sevgili günlük,
şu çarşamba ve perşembe gününü bir atlaksak gerisi gelecek inşallah..rabbimin izniyle..allahım hastalara şifa ver dertlilere derman ol. evlatlarımızı bizlere bağışla acılarını gösterme yarabbim
Oh be bitti....Aslında saat 3 te bitmişti, sana gelip yazıcaktım ama şehit haberlerini okuyunca yazasım gelmedi. Rabbim anne babalarına sabır versin. Bir tane şehidin bir arkadaşımın çok yakın arkadaşının nişanlısı olduğunu öğrendim ve inanılmaz üzüldüm. Çok değil sadece 10 gün sonra evleniceklermiş günlük. Kendimi kızın yerine koyuyorum da, düğüne 10 gün kala ne umutlar, ne hayaller, ne taşkın duygular yaşıyor insan. Allahım sen bir daha yaşatma böyle şeyler nolur...
Dişim çok ağrıyor bu arada. Birine dolgu yaptı diğerine ilaç koydu ptesi kanal tedavisi uygulayacak. Hiç canım acımadı tabi ki ama başta çok gerildim, ellerim titredi de belli etmemeye çalıştım. Acilen 2 dolgumun da yeniden yapılması gerekiyormuş. Öyle hemen yaptıramam ama artık 3-4 aya olur gibi.
Bugün ilk defa sütlaç yaptım. Kaplara koyarken çok sulu olduğunun farkındaydım ama buzdolabına koyunca katılaşır herhalde dedim ama olmadı yaf. Hala çok sulu. Bu saatten sonra bir şey yapılmaz galiba. Az da değil ya 9 kase Atıyım mı şimdi ben onları. Dünyanın en kolay tatlısını bile beceremedim tebrik ediyorum kendimi.
Oh be bitti....Aslında saat 3 te bitmişti, sana gelip yazıcaktım ama şehit haberlerini okuyunca yazasım gelmedi. Rabbim anne babalarına sabır versin. Bir tane şehidin bir arkadaşımın çok yakın arkadaşının nişanlısı olduğunu öğrendim ve inanılmaz üzüldüm. Çok değil sadece 10 gün sonra evleniceklermiş günlük. Kendimi kızın yerine koyuyorum da, düğüne 10 gün kala ne umutlar, ne hayaller, ne taşkın duygular yaşıyor insan. Allahım sen bir daha yaşatma böyle şeyler nolur...
Dişim çok ağrıyor bu arada. Birine dolgu yaptı diğerine ilaç koydu ptesi kanal tedavisi uygulayacak. Hiç canım acımadı tabi ki ama başta çok gerildim, ellerim titredi de belli etmemeye çalıştım. Acilen 2 dolgumun da yeniden yapılması gerekiyormuş. Öyle hemen yaptıramam ama artık 3-4 aya olur gibi.
Bugün ilk defa sütlaç yaptım. Kaplara koyarken çok sulu olduğunun farkındaydım ama buzdolabına koyunca katılaşır herhalde dedim ama olmadı yaf. Hala çok sulu. Bu saatten sonra bir şey yapılmaz galiba. Az da değil ya 9 kase Atıyım mı şimdi ben onları. Dünyanın en kolay tatlısını bile beceremedim tebrik ediyorum kendimi.
Ağlıyorum günlük..... Bugün spermiyogram test sonuçlarımızı aldık. 13 milyon olan sayı 8 milyona düşmüş. 6 ayda neden bu kadar düştü ki. Sigarayı bıraktık, daha sağlıklı beslendik. Bir umutla bekledik herşey daha beter olmuş.
Ağlıyoruz günlük.....
Şehit haberi aldığımda kendimi nasıl teselli ediyorum biliyo musun günlük ?
Onların en güzel yere gittiklerini düşünerek.. Enn sevgilinin Gül kokulu, Alemlerin efendisi, Rabbimin "Sen olmasaydın kainatı yaratmazdım" dediği peygamberimizin yanına gittiklerini düşünerek.. En büyük mertebeye ulaştılar... Bu dünyaya erken veda ettiler ama demek ki Rabbim onları çok sevmiş yanına almak istemiş diyorum... Cennetin en güzel yerindeler diyorum... Diyorum işte günlük başka türlü avunmuyo insan.. Nasıl dayanılır ki bu acıya...
