Popüler Konu Sevgili günlük...

selam günlük nişanlım askerde we dha gideli 42gn oldu anlıcğn dha 420gn aynn dwm çk korkuorm doğu gitck die doğusu batısı belli olmz işte ama ne biliim can korkusu dağıtımda diilde izne geldğnde düğün salonu tutarz die düşünüodk dün aneme açıkladm bu kararı kıyameti kopardı askerdn dönünce 1sne dha bekleyn die nuh ddi peygamber demedi sinir

Yine bi sınavı arkamda bırakıp geldim :103:
Fena degildi ,perşembe günü bi snavım daha var ve tam 500 slayt
Nası ezberlicem ben onlarııı
Neyse bunu yarın düşünücem bugünü tatil ilan ettim kendime
Demin kuzenim aradı tatil için poff bela oldu başıma ya yıllar sonra ortaya çıkan bi kuzen yani
ne işim var benim onla tatilde sevgilimle gitmek varken oda gelsin diyo oldu canm sülaleye reklam oluym sonra
şuan sevgiliye sinirli olsamda onla giderim yani
tabi gidebilirsem kesin gidemicem bi sınavım çıkcak bak buraya yazıyorum:44:
bakcaz artık zamanı gelincee..
burayı okudukça gelecegim için dahada endişeleniyorum hufffffff:26:güzel bi iş bulabilcekmiyim acaba:44:

sevgili günlükçüm ben geldim
bugün saat 7.30 kalktım enfes bir kahvaltı hazırladım eşime kendimede diyet kayvaltımı:2::2:sonra evden çıktık eşimle o işe ben yürüyüşe gittim hesap ettim 1 saat yürümüşüm eşimle giderken o otobüse dogru yol aldı ben ondan ayrıldım yürüyüş yapıyım diye arkadan bir ses hatun ha gayret sen bu hızla devam et arkandayım kim tutar seni dedi bana delimidir ney yaw bu adam aklı sıra motive edicek seviyorum ben bu adamı ya allahım basımdan eksik etmesin işşallah neyse temiz hava iyi geldi yaw eve gelince fırına ugradım çavdar ekmegimin siparişini verdim kurutucaklarordan eve geldim evden çıkmadan sauna şortumu giydim evime gelince geldim ve çıkardımki ne terlemişim dedim işe yaradı kesin gider gene kilolarım bu arada diyetim mükemmel gidiyo günlükçüm azimliyim kesin vericem artık bu grur meselesi oldu ya herro ya merro diyet yürüyüş plates tamam bu iş eylüldede bebege vesile olurm işşallah perşembe günü randevum var günlükçüm dua et ne olur kötü birşey çıkmasın okadar çok ihtiyacım varki iyi birşeyler duymayaartık üzülmücem işşallah haftayada psikologa randevu alıyım diyorum bakıyorum ne diceklerbneden bu kadar günlükçüm fırsatım oldukça dönerim sana işşallah yarında ablama gidicem oglumu çok özledim

günlük
naber tanımadığım biri faceten yazmış senin gibisini neden üzerler anlamıyorum diye..
sahi günlük neden üzülen hep kadınlar..?
hoş ben üzülmedim ya
kendi psikolojimi kendim düzeltiyorum artık.. :)
burda arap şükrü diye bi yer var akşam orda rakı balık yapıcazz
ben içmicem ama bana iyi geleceği kesin..
araması sorması zerre kadar umurumda değil kendi hatasını bildiğinden nasılsa dönüp gelicek
ama ben gencim güzelim gezip tozmayı istiyorum hayat bana güzellll
heee en önemlisi yine özgürümmm :119::119::119:

içimden bir ses beni merak ettiğini söylüyor günlük
evet evet iyiyim düne göre en azından
dün arkadaşım mesaj atmış hani aramız limoni demiştim bir ara
doğum günümü kutlamış
bende teşekkür ettim konuşmak için de
ablamın sözleneceğini söyledim konu konuyu açtık konuştuk baya
ne yapayım günlük kin tutamıyorum kızsam da affediyorum
belki de benim yerimde başka biri olsa onun yüzüne bakmazdı
ama ben böyle olamıyorum yapamıyorum
neyse dur şimdi karar alındı ablamın sevgilisinin ailesi çarşamba günü geliyorlar
tanışma olacak hafta sonu ya da önümüzde ki hafta da söz olur sanırım
her ikisi için de hayırlısı olsun inşallah
ablam hep mutlu olsun günlük benim mutluluğum da onun olsun çünkü
o her şeyin en güzelini hak ediyor..

