Popüler Konu Sevgili günlük...

nasıl bi aşk ki nasıl bi sevda ki içimde 6 yıldır bitmedi günlük..
evet dün sevgililer günü değildi ama ben onu aradım
kıyafet alıcam beni o mağazanın önünden alır mısın dedim
tamam dedi gittiğimde bekliyodu zaten 1 saat sürdü yanına gitmem
sonra baktım ortalıktA yoktu birden çıktı sonra ben girdim alışverişimi yaptım
heykele doğru yürümeye başladık geçtik nalbantoğlunda bi yere oturduk
karşıdan bi kız geliyodu elinde kocaman ayıcık kucağındada çiçek vardı
ben çiçeklere bakarken tuttu elimden yarın bana bi saatini ayırır mısın dedi
elimi çekip hayır uludağa gidicem. dedim
beraber gidicektik ama neyse sen git eğlen benim sana güzel bi süprizim olucaktı
dedi :44: yani ama çıkamam falan dedim saatimden önce peki diyip kafa salladı
sonra bi telefon görüşmesi yapıp yanıma geldi son buluşmamız böyle mi olcaktı
neyse yurda gidelim montumu alıyım hava soğuk üşüdüm dedi
tamam alıp gelelim dedim gittik tabi
kapıya geldiğimizde elleriyle gözlerimi kapadı konuşmadan sabret içeriye doğru yürü dedi
ne var orda ne var ya bi göriyim diye yalvarmalarım başladı tabi
sonra gözlerimi açtı koridor boyunca heryerde mum yanıyodu güller vardı belliki arkadaşları hazırlamış
ben çok şaşırdım tabi nasıl ya falan dedim
şimdi eğer kabul edersen sözlenelim ailelere de sonra söyleriz bunu yarın yapıcaktım ama bugüne nasipmiş dedi
gözlerindeki anlam onun değiştiğini gerçekten seven adam oldugunu ilk defa gösterdi bana günlük :97:
ama geçti iştee! :113: bişi demedim dışarı çıktık bakmaya başladı konuşmadıdA bende dayanamadım sarıldım
yağmur baya yağıyodu ama biz öyle kaldık işte
sonra gitmem lazım artık geç oldu dedim sana bi mesaj atıcam senin tarifini yapıcam
eğer bu son buluşmamızsa hiç bişi deme daha çünkü yarın elimde çicek ve yüzükle seni bekliyo olucam
gelmezsen bende artık çok üzüldüm yeter yoluma bakıcam dedi.. tamam dedim :26:
elimde olmayan şeyler var günlük bitmiş artık bende üzmek istemedim son buluşmamızdı.. metroya uğurlarken görevli bakıyo diye sarılmıcaktı bilirimde çekingendir o konular ama bu SON dediğimde öyle bi sarıldı ki hiç bırakmazdı belki :127:
mesaj geldi cevabım olmadı oda bittiğini anlamıştır artık
- j johanson she doesn't live anymore şarkısını aç sonra oku.. bak kızarım meraktan okuma
açtın mı? güzel başlıyorum senin tarifine..
dedi ve anlattı benim tarifimi.. sanki masal dinlermiş gibi geldi okurken günlük aşk adama neler yaptrırmış meğer..
dün omzuna başımı koyduğumda demiştimki tek istediğim huzur aşk sevgi istemiyorum
aşk olmazsa sen sen olmazsın dedi..
aşk acıtıyo ben istemiyorum dediğimde seninle olmanın en güzel tarafıda bu ya.. dedi
off içim sıkıldı sevgililer günü tüm sevenlerin kutlu olsun :113::109::109::109::103::100:

Günaydın Sevgili Günlük ,

Bugün 14 Şubat tarifsiz bir duygu içinde bulunduğum ,mutluyum bu durumdan sadece

Geçen sene canım kadar sevdiğim adamın bende açtığı yaraları düşününce kahroluyorum
Bu sene sadece aday olan insanlar bile beni ondan daha çok mutlu etti

Kıymetimi bilememiş ,ona yanıyorum,nasıl bu kadar kör olabildiğime üzülüyorum sadece

Şu an elimdekiler ondan daha kıymetli bana değer veren insanlar ,iş ve sağlık allah olmayan herkese nasip etsin

