Popüler Konu Sevgili günlük...

Günaydın Sevgili Günlük ,

Uykum var hemde çok ,gece çok geç yattım süprizleri seevrim ama gecenin 23 dekiler bana ağır geliyor artık

Çalışmalıyım ,çalışmalıyım çook işim var bugün

günlük aslında kayda değer bişey yok hayatımda yazmak için :26:
yani bi önceki yazımı copy paste yapsam olur hiçbir gelişme yok hiçbir konuda
neyse sabırla bekliyorum
deli gibi kitap okuyorum, mutluyum çünkü kitaplarımı çok özlemiştim sınava hazırlanma sürecinde
birazdan annemle, vefat eden bi akrabamızın mevlüdüne gidicez inşallah..
kuzenim fln orda, biraz onu görmek niyetiyle gidiyorum
neyse ben hazırlanayım

Daha kırgın, daha yanlız, daha olgun, daha mutlu, daha suskun, daha YORGUN.. Bu duygularla bi gün daha geçirdim günlük..

Dün sınav sonuçlarıma baktım 5 dersin 4ünü vermişim 1ini verememişm bu anayasa hukuku 1.sınıftan beri bırakmadı yakamı bende o kadar tiksindim ki bu dersten hiiçç çalışmadan girdim tabi olacağı bu geçemedimmm... diğer arkadaşlarım geçmişler onlara çok özendim ben bi dönem daha okuyacağım bahar dönemi derslerinide bugn seçtim ,,, bu sefer arkadaşları kıskandım ya daha hırslı çalışırım sanırım hafta sonu kitapları falan alıcam daha erken başlayacağım çalışmaya bi hafta kala değil yani :))

Bu aralar zaten iştede çok yoğunum ... Neyse günlük biliyosun ki özel hayatta bi gelişme yok aynı herşey gerçi benim özel hayat denen şeyim yok ki .)) aman neyse her zamanki gibi RABBİM sana çok şükür diyerek noktayı koyuyorum.. Mutlu olmak istediğim için MUTLUYUM ..

Günlük günlük günlükk...

İki gün kullandığım yıllık iznimden sonra kalkıp işe gelmek o kadar zor geldi ki bana.. Ama dinlendim, toparlandım biraz. Canımı sıkan şeyler olmadı değil tabi ama aşılmayacal şeylerde değil. Umudunu yitirmemeli insan. dua edersem düzelir belki he günlük? İçimden geçenleri yüce yaradan bilmiyor mu? Şüphesiz biliyor. ee o zaman bu kadar telaş yapıp kendimi hırpalamanın faydası da yok. Ben duamı edeyim devamlı da .. Allah'ım kabul edip etmemen senin takdirine..

He bir de artık iyice daraldık günlük. İkimizde sıkılmış bunalmış durumdayız. Dün bana "Artık eve geldiğimde kapıyı sen aç istiyorum, seni görmek istiyorum evimizde" dedi

Bende sıkıldım artık.. Keşke hemen evimin hanımı olabilsem.. Sevdiğim adama yemek yapabilsem.. İşten geç geldiğimde yemek söylesek dışardan yada Ne bileyim, tavlada onu yenince evin içinde kovalayıp dursa beni.. Beraber uyuyup beraber uyansakk..

oy... çok özlüyorum onu çokkkk

Son düzenleme:
Bugün bitanemin işte ilk günü günlük
Çok şükür. Rabbim dualarımızı kabul etti ve artık bir işi var.
Hesap açılırken ilk 3 sene kullanım ücreti olamayan kredi kartı alma hakkı varmış.
İster misiniz demişler, o da hemen almış.
Televizyon ve buzdolabı taksitine gireceğim onunla hemen diyor :123:
Bu senenin sonunda yaparız artık düğünü filan dedi ama ben tamam dedim geçtim.
Ona çok güveniyorum ama özel sektör bu belli olmaz. Biraz çalışsın ondan sonra bakarız
Güzel haberler gelmeye devam eder işallah. Çok şükür Allah'ım. Sen çok büyüksün.

