Popüler Konu Sevgili günlük...

Tüm anne ve anne adaylarının anneler gününü sevgiyle kutlarım

annem..
teşekkür ederim her şey için..
bana merhameti, sevmeyi, dürüst olmayı öğrettiğin için.
beni büyütmek için çektiğin sıkıntılar katlandığın acılar için
hakkını ödeyebileceğim bi para birimi henüz icat edilmedi
sana ömrümün sonuna kadar borçluyum her şeyimi.
inan unutmuyorum ve hep saygı duyuyorum şahitlik ettiğim sabrına, yaşadıklarına.

belki seninle çok sıkı fıkı olamadık hiç mizacımız gereği.
çoğu zaman ters düştük...
ben çoğu zaman üzdüm istemeden seni, bazen de sen beni.
ama sen hep affettin beni, ben de seni..
hiç anlamadım seni anlamaya çalışmadım uzun yıllarca
sen hep babasının kızı derdin ya bana
öyle olmadığını söyledi kuşlar bana:)
aynı annen gibisin dediler bana
aynı annen gibi gözü kara ve başı dik....
aynı sen gibiymişim anne garip bi şekilde nasıl gurur duydum bundan
nasıl mutlu oldum sana benziyo olmaktan
ama keşke sabrım, tevekkülüm, gücüm de sana benzese
senin tırnağın kadar olamam eminim.

demek ondanmış bu endişen meğer beni ciğerinin içi gibi bilmen bundan sebepmiş
ondan mı bildin hep daha atmadan atacağım adımları, ondan mı bildin nerde ne zaman yanlış yapacağımı
kendinden mi bildin annem beni..
onun için mi bu kadar korktun korumaya çalıştın beni..

artık anlıyorum seni.. anlatmasan da..
ve deli gibi korkuyorum sana bu kadar yakınlaşmışken uzak kalacağım ihtimalinden
hiç eksik olma başımızdan senden gelecek her şeye razıyım ben
nefesin yeter bana..
hep yanımda ol, her zaman..
yarın sana sımsıkı sarılıcam ve bunu her fırsatta her zaman yapıcam artık
geç olabilir ama yıllardır göstermediğimden çok göstericem sevgimi sana
üzmicem, kırmıcam kalbini söz...
yaptıklarımı geri alamam ama telafi edebilirim
bi de o çok istediğin torun için elimden geleni yapıcam bundan sonra
seni seviyorum anne iyi ki varsın

yarın bu satırları sen de okuyacaksın
merak ediyorum yüzündeki ifadeyi
yarın bizim için anneler ve kızları günü olsun mu
yine çöreklendim sana ait olan bi şeye ama paylaşırsın sen nasılsa
seni sevdiğimi söylemiş miydim?
yine söyleyim, SENİ SEVİYORUM ANNE....

Son düzenleme:
Annem...Hangi kelime yeter ki seni tanımlamama?...
Uzağımdasın ve ben gerçekten yarımım...
Seni özlemekle geçen günler mi büyütüyor şimdi beni?
Hep küçük kızın olarak kalsam olmaz mı öyleyse?

Hiç yazasım yok günlük...
Annemin ve tüm annelerin, anne adaylarının, anne olmayı hakedenlerin, anne olma arzusuyla yanıp tutuşanların anneler günü kutlu olsun
ve Rabbim bu duyguyu bana ve tüm isteyenlere yaşatsın inşallah...

senden başka anlatabileceğim kimsem yok otur sen dinle beni günlüğüm...

birgün uzak bir şehirde uyanmak istiyorum, araba gürültüsünden uzak hava hafif kapalı olsun yanımda sevdiğim adam olsun..
uzak bir şehir uzak bir ülkede olalım.. işlerimiz okullarımız olsun koşturduğumuz.. paramız da keyfimiz de yerinde olsun..
o işe gidip gelirken ben okula koşuşturayım.. akşam 5 demeden evde olalım her ikimiz de.. yemek yiyelim bahçede keyif yapalım..
anlayacağın bahçeli bir evimiz olsun.. o atolyesine girip çalışırken ben de dersime çalışayım..
misafirliğie gidelim, misafirlerimiz olsun hafta sonları.. onlara türk usulu mangal sucuk yaparken çok keyif alalım dostlarımızla..
hayatımız beraber olsun, sadece en tanıdığımız en bildiğimiz birbirimiz olalım..
ve söz verdiğimiz gibi yanyana olalım hep..

