Popüler Konu Sevgili günlük...

gecenin bu saati geldim buraya yazmaya hayır olsun
aşk'la harika bi gün geçirdik hava mis gibiydi tabi evde durur muyuz hemen gezmeye çıktık içimiz ferahladı yahu
sonra eve gelip film izledik akşam yemeği derken vakit yine çabucak akıp gitmiş onun yanında
pöf be artık evlenelim. tanrım duy sesimi şu işlerimiz yolunda gitsin ki zamanında evlenmiş olalım
ders çalışmaya devam etmem gerek
görüşürüz günlükoviç

SEVGİLİ GÜNLÜK DOGUM GÜNÜM YAKLAŞTI GENE KİMSE HATIRLAMICAKNE İSTERDİM BİLİYOMUSUN GÜNLÜKÇÜM SEVDİKLERİMİN HEP BERABER BANA SÜPRİZ YAPMALŞARI OKADAR İHTİYACIM VARKİ BÖYLE ŞEYLERE İNAN ÇOK MUTLU OLURUM GENE KENDİ İÇİMDE KUTLARIM DOGUM GÜNÜMÜ GENE BEBEKLERİMDEN AYRISONRA EVLİKİL YILDÖNÜMÜM GELİYO BEBEKLERİMDEN AYRI VE ANNELER GÜNÜ GENE BOMBOŞ GEÇİCEK ANNELER GÜNÜ OKADAR MUTSUZ GEÇİYOKİ GÜNLÜKÇÜM EVLADIM DİYEBİLECEGİM BİR EVLADIM YOK SADECE CENNETTE 3 EVLADIM VAR ALLAHIM İŞŞALLAH ONLARU BAN RÜYANDA GÖSTERİRDE ÖPERİM KOKLARIM YAVRULARIMI RÜYADA OLSA bana yeter görmekbugün erken kalktım yürüyüşe gidicem biraddan malum diyetteyizbakalım eylüle kadar ne kadar vericez bu arada günlükçüm iş hayatım başlamadan bitti haberin olsun ne bahsızım ben ya neyse ev işleri beni bekler akşama şöyle güzel bir yemek hazırlayayımda eşime yesin bende haşlamalarımla mutlu oluyum barisonra görüşürz burdan bugün dogum günü olan bütün arkadaşları tebrik ederim nice yıllara ban daha çok var 12 nisana ne kaldı şunun şurasında32 giricem yaşlanıyormuyum neyim

Sonunda topuklularima kavustum günlügüm askimizi doya doya yasiyoruz tekrardan

Günlüüüüüüüüüüükkk Hollandaya gidiyorummmmmmmmmm erasmus belli olduu şimdi havalara uçuyorum resmenn

günlük martagonun dedesini merak ediyorum, inş.iyileşmiştir.özel mesaj kutumu boşalttım.
buara yoğunluk devam, tez yoğunlaştı biryandan vizeler başlıyor, 16 görevim var maşallah...
kına yerinde tuttuk inş. bütün sevdiklerim gelebilir günlük mecburen haftaiçi oldu.
evimizi güzelleştirmeye devam...

yarın biizm günümüzzz günlük dostumla gezcez bitanecik arkadaşım sırdaşım herşeyim
onu o kadar çok sveiyorum ki her zorlukta benle omzunda aglayacagım tek kişi
Allah ıma şükür öylesi zor bulunuıyor yarın ona süper bi gün yaşatıcam gezcez eglencez ohh havalarda çok güzel
ha senden hiç bahsetmicem çünkü sildim senli günleri tek istegim herkesin gönlüne göre versin Allah ım

