Popüler Konu Sevgili günlük...

günlükçüm bn geldim bu sefer aglamıcam sana mutlu geldim rabbime şükürler olsun gittigim doktor olumlu konuştu 100 de 100 şansın var dedi artık bebeklerim beni bırakıp gitmicek allahın izniyle ben senin gibi çok hastayı anne yaptım dediartık yavrularım için hayal kurabiliriim ve bu arada gene umutlanmayayım ben gen hüsrana ugrarsam neyseki sevindim ya doktorun öle konuşmasından dosyamı hazırlamışttım ay ay gün gün doktor tebrik etti ne güzel hazırlamısın dedi beni tebrik etti işte bu benim bilinçli hastan dedi zaman zaman agladım tabi evlatlarımı kaybettigimi anlattırdı ne oldu nasıl oldu vs okadar mutlu ayrıldımki ordan sorma ama 70 düşmem lazım dedi yavrularım için düşücem bol bol yürüyüşe gidiyorum zaten diyet grubunada katıldım burda kkda onlar ban destek ben onlara yaşasın 7 takımmmmmmsonra içiömi dökerim bir lare işlerimi halletmem lazım kaynıma kız bakmaya gidicez bela 1 ken 2 oldu anlıcagın yandımki ne yandım ilki gibi cadı olmasında razıyım sonra gelen gideni aratıyomuş herkeze güzel bir hafta sonları diliyorum 6 tane test bverdi doktor onları yaptırıcam sonra yanına gidicem sonra ver elini umudlar hayaller

Normal olmadığımı biliyorum, ama bu kadar da sınırları zorlucağım aklıma gelmezdi, delirdim resmen yahuu.
Psikolojik tramva yaşıyorum, farklı tepkiler veriyorum, uyurken bile rahat yok, bu sefer rüyalar.
Uyandığımda keşke herşey bitse, sanki rüyam devam ediyo gibi.
Allahım kurtar beni yardım et bu aciz kuluna. delircem yoksa. Sürekli takıntılarla yaşanmaz.
Bitti yaşandı, ben kazandım. Ama nedense hala korkulu rüyam. O insanların beni ne derece etkilediğini şimdi daha iyi anlıyorum.
Ne zaman atıcam bu korkularımı....

evrenin beni etkisi altına almasına bir son verip geldim günlükcüm

yoksa gidişim gidiş değildi yani, manyağa bağlamıştım yine

kafamı dağıtmak için alışverişe çıktım deli gibi aldım da aldım, güya sezonluk giyecek ihtiyaçlarımı alcam diye çıkmıştım ama şimdi bakıyorum o kadar para harcamışım ama hala giyecek tek bir şeyim yok ama ne zamandr içimde saklı duran canavarı ortaya çıkarmak hoşuma gitmedi değil

yine kafamı dağıtmak için çıktığım alışveriş sırasında, kitapçıya girip şöyle beni benden alacak bi kitap aradım, bi kaç yoklamamdan sonra bi kitap buldum .. ama hayatımın en doğru tercihini yapmışım meğer öyle bi kitap ki beni benden aldı, silkeletti kendime getirdi, güldürdü, düşündürdü, hay allahım daha neler neler yaptı acayip rahatladım, okudukça güldüm geçtim bi çok şeye, 1 günde bitirdim 300 sayfalık kitabı, ertesi günü zor ettim gidiyim de 2.sini alayım diye.. tabi ilk gittiğimde bir sürü kadın dergisi almıştım kafa dağılsın saçma salak testler çözüp farklı bi boyuta geçiyim de sevgilime sarıyım diye ama henüz mümkün olmadı
diğer kitabı da dün yarıladım, ama görmen lazım metroda okumaya bi başlıyorum kaptırıyorum milletin içinde sesli gülüyorum herkes dönüp bana bakıyo ama çok sonra farkında oluyorum

en sonunda tadını çıkara çıkara okumaya karar verdim çünkü üçüncüsü yok

bu arada babannem hastanede yatıyor, kalça kemiği kırılmış yazık kadın ameliyat olcak, bu gece yanında ben kalcam, inşallah düzelir hayırlısıyla

Selam günlük baciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu sefer pek bir neseli geldim sana