gözlerim doluyor bu hayalimi başkalar yaptığında...
sevdiğim adam bitanem yarim... benim bu hayalimde bana ortak olmuyor..
ve benim içim kan ağlıyor günlüğüm..

slm günnüş
arkadaşım cok üzgün keşke olayların başlamasına hiç izin vermeseydim..
ders olsun bana..kimseye sebep olmam...
beni sorucak olursan öyle işte beyin karmaşı gönül karmaşası
oğluş hamd olsun..
sıkıcı ama huzurlu bir pazar..
galatasaray'da şampiyon oldu çok mutluyum

günlük içim çokkk buruk ağlıcak gibiyim ne olur rabbim dualarımı kabul et yalvarıyorum senden başka kimse ama hiç kimse bana yardım edemez.sana açılan eller asla geri çevrilmez senden başka güvenebileceğim kimsem yok..

neyse günlük tüm annelerin ve anne adayların ve anne olmak isteyen herkezin ANNELER GÜNÜNÜ KUTLARIM

En son öğrencilerle ilgili kötü şeyler yazmıştım ya sana günlük,
Daha kötüsünü yazmaya geldim.
Dün okulumuzun eğlence gecesi vardı.
Aylardır uğraştığımız...
Gece başlamadan önce 20-25 kişilik bir grup öğrenci arasında inanılmaz bir kavga çıktı.
Kan gövdeyi götürdü resmen.
Biz de eşimle ordaydık.
Hatta eşim ayırmak için aralarına karıştı.
Ben var ya bittim resmen bittim.
Araya mı girmedim,çığlıklar mı atmadım.
O kadar kötüydü ki...
Çok korktum.
Düğüm oldu o çocuklar düğüm,ayıramadık.
Kimseyi ayırt etmeden rastgele vurdular birbirlerine.
Allah'a şükürler olsun ki bıçak falan yoktu ellerinde.
İlk defa eşimi böyle bir olayın içinde gördüm.
Ona bi şey olacak diye o kadar korktum ki...
Neyse ki kavga bitti,ortalık sakinleşti.
Ama ben kolay kolay kendime gelemedim.
Gece de tahmin ettiğimden daha da kötü geçti.
Dün buradan nefret ettim,ilk fırsatta gidelim dedim eşime.
Rabbim duyar inşallah sesimizi.
Bize göre değil burası.
Biz böyle yaşamıyoruz.
Her buldukları fırsatta içki şişeleri devirip etrafına zarar veren insanların arasında olmak istemiyoruz.
Anlayacağın iyi değilim günlük.
o an gözümün önüne geliyor sürekli,
Ya bi şey olsaydı diyorum,korkuyorum.
Burada her şey yanlış gözüküyo gözüme.
Tek doğrum eşim,
Tek bir doğruyla öyle mutluyum ki günlük...
Rabbim ayırmasın bizi,onu çok seviyorum.

gene garip paşanın bir anneler günü daha yanlız geçiyo malesef günlükçüm içim acıyo hemde çok dışarda anneler gününü kutlayanlar var benim bebegim yokki kutlasın anneler günümü geçen sene ömüürm karnımdaydı ve dedimki içimden artık bende anneler gününü kutlucam seneye yavrumla birlikte olucam dedim ama olmadı günlükçüm takdiri ilahi benimkisi parayla satın alınsa alınıyoda evladı yaradan vermeyince alamıyosun malesef ben çok kötüyüm günlükçüm sözün bitigi yerdeyim inan çok uzun uzun yazardım ama çok yoruldum bu hayat beni çok yordu adil davranmıyo bana inan ayakta bile kalamıyorum çok yoruldum herşeyden nefes almayı bırak ruh gibi geziyorum unutmadan senle birşey paylaşmak istiyorum günlükçüm dinle beni gelini dogum ederken beklerken bir bayan çıktı dışarı erken dogum riskinden yatıyomuş neyse eşi ve 2 kızıyla geldi adam hanımıda kızlarını görünce o kızları daha küçük ne öpüyolar neelerini içim gitti en küçük kızıda dediki annecim sana hediye aldım elleriyle resim çizmiş altınada anneler günün kutlu olsun yazmış ne agladım onları seyrederken bir bilsen çok duygusal bir tabloyduokadar güzel br alileydiki sorma neyse ben muslukları açtım gene çıkıyımda en iyisi nefes alayım birazdan dılşarda kendine iyi bak işşallah gene gelirim