Günlük
Öyle bir geçer zaman ki'yi izliyoruz annemle
Ayy zor tuttum kendimi ağlamamak için
Ne acıklıydı öyle ya
Allahım sen beni sevdiklerimden ayırma,ne dayanılmaz bir acıdır bu
Kimseler yaşatma bu acıyı
Aşkitom beni rüyasında hamile görmüş
Karnım burnumdaymış.Çok kötü bi histi diyo
Böyle saçma bir şey nerden rüyasına girdiyse artık bilemedim de..
Aman allahçım sen koru,doğru yoldan şaşırtma
Bir çocuk sevdim'deki gibi ayy:18:
Her şey zamanında yaşandığında güzel günlükçüm
Yoksa başa bela olabilir en güzel şeyler bile
Allah bize de zamanı geldiğinde nasip etsin inşallah
Çok erken ama ben şimdiden tüm hayatımı onla geçirebileceğime inanıyorum
Bazen de çok korkuyorum günlük.Hani sakınan göze çöp batarmış ya
Biz bu kadar özenle devam ederken,her şey yolunda gitsin diye çabalarken ve o kadar çok hayal kurarken
O kadar dua ederken ya olmazsa diye çok korkuyorum.
Kahve falımda ayrılık çıkmıştı.O zamanlar ayrılmak istiyodum ben tabi ama biz 3 ay öncesi yeniden doğduk.
O zamandan beri her şey o kadar yolunda ki
Birbirimizi asıl şimdi tam anlamıyla seviyoruz,aşk bu galiba...
Çok korkuyorum,dilimde hep dualar var
Buna rağmen ya allah bizi birbirimize yazmadıysa...
Bilemiyorum ama bana o gelinliği giydirecek adam o olmalı
Bunu istiyorum tüm kalbimle
Bu kadar çok isterken bizi geri çevirmez dimi Allah?:26:
Moralim bozuk günlük. Ağladım,rahatladım. Evlilik güzel şey de hiç alışık değilken böyle bütün gün evde yalnız olmak beni çok yormuş bugün anladım. Eşime de patladım artık, bilmiyorum ne zaman geçicek kırgınlığım. İyi geceler yarın görüşürüz...
İyi geceler günlükcan.
En son yazışımdan bu yana biraz daha toparlandım çok şükür.
Bi yandan sınavlar bir yandan üzüntü bir yandan şok.. Herşey üst üste gelmişti.
Rabbim sabrını veriyor işte.. Daha büyük acılar göstermesin inşallah.
Sevgilimin 2 gün önce attığı şu mesaj motive olmamda en büyük etken:
"Çaresizlik Allah'tan gelen en güzel işarettir. Duanın vaktinin geldiğini gösterir. Kulluğunu hatırlatır kullara.. Ve Rabbiyle buluşma vaktidir aslında.. Süzülüyorsa gözünden yaşlar, 'ah'lar içindeyse yüreğin, hüzünlüyse güzel yüzün; Rabbin seni özlemiş, sesini duymak istemiş demektir..."
İnsanı öylesine rahatlatıyor ki, okuduğum zaman "bu benim şu anki ruh halim için yazılmış" dedim. Herkesle de paylaşmak istedim. Varsa darda, sıkıntıda olan okuyup içi az da olsa rahatlasın inşallah...
Ben artık çıkayım yavaştan, daha ders çalışacağım günlük...
İyi geceler herkese.
bılıyor musun benım en büyük hayallerımden bırı asker sevgılısı olmaktı
ne bıleyım, şafak saymak, özlemek, asker sevgılısı olmak ıstıyordum ışte
ama gün geçmıyor kı bı şehır haberı alıyoruz
nereye kadar, ortada olmayan bı savaş uğruna kaç şehıt verdık. Ne ıçın????
kımse kusura bakmaz ama ben ne 2O yaşındakı sevgılımı, nede daha 9 yaşında olan erkek kardeşımı bu lanet olası terör bıtmeden hıç bır yere göndermem
ınsanlar yemıyor, yedırıyor
ıçmıyor, ıçırıyor
belırlı bı yaşa getırıyor
sonra elın şeref..zı gelsın, benım sevdığıme kurşun sıksın, bulunduğu bölgeye bomba atsın, bı hıç uğruna
oldu, başka?
adam düğün davetıyesını bıle bastırmış ya, evlenıcek
ne hayallerle, ne umutlarla bı yola gırmış
sonra kendını bılmezın bırı gelıyor, herşey tepetaklak oluyor..
sevdığı ne halde acaba şımdı?