18 yaşındaydım ve bi erkek ilk defa beni karşısına alıp "ben seni seviyorum sevgilim olur musun" demişti.. Ben tabi çok heycan yaptım ve çocukca şöyle söyledim " ya ben biraz düşüneyim tamam mı" diyip kalktım masadan ee bi hafta kadar düşünüp tekrar buluştuk ilk defa bi sevgilim olacaktı ben çok heycanlıydım veee "tamam" dedim... Çok masum bi ilişkimiz vardı çok az görüşürdük ve görüştüğümüzde ikimizde utancımızdan çok az konuşurduk öyle bakışır kalırdık.. Öyle böyle derken zaman geçti ben o tereddüt ederek evet dediğim insana kör kütük aşık olmuştum onu artık daha çok seviyor ve çooookkk özlüyodum artık buşuştuğumuzda sımsıkı sarılıyorduk birbirimize yine çok az görüşüyorduk benim ailem çok mütevaziydi ve kimse duymasın diye çok tedirgin oluyodum öyle masum bi aşktı bizimkisi... Sonra askerlik yolu göründü o benim aşkımı ağlaya zırlaya uğurladım onu askere artık ondan gelecek telefonları bekliyodum bi gün aramadığı zaman bunalımlara giriyodum yüzümü yerden toplayamıyordum.. ve yine zaman geçti ve gün doğan güneşti... Kavuştuk birbirimize artık evlilik planları yapıyoduk işini ayarlayıp evlilik yolunda ilk adımı atacaktı herşey mükemmeldi yani... O kadar mutluydum ki deli gibi aşıktım çoookkk seviyordum ve çoookk sevildiğimden emindim... Tabiri caizse bi dediğimi iki etmezdi bana olan sevgisini hep belli ederdi... Çok seviyordum onu çookkk... Sonra yine zaman geçti bi gün çok küçücük bi olayadn tartıştık iki gün hiç aramadı beni 3 yıl boyunca biz hiç küs kalmamıştık biliyomusun hemen barışırdık... Şaşırıyordum böyle sudan sebepten neden beni aramıyo diyodum ben dayanamadım aradım msj attım ama cvp yok... Sonra bi msj geldi "ben ayrılmak istiyorum yoruldum artık yıprandık ikimizde bitsin" dedi... Ağladım ağladım ağladım ama onu kararından döndüremedim beni bu şekilde bırakacağını hiç düşünmemiştim aklıma gelmeyen başıma geldi yani...En çok güvendiğim insan beni bi anda yaşayan bi ölüye çevirmişti.. Nolmuştu bi anda sebep neydi de bu kadar değişti beni bu kadar çabuk harcadı... en azından ben güzel bi vedayı hak etmemişmiydim.. İnsanlar böyle değişebilir mi gerçekten hayatta kimseye güvenmemek mi gerek... sonra o insan tülü türlü sebepler sundu bana çok yoruldum, başka birisini seviyorum, ailem hayır diyo. vs. vs. bir sürü palavra yaptı anlayacağın.. hangi birine inanacağımı şaşırmıştım başka biri olsa bunu bana önceden belli etmezmiydi daha 2 gün önce " bebeğimmmm seni ölesiye seviyorum" diyen bi insan " artık ailelerimizwe söyleyelim, yakında seni istemeye gelecez" diyen insan ailesini neden bahane etmiştiki.. Ne bileyim işte aklımdan bin tane soru var... Fazlasıyla kırgınım bi o kadar da yorgunum... Zaman yine geçiyo ama ben o eski ben olamıyorum..
Şimdi söyle ben bi daha mutlu olabilirmiyim ? Bi daha bi erkeğe güvenebilirmiyim ? Hayatta en çok özendiğim şey mutlu bi yuva ve anne olmakken ben bu duyguları yaşayabilirmiyim ?

Söylemek isteyip de söyleyemediğim o kadar çok şey var ki..
Zaman geçiyor, hiç geçmez diye düşündüğümüz o zor anlarda geçiyor, geçmeye de devam edecek, taki o son gelene kadar..
Şimdi benim kendimi bir an önce toparlamam ve o herkesin güçlü gördüğü insan olmaya devam etmem gerekiyor.. onlar için olduğu kadar, en çok kendim için güçlü olmalıyım..
Herkes bi haber yaşadıklarımdan, canları sağ olsun, onlar üzülmesin yeter ki, ben yaşarım payıma düşeni..

