Popüler Konu Sevgili günlük...

yakıyor elimi ne zaman uzatsam soğuk tarafı..
şuan kolpa dinliyorum günlük o kadar hasta falan geldiki
sanki birşeyler yazma boşver unut rafa kaldır demeye çalışıyodu
sonra güçlü bi kadının yazısını okurken seni unuttum bi an
hatta kendi dertlerimi de..
ve kendimi ona dua ederken buldum çok acı günlük çok
o oğluşunu her anne gibi çok seviyo birşeyler için geç değil ki..
hiçte olmamalı tek onun için değil
o çok güçlü bi insan gülümsemesi o kdar içten samimi..
ben negative kana sahip oldugum için bi kaç arkadaşımı aradım
hastanede duyuru yaptırabildim bi yazı yazdım
bursadan da sayemde insan çıkıp yardım etse sevinmez miyimm deli olurum mutluluktan
iki gün öncesine dönersek sana yazmamamın sebebi kafam çok karışıktı,
nerden başlayacağımı bilemedim..
arkadaşımda kaldım o gün içtim biraz sarhoş olduğumu bile hatırlamıyorum
aciz bi durumdu..
onu aramışım ama teli kapalıydı allahtan
rezillik yaaa nasıl bu kdar dağıtabildim
sonra hayatım ondan ibaret değilki ne hali varsa görsün dedim
iyileşmesi içimi rahatlattı açıkçası
çünkü; vicdan azabı çekerdim çok kötü bişey ya
evime döndüm işime yarın onunla buluşucaktım son defa
vazgeçtim uludağa gidicem arkadaşlarımla
tabi bundan haberi yok onun ben onu sevmiyorum sanırım
yada birşeyler bitti galiba
tek isteğim rahatça istediğim mesleği yapabilmek
sağlık.. huzur..

konuştuk hallettik sayılır günlük bukadar basit olcağımı nasıl düşünürsün diye hatta birde fırça yedim neyse dün güzel geçti araba kullandım sabrını çok takdir ettim aşkımın kıyamam 50 kere böyle olcak diyip durdu ama napayım araba hareket edince heyecanlanıyorum:18: sonra alışveriş yaptım biraz bugünde kahvaltıya gittik bir takım planlar yaptık yurtdışıyla ilgili bakalım kısmet.okul açılsın diyorum artık birde bukadar tatil olurmu ya sıkıldım az biraz hemde evden gidesim yok annemle gidicez bu sefer bakalım birşey olmazsa.birde aşkımla aldığımız diğer bir karar dünya klasiklerini okumaya başladık birbirimzi desteklicez bu konuda bukadar benden şimdilik

günlük o orada üzgün mutsuz ve her geçen gün gücünü tüketiyorken ben hiçbir şeyden keyif alamıyorum..dünyanın parası da olsa her imkan sağlansa da sağlık satın alınamıyor günlük (( gitti mi bir daha zor geliyor...inşallah iyileşir ve Allah onu ailesine bağışlar (((

şuan o kadar sinirliyimki
anneme bazen çok kızıyorum, ne yaptığını bilmiyo
çok saf ve bunu kullanan insanlara karşı sınırlarını çizemiyo..
zaten şu iş meselesi iyiden iyiye bunlatıyo beni..
sınavın açıklanmasına daha var ama her geçen gün deliriyorum
Allahım yardım et ne olur..
başkalarının torpil olmasıyla değil, kendi çabalarımla bir yerlere gelmek istiyorum..
çünkü kul hakkı yemekten çok korkuyorum..
çıkmazlardayım günlük

Hafta içi evde yan gel yat, hafta sonu deli gibi çalış, olacağı budur. Böyle iki seksen yatarsın işte

Elim kolum kalkmıyo yavrimu sonra görüşürüz

kursa başladım günlük çokta hoşuma gitti yine herşey aynı işte bildigin gibi kendime verdigim sözler havada uçuşuyo onu unutuyorum dogum gününüde kutlamıcam ohhh olsun zaten neden kutlayım ki ne sıfatla ne için boşverrr ogün ayrı bi eglencem :):)

çok yorgunum günlüük...uykum var çok...dudağım uçukladı.
dün gece tuhaf tuhaf rüyalar gördüm.gün ışıyana kadar doğru düzgün uyuyamadım.
sabah bir uyandım uçuklamışım.perşembe sevdiğimin doğum günü.
hala herhangi bir hediye alma teşebbüsünde bulunmadım.
son kararım çalar saat almaktı değişmedi
sabahları uyanamıyor yaa fazlasıyla zırlayan bir saat alacağım ona ki işe geç kalmasın.
öyle iştee...iyi bak kendine

günlük

sevgilime kızıyordum bana kesin hediye almadı diye ..
hala almadığına eminim..
ama ne yaptı biliyormusun ..
şuan ağrı sızı içindek ıvranırken hasta olmasına rağmen saatini 12 ye ayarlamış beni aradı
bizim günümüzü kutladı..
kutlarken bile ağrı çekiyordu aşkım benim yaa kıyamam ben onaa

sevgili günlük
isyan etmiyorum ümitsizlik de beslemiyorum ama içim acıyor sıkılıyorum zamanı bekliyorum ama zaman da geçmek bilmiyor rabbim sana havale ediyorum​

Günlükçüğümm neysekiii çok şükür nişanlımı araba sevdasından vazgeçirdim inş dönmez kararından :18:

şu coğrafya da en az matematik kadar zor.
off napıcam ben :44:
bazen umutsuzluğa kapılıyorum.
o kadar çok konum var ki.
ama başarıcam.
Başarmalıyım.

