta kalmış diyosun sen şimdi
ben o çocuğun kumralını sipariş etsem nolur acaba
amaaan neyse.
ben hala teyzemdeyim günlük.
akşama doğru da gidicem evme.
neyse görüşürüz günlük.

ediiiit : günlük söylemeyi unuttum gayet iyiyim ben maşallah.
aklıma gelişi kendime gülmemden başka bir işe yaramıyor.
Allah duydu sesimi aldı içimden.
birde kapımın önünden alsa çok iyi olucak.

Son düzenleme:

Günaydın:126:
Telefon çalmaz çalmaz çalıncada herkes sözleşmiş gibi uykumu böldüler yasabah 7'de babam geldi öptü gidiyodu 12 gün yoksonra arkadaşım msj attı sonra aşk sonra tekrar arkadaşım yarım yamalak bi uykydu yani
bugün okula gitmicem vazgeçtim:112:yarın zaten boş günümçarşda sabahki derse girip ögleden sonra girmicez sanırım:118:ilk hafta diye böyle olcak napalımbu arada yarın sevgililer günüymüş hiç aklıma gelmedi bişey yapmıcaz mı acaba:120:aslında bugün çokta önemli degil benim için ama bu aramızda kalsın tabiki
babam onca gün yok ve ben bunu degerlendiremiyorum çalışan sevgili ne zor yagörende babam çok sıkı biri sanıcak ama olsun yine degerlendirmek lazım
annem dün arkadaşının yegeninden bahsediyo annesi kıza hediye parası vere vere bıkmışsen napıyosun biriktiriyosun dimi diyoben cidden safım ya olsun sevgilim için annemden para mı istiyim çok saçma çok zorda kalırsam belki
neyse çarş inş yagmur yagmaz planımızı gerçekleştirirz kızlarla

Günler gündüzleri ev işi, akşam friends izleyerek geçiyor günlük.
Evet artık benim harıl harıl ders çalışmama lazım ama çalışamıyorum.
Hevesim var aslında ama babaannemin bakımıyla annem tek başına uğraşamıyor.
Ya bi de 1 hafta sonra annemin günü var.
Beni istemeye gelirlerken bu kadar temizlik yapmamıştık
Annemle konuştum.
Şu günü atlattık mı artık benim ders çalışmam lazım, evde de çalışamıyorum, mecburen bi süre ayrı kalacağız dedim.
Bu hafta okula gitmemeye karar verdim. Haftaya hem derse girer hem de apartı kiralarım inşallah.

Günün özlü sözü

Kim ne derse desin, tek bir gerçeği vardır aşkın; Karşındakinin adam olup olmadığını, aşıkken değil ayrılırken anlarsın.

dün pek güzel geçmedi benim için annemle tartışmaktan nefret ediyorum ama bazen çok saçma olaylar oluyor.
aşk geldi aldı beni evden annem onu aramış durumu anlatmak için benim hiç haberim yoktu bize geldiğinden odama gelince gördüm yani geldiğini
aşkla konuşunca rahatladım hava da bi güzeldi dışarı çıktık gezdik açık havada bol bol yürüdük çok iyi geldi
sonra akşam bi kaç arkadaş daha oyun oynamaya gittik kafeye yahu okey oynadık maşallah 3 saat sürdü
nasıl bi çekişme olduysa
öyle işte bugünde biraz durgun yine haliyle annemle hala doğru düzgün konuşmuyoruz bu da geçer diyorum günlük
birazdan saçımı kurutup dersin başına oturcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…