merhaba günlükçüm
ben geldim dünden beri hiç uyku girmedi gözüme heyecanımdan bugün büyük gün 16 .30 randevu aldım kadın dogumdan kaç aydır bu doktora gitmeyi hayal ediyodum çok şükür çıkmayan testlerimide aldım rahim filmimi koydum poşete evrakları dosayladım oglumun evraklarını patoloji sonuşlarını kızımın evraklarını patoloji sonuçlarını
yavrularımın ultroson kagıtlarınıda gördüm kaç zamandır bakmıyoudm gene oldu olan öptüm kokladım sevdim karnımda bile sevemeyen ben küçücük ultroson kagıtlarını sevdim öptüm kokladım
ahgünlükçüm ne canım yanıyo şimdi doktor muayene edicek ne dicek kafayı yemek üzereyim :18::18:rahim boyuma bakıcak kaç cm diye çok kısa rahim boyum günlükçüm ondan bebeklerim benim durmuyo işin kötüsü canlı doguyor ve vefat ediyolar elimden hiç bir şey gelmiyo
kıızmı gördüm dogumdan sonra dedim affet ömürüm annem gene abilerine yetemedigi gibi sanada yetemedi dedim
o mimmacık bedenin öyle yemyeşil örtünün üstünde yatıyodu ben ona nefes veren ben artık veremiyodum benden ayrılmıştı ah günlükçüm
sütlerim boşa gitti ben o hastaneden ne zaman elleri dolu çıkıcak bagrıma basıcam evlatlarımı insanlar düşük yaptık diye üzülüyolar söyle onlara üüzlnmesinler beterin beteri var ya benim gibi 3 gebeligi 20 haftaya yani 5 ayına kadar getiripte tekmelerini duyupta gene ellerinden akmması varya nede zor hallerine şükretsinler vardır yaradanın bir bildigi desinler benim gibi
inan bugün hiç uyumadım deli gibi saga sola döndüm
ne olucek doktor ne dicek neyle karşılasıcam nasıl maueyene edicek gene aglarım biliyorum bebeklerimi anlatırken işşallah rezil olmam doktora
inan deselrki bana senin elinde neuyin varsa alıcaz deseler alın bebegimi verin bana derim sen nasıl dır bilirmisin hayaller kurup evinee gitirip hayal bile olsa emzirmek mevlütünü hayal etmek kurbanını kesmek ellerinle patikler hırkalar mendiller işlemek herp yaptıgıma sevindim tek tek öptüm yavrum ömürüm giyicek diye baddeniye aldım severekten yavrumu içine koyup addalara götürücem diye ama olmadı gene olmadı ellerim boş çıktım o kahrolasıca hastaneden eşime beni arabaya koyamadı ey koca hastane gene aldım bebegimi benden dedim neden söyle neden ben sana neyaptım tek istedigim bir bebekti dedim eşim aglıyor paşa yapma canım karnım kocamandı indi bak yavrum hastane morgumda ben nasıl bırakığp gidiyim eve dedim orası soguk buz gibi o üşümesin diye ben neler yapmadım dedim allahım senin verdigine boynum kıldan ince bana canım çok acıyo rabbim evlat acısı hiç bi şeye benzemiyor rabbim duy sesimi allahım benim gibi gariplere evlat nasip ett canımız yanmasın
herkezin bebeklerine bakaraktan heves edip ah keşke benim olsaydı deyip milletimn vebalı gibi çocuklarını benden kaçırmasından bıktım dile kolay 11 senedir tekim evimde bir kuşum paşa var oda olmasa kafayı yerim
inan hayatımı nasıl yürütücem bilmiyorum bu aralar panik atagım da azdı maffediyo beni günlükçüm sen varsında içimi döküyorum iyi oluyo bir nevze
bana dua ette doktordan hayırlı haberlerle geliyim inan güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım var
pazar günü akrabanın dügününe gittik eltim oglu benim oglumlydı hani dügün salolarında aynalar varya eşimi gördüm oglana hayranlıkla bakıyo içim ne acıdı zor tuttum gözyaşlarımı sonra bir hamleyle kalktım ordan eşim neriye dedi eve gidicek bırak beni dedim bunaldım bilmediki onu gördüm agladım yola düştüm yürüdük o arkadaşlarının yanına ben ise eve gittim evegirince yatagıma oturdum bagıra bagıra agladım ben bu adamı baba yapamadım diye çok zor hemde çok canım acıyooooooooo