Yine aynı biten bi gün daha.. yok günlük güzel şeyler olmayack sanırım... yada olacak new bilimm... o kadar karamsarım ki ne düşüneceğimi bilemiyorum.. Yok yok şeytanı dinlemicem o kadar çok aklımı karışitırıyo ki bi kaç gün ne güzel sabah ezanını duyup bile yatağımdan fırlayıp kalkıyorum namazımı kılıyorum sonra yine onun oyununa giriyorum üzerime bi ağırlık geliyo amaaann şimdi hiç halim yok diyorum ve onu sevindiriyorum... ama benim nefsimi terbiye etmem lazım bi vakit Allah'a tövbe ediyorum yine bozuyorum tövbemi ama O okadar sabırlı ki beni hep davet ediyo.. Şükür ki ondan isteklerim bitmiyo DUAM hiç bitmiyo... Bi gün kabul olacak umuduyla bekliyorum...Ve biliyomusun ben namaz kılmadığım zamanlar hgerşey ters gidiyo sanki hadi diyorum alayım laptopumu kucağıma takılayım öyle saatlerce internette diyorum sonra net açılmıyo hadi açıldı face giriyorum orda hep dinle namazla alakalı şeyler okuyorum sonra utanıyorum kendimden herşeye vakit buluyosunda şu 5 vakit namaza mı vakit bulamıyosun diyorum .... Hayır hayır dedim ya bundan sonra Sadece Rabbimi sevindiricem nefsimin ve şeytanın oyununa gelmicem... Hem dualarımın kabul olmasını istiyorum hemde bunun için hiç çaba göstermeyecekmiyim...

Rabbim sen büyüksün herşeye kadirsin önce bütün Muhammed ümmetinin sonra benim dualarımı sen hayırlısıyla kabul eyle.. Şüphesiz ki sen duaları kabul edensin.. Herkese layığını ver Allah'ım...

Çok şükür Çok şükür Sana Rabbim...

Daha güzel bi günde daha güzel şeyleri yazmak umuduyla hoşçakal günlükcan...​

Son düzenleme:
çok moralim bozuk günlük
cep telefonum wc ye düştü
hiç yok yere nasıl yaptım ben bu hayatı yaaa

saç bakımı : tamam
el ve ayak bakımı : tamam

yoruldum ya kaç saattir boğuşuyorum kendimle evde canım sıkıldı ne yapacağımı bilemedim bende kendime sardım neyse iyi, hoş oldu böyle bakım iyidir iyi
geceleri uyku tutmuyor bu ara çok stres var üzerimde aşk'ta stresli etti mi iki kat stres sana oh sonra böyle migren ağrıları başlar tabi.
son migren ilacımı içtim yarın doktora yazdırmak lazım yenisi. okul yüzünden oluyor bu migren kaç yaşına geldik oku oku bitmedi ayıp yahu burdan yök e ösym ye meb e hepsine sesleniyorum
sanki duydular
aman işte birazdan ders çalışmaya çalışırım bakalım bişiler yapabilecek miyim öğlen sınav var bi de gel benim halimi gör
yattı balık yan gider yaz okulu beni bekler
bu özlü sözümle günlüğe nokta koyuyorum. nokta
yarın görüşmek üzere

Merhaba Günlük; bu gece bana da yer var mı bu sayfalarda
o kadar doluyum ki; artık dayanamıyorum çok canım yanıyor
oysa çevremdeki insanlar beni öyle güçlü görüyorlar ki, insanın en zor anında güçlü görünmesi hiçte kolay değil, ancak onlar üzülmesin diye dimdik ayakta güçlü durmak zorundayım, ancak bugün bende ipler koptu, tabi içimde kopan fırtınaları kimse bilmiyor, canımın ne denli yandığını kimse bilmiyor, bir ben biliyorum, birde beni yaradan Allah'ım, birde o zor anımda yanımda olan doktorum biliyor.

Yoruldum be günlük, hemde çok yoruldum, bu günde geçer, geçecek te her geçip giden gün gibi, yine sabah olacak, yine yeni bir gün yeni başlangıçlar olacak, bu günde hatıralarda kalacak..

