bugun daha iyiym düne göre.. birazcıkta olsa ders çalışabildim..kafam mesgul oldu yani rahatladım azda olsa...
yemınler ediyorsun bidaha asla oolmayacak bir hataydı diyorsun DEMEK HATA ETTİĞİNİN FARKINDASIN!!
biletimi bile almıssın eskişehir-izmir ,yani biletimi almakla eve donecegımı mı sanıyorsun??? !!! ben bilet alamazdım demi SAGOLLL!! af diliyorsun özürler ardı arkadası kesılmıyorrr ancak ne hikmetse ayagıma gelmeye gurur yapıyorsun!!
gelmıyorummm.... ben artık o saf aşık değilim bunu boyle billll.... sen görevdeyken seni dusuncem diye uykusuz gecelerime yanayımmm
ben aslında bılıyomusun suan deli gibi kendime çok kızıyorum nasıl bukadar gözüm körmus nasıl bukadar cok sevmısım seni.. insanlıgımı yok sayıp sena ne kadar cok baglanmısım farkında olmadan.. bi dunya senın etrafında donuyordu demi... salaklığıma doymayayım..insanlıgımı somurmussun sen benım yaa... bu aşkımı nasıda suistimal etmıssın //// etmıssınız ailecek!!!
şuan okadar karışıgımki... hoş ben o eve mecbur donucem ,,annemın dediği aklıma geldi..gelınlığimle çıkarken ''geriye ancak kefenınle donersın demıstı
(( ben o eveee evimeee paşa paşa geri donmek zorundayım
ama beklıcem senı gelip alıcaksın annemden beni oyle girerim evime ancak..
bir karısıgım gıt geller yasıyorum , sınavda ınsallah yerleşecegım bi yer tuttururum.. bu sınavı mutlaka kazanmam gerekıyor bunun cıkarı yok...
hayatımda hiç bu kadar yalnız kaldıgımı hissetmemıstım
(( tutunacak hiç bi dalım yok benım tek basımayım..caresız olmamaya calısıyorum
neyse bugunlerınden de ustesınden gelecegım alimallah.. Rabbim bana güç ve sabır versın,akl-ı selim dusunmeme yardın etsın
hayat ne kadar tuhaf ailemden bi fiske dayak yemedım kötu soz ısıtmedım hakarete ugramadım .. ama sen ve ailen telafı edıversınız hemen!!! belkide buyuzden yadırgıyorum kımbılır...belkide bu yuzden agırıma gitti,ailem ve cevremde görmedim ondandır ..
bundan sonra karsında çok farklı biri var.. ben o eski saf salak aşık değilim bunu böyle bil.. bundan sonra benımle gecırecegın hayat sadece ''mülakattan ''ibaret olacaktır bunu boyle bil... sana son sans verıyorum
kendım için...sonradan acablarla ugrasmamak için..
sonradan keşke bi sans verseydım acaba duzelirmiydinki dememek için..
sana son sans veriyorum..