gidiyorum ben günlük

nasıl buruğum nasıl üzgünüm nasıl mutluyum nasıl şaşkınım.. nasıl bu kadar çok duyguyu bi anda yaşayabilir bi insan? hayatımın en unutulamayacak 5 ayı geçti bu ülkede, hiç tanımadığım insanların arasında. oysa şimdi, en tanıdıklarıma, aileme sevgilime arkadaşlarıma ülkeme gidiyorum. çok heyecanlıyım. bi o kadar da gerginim, yay gibiyim resmen. valiz konusu kafamı çok kurcalıyor, 2 torba dolusu kıyafet çöpe atmama rağmen hala ağır bu valiz. umarım ceza ödemek zorunda kalmam. bi de regl oldum giderayak.. uçağım münih aktarmalı, ve aktarma sürem 6 saat, hiç rötarsız hali bu. inşallah rötar olmaz da hayırlısıyla vakti zamanında giderim evime günlük.. çok yoruldum artık yolculuklardan, bi müddet dinlenmek istiyorum artık.. nolur sorunsuz sıkıntısız geliyim bi an önce. erasmusumun bitmesine üzül üzül nereye kadar.. beni yepyeni bi hayat beklio, bıraktığım çok şey aynı belki ama ben farklıyım artık. çok daha güzel olcak her şey.. inanıyorum buna.

şans dile bana günlük

hayırlı yolculuklar olsun bana

bundan sonra sana ilk zamanlarda olduğu gbii kendi evimden kendi ülkemden yazıcam kısmetse

günaydın günlük...
çok garip hissediyyorum bugün ağlamak geliyor içimden
nedenini bilmiyorum ama öyle
bunları senden başkasına ne anlatabilirim nede yazabilirim
sevgi düştü bugün aklıma sevmek severken neler hissediyor insan
herkes sever eşini dostunu annesini babasını ya beklentiler
sevdiğimiz her insandan bir beklentimiz var değilmi
beklentisiz sevemiyoruz yada sevdiğimiz insanlarda bizim için bişey yapmak zorunda
ihtiyaçlarımızı karşılamak zorunda maddi manevi bir sürü şey karşılıksız hiçbişey yapmıyoruz
beklentilerimize cevap bulamazsak surat asıyoruz tepki gösteriyoruz kızıyoruz
sevgi nereye gidiyor ozaman sorsam herkes karşılıksız çıkarsız seviyordur
koca bir yalann karşıılıksız olan tek sevgi bir annenin evladına duyduğu sevgi
gerisi boş aşk diye bişey yok buna karar verdim zamanla yerini menfatçilik ve çıkarcılık alıyor
sen beni seviyorsan bende seni seviyorum bu kadar basit işte

dün akşam...epeydir böylesine acı çektiğimi anımsamıyorum..uzaklıklar,kavuşamamak,kelimelerin bir araya gelememesi,özlem,her lafın boğazımızda takılı kalması,kahrolası bürokrasi,yanlış anlamalar,yaşayamadıklarımız....ilk defa vazgeçti,ilk kez sesinin tonu hüzünlü,ağlamaklı...boşa koyuyorum dolmuyor,doluya kokuyorum almıyor.en kötüsü de eskisi gibi vazgeçmeye cesaretim yok,vurdumduymaz olamıyorum,boş ver diyemiyorum...o kadar çok belirsizliği bir arada yaşıyorum ki...her birini aynı noktada toplamak nasıl olucak bilmiyorum...saçma sapan rüyalarla uyandım,hepsi unutulası şeyler...yine de benden umutlu olduğunu bilmek çok fazla canım acıyo ve günler geçtikçe yüküm artıyor...sen kurtul ordan , ben de atlatayım şu günleri:26: sıfır noktasında zorlu bir yaşam,kendimden fazla seni düşünür oldum konsantre olamıyorum hiç bir şeye...sözün bittiği yerdeyim,Allah'a emanetsin..

uzun zaman olmus sana yazmıyalı (4 5 gun kadar ).aksam eve gıt ders calıs gunduz gel iş stresi cek gozlerım yanıor kac gundur ama ben bu kpss ye taktım kazanıcam bı yerlere yerlesıcem bıktım ozel sektorden sanslıyım ama emegımın karsılıgını alamıyorum.

2 gundur matematık calısıyorum temel kavramlar ılk gun cozemedım cok soru ama dun aksam yavas yavas cozdum soru coze coze gelıstırcem kendımı bu matematıkte.bu aksamda cografya bakıcam carsambada dersane var.yenı konucuklar gelsın bakalım.Rabbımın ıznıyle emeklerımın karsılıgını alırım ısallah bıraz gec kaldım ama olsun sıkı calısıp kazanıcam bu sene olmazsa 2 sene sonra dıyecem uf 27 yasında kocaman bır kadın oluyorum kesın kazanmalıyım o zaman.hosakal ısler benı bekler.

Merhaba günlük, iğrenç rüyalar gördüğüm gecenin aksine günüm güzel başladı. Şarkılar söyledim, kendime kahvaltı hazırladım baya zamandan sonra. Sanki hiç yarın olmayacakmış gibi, ama saatler ilerledikçe zamanımın daraldığını farkediyorum. Elimden gelen herşeyi yaptım artık beklemek zorundayım. Günlerdir bana kafayı yedirten hesaplar kitaplar ve sakinlikle söyleyebilirim ki karşılaşabileceğim tüm ihtimallerimi biliyorum. Yine de benden hepsine hazır olmamı bekleme. Eğer istediğim gibi olmazsa, buna dayanamayabilirim. Daha fazla dua etmeliyim, daha fazla yalvarmalıyım Allah'ıma.

Yarına ya dünyanın en mutlu kişisi olarak girmiş olacağım, ya da daha uzun yılların en çok kaybedeni olarak. Korkmamak elde değil, ama gün sonuna kadar normal insanlar gibi davranabilirim. Benim için dua et.. Görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…