Popüler Konu Sevgili günlük...

bugün babalar günü

eskıden olsa öperdım babamı, hedıye alırdım ona

ama artık bı evın ıçınde ıkı yabancı gıbıyız

o baba kelımesını duymayı hak etmıyor, nefretım her gün bıraz daha büyüyor ona karşı

şu 15 temmuz gelsede gıtsem bu evden

yüzüne asla söyleyemem, nefretım ıçımdekı öfke buna engel, ama yınede babalar günün kutlu olsun

Pazar günleri kimseler uğramıyor sana pek günlüğüm.
Bende bütün gündür ilk kez oturacak vakit buldum.
Canım ailemle sabahtan beri geziyorum.
Annemle kuaföre gittim bugün.Veee ani bir kararla kendimi o koltukta buldum
Saçlarım ilk kez tam istediğim gibi oldu.Arkası dümdüz önü perçem
Süslendim yani anlıycağın.Yarın da aşkımı görebilirim inşallah
Gerçi az önce bana ırkçılık yaptı kızgınım ona biraz
Ben birçok insandan daha türküm hatta belki ondan bile,neyse
Pazar akşamları da pek sıkıcı oluyor bütün gün gezdikten sonra...

günlük kuşum
bu aralar nette takılamadım
okuyacaklar da birikmiş hani
neyse okuyacağım artık yavaş yavaş
hani sana arkadaşım evleniyor demiştim şaşırmıştım dedim
onun kına gecesine gittim dün
kendi iğrenç olmuştu ama mekan güzeldi
çok güzel kızdır halbuki
çok zayıflamış günlük ya çiroz olmuş mübarek

bu ara günler nasıl geçiyor hiç bir şey anlamıyorum
dün kuaförde geçti günüm akşam kınaya gittim
annem bu aralar deli gibi temizlik yapıyor yarın da kardeşimle
dışarı çıkacağız çünkü kardeşim tatile gidecek
çıldırma noktasındayım içim darlanıyor ders çalışmam lazım
benim sonum ne olacak sorular sorular sorular.....

bu arada öncelikle benim babamın daha sonra tüm babaların babalar gününü kutlarım...
Öyle bir adam var ki hayatımda o benim kralım,ben onun prensesi..
İyiki varsın canım babam ...

Son düzenleme:
ooo sana yazmayalı ne kadar olmuş
buaralar yepyeni kararlar alıp duruyorum...
kardeşimle evraklarımızı tamamlayıp çifte vatandaşlık başvurumuzu yapacağız..
en büyük hayalim babacığımın doğduğu yerleri görmek..
babacığımın gidişiyle bu hayalim değişti malesef..
babacığım yanımızda olmayacak belki ama çocuklarının kalbinde oralara gelecek..
bakalım nasıl yugoslavyamız..ben hala sırbistan diyemiyorum çünkü ben sırp değilim
yıllardır görmediğim akrabalarımı görmüş olacağım dilimi dahaa da geliştiririm hem
Rahmetli dedeciğimi de kutluyorum cesaretinden.sen tut dilini,örfünü adetini bilmediğin
senden bambaşka olan başka bir ülkeye göç et..
şimdi bana kalk başka bir ile taşın deseler ne yapardım bilmem..
Olsun iyiki Türkiye'mize gelmişiz
çenem açıldı he..hadi hajırlı spavaj..dobro vece..

bu hafta sonu nasıldı öyle günlük yaa...dün gez gez bi hal oldum o rüzgarda ..
ben rüzgarı sevmezdim ama dün ayrı bir güzeldi sanki..deniz kenarında çektiğimiz
fotoğraflardan belli olucak zaten saç baş uçuşur vaziyette yaa sevilmek güzel,
insanın abisinin olması güzel..haa ablacığım da sağolsun dün aradı beni sesi güzel mi güzeldi...