Güneş, her yeni güne başlarken, bir önceki günü düşünmüyorsa..Senin içinde geçti gitti o gün acısıyla tatlısı ile, öyle ise sende düşünme en dibe vurduğun anları unut, seni mutlu eden güzellikleri düşün ve yeniden ayağa kalk ve dimdik ayakta durmaya bak.
Düştüğün anda derin yaralar aldın, canın çok yandı, yanmaya da devam ediyor, bu süreçte kimse yoktu yanında, ( bir Allah'ım, bir doktorum vardı )
Doğarken de yalnızdın, dünya denilen bu mekanda yaşarken, çok insanlar girdi hayatına, onlardan çok şeyler öğrendin, kimi iyilikler güzellikler seni mutlu ederken yüzün güldü, kahkahalar attın, mutluluğun en doruk noktasındayken..

Kimi zaman da kötülükleri gördün; canın yandı, acı çektin, göz yaşı döktün, yeter artık deyip isyan ettiğin anlar oldu..Çünkü sen insansın ve bu dünya geçici bir mekan kelebek ömrü kadar kısa süren bir dünya..Göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor her gün..Ölüm ise her an kapıda seni bekliyor.. Geride iyilikler güzellikler bırakmaya bak, hiç tanımadığın yüzünü bile görmediğin insanlar için iyilikler güzellikler dile iste bu hayatta.. Can yakma, ne kadar canını yaksalar da.. Sen kimseyi ağlatma, ne kadar seni ağlatanlar olsa da. Ağlatmak kolaydır, zor olan bir insanı güldürmektir, sen zor olanı başarmaya bak..Hayallerin var senin geleceğe dair, güzel günler var önünde.. Bahar geldi, tabiat yeniden canlanıyor, o bile kara kışın arkasından yeşilliklerini doğadan esirgemiyorsa, sende yaşadığın o en zor anları geride bırakıp, yeni güne gelecek güzel günlere önüne bak.. Şimdi düştüğün yerden ayağa kalkma zamanı ve dimdik ayakta durma, sonra da gelecek güzel günlere doğru emin adımlarla ilerleme zamanı..

Allah'ım ne olur her yeni günle iyilikler, güzellikler gelsin, iyi insanlar çıksın her zaman karşımıza, ve sağlığımızı, mutluluğumuzu, huzurumuzu elimizden alma. Tüm hastalara da acil şifalar ver. Bana da ağrılarıma dayanma gücü ver.
Bana bu gücü verdiğin içinde şükürler olsun Allah'ım.

muradına erdın demi hadi gozunaydın..şimdi oğlunla basbasa otur.. kına yak!!! evi terkettim nede olsa senın için buyuk zafer...

annemlerede öylesine geldim dedim inandılar bakalım ama daha ne zamana kadar burda durabılırım bilmiyorum... tam sınav ustu çok guzel superrrr bi morale sahibim..gerci daha temmuza var baya..ozamana kadar kim öle kim kala...

beni burdan alana kadar geri dönmeyecegım bunu boyle bil... bi senın gururun duyguların var demi!!! sen tek istediğim arada da olsa benımde İNSAN oldugumu hatırlaman..bunuda yapamayacaksan bu evliliği biz niye yurutuyoruzki...niyeee yani...

aslında ben cok ama cok kotuyum ,dokunsalar ağlayacak vaziyeteyım maalesef ( gece otur sabha kadar gunduz otur yıne fena hasta olucam ben..

benım hatammm yaa benimmm sana sabretmekte çok buyuk hata etmısım.. beni ilk dovdugunde aslında bu evliliği bitirmeliydim ben...

belki bidaha olmaz derken bu hale geldik en sonunda.. şimdi aklım basımda ama bı meslegım yok..ailem arkamda değil.. ana-baba sozu dınlemeyıp evlenırsem böyle olur işteee... seviyorum diye az naralar atmadım şimdi şu halime bak..

daha benden bebek istiyo bidee.... hepten yakamam kendımı... öncelık su sınavı atlatmalıyım ozamana kadar sana kendımı baktırtacagım işte..

madem oğlunun evlnmes,ne karsıydın neyse daha yazamayacagım gözyaslarıma hakım olamıyorum..annem gorecek anlıcak sonrada..

