merhaba canımın içi ben geldim
beni sorarsan hem çok iyiyim hemde çok kötüyüm hangisini istersen oyun yani neyse gelelim konumuza günlükcan ben muradıma erdim hala oldum geçen cuma halasının gülü dünyaya geldi
4 mayısta eymenim dünyaya geldi sag olsun kardeşime dedimki isim arıyolardı canım bebegim oluyo ölüyo bak isim koymak nasip olmuyo beni abla biliyosan ben sim annesi oluyum dedim oda durdu abla senin emegin çok agzından ne çıkarsa koyucam dedi
düşündüm ve dedimki eymen olsun ben heveslendim koyamadım en azından sen koyarsan bir nevze içim rahat eder 4 mayısta gelinimiz sezeryanla dünyaya oglumuzu getirdi kucagıma ilk alışım onu görünce ilk aglayısımı ne sen sor ne ben söylüyüm
dedim allahım bir bebek bu kadarmı güzel bagrıma basıtım onu kokusunu içime çektim anlatılmaz duygular içimdeyim günlükçüm ne sen sor ne ben söylüyüm
koca bir hasta kaldım yanında yıkadım altını açtım giydirdim koynuma aldım koklaya koklaya sarılıp uyudum
aklıma yavrularım geldi acaba dedim dursalardı bu eymenim gibi güzel olurlarmıydı diye hayal ettim
ah günlükçüm ben korkumdan bebege vesile olamıyorum ne yapayım sen onu söyle bana ya gene yavrularım beni bırakıp giderse
ben ne yaparım eşimde geçen dedi canım zamanı geldi de geçiyo diye ocakta vesile olmam lazımdı şimdi korkumdan olamıyorum bir umudum olsa ama nerde tek umudum doktorun olumlu konuşması korkuyorum canım ya çok zor yolun yarısına kadar gelipte tekmelerinni duyupta kovcaman karınla hastaneye giripte yavrualrını canının parçalarını orda bırakmak
inan bebekten ayrılmam bile çok zor oldu gelinimi zallaha şükür kendini topladı emzirebiliyoda çok şükür ama bir eksik var oda ondan ayrı kalmak sanki ben dogurdumda elimden aldılar gibi oldu günlükçüm
inan hiç kıskanmadım gelinimizi ilk defa koşulsuz korkmadan sevdim eymenimi kardeşim nufus kagıdını getirdi abla al dedi baktım ismi yazıyo agzımdan tek kelime çıktı yutkunaraktan sagol dedim ok agladım ismini görünce keşke anne adı benle eşimin adı yazsaydı baba adı olaraktan isyanım yok rabbime vardır bir bildigi diyorum başka elimden birşey gelmiyo malesef
rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin işşallah tez zamanda saglıklısından
yarın oglumun yanına gidicem hem anneler günü var anacımın o mubarek ellerinden öpücem
iyiki benim annem allahım başımdan eksik etmesin işşallah anacıgımı şimdiden herkezin anneler günü kutlu olsun bebegi olmayan benim gibi gariplerede tez zamanda versin aminnnn benden bu kadar bebeler ben kaçtım gidiyimde uykuya dalayım