bugün desen ayrı bir yorgunluk..sabah sıkı bir kahvaltı ardından sanırım doğru bir karar verdim..
ve bugün ilk kez özleyeceğii düşündüm.. ama ben kitap tavsiyesi,fil tavsiyesi kimden alcam şimdii
ama irtibatı koparmayız dediniz:26:

her eye rağmen güzeldii

gunlüüüük :)
bugün hayatımda ilk defa bu kadar çok topuklu ayakkabının içinde kaldım sanırım çok zorlanırım diyodum ama gayet takır takır yürüdüm çokta sevdim :)

slm günlük
işten geldim yorgunum ama degiyo çünkü aklımda kimse yok sadece yaptıgım işe ugraşıyorum yaa
babama hediye bile aldım :))
dün işten erken geldim zaten misafir vardı yengelerim falan işte
biyere kadar çok iyiyiydim bana bişi dediler yaa o dügündeki çocuk benle bi kızı sormuşya dayıma neyin oluyolar diye biri baldızı biri yigeni maksadı neydi anlamadım ama zaten bişi hisssetmiyorum
böyle konuşurken birden baktım aglıyorum bana garip garip bakıyolar noluyo diyee
bu aralar böyle nerde duygulanacagım belli degil geldimide tutatmadım ayıp oldu
şimdi bide başkası var ama ben ne yapacagımı bilmiyorum aklım çok karışıkkk
pişman olmaktan çok korkuyorum günlük her sevda bi vurgunmuş ben anladım sen benim ilk göz agrım ilk sevdiigmdin bana böyle yalnışlar yaptın ya sevgiyede sevdayada inancım kalmadı
herşey yalan sahte geliyo şimdi güzel hayallerim bile yok ki sen mutlusundur şuana hangi kızlasın kimbilir
onada diyosundur en sevdigimsin sen başkasın birtanesin
ben neden böyleyim kiii..
ama ben aptallıgımın faturasını kimseye çıkarmıcam ki
sonra birde konuştuk anlattım böyle böyle ben kimseyi istemiyorum diyee
istemiyorumda kimseyi ama onu üzmekte istemiyorum tıpkı benim sana senin başkasına olan sevgin gibi seviyo beni
keşke gitse başkasını sevseydi ( kimbilir belki onla oluruz diyecegim ama bendeki cesaretsizlik güğvensizlikle zorrr
Ben senin ne yarin nede canın
Ben senin ne sevdiğin ne baharın
Ben senin belki umrunda değilim
Ama sen benim sen benim,nefesimsin
bu şarkıyı yollamış yaa çok üzgünüm çokkk sevdiigm sen olsaydın keşkeee(43:

hiç tadamadım sende ki sıcaklığı baba... bir yerden görüyorsun beni biliyorum dualarım sana, babalar günün kutlu olsun en güzel hediyem gözyaşlarım sana...

Hem kandili hem babalar gününü kaçırdım yazamadım sana günlükcüm
Neyse canım bende geçmiş kandil ve babalar gününü kutlarım olur biter

O kadar yoğunum ki hiç giremedim nete
Düğünler kınalar beni baya yordu
Yormasınıda geçtimde kalabalığın içine çıkınca gerçekten yalnız olduğumu hissediyorum bu beni çok üzüyo...
Keşke kimse bana dokunmasa kendi halimde yaşasam şu dönemleri atlana kadar
Kendi yalnızlığımla bıraksalar beni...

Yakında zaten iyice asosyal olup çıkıcam
Hiç bişeyi içimden gelerek yapmıyorum sanki o kadar tuafım ki :S

İçimde de anlam veremediğim bir huzur var

Off bak işte anlatamıyorum
Öpüldün

yüzünü saklayanlar insanlar korkutuyor günlük..herkesin iyi bildiği ama
ama senin herkesten iyi bildiğin insan tipleri vardır ya...:18: oyy gidesim var,
ıssız bir adaya düşüp sadece istediğim şeyleri ve kişileri alasım var

Çok kötüyüm hiç uyumadım.Ölüm kapımızı çaldı günlük.Dün akşam kuzenimin düğünü vardı her şey çok iyi gidiyordu düğün bitti halamın evine gittik.Saat bir civarıydı eve dönmek için yola çıktık babamın telefonu çaldı amcam kaza yapmış.İçinde iki kuzenim ve yengem vardı.Hızlıca ilerledik kaza yerine geldik arabalar çarpışmış küçük amcam oradaydı.Dayım ve babam arabadan indi.Dayım koşarak geldi ve yenge yatıyor öyle dedi.Ölmüştü yengem ,yolda öylece yatıyordu.Cama kafasını çok şiddetli vurmuş oracıkta can vermiş.Yola yığıldım dayım kaldırdı,amcam gelip sarıldı.Kuzenlerim ,amcam hastahanede .Öyle çok emeği var ki yengemin bende ah yengem güler yüzlüm arkanda iki kız evladı bıraktın .Şaka gibi geliyor hala .Odadan çıkamıyorum,dün geceden beri uyku girmedi gözüme.Rabbim sen hayırlısını bilensin sen kuzenlerime yardım et.

Günlüküüm tamı tamına 26 gün kaldı düğümüze çook değişik bir duygu yaaa :44:
Herkes ayrı bi telaşta, ben de bi istanbul bi ankara gidip gelmekten çoook yoruldum tabanlarım ağrıyo artık..
Bu hafta sonu da çeyizlerim yerleşcek sonra bi daha artık evli olarak gidicem evime inşallah
Son durumlar böyle işte günlükcüğüm. Bugün de evimin perdeleri takılcak ama ben haftasonu anca görebilcem inşallah güzel olmuştur yaaa şu an en çok onu merak ediyorum.
Yaa canım acayip bi şekilde denize girmek istiyoooo :26: Keşke balayı için antalyaya falan gitseydik neyseee hayırlısı canımm..
Hadi ben gidiyorum şimdilik görüşürüz sonra gene

şu zamana kadar hep sustum ama yeter artık.hepsini yüzünüze söyleme vakti geldi de geçiyor. hep alttan alan ben oldum sustum hiçbişey söylemedim hep sindirdim ama sabahki olay bardağı taşıran son damlaydı. bide bana hemen bişey söylediklerinde ağlamasam o an da yapıştırcam lafları ama işte kahretsin ki böyle saçma sapan ağlama huyum var!

Bu iğrenç gün biran evvel bitsin lütfen. 1 saatim kaldı ama dayanacak gücüm de bitti.

Koca bir bardak çayı devirdim üstüme, bacağımı yaktım! Offf Allahım böyle zamanlarda bitkisel hayata girmek istiyorum:104:

Bazen gereksiz,nedensiz yere gergin oluyorum günlük.Hiçbir neden yokken.Sence neden ben manyakmıyım?Yada gerçekten psikolojik sorunlarımmı var?Bi an oluyor bi fark ediyorum ki başım fen ahalde çatlıyor,dişler sımsıkı eller yumuk halde.Ne beni öfkelendiriyor anlamıyorum..
Bu sorunlarımın çözülmesini ve mutlulukdan gebermek istiyorum günlük..

Sevgili Günlük,

Bugün evi dip köse temizlemem lazimdi ama yapmadim. Her taraf sac oldu yine sinir oluyorum. Disarida hava 35C bunaliyorum.

günlük ya, kpss başvuru klavuzu, tercih klavuzu incelemekten yoruldum.

bitsin artık bu çileeee

sıkılıyorum kendimden herşeyden
böyle durumlarda yazmak bile rahatlatmıyor beni
yapmıcam dediğim şeyleri yapıyorumya
kendime öfkem bin kat daha artıyor
hemde rezil olduğumla kalıyorum
kapa çeneni sus işte
ne olucağını bile bile lades demek değilmi bu
ama yapamıyorum çıldırıyorum
haksızlık ettiği zaman gözüm dönüyor resmen
şimdi nolucak peki yine herşey başa döndü
elde var sıfır
kafasındaki şeyleri az çok tahmin edebiliyorum
ama yapıcak bişeyim yok....

Mutlu muyum mutsuz muyum anlamıyorum günlük.
Aslında çok mutluyum. Annemle gezdik tozduk. Sabah erkenden çıktık evden Denizlinin gezilmedik yeri kalmadı
Bir sürü kıyafet aldık. Toz pembi bir elbise ve ayakkabı aldım. En yakın arkadaşımın abisi aile dostumuzun düğünü var. Bir görsen elbiseyi mükemmell Annem de aldı bir elbise o da güzel. Maşallah maşallah :)

Mutsuzluğumun sebebi de sevgili aşkım...
Bütün günüm zehir oldu. Tartıştık hep. Onun özetini başka zamana geçerim.
Neyse ki barıştık. Sonuç önemli değil mi

Son düzenleme:
"Bazı insanları telefonuma "İşi düştü" diye kaydettim.Aradıkların da "İşi düştü arıyor" yazısını görünce açmıyorum.Çok zekiyim "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…