Herkese bol sevgi dolu günler diliyorum,Hepinizi öpüyorum

Sevgililer günün kutlu olsun günnüş
Sabahın köründe ders ekleme-bırakma vardı kalktımsonra yine sistemde hata oldu bişeyler oldu arada bi iki saat uyudum şimdi hallettim
Kardeşim aradı abla evdemisin bugün diyo hayırdır dedimArkadaşımla gelcez film izlicez diyoDünden beri anneme sana hediye alıyım anne alcak kimsem yok diyoOlsun onun bile bi planı var kız arkadaşıylada olsa eve gelip film izlicek
Ablasının sevgilisi varda noluyo planımı var acaba hediyemi ne ara aldı almadı ihtimalini düşünmüyorum bu zamana kadar öyle bişey yapmadı:44:İşten zaten 8 de geliyo napcaz ki ortada planda yok pufff:103:neyse şükür sevgilim var dimi
öyle işte akşam uyuyakalmış yine bende yine uyudun kutlamıcaktımda neyse Valentine amcaya ayıp olmasın dedimsabah kalkmış kutluyo
ya aslında bizim için cidden önemli bi gün degil ama o zaman kutlamıcaz diye bi karar alalım dimi ortada alınmış bi karar yoksa beklentim oluyo yanievde babamda yok çiçek yollayabilirdi mesela
aman neyse günnüşüm ya şükür yinedesaglıgımız yerinde dimi

Merhaba Günlük...

Ne yazayım bilmiyorum aslında nası bi ruh halindeyim bilmiyorum geçen sene bugünü düşünüyorum ben asker yolu bekliyodum ve son günleri sayıyordum ve birbirimize ayrı geçirdiğimiz son sevgililer günü diyoduk bundan sonra hep birlikteyiz hiç ayrılmicaz diyoduk.. Hayat ne garip demekten alakoyamıyorum kendimi şimdiki halimize bak ayrıyız ayrıldık ...Dün gece yine ağlayarak uyudum yaşanmışlıklar geleceğe dair hayal ettiklerimiz kafamın içinde uçuştu durdu.. Bundan bi sene sonra beni nası bi hayat bekliyo acaba??

Ama yinede gün geçtikçe iyi oluyorum günlük hayırlısı neyse o olsun diyorum hep .. Sonuçta şu dünyada benden daha çok üzülen daha çok gözyaşı döken insanlarda var dimi halime şükredeyim... Ama yinede bu hale nasıl geldik o beni seven insan bi anda nası böyle değişti diye düşünmeden edemiyorum bi erkeğe çok fazla güvenmemek mi gerekiyo ?? Sorular,, soruler bi türlü cvp bulunamayan sorular gitsin artık kafamdan ...

Güzel günler çok mutlu günler yaşamak istiyorum.. İnşallah Allah'ın izniyle olacak bi gün..​

offf günlük offf artık girmesin rüyalarıma ya.bugun yine onu gördüm mutluyduk huzurluyduk
kendime bile itiraf edemiyorum ama çok özledim ben onu

Diyete başladım , diyetisyenede tabe ..
tartıda 65,900 görünce gözlerim bi förtledi.
vücud analizinde de vücud yaşım çıktı mı 39 pöffffffffff.
o gazla minik kahveyi bıraktı, çay içiyo içersede nadiren sade nescafe veya türk kahvesi.
havalar düzelsin yürürümde.
hoş 1 martta inşallah açılcak spor salonu.
biraz kol kaslarını geliştirmek , birazda omuzları genişletmek istiyorum.
martın sonunda fıztık minik olmalıyım.
saçlarımıda o zaman kestirip, boyatıcam
epilasyonada baslıyom c.tesi , batıklarından gına gelmişti bacakımın
pazar psikologta var , iple cekiyorum.
fal baktırmayada ara verdim
beni üzen heriftende vazgeçtim, ben değerliyim , bu kadar üzmesini hak etmiyorum
en önemlisi izin vermiyorum artık
bide iş bulduk mu tamamdır.
iyiyim güzelim anlıcan, c.tesi filan alıyım benim sıpaları sinemaya götürim.
epeydir teyzeleriyle gezmiyo sıpalar, özlemişler
günlük sana bi sır veriyim mi ; sanırsam 5 yıldır kendimide yaşamayıda sevmiyodum. Sevmeye başladım yahu
Psikologa gitmek uzun zamandır verdiğim en doğru kararmış

yeni günlük açımış haberim yok.