Hayatimdaki degisiklikler beni hem mutlu ediyor hem korkutuyor

keşke keşke yanımda olsaydın
keşke keşke elimi tutsaydın
filmde bu şarkıya bayıldım
gülerken bile kalbime bişeyler batıyor
sebebi ne bilmiyorum sadece dualar ediyorum eski
mutlu huuzrlu günlerim gelsin diye
uzaklaşmalıyım biraz herşeyden farkındayım okulun bitmesine az
kaldı buralardayım ama çalışmak iyi gelecek bu odada yanlız kalmak sıkıyor beni bunaltıyor herşeyin
hayırlısı rabbim gören ve bilen şüphesiz ..:2:

Hayatımın en zor gecelerinden birini yaşadım dün günlük
Yalnızlığın ne denli zor olduğunu bir daha anladım.
Üstelik birileri varken yalnız olmak en kötüsü....
Okuldan gelir gelmez uzandım yatağa ve sabaha kadar ateşler içinde kıvrandım...
Her yerim ağrıyordu..
İçim titriyordu ama ateşim de fazlaydı...Kolumu kıpırtadacak halim yoktu inan.
Anne diyee diye ağladım...
Kalkıp su ve ilaç bile içemiyordum o derece...

Ev arkadaşım vardı ama benim değil mi?
Umrunda bile değildim günlük...
Gelip bir nasılsın, sesin çıkmıyor bile demedi...
Ölsem haberi olmayacaktı...
İnsan hiç mi merak etmez aynı evde yaşadığı birini.
Birkaç saat değil ki bir şey olmaz, meşguldür diyesin...
Hasta olduğuma mı yanayım, annemden uzak oluşuma mı yoksa kimsenin umrunda olmayışıma mı???
Ne zorsun hayat.... Ne anlaşılmazsın...
Ailemden km.lerce uzakta güvenebileceğim hiç kimse yok
Ailemi özlüyorum..
Gerçek arkadaşlarımı özlüyorum...
Yalnızlık zor be günlük...Çok zor...

annendemi profiterolcüydü biblo demek istiyorum
bidaha mümkünse böyle uğraş gerektircek misafir gelmesin
sabahtan beri oturmadı annem o bişey yapınca bende oturamıyorum
neyseki bitti şimdi oda duşuna girdi şükür:82:
ya diyorum ki saçlarım için bi bakıma başlasam madem kestirdim değsin bari saglıklı uzasınlar
her duştan sonra uçlarına bikaç damla argan yagı sürüyorum ama gerçek mi degilmi bilmiyorum ki :105:
aslında fastan getirtiyo bi arkadaşım akrabasına bakıyım belki ondan isterim bende
bide maske mi yapsam acaba ama şöyle ayda bi yapıyım bi ay yetsin bana
öyle her hafta uğraşamam öyle şeylerle
bu arada huzurluyum önümüzdeki hafta sınavım yok ilginç dimi fazla şaşırmayalım yapmam gereken ödevler var tabiki
çalış biblo çalış bitcek bu okul:100:
5 sene sonra napıcam acaba ilkokulda hep sorarlardı ya neler yazardık
dur bi mantıklı düşünelim 2017de 27 yaşında olcam bi aksilik çıkmazsa aşkla evleniriz heralde ya
bide işimde terfi alsam süpper olur2013sonu işe girsem 4 senede güzel bi yere gelmem lazım hayat zor
gittim benn

offf günlük şu fuar çok sıkıcı dün bide onla msn de konuştuk
bana dedi ki galenia ne demek??
ben
hayır yani nerden biliyosun dedim söylemedi
bulucam demişti bulmuşş :18::18::18:
ya konularıma bakarsa :26::26:
neyse hayırlısı o olsun valla
çok fenA çevre yapıyorum günlük eğer programları falan öğrenirsem mimAr olcam diye tutturabilirim hazırlıklı ol
hahaha ne güzel hem cerrah ve psikolog hemde mimar olurum ne alaka deme valla bak olurumm
heee bide çok ünlü bi fotoğrafçı fotoğraflarımı çekmek istiyo
dua et iyi yerlere gelebileyimm