nabersin günlük uzun bir aradan sonra ders çalışmaya son gaz devam dgs mutlaka kazanmam lazım tabi kpss giricem
şansımı denemek için biliyor musun içimde öyle güzel duygular var ki hayat istediklerimi vericek rabbim dualarımı kabul edicek ve ben istedeğim en önemlisi hak ettiğim yerde olucam
ay bu gün ben pozitifim ben yaaman nazar değmesin
bir yandan birikim bir yandan da kendime güzel kıyafetler aldım
gelecek ay yeni imaja bürünücem çikolata kahve boyatıcam saçlarımı inş güzel olur günlük ya
artık mutlu olmak güzel şeyler yaşamak istiyorum.
keşke herkez hak ettiği yeri bulsa neyse günlük ben kaçtım bye

Son düzenleme:
Susuyorsam hiç konuşmuyorsam ve söylediklerine boş gözlerle bakıyorsam üzülme... İyiyim ben....!

Saçlarıma takılıyorsa hayallerim ruhum derin bir çöküntüyü yaşıyorsa bile geçer... Meraklanma sen...!

Geceleri uyuyamıyorsam her yıldız kor gibi dü...şüyorsa eteklerime;

Endişelenme... Zaman gelir uyurum ben...!

İçime akan öfkeyle saldırıyorsam sağa sola kırıp döküyorsam içindekileri geçer... Sakinleşi...rim ben....!

Yeni bir başlangıç yapayım derken bir yanım kederden azalıyorsa ve görmek acı veriyorsa sana acele etme sakın... Bütünlenirim ben...!

Aynı şeyleri konuşup farklı anlamlar çıkarıyorsak ve o anlamlarla kararıyorsak; üzülme... Aynı dili öğrenirim ben...!

Aynı ritmi yakalayamıyorsam seninle şarkının sözlerini şaşırıyorsam; sinirlenme...

Güzel bir ezgi olurum ben...!

Gecenin ayazını sen sanıyorsam ve yüzüme çarptıkça derin kesikler oluşuyorsa; vazgeçme... Biraz daha uğraşırsan parçalanırım ben...!

Sen öyle tepkisiz sen öyle hareketsiz bekle… Mükemmel bir egoyla yaşa ve düşünme... Çırpınır çabalar hallederim ben...!

Ben gülümsemeye çalışırken kırılan yanlarımızı onarırken; sen öylece geç karşıma ve sus… Tepkisiz kal yine... İşte o zaman arkama bakmadan giderim ben...!
Kendi vicdanını rahatlatmak için yalanlar söyle kendine… Olgunlukla karşıla yaşananları… Gül geç içindeki yangına... Bilirim vurdumduymaz tavırlarının gücüyle iyileşirsin sen....!

oy günnüş aşksızlık güzelmiş bekarlığın tadını çıkarıyorum...aşksızlık derken kovamla platonik takılıyoruz....çok yakışıklı,kültürlü,kibar,genç,huyları da bana benziyor daha ne olsun...

Son düzenleme:
bugün yapı fuarındaydım yanımdaki kendini beğenmiş herşeyin efendisi gibiydi
bana habire yok şu tanıdık yok bu buranın sahibi altımdaki araba şöyle bak ben 23 yaşındayım herşey paraya bakar tarzı konuştu
bende çok ukalasın kimse sana insan olduğundan değil konumundan peşkeş çekiyo vede ben baba parasıyla bi yere gelmedim çalışıyorum ayıp değil
ama sende aşırı ben merkezcisin baba parasıyla hava atan züppenin tekisin
herşeyi olmak kolay ah keşke adam olmayıda öğrenseydin dedim
evet standda istenmedim başka standa geçtim işte her doğru her yerde söylenmiyo günlük
önemli olan insan olmaktı..

hiç kimseye söyleyemediklerim var ........ sana bile................

