Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlüüüük
Çoook mutluyum
Bu sabah biraz keyifsiz uyandım ama akşam aşkımı görmek uğruna toparladım kendimi
Banyomu yaptım,aşkımın tişörtünü geçirdim üzerime,akşam olmasını bekledim
Sonra da giyinip süslenip çıktım
Gezdik aşkımla ahh çok güzeldi neden bilmiyorum ama gözüme daha bi yakışıklı göründü bugün
Çok eğlendik hatta dondurma yerken gülmekten tıkandım bi ara
Tekrar aşık oldum ona:93:
Ahh ahhh....Şimdiden özledim Neredeyse 3 yıl olacak ve artık özlem daha çekilmez olmaya başladı...
Aşk rengi yazmak istedim bugün pembiş pembiş

sevgılı gunlukcugum;
bılıyormusun ki ben herkese sınır oluyorum suanda zaten dunya dedıgın nedır ki sınır ol patla catla di mii?
su sinirli halımle bıle sacma cumleler kurma yetenegımı sevıyorum:)
ah ah cok zengın olsam tamam ucmiyim cok zengın olmasam ama cokun azı olsam. falan fılan.
bos konustum cok.

gelelım hayatın gerceklerıne. tam gaz hazırlık yapmamız lazım.
bı bakıyorum herseyım tamam bı bakıyorum hıc bıseyım yok
ole takılıp gıdıyoruz. zaten sureklı hır gür halındeyız yeeeteeeer dıye bagırmak ıstıyorum.
ama bagırsam kıme ne fayda dıyerek bu sacma geyıgımın sonuna gelıyorum :))

Ben bu şehirde kalmak istedikçe bi güç beni bu şehirden sürüyor...
Sürgün yiyorum yine bu şehirden...
Burda kalmak istiyorum kalbim aklım ellerim kollarım tutundu bu şehre bırakmak istemiyorum....
Ama koparılıyorum yine kaderimde yok sanırım bu şehirde yaşamak nefes almak...
Üzgünümm...
Gerçekten üzgün...
Yoruldumda...

sinirliyim ve moralim bozuk günlük...
sevgilimi özledim çünkü...
tam bir ay oldu burnumda tütüyo resmen
gelsin diye günleri sayıyorum ama geçmiyo zaman aksine yaa
tamam geçiyo geçiyo diyorum ama bi süre sonra üzülmeye başlıyorum..
kokusuna,gülüşüne,ellerine hasret kaldım yaa
oturdum ağlıyorum sinirimden yemin ederim

Günlüğüm hiç sormuyorsun beni...
Günlerdir yokum ortalıkta merak ettin mi
Günler yoğun bir şekilde geçiyor günlüğüm..
Ev taşıma telaşına başladık, eşyalarımızı topluyoruz...,
Bunun yanın da bir de hastalıklarla uğraşıyoruz.
Burda eğlence, şenlik adına bi yere götürdüler bizi...
Az daha elvada hayat diyorduk yani...
Güneş çarptı malesef..
Beynim sulandı resmen
Kaç gün gelemedim kendime.
Yeni evimde de hemen internet olur mu bilemiyorum.
Umarım olur, sen özlemesen de ben özlerim seni

sevgili günlük içim kıpır kıpır
2 gün önce arkadaşlarımla buluştum oda vardı oturduk sohbet muhabbet
çok eğlendik, bazen o konuşunca ona uzun uzun daldım uzun uzun süzdüm
herneyse işte çok hoş vakit geçirdik, sabahtan akşama
ama orda anladımki bana karşı bi sevgisi var, belki arkadaş olarak belki insan olarak...
bariz şekilde bi sevgi hissettim, çok mutlu oldum, ama hoşlanma değil bu sevgi eminim...
herşeyin hayırlısını versin Allah, sabredebilirim buna inanıyorum...
ama galiba gidicek burdan, daha doğrusu kardeşine bağlı herşey...
Allahım hayırlısıyla kalsın bu şehirde lütfen lütfen lütfen

Günlükcan
Bugün benim doğum günüm
Bu yıl sevdiğim yanımda, yakınımda.. Akşama göreceğim onu
Geçen yıl söz vermişti, "ayrı geçirdiğimiz bütün özel günleri telafi edeceğim, bu son yalnız doğum günün olacak" demişti
Çok güzel bir gün olsun inşallah günlükcan
Ve bundan sonraki bütün yıllarım, yaşlarım heppp güzel ve sevdiklerimle dolu olsun inşallah

Son düzenleme:
Yine şehitlerimiz varmış günlük bugün senin sayfanı boş sözlerle dolduramicam
Rabbim sabır versin ailelerine , geride bıraktıklarına.
Yaralı askerlerimize acil şifalar versin

Bu hain saldırıyı yapanlarıda kahretsin !!!

Saat 13.30 da dişçi randevum var ve ben inanılmaz korkuyorum günlük. Altı üstü bir dolguyu söküp yerine yenisini yapıcak ama korkuyorum işte. O yatak mı koltuk mu belli olmayan şeye kurbanlık koyun gibi oturmak, garip aletlerin dibinde bulunmak geriyo beni. Hadi çabuk geçsin zaman ve ben gelip diyim ki ohh be bitti...

Şehit. Yine şehit.Allahım rahmet eylesin. Hepsinin toprakları bol olsun.
Kökleri kuruyamadı Allah kahretsin hepsini.
O anaların babaların gözlerinden akan yaşlara yazık günah.