Son düzenleme:
İnsanın en zor anında, sevdikleri üzülmesin, endişelenmesin diye güçlü görünmeye çalışması ne kadar zor..
Dün gece başımın ağrısına dayanamadım, herkesten gizli sabaha kadar ağladım, doktorum en basitinden bir aspirin içmemi bile yasakladı ki, bu ağrıya dayanmak ne mümkün.. Aramızda kalsın günlük doktordan habersiz 3 tane aspirin içtim ancak hafifledi ağrım..haberi olsa iyi bir azarı işitirim herhalde, hafta içi gideceğim yanına söylemeyeceğim aspirin içtiğimi :18: ama ben söylemeden o anlarsa söylerim ne yapalım

Yaptığım doğru bir davranış değil biliyorum, ama ağrı öyle şiddetliydi ki dayanamadım, ağladım herkes en derin uykusundayken hep dua ettim Allah'a bu derdi veren kendisi olduğu için, dermanını da versin diye.. sabaha karşı uyudum, gözler kıpkırmızı şişmiş bir halde uyandım güne..

Allah kimseyi hastalıklarla, ağrılarla imtihan etmesin zor bir süreç çünkü.

Ve hafif ağrım da olsa güzel bir gün geçirdim, hava günlük güneşlikti, çıktım şöyle bir yürüyüş yapıp temiz hava aldım, parkta çocuklarla çocuk olup oyunlar oynadım, etraftaki büyükler bakıp durdular bana, ben ise onların bakışlarına aldırış etmeden çocuklarla güzel anlar geçirdim.. Yaşımız büyüdü diye içimizde ki çocukta ölmedi ya, çocukla çocuk olmasını da, anın tadını doyasıya çıkarmasını da biliriz.

günlüğüm şuan bütün sinirlerim tepemde!!!
neden başkası deyince aa ben şunu yapayım diyorsunda ben diyince benim dediğim yanlış oluyor senin için off
inatsın, git başkalarını dinle sen, ben yıllardır bu işin içindeyim bana sorma sen!!!
deli olucam zaten stresliyim bu aralar
ben yapsam aynı şeyi varya olay olur...1 saattir sakinleşmek için kendi kendimi telkin ediyorum, yoksa açıp teli sayacağım bir sürü
madem böyle bir düşüncen var...neyse ya git sen oralara burada imkan varken
sakinleşemiyorum günlük halbuki bugün bir sürü alışveriş yaptım, davetiyelerimiz geldi, gayet mutluydum! ama...
kızlar birbirini ne kadar anlıyor hakikaten kadınlar venüsten erkekler marstan gelmiş

farklı dili konuşuyoruz biz...
umarım şu sinirim geçer düşünmeyeceğim...

selam günlükcüm askInihan´ a gecmis olsun dileklerimi illet olurmu.

Bana gelicek olursak bugün cok ama cok kötü düstüm nasil oldu bende anlamadim ama ellerim, dizlerim parcalandi resmen 2,5 saat oldu ve ben anca kendime geldim. Suan heryerim sizliyor zor yaziyorum bile sana bunlari ( yüzümde siyrilmis biraz sisti uff nazarmi degdi nedir düz yolda yürürken düstüm

Son düzenleme:
sana neden yazdığımı bilmiyorum adı günlük konulmuş herkesin okuduğu topik...
belki konuşmak istemediğimdendir ya da kaçtığımdan kafamda büyüyen kabuslardan veya dökmek için içimi..
bu akşam vakti ne işim var burda di mi?ben de kendime aynı şeyi sorup cevap alamıyorum....
ayrıca sorup cevap alamadığım tek şey elbette bu değil..kafamdaki tüm nasıllar nedenler büyüyüp umutlarımı yutuyor!!!
okyanustaki dalga gibi kıyıya çarpıp duruyor içimi kemiren endişeler.
tam bitecek derken aynı suda boğuluyorum yine!
nedir bu özlem,nedir bu kasvet,nedir bu belirsizlik,nedir bu bitmek bilmeyen çekişmeler.....
neden yanıyor yüreğim masum bir çocuk görünce...
neden özlemler eritiyor bedenimi,niye uzakta sevdiklerim....
neden bulamıyorum yolları,aşamıyorum...
neden durun diyemiyorum tüm bu kargaşaya....
neden bu nedenler içine ediyor kafamın:26:
durup dinlenmek istiyorum
ve bakmak
herşeyin yoluna nasıl da girdiğini izlemek...

Rabbim sen büyüksün.
Yüreğimin en derininde en özel köşesinde bizimlesin biliyorum..
Sen benim en güzellerimsin Allah'ım..