bugün çok değişik sevgililer günü oldu...
Sabah umre ye göndermeye gittik amcamları agla agla halen açılamadım kafam kazan gibi...
ve kendimi de hiç bakımlı hissetmiyorum..
benim için hiç bi önemi yok bugünün..
ama sabah sabah kocişi bi masrafa soktum içim fena oldu acaba çok masraf yapıyorum diye..
neden bu kadar doyumsuz insanoğlu

öyle işte akşam olsa da eve gitsek kaldı 2 bucuk saat...

günlük bu sınavdan başka bişey düşünemiyorum
burayada sürekli bunu yazıp duruyorum zaten :26:
açıklansa biran önce..
korkuyorum aslında, ya buda hayalkırıklığı olursa diye..
o kadar çok sınava girdim çıktımki son 6-7 aydır..
inşallah bu defa olur ve bende düzenimi kurarım artık
evde işler karışık..
dayımlarla aramız fena dün geceden beri
annem çok üzülüyo..
benimkiylede bugün tam 1 hafta oldu konuşmayalı
çok kızıyorum ona ama ne yapayım silah zoruyla mı konuşturayım..
bekliyorum böyle..
inşallah kısa zaman sonra buraya işim için ve evliliğim için çok güzel şeyler yazmak nasib olur günlük..
sınavı kazandığımı yazarım inşallah ve nikah tarihimide
neyse çok konuştum ben

günnüşümm bugün ablam ve annem firarda
mutfak bana kaldı dolayısıyla
ne yapsam yada ne ısmarlasam babişe diye düşündüm:26:
sonuç tarhana çorbası domates soslu fesleğenli makarna ...
iveett karar kıldım işte koşarak mutfağa gidip işe koyulayım

öldüm yorgunluktan gez gez öldük ya arkadaşlık ne güzel kolumda sevdigim olmsada arkadaşımla çok eglendim ikimizind emorali bozulmadı degil hani milletin elinde güller çiçekler onun sevgilisi var msj atmış ya benim yanlızdım her zamanki gibi 14 şubatlar hep yanlızım ona gelince bugün bolca kulakalrı çınlardı kötü söylemedik çok ama içimi dökmem lazımdı :) ohh gayet rahatladım gerçi oo çoktan birini bulmuştur bakalım zamn bize neelerrr gösterecekk:):)

Beklediğim tepkiyi aldım ondan günlüğüm hediyem işe yaramış.
Fotoğraflarım yazdığım notlar ve aldığım gülle başardım bunu.
Hepsi mükemmeldi iyiki hayatımdasın,ömrümün sonuna kadar benimsin ... yazmış
Çok mutlu oldum,onun mutluluğu benim mutluluğum zaten.
Onu çok seviyorum,Rabbim hiç bir zaman ayırmasın bizi

Ve tüm sevenleri (AMİN)

günlüüük ya bana gülme ama ben yine o 'sözde evleneceğim adamı' rüyamda gördüm.
ya bu rüyaların anlamı ne çözemiyorum :44: hayatım boyunca hiç görmediğim çocuğun biri 2 gecedir rüyamda.
hayır biraz daha rüyama girmeye devam ederse aşık olucam
o kadar yakışıklı çünkü ay kimse çıksın karşıma ya. düşünsene karşıma çıkar çıkar sen benim evleneceğim adamsın dediğimi anneme de anlattım rüyamı. önce güldü. sonra ben ciddi ciddi anlatınca hayrolsun dedi.
ay hep girsin rüyama. gözüm gönlüm açılıyo nur cemalini görünce. bana sarışın biri rüyana giricek sende beğeniceksin deseler hayatta inanmazdım. ama beğenmek ne kelime aşık olucam neydeyse
neyse geçelim bu konuyu.
bugün dershane çıkışı kendime parfüm aldım. yeni bi geometri hocası gelmiş. bana öyle bi baktı ki yiyecek sandım
ya günlük sınıfta hiçte tipim olmayan bir çocuk var. ama hiiiiç tipim değil. fakat beni çeken birşey var adını koyamadığım.
off ben iyice saçmaladım ya. gerçi çocukta bana çok güzel bakıyo ama
off neyse daldan dala bi yazı oldu. dershane çıkışı da babaannemi görmeye gittim.
çok seviyorum onu ya canım benim nasıl da özlemiş beni.
şuan sana yazarken aldığım parfümün kokusu burnuma geliyo ve mest oluyorum
böyle işte günlük. bugünde her yerde sevgi gösterileri vardı.
Allah kimseyi ayırmasın sevgilisinden.
sen bakma böyle neşeli neşeli yazdığıma. aslında içim fena ama anlatıp mod'umu düşürmicem.
yeni aşkım rüyamdaki çocuk.