Vazgeçmeyiz biz hiç merak etmesinler

Günlük birkaç ay önce şafak sayıyodum askerlik için ve son 25 gün varken nasıl heyecanlıydım hatırlıyorum..Bugün gene şafak sayıyorum bu sefer düğünüm için şafak 25 ve gene acayip bir heyecan var nasıl olacak ne olacak vs. diye düşünmekten. İnsan her şeyin en iyisinin olmasını istiyor, inşallah en iyisi olmasa da elimizden gelenin en iyisi olur ve çok güzel bir düğün geçiririz.Herkes için böyle olur inşallah..
Şehitlerimiz varmış gene bu arada. Biz böyle telaşlarla uğraşırken onlar orda hain saldırılara kurban gidiyor Allahım çok acı( Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır versin inşallah.. Ülkemizi kimsenin bölmesine izin vermeyiz anlasın herkes artık bunu

elimde yarım bardak suyla bir oraya bir buraya dolanıyorum bir yudum almadım
göya diyetteyimya sabahki yaptığım kahvaltıdan sonra çok su içip vijdanımı rahatlatıcam sözde
kendimi iğrenç hissediyorum bu duyguyu daha öncede yaşadığım için alışığım ben sorun değilde
şimdi kızım var işte ben mutsuz oda mutsuz oda evin içinde anlamsızca benimle baraber dolanıyor

Akrabalık cinsel yolla bulaşan bir hastalıktır diye okumuştum internette bir yerlerde.
Valla da öyle günlük. Daha bir yararlarını görmedim hep zarar ziyan..

Sana da oluyor mu günlük zaman zaman
Dilin susuyor, sesin çıkmıyor ama kalbin, gönlün bas bas bağırıyor.
Aynen öyleyim...

Küstüm çiçeği gibi dokunan oldukça eğilip büzüldüm yıllarca.
Bu sefer selvi gibi dimdik duracağım!

Bir yerlerde haksızlık varsa bir yerlerde de adalet var demektir!

Ben kötü olmayacağım. Hasta kabul edeceğim karşımdakileri.
Hasta aciz zavallı göreceğim ve yolumda emin adımlarla ilerleyeceğim.

Günlüğüm şehidimiz var yine.Üzgünüm çok.Benim için böyle yanarken ya onların aileleri..Kimbilir onlar ne durumdadırlar..Allah sabır versin inşallah.Yardım etsin ailelerine..Rabbim topraklarını bol,mekanlarını cennet etsin..Aminn.. Benimde eşim gidicek ya ağustosda çok korkuyorum günlük çok..Ama olsun bu topraklar için bu dökülen kanlar helaldir.Gerçi böyle üç beş şerefsiz yüzünden dökülmese keşke.Yani savaş olsa topraklar elden giderken savaşda kaybetsek şehitlerimizi.Off ne bilim günlük saçmalamayayım en iyisi.O şerefsizlerin kökü kurusun inşallah..Aminn ..Yüce Rabbim sen yardım et..Bütün askerlere ve bu toprakları koruyanlara..Onlar sana emanet..
YAŞASIN TÜRKİYEEE
YAŞASIN ASKERLERİMİZ

günlük bugün de içimiz yandı bugün de bugün de...
Var mı 1 Subay'ı için Menemen'i yakın diyen ATATÜRK'ü örnek alabilecek cesaretiniz ?
Kalkınma istemiyorum, % 10 büyüme istemiyorum. Bir kardeşim daha şehit edilmesin istiyorum..

Son düzenleme:
sevgili günlük bu sana ilk yazışım daha önce gereksinim duymadım üzülmedim belki birşeye bu denli öfke kusmadım, sözün bittiği yerdeyim artık istemiyorum kan dökülsün evlillik hayalleri kuruyorum neden kuruyorum yaşayıp evlatlar yetiştirmek en önemlisi huzurlu olmak için hayin tuzaklarla kayıplar görmek bu ülkede gelişine yaşamak istemiyorum çokmu zor o giden 8 canın yerine ne koycaklar ne koycaz allah hepsinin belasını versin şehidimin kanıyla yıkanan o toprağa gerekirse gider savaşırım bu toprakları savaşla elimize aldıysak kimseye kolşaylıkla teslim etmicez

benim içim oyuluyor onların yerinde kendi sevdiğim kendi kardeşim kendi canım olabilirdi bu düzen böyleyken ben nasıl normal bir şekilde mutlu olup hayal kurcam kuramam ki imkansız ki gözümü kapadığımda onların bebeleri gelmicekmi içim sızlamıcakmı ama can alınmaya kan dökülmeye devam edicek içim yanıyor hiç iyi değilim

istnbulda evime hergün gidebildiysem şükrediyorum bu şehir yoruyor tehlikeli derdim tehliker heryerde ben yine şükredicem eve hep bir tedirginlik ve hep bir hüzünle gidicem

daha ne kadar görmicez ne kadar evimizde mesut yaşarken birileri bu vatan uğruna can veriyor ve biz sokaklara dökülmüyoruz kendi canım yanmış gibi sabahtan beri hayinlere öfke kusup ölen yiğitlerimize dua ederek geçirdim ruhları rahmet içinde yatsın dileğim son olmamaları vatan uğruna dökülen son kan olsun

Son düzenleme:
lazerden geldim günlük cayır cayır yanıyorum bacaklarım kırmızı benekcik dolu, ama seans sonrası koca bir şişe bepantol krem verdi uzmanım, hepsini yedir bacağına dedi, işte onu sürmeye başladğım an kızgın kumlardan serin sulara atladım sanki günlük

oh 2 ay rahatım şimdi uğraşmak yok kılla tüyle

haftaya tatile gdiyorum günlük aşk'la bodrum'a

normalde temmuz başı gidecektik ama erkene aldık, bu sıcaklarda durulmuyor ne ankarada ne istanbulda gidelim de tatil yapalım denize girmek istiyorum çookkk özlediimmm.. elin avrupalarında çetin kar kış geçirdikten sonra bu tatili hakettim bence

bekle bizi bodruummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…