öyle yada böyle geçti gitti şu sınavlar
yarında açıklanır büyük ihtimal
artık takmamaya çalışıyorum
olan oldu
yinede küçücük bi umut var içimde

Dünki benle bugünki ben arasında bayağı bir fark var dün çok hastaydım bugün daha iyiyim ah bide aklım sürekli yemekte olmasa
şu aralar iştahım çok açık.Bugün saçlarımı boyatmak için kuaföre gidecektim tam hazırlanırken yağmurun yağdığını gördüm mecburen kuaför işini bir başka güne erteledim
Sanki ders çalışacakmışım gibi kitaplarımı getirdim ama daha kapağını bile açmadım.Ben nasıl böyle tembel oldum ya inanamıyorum
Şurda nisana ne kaldı ki otur çalış işte yooo olur mu yumurta kapıya dayanacak illa

Yine beya olmus sana yazmayalim malum s1k1 bir sinav dönemindeydim. Pöff bir yandan dersler, bir yandan is, pestilim cikti resmen su son iki ayda hatta ben benlikten cikip icimdeki canavar pörtledi stresten. Simdi istesemde agresiflesemiyorum

Son iki ayim öyle inisli cikisli gectiki agladim, güldüm, kizdim, bagirdim, duruldum, küstüm, nefret ettim, sevdim, heyecanlandim..vs..vs..

Suanda üzerimden öyle bir koca bir kalktigini hissediyorumki. Biryandan bos zamanimi kendim icin degerlendirmeye calisiyorum kitap okuyarak, odami düzenleyerek...Tekrar dersler baslamadan ve ben tatile gitmeden iyice bir kendime geleyim güzelce dinleneyim istiyorum umarim basarabilirim bunu... Biryandan tekrar is basvurularina basladim oh sükür...

Sinav sonuclari ne zaman cikar acaba beklemedeyiz...cok merakliyim cok...Bu dönem 4 ders gördük 5 hocada ikisi ki bunlar önemli derslerin proflari manyak cikti adamlar anlatsam inanamazsin... helli bir tanesi varki ögrencilerin korkulu rüyasa universitenin lanetli kabus hocasiymis haha kötü olani adamin hosuna gidiyor böyle olmak manyakmidir nedir zevkten dört köse oluyor ögrenciler sinavdan kaldiklarina eminim buna...

3 hafta sonrada Istanbul´dayim insaAllah ohhhh miss yok benden iyisi valla cok özledim yaww...iyice bi dinlenip dip köse gezmek istiyorum enerji toplamaliyim yeni döneme...zaten hirsli bir insanim ama bu dönem cok büyük hirs yaptim yetenegin bosa gidiyor diyorlar arkadaslar hehe

Böyle iste onlari cok ama cok seviyorum öyle güzel vakitler gecirdikki seviyorum onlari yaww catlaklarim benim

Bakalim su 3 haftada beya birseyler yapmayi planladik hangi birini gerceklestirecegiz acaba merak ediyorum hehe

Bu arada yeni biriyle tanistim isyerimden sanirim benden hoslaniyor sürekli kahve icmeye davet ediyor ama pek orali olmuyorum gecistiriyorum hep istedigimden emin degilim tersleyip duruyorum sürekli bir tartisma halindeyiz bende anlamadim gitti...

Aman neyse zaten yaptigi bir odunlus sayesinden cok ama cok sogudum ondan

Hadi ben kactim sekerim...gelirim gene

aksam dersanem gunluk bu yorgunlukla ıyı cekılır cografya ve tarıh ayrıca vatandaslık.neyse ben sımdı cekıyım sonucta bunları yemekte var dımı gunluk hele bır memure oluyum isallah.ders calısmayalı cok uzun zaman olmus ama sımdılık aramız ıyı bakalım sonuc ne olucak.hoscakal.işlerle bogusuyum 1 saat sonrada derslerımle bıgusacam.çavv

Bilseydim sevgililer gününde eşimden dekoder isterdim KK daki hatunları anlamak icin dekoder lazım

Kendimi öne cıkarıyorum hep ben biliyorum, en iyi ben biliyorum

günümünün en önemli olayııı

neredeyse 2 yıldır aradıgım parfümü bir arkadaşım bulup cok uygun fiyata bana aldı...
elime ulaştı cocuklar gibi sevindim.