sevgili günlük;
rabbim bu sene bebek isteyen herkese bebek nasip eder inşallah
anne olanların da anneler günü huzurlu mutlu ve sevdikleriyle geçer inş...
bide kocişi çok özledim akşam olsun artıkkkkkkkk

Şu an sevgilimin yanındayım. O bi pc de, ben bi pc'den sana yazıyorum günnük. Çopk mutluyummm :')

günlükcanımmmm bugün döndüm sevdiceğimin yanından rüya gibi bir haftasonundan sonra yine döndüm evime
ev arkadaşımla beraber gitmiştik. onun durumu daha zor bi de minik bebişi var. onca zorluğa eşinden ayrı kalmaya o küçük bebişle katlanıyor. ben yine sadece kendimden sorumluyum burda, o bir de bebeğinin sorumluluğunu alıyor, hasta olsa aklı gidiyor
hep dua ediyorum ikimiz de gidelim eşlerimizin yanına allahım nolur. birimiz gider birimiz kalırsak ben çok kötü olurum.

Rabbim ağzımızın tadını bozmasın günlüğüm
Evlilik tarihini aldıktan sonra birkaç gün kendime gelemedim.
Bir sürü şeyi bir arada yaşadım.
Onun verdiği panikle kuzuyu da üzdüm biraz
Ama şu an iyiyim çok şükür.
Anneciğimle hazırlıklarımıza başladık.
Ramazandan önce alış verişi bitirir, ramazanda da eşyalarımı hazırlarız diye plan yaptık.
Haftaya hem eksik çeyizlerimi, hem de bindallımı alacağız
Bugün odamdaki fazlalıkların bir kısmını attım.
Dünya kadar uykusuz'um birikmiş ama maalesef götüremeyeceğim onları
Geri sayım başladı ve ben çok heyecanlıyım be günlük

ahhh ahhhh
mutluyum ben günlük
sevdiceği yeni yolladık bize yemeğe gelmişti
yine yorucu,yoğun ama harika bir gün yaşadık
önce annelere hediye faslını tamamladık..sonra sevdiceğin ailesine gittik el öptük hediyeleri verdik..
anneler gününü kutladık..sonra da bişan bohçalarını takas ettik
ben ona aldıklarımı alıp eve getirdim..onun bana aldıklarını da onlara götürdük
hepsini çok beğeniler..gönlünüze göre ne güzel şeyler almışsınız dediler
biz aileleri hiç karıştırmadık çünkü..herşeyimizi ikimiz aldık istediğimiz gibi..bütçemize göre
onlardan dönüşte kuyumcu kuyumcu gezdik tabi başımız döndü
iki yerde iki alyansa beğendik kararsız kaldık çok..biraz daha düşünüp altın fiyatları düşükken alcaz
uygundu çünkü fiyatları..hatta birininki oldukça uygundu
takı seti de baktık..ben su yolu istiyorum onlar hoşuma gidiyo onlara da baktım beğendik..
bilezik de beğendik..onları haftaya haftasonu hallederiz muhtemelen
sonra halam aradı yemek yemeyin yemek hazırladım diye
sevdicekle yemeğe geldik bize..hep birlikteydik uzun süre de oturdu bizde
herşey çok güzeldi..ailem seviyo onu çok..o da sessiz sakin kuzum benim..çok seviyorum onu ya
Allahım hiç bozmasın bu güzellikleri
ben gideyim günlük..
tüm kadınlarımızın anneler günü kutlu olsun