günlük kuşum
geldiler çok heyecanlandık
annemin heyecanı bana geçti resmen
neyse geldiler sohbet muhabbet
öyle geçti zaman
onlar içeri girdiğinde öyle kötü oldum ki sesim titredi
gözlerim doldu sanki dersin tutup kolundan götürecekler
off ne yapacağım ben ya daha şimdiden böyle oldum
neyse günlük her zaman dediğim gibi hayırlısı olsun
çok yorgunum günlük affet kuzu beni saçmalamış olabilirim
hadi ben geçmişini bir okuyayım sonra yatayım izninle
yatabilirsem tabi bu yorgunlukla..

bu dünyada hiçbir şey tesadüf değil gerçekten
Akdamar adasında siyah gelinlik giymiştim.. sevdiğine kavuşamayan kızın ağıtıydım ben.. üzerimde kapkara gelinlik, başımda bembeyaz duvak vardı. akla karayı, aşkla ayrılığı taşıdım üzerimde. insanlar gördü, duygulandı, binlerce kişi izledi.. herkes şaşırmıştı, nasıl bu kadar duygulu oynuyorsun diye.. o duyguyu üzerimde taşırken, siyah bir elbiseden ibaret değildi rolüm.. karalardaydım, diplerdeydim.. adaya ulaşırken ve adadan ayrılırken hep ağlamıştım.. herkes rolüme hazırlandığımı, gerçekçi olmaya çalıştığımı sandı.. yasta olan bir kız gibi görünmeliydim.. ama benim içimdeki yara, öylesine uyuşuyordu ki üzerimdeki bez parçasına, akmış makyajıma, dağılmış saçlarıma..

siyah gelinlik üzerimdeyken akıttığım gözyaşlarımın ordasın şimdi, göle karışan yaşlarımın arasındasın.. bense şuan çok uzaktayım, senden de ağıtlarımdan da.. etme bulma dünyası demiştim ya, ortak paydamızın bu olacağını hiç düşünmemiştim. her şey nasıl tıkır tıkır işleyen bir saat gibi düzenin içinde.. yaşadığımız bir çok şeyin anlamını yıllar sonra fark edebiliyoruz..
Siyah gelinliğimin öyküsü de aynen bu işte..

beyazını giyebilecek miyim, tüm yaslarımdan arınıp? bu defa rol için değil, kendi mutluluğum kendi aşkım için??

yaa günlük 2gün öncesine kadar ne kadar mutluydum..illa hemen ardindan üzülmeliyim böyle hep??

ben seviyorum seviliyorum diye havalarda ucarken bugün gelen smsle yerle bir oldum..yer yarilsin icine gireyim dedim.. defol hayatimdan diyor bana..!

birsey sordum diye.. sen bana güvenmiyorsun defol biktim diyor.. hesap soruyorsun kimsin diyor yaaaa.. kimmiyim öyle mii

yaziklar olsunn..yaziklar olsun baska ne diyebilirm ki..?? icimi acittin.. sen beni cok arayacaksin ama bu kadar kolay olmayacak affetmem..

yaaa

iç güveysinden hallice olaraktan geldim buraya
yorgunum çok yorgunum hem de ama dinlenmek için bugün zaman yok taaaaa akşam dinlenebilirim
gece geç yattım uyuyamadım yatakta yatarken binbir türlü şey düşünüyorum sabah olunca hiç birini hatırlamıyorum bugün güzelce bi uyku çekmem şart kafam kazan gibi oldu şimdiden
daha okula gidicem ben aman tanrım çabucak geçse şu 1.5 ay bende kurtulsam okul derdinden soğudum burda ya
hiç mi kafa dengi insan olmaz şöyle insan gibi sohbet edelim yok yani...
neyse zaten bende çok fazla gitmiyorum okula hayalet gibiyim
temmuz ayı geçsin gitsin süper bi tatil yapıcaz aşk'la
aşk dedim de ya benim aşk çok çalışkan yirim onu ders çalışıyor şimdi bana da ilham olsun bende başlayayım
şimdilik elveda günlük

