nasıl bi aşk ki nasıl bi sevda ki içimde 6 yıldır bitmedi günlük..
evet dün sevgililer günü değildi ama ben onu aradım
kıyafet alıcam beni o mağazanın önünden alır mısın dedim
tamam dedi gittiğimde bekliyodu zaten 1 saat sürdü yanına gitmem
sonra baktım ortalıktA yoktu birden çıktı sonra ben girdim alışverişimi yaptım
heykele doğru yürümeye başladık geçtik nalbantoğlunda bi yere oturduk
karşıdan bi kız geliyodu elinde kocaman ayıcık kucağındada çiçek vardı
ben çiçeklere bakarken tuttu elimden yarın bana bi saatini ayırır mısın dedi
elimi çekip hayır uludağa gidicem. dedim
beraber gidicektik ama neyse sen git eğlen benim sana güzel bi süprizim olucaktı
dedi :44: yani ama çıkamam falan dedim saatimden önce peki diyip kafa salladı
sonra bi telefon görüşmesi yapıp yanıma geldi son buluşmamız böyle mi olcaktı
neyse yurda gidelim montumu alıyım hava soğuk üşüdüm dedi
tamam alıp gelelim dedim gittik tabi
kapıya geldiğimizde elleriyle gözlerimi kapadı konuşmadan sabret içeriye doğru yürü dedi
ne var orda ne var ya bi göriyim diye yalvarmalarım başladı tabi
sonra gözlerimi açtı koridor boyunca heryerde mum yanıyodu güller vardı belliki arkadaşları hazırlamış
ben çok şaşırdım tabi nasıl ya falan dedim
şimdi eğer kabul edersen sözlenelim ailelere de sonra söyleriz bunu yarın yapıcaktım ama bugüne nasipmiş dedi
gözlerindeki anlam onun değiştiğini gerçekten seven adam oldugunu ilk defa gösterdi bana günlük :97:
ama geçti iştee! :113: bişi demedim dışarı çıktık bakmaya başladı konuşmadıdA bende dayanamadım sarıldım
yağmur baya yağıyodu ama biz öyle kaldık işte
sonra gitmem lazım artık geç oldu dedim sana bi mesaj atıcam senin tarifini yapıcam
eğer bu son buluşmamızsa hiç bişi deme daha çünkü yarın elimde çicek ve yüzükle seni bekliyo olucam
gelmezsen bende artık çok üzüldüm yeter yoluma bakıcam dedi.. tamam dedim :26:
elimde olmayan şeyler var günlük bitmiş artık bende üzmek istemedim son buluşmamızdı.. metroya uğurlarken görevli bakıyo diye sarılmıcaktı
bilirimde çekingendir o konular ama bu SON dediğimde öyle bi sarıldı ki hiç bırakmazdı belki :127:
mesaj geldi cevabım olmadı oda bittiğini anlamıştır artık
- j johanson she doesn't live anymore şarkısını aç sonra oku.. bak kızarım meraktan okuma
açtın mı? güzel başlıyorum senin tarifine..
dedi ve anlattı benim tarifimi.. sanki masal dinlermiş gibi geldi okurken günlük aşk adama neler yaptrırmış meğer..
dün omzuna başımı koyduğumda demiştimki tek istediğim huzur aşk sevgi istemiyorum
aşk olmazsa sen sen olmazsın dedi..
aşk acıtıyo ben istemiyorum dediğimde seninle olmanın en güzel tarafıda bu ya.. dedi
off içim sıkıldı sevgililer günü tüm sevenlerin kutlu olsun :113::109::109::109::103::100: