Popüler Konu Sevgili günlük...

şampiyon olduk günlük,

Deli gibi bağırdım maçın bitiş düdüğü çaldığında.

Fatih Terim'in dediği gibi anamızın ak sütü gibi helal bu şampiyonluk...

hıı çekemeyen, hala hazmedemeyen fenev taraftarları var o ayrı. tabi insan üzülüyor kendi sahasında ezeli rakip şampiyon olup , üstüne bir de kupayı kendi sahalarında verince.

of ya hiç işe gidesim yok çok uykum var akşam 8 e kdr uyuklucam :S:S:S:S:S:S uyumak istiorummmm

Yoookkk günlügüm yokkk ben ciddi ciddi bir iliski yürütebilme özürlüyü bir insanim beceremiyorum Ehh tabi s...sizin teki hayatima girip herseyi altüst edip onu hayatimdan cikardiktan sonra böyle oldum... Baslardan hersey güzel gidiyor sonra hooop ben birden soguyorum karsimdakinden. Bir bakis olsun, bir söz olsun fark etmiyor Profesyonel destekmi alsam ne yapsam.. Zaten bu ara sinirlerim tepemde yine herseye herkeze kiziyorum...böyle bir tahamülsüzlik varki sorma...

Günlüğünü tutmayacağım bugünün. Sadece bir tarih düşeceğim ömrümün tenha bir sayfasına..

Günlük bugün yeni bir diyete başladım biraz deniyim iyi gelirse devam ederim.
Bari şu 2 ayda biraz gitsin kilocuklarım
Dün çok yorulduk bugün dinlenme günü :)
Bu hafta da bikaç işimi halledicem gene.
Şimdilik bu kadar canıım yazıcak bi şey gelmiyo aklıma başka görüşürüz sonraaa

Selam günlük ben geldim!
Çok şükür rahat bir iş buldum!!
Yeni patronlarımı zaten önceden tanıyordum umarım benim için hayırlı olur herşey
Ama sana bişey itiraf edemeyim mi günlük ben eski patronlarımı özledim ilk çalıştığım insanlar
Benim için yerleri çok ayrı onları çok bekledim yeni ofis açmalarını ama olmadı ne yapalım kısmet yapacak bişey yok
Umarım yeni işim hayırlı olur.
Rabbim iş arayan herkesin yardımcısı olsun ve onlarada en kısa zamanda hayılısı ile iş nasip etsin

Sevgili günlükkk
çok mutluyum, acayipim, karışığım
Askerimi aldım geldim, sonunda 460 günlük hasret bitti
Hala inanamasam da BİZ DE HÜRGENERAL OLDUKKKK
Darısı tüm asker bekleyen yarenlerin başına

hey günlük...

yaz geldı...süper olduu..her günesi gördügmde atıyorum kendımı mıs gıbı havaya..gözlerımın ıcı gülüyormus annem öyle dedı demekkı bu havalar ınsanın ruh halını gercekten cok etkılıyormus..

benımkıyle aram 2gün iyi gitse 3gün küs gidiyor yanı şöyle tam manasıyla bır cözemedık sorunlarımızı..neyse ınsallah oda düzelir fazla yormuyorum kafamı artık bende bıktım napıym..? belkıde alıstım bır küs bır barısık ılıskye..

ama ondan baskasıda olmasın be hayatımda o dengesız ben dengesız süper bır cıftız bız, sevıyorum ben onu olsunnn

işsizligim devam edıyor ve acıkcası bu durumda benı suan hıc rahatsız etmıyor ama tabkı calısma ıstegım bıtmıs degıl =)

herzaman kı gıbı yıne herkes ıcın ve en basta tabıkı kendım ıcın herseyın hayırlısını dıleyıp senı sımdılık terk edıyorum günlük..

haa bu arada cok önemli bir haber verecektım sana ama aklım benımkıne gıdınce unutmusum pardonn

sampıyon GALATASARAy..!!

baska söze gerek var mı?

Bazen öyle bi an oluyo ki gözlerime hakim olamıyorum akıyo yaşlar.. Hatta bazen sırf rahat rahat ağlayabilmek için yatağıma gidip evdekilere uyuyo numarası yapıyorum.. Umudumu kaybetmek istemiyorum ama yoruluyorum işte.. Ne zaman güzel şeyler yazacağım ki ... Cuma günü sohbette bi arkadaş vardı çok tatlı çok şirin birisi dedi ki ben bu zamana kadar inanarak ve ısrarla ne dua ettiysem hep kabul oldu ve ben şundan eminim sadece inanarak dua edince mutlaka Allah isteğini veriyo dedi.. Nasıl bi ferahladım... O arkadaşa bunları söyleten Allahın belkide bana bi mesajı çünkü ne zaman karamsar olsam bişey oluyo ve ben dayan yüreğim sabret diyip daha çok Dua ediyorum Rabbime.. Evet ben geçmiş için sürekli üzülüyorum ve geleceğim için de çok fazla kaygılanıyorum.. Ey Yüce Allah’ım
Geçmiş için manasız üzülmekten,
Gelecek için lüzumsuz kaygılanmaktan bizleri muhafaza eyle.
Geçmişimizin hüzünlerini sevince, geleceğin kaygılarını gayret ve başarıya dönüştür... Amin

günnüş...ben geldim...ne olur artık aşk da bana gülse...sevdiğim,sevildiğim bir insan olsa hayatımda...evlensem,dönüşünü beklesem kocamın...sofrayı donatsam,saçımı başımı yapıp onu karşılasam...gözlerinin içine baksam doyasıya...en güzel şiirleri ona okusam,en güzel sevda sözlerini onunla paylaşsam...ya beni sevdiler ruhum duymadı...ya ben sevdim ruhları duymadı...ne bu şanssızlık günnüş...

günnoşum meraba:)
Pazartesi günü dersim öğlene kadar olduğu için pazartesi sendromu yerine salı sendromu yaşıyorum. yarın dersim teee 16.30 da bitcek. 8lere kursum var bi de:/ yawrucuklarıma iyi bi lise kazandırcam inşallah:)))
sevdicekle geçen romantik bi haftasonundan sonra pazartesiye yorgun bi başlayış yaptım... Allahtan son iki saatte deneme oldu öğrenciler yoksa valla ders anlatcak halim yoktu. 4 saat yolculuk yoruyo beni be günlük bi de tunceli yolları virajlı tehlikeli hep
öğlen 12de evdeydim. güzel bi yemek ve tatlı yaptım ev arkadaşıma. ama artık sevgilime yemek yapmak istiyorum
bugün uzun bi mesaj attım ona ben artık sana yemek yapmak, senin için süslenmek istiyorum diye, o da yerim o tatlı dillerini senin yazmış:) seviyorum bu veleti yahuuu. şşşt aramızda günlük velet dememe çok kızıyo hihihi

slm günnüş
nerden geldi bu çok hızlı yemealışkanlığı bana
azıcık yedim hızlı yedim davul gibi şiştimmm
pufff
yarın kurs varrr
diğerleri için

Günlükkk, mutlu bir günün ardından sonunda evimdeyim
Bugün sevgilimle dolu dolu güzel bir gün geçirdik. Sonunu da güzel bitirdik çok şükür.
Bu arada yeni başladığımız bir adetimizi anlatayım,
geçen gün d&r'ın önünden geçerken girelim dedik. Orada minik çok tatlı ajandalar vardı(şu an avatarımdalar)
Sevgilim pembiş olanı bana, diğerini de "biz"e aldı. Bana aldığını ben istediğim gibi kullanacağım.
"Biz"im için olana da her buluşmamızdan sonra günümüzün nasıl geçtiğini, duygu ve düşüncelerimizi ayrı ayrı ikimiz de yazıyoruz, yazdıktan sonra da birbirimize okutuyoruz.
Şimdiden alalı 4 kez buluştuk ve 4 günümüzün günlüğü yazılı...
Çok keyifli ve de anlamlı birşey oldu bizim için.
Açıp açıp okuyorum. Bazen duygulanıyorum, bazen gülüyorum.
İleride okudukça tebessümlerle hatırlarız bu günleri inşallah.

hayatta her yol bebeğe cıkıyor günlük..
herkeste bir anne baba olma telaşı ..
kitaplarda gazetelerde tv lerde radyolarda.. ve en önemlisi canlı canlı yüzüme söylenilen seyler...
ve bundan mahrun olan bizlere inat herkes mutlu olmakta...
evlenmek ve cocuk sahibi olmak tek isteğimiz buydu bizim cocukken..
şimdi büyüdük ve evlendik ama

nerde çocuk
cennete gönderdim birini..
eger gelseydi bir kaç gün sonra evimizde olcaktı..

bende hayaller kuracaktım başkaları gibi..
ama benim hayallerim yok
karanlık ... nereye baksam simsiyah...
önüm yok sagım yok solum yok..
bomboşum ben
amacsız..

günlük dün güzel,bol kahkahalı,neşeli,sevdiklerimle şen şakrak bir gün geçirdim
en azından bir günlüğüne bile olsa kafamda ki sıkıntılardan saçma sapan kurgulardan kurtuldum
cumarteside Ağva'ya gideceğiz ama enişteden ses çıkmadı belkide gitmeyiz
belli değil gidersek de süper olur hani
kaçıyorum günlük
daha seni okuyacağım cicim
kim kiminle nerede ne yapmış

Sebepsiz olan şeyler çok yakıyo insanın canını
Tanıdığın çok güvendiğin bi insanın gündengüne değişmesi hatta başka bi insan olması
Yazcak bişeyim bile yok bendemi bi sorun var napıyım ben artık sabır taşı oldum gerçekten yeter ya yeterr
Bi erkek askere gitmeden işe girmeden kişiliği oturmuyo bu kadar söylüyorum!!
Bikaç gün içinde bi haberle gelebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…