merhaba günlükçüm ben geldim çok şükü iyi olmaya çalışıyorum dün çok bekledigim test sonuçlarımı ögrendim malesef bebeklerim kan pıhtılaşmasından erken dogum yapıyomuşum bir yandan çok sevindim artık evlatlarım beni allahın izniyle bırakmıcak dedim bir yandanda bebeklerim öldü diye agladım ben şimdi hem sevindim hem üzüldüm çaresi olan birşey bu ya olmasydı
anneler günüm buruk geçti gene garip annem eşimi aramız oglum tek kalmasın yetim gibi demiş bize gelin dedi eşimde yarın annene gidicez dedi dedim yeni geldik olsun gidelim anneler günü diye dedi annesinin anneler gününü cumartesi kutladık pazar anneme gittim elini öptüm yeni dogan kardeşimin oglu ban tşört hediye almış gelin getirdi dediki al halası oglunun anneler günü hediyesi dedi
inan anlatamam o anki duygumu bu bebek figürü anlatıyo sana galiba ne halde oldugumu
dedim bu nerden çıktı dedim geline dert yanmıştım anneler günü yaklaşıyo evlatlar annelerine hediye alıyolar benim bebegim yokki alsın nasıl bir duygudurki anne anneler gününü kutlamak diye dedim çok aglamıştım onunda içine yara olmuş kardeşime demiş canım hediye alda ablam sevinsin dedi
eymanima allah ömür versin ben koydum ismini sıpamın isim annesi benim bu 4 bebegim isim annesi olaraktan
bugün hastaneye gittik oglanın testlerini gösterdik sarılıgı 9 düşmüş bu arad günlükçüm dedimmi bilmiyorum göbegimiz düştü
sadece çok kusuyo agzından burnunda geliyo sıpamın fazlasını çıkarıyo dedi doktor bugün ne yagmur vardı istanbulda elimde puset ne taksiler boştu nede minübüsler öyle yagıyoduki yagmur bebegim ıslanıcak dedimki rabbim oglum hasta olur ne olur yagmuru durdur biz eve gidince yagsın dedin birde baktım yagmur durdu
sonra bindik minübüse alıcagı olsun o taksilerin hem doluydu bir daha binersen 2 olsun
minübüse bindik yagmur başladı gene
yagıyo dedi gelin abla evin arası çok ne yapsak dedi dedimki bakta gör biz inince yagmur durucek korkma dedim rabbim halimizi görüyo dedim minübüs durdu yagmur durdu hayde eve gittik sonra güneş açtı
yemek yedim eve geldim gelin bakkala girmişti bende bebegi aldım anneme gidiyodum annemlerim sokak kapısı açıktı salagın biri girdi içeri kapının sürgüsünü ittimi kapı kapandımı sana allahım sinirlerim çıktımı benim
zile bastım sinirden çıktım en üst kata oglanı yatırdım yataga sonra soydum giydiremedim okadar sinir oldumki çarpıntım başladı haydi panik atagım az sen dedim geline sen giydir gittim elimi yüzümü yıkadım dedim paşa sakın ol yok birşey adamı elime verselerdi varya geberticektim
inan günlükçüm dövseydim içim rahatlardı he
neden sinir olunca insanın çarpıntısı olurki acaba :44::44:neyse bindim otobüse geldim evime paşamla köpügüm kapının üstünde öyle bakıyolar ban paş niyeti bozdu günlükçüm haberin olsun
kız izin versede bebekleri olsa sıpamın bende severim bebeklerini babanne olurum ne güzel olur
pc seyrettim muhabbet kuşlarının bebeklerini ay ne şeker oluyolar ah paşa 3 eş aldım sana nerde bebek tamda kızışma mevsimi ama bu oglan bir iş tutturamadı köpükle yuvasınıda koydum ama nasıl olsada çiflleşşeseler acaba:44::44::44:günlükçüm hastanede allah sabır versin neler var acılın kapısı gene dolu hem ambulans gömürüsem diyorumki hep rabbim şifa versin sevdiklerine acını göstermesin işşallah diyorum benim babam öldü acısını çok iyi bilirim
benden bu kADAR GÜNLÜKÇÜM PAZARTESİ RANDEVU ALDIM DOKTORUMA YÜZYÜZE GÖRÜŞMEK GEREK BAKALIM NE DİCEK GÖRÜŞMEK ÜZERE BEBEM