Yine beya olmus sana yazmayalim malum s1k1 bir sinav dönemindeydim. Pöff bir yandan dersler, bir yandan is, pestilim cikti resmen su son iki ayda hatta ben benlikten cikip icimdeki canavar pörtledi stresten. Simdi istesemde agresiflesemiyorum
Son iki ayim öyle inisli cikisli gectiki agladim, güldüm, kizdim, bagirdim, duruldum, küstüm, nefret ettim, sevdim, heyecanlandim..vs..vs..
Suanda üzerimden öyle bir koca bir kalktigini hissediyorumki. Biryandan bos zamanimi kendim icin degerlendirmeye calisiyorum kitap okuyarak, odami düzenleyerek...Tekrar dersler baslamadan ve ben tatile gitmeden iyice bir kendime geleyim güzelce dinleneyim istiyorum umarim basarabilirim bunu... Biryandan tekrar is basvurularina basladim oh sükür...
Sinav sonuclari ne zaman cikar acaba beklemedeyiz...cok merakliyim cok...Bu dönem 4 ders gördük 5 hocada ikisi ki bunlar önemli derslerin proflari manyak cikti adamlar anlatsam inanamazsin...
helli bir tanesi varki ögrencilerin korkulu rüyasa universitenin lanetli kabus hocasiymis haha
kötü olani adamin hosuna gidiyor böyle olmak manyakmidir nedir zevkten dört köse oluyor ögrenciler sinavdan kaldiklarina eminim buna...
3 hafta sonrada Istanbul´dayim insaAllah ohhhh miss yok benden iyisi valla cok özledim yaww...iyice bi dinlenip dip köse gezmek istiyorum enerji toplamaliyim yeni döneme...zaten hirsli bir insanim ama bu dönem cok büyük hirs yaptim yetenegin bosa gidiyor diyorlar arkadaslar hehe
Böyle iste onlari cok ama cok seviyorum öyle güzel vakitler gecirdikki seviyorum onlari yaww catlaklarim benim
Bakalim su 3 haftada beya birseyler yapmayi planladik hangi birini gerceklestirecegiz acaba merak ediyorum hehe
Bu arada yeni biriyle tanistim isyerimden sanirim benden hoslaniyor sürekli kahve icmeye davet ediyor ama pek orali olmuyorum gecistiriyorum hep istedigimden emin degilim tersleyip duruyorum sürekli bir tartisma halindeyiz bende anlamadim gitti...
Aman neyse zaten yaptigi bir odunlus sayesinden cok ama cok sogudum ondan
Hadi ben kactim sekerim...gelirim gene