Günlük merhaba..
Az önce anne yarım diyebiliceğim kişi bizdeydi.
Eşi yoğun bakımda.
Ve yatmaktan yaralar oluşmaya başlıcakmış yakında.
Kıpırdayamıyo düşünsene ya
Kızı istanbuldan geldi az önce babasını gördüğünde neler hissettiğini anlattı
Babam ben burdayım geldim..
Ve diyorki ailenin direğinin öylece orda hiç kıpırdayamadan bana bişeyler söyleyemeden bakması..
dedi.
Ve gözleri doldu sesi titredi.
Biara kendindeyken hayat boş demiş.
Biz nelerle uğraşiıyoruz günlük
Muhsin yazıcıoğlu bi konuşması vardı Allah mekanını cennet etsin.
Bir saniyesine bile hakim değilsiniz hayatın
Bir saniyesine bile hakim olamadığınız bi hayat için bu kadar fırıldak olmanın anlamı yok.
Düz yürüycez düz durucaz..
Ne için günlük ne için tüm çabalar.
Beyaz bi kefenden başka ne götürücez biz söylesene.
Oda nasip olursa?
Günlük sen evladına sarılamamak onu görüp sevinçlerini paylaşamamak ne demek biliyormusun.
Oadam bunu biliyo.
Ne acılar yaşıyo şuan sence.
Ipıssız bi hastane odasında
Heryeri acıyan bi şekilde ama ağlayamıyo belki de.
Canı çok yanıyo belki ama anlatamıyo kıpırdayamıyo.
Herşey boş günlük herşey..
Tek gerçek var bu dünyada anlayana.
Baksan çiçekler onu anlatır bulutların beyazlığı onu anlatır tam şu sol tarafında çarpan kalbinin sesleri onu anlatır..
Görmesini bil yeter.
Rabbimi görmek istediğim zaman yarattıklarına bakıyorum..
Böylesine yaratılan güzelliklerin Sahibi kim bilir nekadar güzeldir.
Düşünsene bi tavuskuşunu, düşünsene bi montuna düşen kar tanesinin desenini
İşte ben bunlardan Allahın güzellik anlayışını görebiliyorum..
Ona bugün ağlayarak sığındım kalbimdeki sevgiliye.
Rabbim sana şükrler olsun.Elhamdülillah
Binlerce hatama rağmen beni sevdiğin ve bana yardım ettiğin için.
Senden ne gelirse başım üstüne
Seni çoooooooook seviyorum desem yetmez ki anlatamamki bu sevgiyi.

