selam günlük ben geldim ,
çok huzurlu bir sabah
nihayet gideceğimiz tarih kesinleşti . 15 nisanda eşyaları gönderiyoruz 2 gün sonra da biz gidiyoruz. burdan kurtuluyoruz çok şükür.
aslında burası benim memleketim, doğup büyüdüğüm yer ama insanların fesatlığı, çirkefliği, ikiyüzlülüğü burayı da etkiledi tabi
2,5 yıl olmuştu buraya geleli. kızım daha minicikti bu eşyaları yerleştirirken, şimdi kocaman oldu. iyi-kötü günlerim anılarım oldu. bu gidiş üzüyor bizi ama ne yapalım hayat memleket sevgisi,aşk , dostluk üzerine kurulu değil...hayırlısı olur inşallah.
dün bi arkadaşımla tartıştık biraz ve artık arkadaşım değil. bana öyle birşey söyledi ki ağzım açık kaldı. ondan hiç beklemezdim. hayatımın şu anına dek kimse bana öyle bir şey dememişti. saygısızlık tavan yapmış. ne diyelim. demek ki bunca zaman ona birşey verememişim, birşey öğretememişim. yaptığım onca şey için pişmanım. çok üzgünüm. ve hayatımın geri kalan kısmını o olmadan geçireceğim. affedemem...
birazdan çıkıp ekmek simit filan alcam. güzel bir kahvaltı. ardından halıları yıkamaya göndericem. eşyalarımı toparlayacam,tül perdelerimi yıkayıp katlayıp kaldırıcam. güneşlikleri giderken toplarım .
sabah sabah volkan konak dinledim bu adam harika ya. başka diyarlara alıp götürüyor insanı. aşkı ne güzel anlatıyor.
bu arada f
irarperesti buralarda görüyorum bazen. iyidir mutludur umarım. gerçek hayatta da tanımak istediğim üyelerden biri oluyor kendisi
selam söyle .
ben kaçtım , görüşürüz günlük