Düğününe on gün kalmıştı galıba, bu kadar yakınken, ona ulaşmışken sevdığını kaybetmek, ne acıdır..
Gece ikiydi galiba uykuya daldığımda, altıda da zıpladım ayağa. Sanki bütün gece taş taşımış gibi yorgunum
Stresten nefret ediyorum, belirsizlikten nefret ediyorum, midemin bulanmasından da nefret ediyorum ve bulantılarımın sıcaklar yüzünden olmasından da nefret ediyorum.
Sinirden ellerim titriyor, işe de gitmek istemiyorum; depresyon battaniyemin altına kıvrılıp kadın programı izlemek istiyorum.
ayrıma aşamasındayken ne olduda tekrar onu dusunmeye basladım gunluk sanırım sınır krızı gecırınce ona bısey olursa ne yaparım dedım cok korktum cokk.ona bısey olursa ne yaparım gunlugum kırıyorum onu cok kırıyorum ama dunden ıtıbaren yepyenı bır ben gelıyor gıdecegı yre kadar gıtsın barı mutu gısın oraa kadarda.uzmeye kırmaa degmıyor bu kısa dunya.
dun cok guzeldı ama askımla oğlen ve aksam pıknık erımıze gıttık yere yattık olece havayı ızledık elımı sıkıca tuttu vazgecemem senden dedı vazgecme askım ben vazgecsemde sen vazgecme...
kıbrıs tatılımız harıkadı kumar masalarından zor kalktım gunluk o kadar cok yedımkı dıyete gırme ıhtıyacı duydum hemen gelınce.denız havuz sınırsın yemek ve ıcecek ve en onemlısı askımmm.herkez tatıle gıtsın gunluk herkezzzz
Günlük...
22 Ağustos... Gözümden sakındığım, son 3 yılımın muhteşem geçmesinin tek sebebi olan sevdiğim askere gidiyor... Ona sımsıkı sarılabiliceğim, doya doya gözlerine bakıp kokusunu içime çekebiliceğim son 2 ay... Nasıl dayanıcam bilmiyorum... Daha önce hiç "O"nsuz kalmadım ki ben... Ne zaman ihtiyacım olsa yanımdaydı, tek desteğim, güvendiğim tek insandı... Sayılı gün çabuk geçer diyolar geçer mi sahiden ? 460'ı tüketebilir miyiz bi çırpıda...? Göz açıp kapayıncaya kadar geçer mi gerçekten ? İmkansızı istiyorum galiba... Kendimi kandırmaktan vazgeçmeliyim ! Evet zor olucak. Bakışına,gülüşüne,sesine herşeyine hasret kalıcam, telefon elimde saatlerce haber beklicem, zaman da geçmek bilmicek belki ama gittiği gibi geri de gelicek biliyorum. Yüreğimdeki ağırlığı kaldırıp aldığım her nefeste onu ne kadar çok sevdiğimi söylemenin tam zamanı... Beklemeye hazırım herşeyim... Seni Çok Seviyorum... <3
ayy günlükk
benimkinin bi akrabasının sünnet düğünü varmış biizm burda..
istanbulda oturdukları için annesi senle pamukprenses birlikte gidin demiş
bakalım ne olucak
umutluyum günlük..
söze daha çok var.. ama işte insan heyecanlanıyor
Boş boş geçiyor günler günlüğüm. Hiçbir şey yapmadan tv, net derken gün bitiyor.
Bir şeyler yapmak gerek.
Şarkıda Next time, there will be no next time diyor.
Ertele ertele nereye kadar. Matematik çalışacaktım sözde. Şimdi başlasam 3 senede anca anlarım zaten
Farkında olmadan insanların psikolojileriyle oynamak üzereler, her an oldukları durumdan daha kötü hale gelebilirler. Her tedavi herkese işlemez diyorum, herkesin iyiliği için uyarıyorum ama işlerine gelmeyince çamur atıyolar. İyi be ne güzel böyle dünya...