Son düzenleme:
günaydın bebeler erken kalktım bugün ya hafta içi olsa varya gözümden uyku akar dün çok güzel bir gün geçirdim canların bela 1 ken 2 olucekgelinimiz batmanlı çok şirin bir aiile ya çok hoşuma gitti hepsiyle çok iyi anlaştım işallahta böyle gider güzelcene karı koca giyindik bayramlık çocuklar gibi halimizi görseniz ne gülerdiniz he baklava aldık güllüden 76 milyon verdik allahım dedim sana geliyorum alt tarafı bir tatlı ya ah bu kaynanamlar ne bonkör ya bize gelse almazlar dedimde kaynanama beni alınca neden getirmediniz diye güldü sen oglumu boşa git ananın evine biz seni yeniden istemeye gelelim dedi işin garibi ne oldu bilseniz şaşar kalırdınız he eşim keten pantolon ve gömlek giyindi sporda degil klasikte degil çok yakışıklı olmuştu allah var otobüs beklerken bana dogur gelirken onu gördüm karşıdan bir güzel yürüyoduki gözümde ateşler çaktı gözüme bir güzel geldi derlerye kirpi yavrusunu pamugum diye severmiş o hesap benimkineyse yatak odasında eşim dediki seni ben giydiricem zevkime göre dedi dedim tamam ne kadar kıyafet varsa indi aşagıya manken gibi o oturdu oturma odasında bende yatak odasında giyinip giyinip geldim dedi bu olmaz o olmaz ha şimdi oldu dedi pantolon tunik giydim olmaz daha agır ol dedi etek bluz giydim buda çok resmi oldu dedi :111::111:ha şimdi oldu dedi tşörtle boydan spor kıyafet almıştım yeni onu giydim kiloda verince ne ka güzel oldu yaw sonra dedim hangi pardisömümü giysem kıyafetim fümeydi lacivertimi :44:giysen grıyimi:44: kahverengiyimi yoksa:44: siyahımı dedim:44: eşim teker teker giydirdi haydi birde onlara çanta ayakkabı eşarp taktımm gride karar kıldık sonunda sanki biz istemeye gidicez birbirimizi neyse düştük yollara dün bindik otobüse elimizde tatlı kaynanamlara gittik ordan hop taksiye sonra ver elini gelinin evi gelin hanım batmanlı allahım bu kadarmı sıcak aklı olurlar ya çok hosuma gitti ailesi 8 kızkardeşler kaynım yandı 8 baldız bir hizmet ettiler sormayım çok hoşuma gitti ya sıcak kanlılar iyi huylular çokta becerikliler allah var eltimde sen hasta hasta oglanı kızı al kendide hasta düş peşimize gel vallahi ben olsam gelmem yeminle çocuklarla rezil olduk desek yeri eltimin kızı çocukları döv sen bir temiz kızına bakmaz allahım kaynanamda yanımdan ayrılmıyo öyle bir baktıki bana aşkla sarılp sarılp durdu seviyorun ben bu gelinimi o benim ilk göz agrım dedidiyete girdimya hiç bir şey yemedim tabe kızım ye olmaz kilo alırım yemem dedim azimliyim bebegimi almak istiyorum kucagıma millet bana yöneldi eltima bakan yok sevmediler galiba birde gelini bozdumu sana birde giyinmiş pantolon tşört paspal gibi kaynanamada dedim anne pantolon blüz giyinicektim dedim aman iyki giyinmemişin dedi eltime bozulmuş kardeşim zaten kilolusun heryeri çıkmış bir yerlerden insan adam kız evine hiç özememişki hanım millet benle ilgilendi konuşuyoruz o lafa atlıyo onu takan yok namazı kılıyım diye gittim geldim odaya millet gıpta etti ay ne güzel kılıyomusun dediler allah kabul ederse kılıyorum dedim öyle güzel bir akşam geçirdimki sormayın taksiyle gittik oraya eltim kaynanam ben arkada 2 çocuk pestilim çıktı birde hava sıcak sonrada eve metroyla geldik oh dedim mis gibi hava işşallah bu sefer eltimle yenisiyel iyi geçinirim allah gönlüme göre verdi vallahi dışardan olsun dedim oldu işşallah gelen gideni aratmazbugün istanbulda çok güzel bir gün var insanın kırlarda kosası bol bol yürüyesi var ya eşime diyimde dışarı çıkalım gezelim işşallah hep böyle güzel geçer günlerim perşembeden beri çok mutluyum evlatlarımı alıcam işşallah kucagıma busefer umutluyum seviyorum artık yaşamayı insanları artık aglama üzülmek yok sevinmek var işşallahta hevesim kursagımda kalmazbenden bu kadar sonra bir lare gene gelirim içimi dökmeye bus efer sevinçlerimmi yazarım işşallah üzüntülerimi degil

:) günlükcümmm ya ne mutlu bir güne uyandım çok şükürrr:) içimde kıpır kıpır bişeyler var
gibi yada olacakkk ne acabaa ya ama içimde bi his var :):)kendime çiçek alıcam onlara vericem sevgimi ilgimi
çok içimden geldii:) noluyo bnaa:)

hava çokkkkk güzel günlük
kim ne derse desin güneş, bahar, hafif esen rüzgar ılık ılık..
bunlar insanın enerjisini katlıyo
ben kesinlikle bahar insanıyım

bugün biraz ailece çıkarız diye düşünüyoruz ama bakalım..
zaten ailemle geçirdiğim son günlerim :26:
üzülüyorum ama bi taraftanda yıllardır kavuşmayı beklediğim sevgilime kavuşucam inşallah ve bunun mutluluğu da çok ayrı
Allah herkesi sevdiklerine ve özlediklerine kavuştursun hayırlısıyla

