günaydın bebeler
erken kalktım bugün ya hafta içi olsa varya gözümden uyku akar
dün çok güzel bir gün geçirdim canların bela 1 ken 2 olucek
gelinimiz batmanlı çok şirin bir aiile ya çok hoşuma gitti
hepsiyle çok iyi anlaştım işallahta böyle gider güzelcene karı koca giyindik bayramlık çocuklar gibi halimizi görseniz ne gülerdiniz
he baklava aldık güllüden 76 milyon verdik allahım dedim sana geliyorum alt tarafı bir tatlı ya
ah bu kaynanamlar ne bonkör ya bize gelse almazlar
dedimde kaynanama beni alınca neden getirmediniz diye güldü sen oglumu boşa git ananın evine biz seni yeniden istemeye gelelim dedi işin garibi ne oldu bilseniz şaşar kalırdınız he eşim keten pantolon ve gömlek giyindi sporda degil klasikte degil çok yakışıklı olmuştu
allah var otobüs beklerken bana dogur gelirken onu gördüm karşıdan bir güzel yürüyoduki gözümde ateşler çaktı gözüme bir güzel geldi
derlerye kirpi yavrusunu pamugum diye severmiş o hesap benimki
neyse yatak odasında eşim dediki seni ben giydiricem zevkime göre dedi dedim tamam ne kadar kıyafet varsa indi aşagıya manken gibi o oturdu oturma odasında bende yatak odasında giyinip giyinip geldim
dedi bu olmaz o olmaz ha şimdi oldu dedi pantolon tunik giydim olmaz daha agır ol dedi
etek bluz giydim buda çok resmi oldu dedi :111::111:ha şimdi oldu dedi tşörtle boydan spor kıyafet almıştım yeni onu giydim kiloda verince ne ka güzel oldu yaw
sonra dedim hangi pardisömümü giysem kıyafetim fümeydi lacivertimi :44:giysen grıyimi:44: kahverengiyimi yoksa:44: siyahımı dedim:44: eşim teker teker giydirdi haydi birde onlara çanta ayakkabı eşarp taktımm gride karar kıldık
sonunda sanki biz istemeye gidicez birbirimizi
neyse düştük yollara dün bindik otobüse elimizde tatlı kaynanamlara gittik ordan hop taksiye sonra ver elini gelinin evi gelin hanım batmanlı allahım bu kadarmı sıcak aklı olurlar ya çok hosuma gitti ailesi
8 kızkardeşler kaynım yandı 8 baldız
bir hizmet ettiler sormayım çok hoşuma gitti ya sıcak kanlılar iyi huylular çokta becerikliler allah var eltimde sen hasta hasta oglanı kızı al kendide hasta düş peşimize gel vallahi ben olsam gelmem yeminle
çocuklarla rezil olduk desek yeri eltimin kızı çocukları döv sen
bir temiz kızına bakmaz allahım kaynanamda yanımdan ayrılmıyo öyle bir baktıki bana aşkla sarılp sarılp durdu seviyorun ben bu gelinimi o benim ilk göz agrım dedi
diyete girdimya hiç bir şey yemedim tabe kızım ye olmaz kilo alırım yemem dedim azimliyim bebegimi almak istiyorum kucagıma
millet bana yöneldi eltima bakan yok sevmediler galiba birde gelini bozdumu sana
birde giyinmiş pantolon tşört paspal
gibi kaynanamada dedim anne pantolon blüz giyinicektim dedim aman iyki giyinmemişin dedi eltime bozulmuş kardeşim zaten kilolusun heryeri çıkmış bir yerlerden insan adam kız evine hiç özememişki hanım millet benle ilgilendi konuşuyoruz o lafa atlıyo onu takan yok
namazı kılıyım diye gittim geldim odaya millet gıpta etti ay ne güzel kılıyomusun dediler allah kabul ederse kılıyorum dedim öyle güzel bir akşam geçirdimki sormayın taksiyle gittik oraya eltim kaynanam ben arkada 2 çocuk pestilim çıktı birde hava sıcak
sonrada eve metroyla geldik oh dedim mis gibi hava işşallah bu sefer eltimle yenisiyel iyi geçinirim allah gönlüme göre verdi vallahi dışardan olsun dedim oldu işşallah gelen gideni aratmaz
bugün istanbulda çok güzel bir gün var insanın kırlarda kosası bol bol yürüyesi var ya eşime diyimde dışarı çıkalım gezelim
işşallah hep böyle güzel geçer günlerim perşembeden beri çok mutluyum evlatlarımı alıcam işşallah kucagıma busefer umutluyum seviyorum artık yaşamayı insanları artık aglama üzülmek yok sevinmek var işşallahta hevesim kursagımda kalmaz
benden bu kadar sonra bir lare gene gelirim içimi dökmeye bus efer sevinçlerimmi yazarım işşallah üzüntülerimi degil