Dün akşam kocam cok güzel bir kalp pasta ile geldiii muhtemeşem görünüyordu ve tadı da cok lezzetliydi eve gidince yine yiceemmm
özel günleri seviyorum en azında pasta yemenin bir anlamı oluyor

öglen annemle babamla buluştuk kuzenime hediye aldım:) çok şık ve güzel bir şapka...
bide yeni aldıgım cicilerimi giydim güzel değişik oldu yaa
değişiklik şart kendimi iyi hissediyorum böyle...

akşama muhteşem yüzyılda var ohh

off yüzümde sivilceler çıktı enseme kadar geldi bugün annem boynuma dokundu pütür pütür olmuştu neden böyle olur ki ?
bende hiç olmazdı böyle oysaa ki..!ya bunlar delik kalırsa diye çok korkuyorum regly günlerim yaklaşıyor ama ilk defa böyle oldu
dışarı çıkmak istemiyorum hiç bir şey yapmak istemiyorum resmen bunalıma girdim

Yaa kendimi çok kötü hissediyorum şu andaaaa

İyice bağımlılık yaptı kadınlar kulübü, sözde mesai kaldım ki işlerimi bitireyim die, saat 19.30 ama ben hala sende takılıorummm!!! Yaaa durduramıyorum kendimiii çok kötüüü kk çokkkkk

günnüş bugün birini daha reddettim...o kadar nazik,öyle ince düşünceliydi ki...ama zerre vicdanım sızlamıyor...okuldaki kova yüzünden...yok ben yola gelmem...kim beni süründürürse onu severim nokta.

slm günnüş
şıp şıp yüzdüm sabahta evimize gittik perdeci ölçü aldı perdelerimizi beğen
2.300 tl
1 haftada bitiyormuş
yarında temizlikçi bayan gelicek evimize
böle işte..
arkadaşım bizdeydi gitti ütü yaptım falan
muhteşem yüzyıl başladı
şimdi onun topiğine akıcam görüşürüz
güller yüzünden hala pelte kıvamındayım :119:

Karnından çıktığına kalbindekini anlatamıyorsan ne için yaşıyoruz biz günlüğüm...

kırgınım mutsuzum... hayal kırıklıklarımı topladım içime sakladım..

bir kere bile gülmek bir kimse ile konuşmak içimden gelmiyor..

öylecene duruyorum bu his belki bir gün içimden gider diye.

Hayallerle kandırmışım ben kendimi... Hayaller,hayaller hep hayaller... Kendi kendime bir dünya kurmuşum istemeden.. Şimdi ara ara uyanıyorum kurduğum hayallerin rüyasından... ve canım yanıyor inanılmaz çok.. Mutlu olmak istedim. İmkansız olduğunu bile bile çok istedim bunu.. Ama şimdi dört duvar arasında sıkıştı kaldı ruhum.. Gülemiyor yüzüm... Onu istiyorum.. Dilediğim çok istediğim hayallerimi istiyorum...

içimde dillenip dışarı dökülmek isteyen o kadar çok birikmişim var ki
ama nasıl açılacağını bilmiyor neye nereye nasıl kime dökülecek

ah günlük ahh
arkadaşım sevgilisiyle olan resimleri video olarak yapmış
çok da güzel bir şarkıyla
çok güzeldi 5 yıllık ilişkileri var nişanlandılar
ben ne zaman yaşayacağım bu duyguları kim bilir
belki de yaşamayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…