2011 günlüğüne nede çok acımı hüzünlerimi gelmeyen meleğimin bana verdiği ızdırabı yazmıştım..
geçirdiğim kısmi tedavilerden hep umutlanmıştım ve burayada hep yazmıştım dimi
bu sefer olacak biliyorum hissediyorum diye ama hüsran peşimi bırakmıyordu taaki haziran 2011e kadar..
işte o ay meleğimin benimle oldugunu öğrenmiştim bi bebeğim olacaktı
hasret sona erecekti.
burda derdimi sıkıntımı paylaştıgım arkadaşlarıma müjdeyi vermiş ve artık onlar içinde dua ediyor olacaktım..
kolay gecmedi hamileliğim 9 ay boyunca aralıksız kusarmı bi insan evet 9 ay boyunca aralıksız kustum sdc ilaçlarla gözümü açabiliyordum.
dogurucam gün bile kusuyordum:)
ama şikayet edemiyordum işte çok istiyordum bu bebeği çok sıkıntı çekmiştim çok ağlamıştım geceleri...
dayanamıyordum hamile görmeye içim acıyordu,hiç olmıcak sanıyordum ama Rabbim banada nasip etmişti...
mart 2012 için geri sayım başlamıştı artık..
hergünüm Rabbime hamd ve dua etmekle geçiyordu.saglıcakla bebegimi kucagıma almak için dua ediyorum...
derken 8 mart 2012 saat 10 da bebegim dünyaya gözlerini açtı..
kolundan kan aldırmaya bile dizleri titreyerek giden ben,kan görünce bayılan ben normal doğum yapmak konusunda çok ısrarcıydım ve herkesi hayrete düşürerek yapmıştım:)
çok şükür toparlandık..
bebegımde bende çok ıyıyız günlükcan..
bgn kızım meleğim aysimam tam bir aylık oldu..
ve bgn anneannemizdeyiz..
o gazını çıkarırken ben sana bu satırları yazıyorum...
ve insallah bu güzel duyguları burda bu hasreti çeken kardeşlerimde yaşar..
sizler benim hep dualarımdasınız arkadaşlar..
umudunuzu yitirmeyin ...

Karışıgım günlük
Dün tanıyamadım kendimi artık sinirlerime engel olamıyorum:18:ve bu durum beni çok üzüyo
Resmen elim,ayağım ,içim titredi
Nasıl düzeltebilirim bu durumu böyle olan kimse yokmu?..
Karşımdaki insanda sebep oldu bu duruma gelmeme artık pembe gözlükleri çıkardım:103:
Olursa olur olmazsa nasip hatta dün benim için hayırlısı değilse olmasın dedim
Artık ettiğim kavgada değilim üzüldüğüm iki şey var
1.si sinirlerime engel olamıyorum buna bi çözüm arıyorum
2.si onu bu hale ben getirdim gerçekten böyle bi insan degildi bırak aglamamı beni üzdüğünü farketse kendine kızar gözleri dolardı
Yüzyüzeyken yine öyle ama telefonda msjla olmuyo işte..
Bide yeni düşünceler sardı beynimi..durup durup kavga eder hale geldik çok korkuyorum bizi yıpratmaktan ama sanırım onuda başardım
Aslında şuan kendime kızıyorum milletin ne sorunları var ben burda gelip ne anlatıyorum
Herşeyin başı sağlık biiliyorum ama bu gidişe bi dur demezsem bende saglıgımdan olucam
tiroit sinir yaparmış kilo verdirirmiş bunlar bende var test yaptırmam lazım ama korkuyorum puffff

son 3 sınavım kaldı bitsin artık çok sıkıldım çok gerildim birde baya sinirlerimi gerdi sevgilim biliyormusun 2 hafta konusmadım tam 2 hafta hatasını anladı neyse biraz topladık gibi şimdi arayı sınavları bitirir bitirmez izmire gidicem kafamı dağıtmam gerek hoş sınav pskolojisine girmedim bile ona kızdım diye habire dışarda takıldım inadına tabi gene kendime yaptım orası ayrı birtanesi açıklandı sınavlarım iyi ama daha iyi olabilirdi neyse adam gibi çalışayımda bunlar iyi gelsin böyle işte benden çok keyifsizim baharda genel olarak için cıvıl cıvıl olur falan ama ben ve çevrem resmen bahar sendromuna girmiş bulunuyoruz herkesinmi ilişkisi kötü gider ya neyse kaçtım ben

moralım çok bozuk günlük
hıç tanımadığım ınsandan öyle bı laflar ışıttım kı...... hemde pıskopat eskı sevgılısınden.
anam avradım olsun kı, onu bulup bu lafları en uygun yerıne gerı sokmazsam
bende kafanereyebızoraya değılım !

çok doluyum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…