Allah'ım ne olur bana dayanma gücü ver, güç kuvvet ver ve beni bir an bile olsa yalnız sensiz bırakma

bir gece uyuyacağım sabah olduğunda birilerine, bana sabah olmayacak, uyudu uyanamadı diyecekler.
Her şeyin hayırlısını ver Allah'ım, ölümün de

Günlükçüğüm sakın seni unuttuğumu falan sanma valla yazacak birşey olmadığından uğramıyorum sana
Bir insan bu kadar mı ot gibi yaşar ya İş yok arkadaşım yok bi hobim yok yakında delirmezsem iyidir

Gitmek cesaret ister ufaklık
Gidecegin yer neresi olursa olsun
Sevdiklerinle arana mesefe girince
Varış yerinin hiç bir anlamı kalmaz.
Vedalaşmakta zor iştir biliyo musun ?
Oturursun geminin kıçına.
Bakarsın sevdiklerine gittikçe ufalırlar ufalırlar kaybolurlar
O zaman anlarsın işte
Vedaşalmak asıl kalana değil gidene koyar.
100 defa söyledim sana hüzünlü değilim, mizacım böyle.
Bak şarabımla beraberim.
Çocukluğumdan beri hayaller kuruyorum
Şarabımdan Ayrılmadan hemde.
Ben şarabımdan Ayrılmıyorum.
O da bana bunca gidene rağmen hala hayal kurdurtmaya devam ediyor.

Ne olmuş yani büyük adam olamadıksa?
Hayallerimizi satmadık ya ?..

zormuş bu işler be günlük..daraldım valla.vazgeçmek üzereyim.bir yandan da heyecan sardı.uykularım karmakarışık.yapabilir miyim sence?? hıı??ne dersin olur mu?korku heyecan mutluluk pnik endişe kaygı umut hepsi birarada günlük..hepsi birarada:26:

selam günlük,yine ders çalışmak için kalktım kazanır mıyım sence ben bu sınavı inşallh kazanırım,hayırlısıyla bi tane de sağlıklı sıhhhatli bebeğimiz olsa dimi günlükçüm çok mu şey istiyorum? yok bence değil,Allahım eşime de bana da sağlık versin başta bizi hiç ayırmasın günlükçüm,mutluluğumuz hiç bozulmasın inşallh..ders beni bekler ben burdayım hala yine görüşürüz bana bol bolllll deers çalışmalar

sabah bır uyandım gunluk benımkı bana msj atmıs ama bu mesajı benden once bırı okumus.babam tel sıfremı bılmez annem zaten benım telım ne onu bılmez kucuk kardesım karıstırmaz dıgerı baksa bıle ben baktım der eee o zaman bu mesajı kım okudu gunluk.ölü gibi uyumusum zaten dün gece okudugumu bıle hatırlamıyorum offf offff

günlükümm takıldım kaldım yine buaralara
canım hiçbişey yapmak istemiyor
tembelin teki oldum
kızım bez olayını tamemen bitirdi çok şükür
benimse kafam karman çorman bir akıl verenim olaydı

mutlu,saglıklı,huzurlu,ailemle olmak istiyorum...
esimin görevi nedeniyle van depremini yasadık..
13 aylık oglum var....
insallah bi daha bu tür kötü olaylar yasamayız....

Kendi ellerinle beni cehenneme atmadınmı sen?
'istemiyorum' diye, defalarca direten sen...
beni boğma diye sen...
arama, sorma, bitti diyen sen...

ya ben...

yalvaran ben...
kapına defalarca gelen ben...
iki yıl beni terkettiğin halde peşinde sürünen ben...
şehirme gelip, gezip tozup, otobüse binecekken acımasızca gözlerime bakarak ' bitti kızım sadece kafa dağıtmaya geldim ' diyen sen...

....................

şimdi ne olduuuuu söyleee neeeeeee...

Ne ooo ağlıyormusun, pişmanmısın?

bana neee.....

hayatımı yoluna koydum ben...

sen kendi cehenneminde kal...

beni affet deme, seni hayatım boyunce AFETTMEMMMMMM !!!

İYİYİM, MUTLUYUM, EN AZINDAN UMUTLUYUM YENİ HAYATIMDAN...

EVET SENİNDE DEDİĞİN GİBİ ADALET,HAK YERİNİ BULDU...

hoşçakal....

Merhaba günlüs,
Anneannemle dedemler bizde. Ama 1-2 güne gideceklermis.
İcimde 2 gündür tuhaf bir huzursuzluk var. Evde yasananlar vs.
Sanırım bundan dolayı. O'na da soguktum biraz. Bugün de hıncımı ondan cıkardım bos yere.
Bilmiyorum bazen kafamın cok karıstıgını hissediyorum.
Hayırlısı Rabb'im diyorum hayırlısının en güzeli.

Mutluyum şimdilik günlüğüm. Allahıma şükür her şey yolunda gidiyor. İnşallah hep böyle olur
Perşembe dönüyorum yine kürkçü dükkanına.. Bu sefer niye canım hiç gitmek istemiyo günlük ya Bitsin artık bu dönem de evimde rahat rahat vakit geçireyim(bu arada iyi notlarla biterse daha iyi olur.)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…