merhaba günlükçüm ben geldim dünden beri hiç uyku girmedi gözüme heyecanımdan bugün büyük gün 16 .30 randevu aldım kadın dogumdan kaç aydır bu doktora gitmeyi hayal ediyodum çok şükür çıkmayan testlerimide aldım rahim filmimi koydum poşete evrakları dosayladım oglumun evraklarını patoloji sonuşlarını kızımın evraklarını patoloji sonuçlarınıyavrularımın ultroson kagıtlarınıda gördüm kaç zamandır bakmıyoudm gene oldu olan öptüm kokladım sevdim karnımda bile sevemeyen ben küçücük ultroson kagıtlarını sevdim öptüm kokladımahgünlükçüm ne canım yanıyo şimdi doktor muayene edicek ne dicek kafayı yemek üzereyim :18::18:rahim boyuma bakıcak kaç cm diye çok kısa rahim boyum günlükçüm ondan bebeklerim benim durmuyo işin kötüsü canlı doguyor ve vefat ediyolar elimden hiç bir şey gelmiyo kıızmı gördüm dogumdan sonra dedim affet ömürüm annem gene abilerine yetemedigi gibi sanada yetemedi dedim o mimmacık bedenin öyle yemyeşil örtünün üstünde yatıyodu ben ona nefes veren ben artık veremiyodum benden ayrılmıştı ah günlükçüm
sütlerim boşa gitti ben o hastaneden ne zaman elleri dolu çıkıcak bagrıma basıcam evlatlarımı insanlar düşük yaptık diye üzülüyolar söyle onlara üüzlnmesinler beterin beteri var ya benim gibi 3 gebeligi 20 haftaya yani 5 ayına kadar getiripte tekmelerini duyupta gene ellerinden akmması varya nede zor hallerine şükretsinler vardır yaradanın bir bildigi desinler benim gibiinan bugün hiç uyumadım deli gibi saga sola döndüm ne olucek doktor ne dicek neyle karşılasıcam nasıl maueyene edicek gene aglarım biliyorum bebeklerimi anlatırken işşallah rezil olmam doktorainan deselrki bana senin elinde neuyin varsa alıcaz deseler alın bebegimi verin bana derim sen nasıl dır bilirmisin hayaller kurup evinee gitirip hayal bile olsa emzirmek mevlütünü hayal etmek kurbanını kesmek ellerinle patikler hırkalar mendiller işlemek herp yaptıgıma sevindim tek tek öptüm yavrum ömürüm giyicek diye baddeniye aldım severekten yavrumu içine koyup addalara götürücem diye ama olmadı gene olmadı ellerim boş çıktım o kahrolasıca hastaneden eşime beni arabaya koyamadı ey koca hastane gene aldım bebegimi benden dedim neden söyle neden ben sana neyaptım tek istedigim bir bebekti dedim eşim aglıyor paşa yapma canım karnım kocamandı indi bak yavrum hastane morgumda ben nasıl bırakığp gidiyim eve dedim orası soguk buz gibi o üşümesin diye ben neler yapmadım dedim allahım senin verdigine boynum kıldan ince bana canım çok acıyo rabbim evlat acısı hiç bi şeye benzemiyor rabbim duy sesimi allahım benim gibi gariplere evlat nasip ett canımız yanmasın herkezin bebeklerine bakaraktan heves edip ah keşke benim olsaydı deyip milletimn vebalı gibi çocuklarını benden kaçırmasından bıktım dile kolay 11 senedir tekim evimde bir kuşum paşa var oda olmasa kafayı yerim inan hayatımı nasıl yürütücem bilmiyorum bu aralar panik atagım da azdı maffediyo beni günlükçüm sen varsında içimi döküyorum iyi oluyo bir nevze bana dua ette doktordan hayırlı haberlerle geliyim inan güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım var pazar günü akrabanın dügününe gittik eltim oglu benim oglumlydı hani dügün salolarında aynalar varya eşimi gördüm oglana hayranlıkla bakıyo içim ne acıdı zor tuttum gözyaşlarımı sonra bir hamleyle kalktım ordan eşim neriye dedi eve gidicek bırak beni dedim bunaldım bilmediki onu gördüm agladım yola düştüm yürüdük o arkadaşlarının yanına ben ise eve gittim evegirince yatagıma oturdum bagıra bagıra agladım ben bu adamı baba yapamadım diye çok zor hemde çok canım acıyooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…