''Sadece duvarlar ağlıyor neden bilmem,
Kızgın güneşler duruyor fotoğraflarda.
Yarınım dünümden kararmış yerinden,
Kalkma günahsız yarim pembe yanaklarına.
Bir kadeh rakının ardı sefer,
Her seferde yarin ızdırabı bekler.
Kalkar gelir kapının ardından,
Yar dediğin zalim, yüreği kürekler.
Ben burdan gelip geçen bir yel olurum.
Yel olurum.
Yeter, bir dem olurum, kaçar el olurum. El olurum.''

Bugün okula gitmedim günlük, hatta bu hafta hiç derslere gitmeyi düşünmüyorum

Dün kendime cilt bakım ürünleri, maske falan aldım. 2 gündür de diyetteyim. Biraz kendime bakmalıyım, atandığımda bakımlı ve zayıf, güzel bir kız olmalıyım :78:

Eski sevgilimin yeni sevgilisini gördüm bugün faceden. 17 yaşlarında bir kızcağız, üzüldüm ona, başına geleceklerden bihaber...

Bana atanana kadar sevgili yok

Şimdi ders çalışmalıyım

Günnükcüm bu erkekler işe girince neden değişiyo sorabilirmiyim?
İşten çok geç çıktı saat 9 da eve vardısonra bana yalandan hazırlandın mı diyo salakmı var karşısında ne hazırancam bişey mi söyledin dedimsonra konuştuk geliyorum diyo yok dedim gelme hevesim falan kaçtı bugün buluşmak istemiyorum seninle!
kırgınım ona önemli olan bugün buluşmak degil banane ama bana saçma bahaneler sunmasın geç çıkmasa planımız mı vardı?:44:
bundan sonra 12 şubat biizim günümüz söz mü diyo pehhh
ayy sinirliyim şuan ona Telafi ederse ne mutlu ona edemezsede kolay gele

günlük sınavım beklediğim gibi geçti
yani b.k gbi
yarında speaking sınavım var
bön bön hocanın suratına bakarım artık
sevgililer günüymüş
pehh
sevgililer gününde 4 tane sınava girer mi insan ya
berbat bi gün

slm günlük
bugun sevgililer günü ama beyim kadıköyde maç izliyor
oysa ben ona gül şeklinde kurabiye yapmıştım...
annem ile balkonun camlarına hasır perde aldık
yarında perdeci gelicek eve perdeler için ölçü alınacak
prş günüde temizlik yapılcak
beyaz eşya mobilya halı kalıyor geriye
evimizib girişine kartonpiyer ile hol gibi birşey yaptırmayı düşünüyoruz bakalım hayırlısı
ben gittim günlük

Son düzenleme:
Günnüküm sevgililer gününü kutlamamiza ragmen canim sevdigim bana bir tane gül ve birde bir buket cicek almis.
Cicekleri verince kalakaldim ama ben sana birsey almadim dedim.
Hos ben biliyorum onlar tesekkür cicekleri.
Bu ara onun büyük bir sorunuyla bayagi bir ugrasiyorum insallah halledicem sonunda.
Cok sükür bu aralar iyiyiz, masallah diyeyim cünkü en cok ben nazar ediyorum bizi.
Dün sinavim vardi, gectim yani 7. dönem bitmis oldu darisi 8. dönemin ve mezuniyet sinavlarinin basina.
Is yerinden istegimdigim tarihlere izin de aldim, simdi biletimi almak ve temmuzun gelmesini beklemek kaldi.
Okul disinda aslinda hersey yolunda, insallah Allahim icime daha cok ders calisma hevesi verirde uzatmadan bitiririm yoksa bendeki bu isteksizlikle fazla basarili olamam sanirim.

günüşşşşşşşşşşşşşş
şuan pelte kıvamındayım bildiğin jölleeee
beyim 5 gül ile geldiii:119:
üsttekiii yazımdan 5 dakika sonra
düşünceli aşkım benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…