pişt ben geldim
dünden beri acayip neşeliyim şampiyon olduk hihohoyooottttt
aşk'la birlikte izledik maçı acayip heycanlıydım ama sonra süper oldu süper evin içinde tepindik kutlama yaptık
bütün gece tv izledik florya ya gidene kadar hep takip ettik tv den
haliyle sabahta geç uyandık
önce aşk annesini aradı onun anneler gününü kutladık sonra bize geldik anneme gelirken gül aldım sever çiçekleri
baya oturdu aşk sohbet güzel oldu akşam hava serinleyince gitti
o gidince bende hooooppp saç bakımına sonra ayak bakımı
bi de yeni oje almıştım hemen onu da sürdüm yarına hazırlık yaptım şimdi boş boş durabilirim

sevgili günlük, benim eski bi günlük topiğim vardı kapanmıştı bunu buldum iyi oldu içim çok fenalarda günlük... insanlar anlamıyor, ktü kişilerin dolduruşuna geliyo dinlemeden sormadan bilmeden kafasında yargılara bürünüyolar... görümcem herşeyi mahvetti kötü gelinn yaptı çıkardı beni :2: bense sadece Allah a havale ediyorum daha evlenmden benmle ve abisiyle derdi neydi bu kadar? bugün kayınvalidemi anneler günü için hiç bunu hak etmemesine rağmen, aradım... 30 saniye ancak konştuk o kadar.. benm de onun da sesi gayet soğuktu. benm dünyalar tatlısı sevdiceğimi doğurmuş bakmış büyütmüş o olmasa benm hayat arkadaşm da olmazdı diyerek bana yapılan haksızlığı yutuyorum , yutmuş gibi yapıyorum aslında ama boğazıma tıkanıp kalıyo hayallerimin heveslerimin içine ettiler... hevesle baktığım gelinliklere artık içim acıyarak acaba neler yaşıcaz die düşünerek bakıyorum.. ama iyiki benm aşkım var. sen merak etme ben hak ettğn herşeyi layıkıyla yaştcam sana deyip benm yanımda kocaman bi destek o.. ama ailesinden bu kazığı yedikten sonra bana hissettirmediği ne acılar içinde kimbilir... Allah'ım bize kolaylıklar sağlar ben buna inanıyorum. çok duaya ihtiyacımız var kötü niyetlerden korunmak için çok

ben geldim günlüüükkk

bugün ales sınavına girdim, beklediğimden daha zor geldi bana çünkü çalışmak bir yana dursun geçmiş yılların sorularına bile bakmamıştım

hayırlısı olsun, akademisyenlikte gözüm yok yüksek lisansa kabul edilecek kadar puan alıyım yeter bana

tabiiii bir de bugün anneler günü :119:

anneme hediye alacak param yoktu, ablama fikir babası oldum ben söyledim o aldı, bu da bişidir bence yani

bi de anneler günü hediyesi olarak gel dedim saçlarını boyayayım açık kahve kızıl arası bi tona boyadım annecimi pek güzel oldu maşallah

param yoksa yeteneğim var napiyim di mi ama

bu ara pek bi gamsızım

bir de biblomu pek bir hafiye gördüm milletin ipini pazara çıkarmış valla aferin sana

selam günlük
insan bişeyi çok beklerse zaman okadar ağır akıyor saniyeler dakika oldu gözümde
günlük inanamıyorum 3 yıl bekledim 50 gün ya sadece 50 gün bana asır gibi geliyor
sadece nişanlıma kavuşmak hayali var aklımda, uykularım kaçıyor...
sınava da az kaldı onun stresini ne sen sor ne ben söyleyim
kayınbabamda aradı davetli listesini kesinleştrmemi istedi bu baya zamanımı alacak...
günlük be geçermi zaman he?
buraya gelip bende evlendim mutluyum yazarmıyım
inşallah günlük inşallah hayırlısıyla olur bunlar.
dilerim hasret çeken herkes tez zamanda kavuşsun allah sevenleri hiç ama hiç ayırmasın kem gözlerden sakınsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…