Popüler Konu Sevgili günlük...

bu sefer başarıyım
noldu bana kendime olan inancıma
umutlarıma
bu sefer olsun
olcakk:113::113:

Sevgili günlük dün karar verdim 3. şahıslar için kendi mutluluğumu bozmayacağım. insanın en yakınları bile olsa bazen takmaya değmiyor demek ki..
bugün çok mutluyum
dün sorunsuz çok güzel bir akşamdı.. hemen akşam olsa da işten çıksam

Günlükcan...
Beklentilerin yüksek olunca, hayak kırıklıkların da bir o kadar büyük ve sonuçları da bir o kadar ağır oluyor....

Ah günlük ah...
Çok sıkılıyorum ya patlamak üzereyim resmen.
Bu hafta eşim hep okulda ben de hep evdeyim.
Ders çalışıyorum.Hava sıcak.
Çok sıkılıyorum ya yatıp uyuyucam en sonunda.
Ders çalışmak da sinir ediyo beni.
Aynı şeyler sil baştannnnn
Çalışsam da faydasız gibi geliyo bazen.
Bildiğini sanarak giriyosun sınava,o çok iyi bildiğin şeyleri öyle bi soruyolar ki hiçbi şey yapamıyosun.
Son sınavda yapabileceğimi yapmıştım zaten onun üzerine çıkabilir miyim bilmiyorum.
Yoruldum artık var ya...Kafam almıyo sanki.
Çok negatifim biliyorum bu sıcaklar da beni sinirli yapıyo sanırım.
Kardeşimi özledim.Üniversite meselesi çok mutsuz ediyo onu,biliyorum.
Moral vermeye çalışıyorum ama işte ne kadar etkili oluyo bilmiyorum.
Canım sıkkın işte öyle...

keşke keşkebu kelimeden nefret ediyorum ama insan kendi hayatını kendi yön veriyor zamanında yapılan yanlışlar yapılması gerekenlerin yapılmaması.... vs vs bunlar bitmezama onun yanında olmayı ve bu dünyadan soyutlanıp sadece insanlara yardım etmek için yaşamak isterdim,çünkü bu şekilde hep dünya derdiyle bitmeyen isteklerle uğraşıyorum ve sevmiyorum istemiyorum böyle bir ömürbiliyorum okuyanların çoğu belki tam olarak ne dediğimi anlamadı ama günlük yazıp biraz rahatlamak istedim

Selam gunluk :)
bu aralar hersey güzel tatildeyim ve özlemisim böyle dertsiz tasasız gezmeyi eglenmeyi :)
sadece canımı sıkan tek sey erkek arkadasimin ailesi
beni oldugum gibi kabul etmezlermis, ilerde çalışıyor olmazsam evlilik olmayabilirmiş
benim hayallerim karsımda hayal edip evet dedigim adam yok sanki bu aralar hep aileler sorun oluyor bize..
benim ailem herseyi kabul edecekken neden onun ailesi sorun cıkartıyor anlamıyorum
simdi bile böyle karışıyolarsa ilerde düsünemiyorum.
umarım hersey güzel olur ilerde de
bu arada Denizli çok guzel herkese tavsiye edebilirim :)

sevgili günlük uzun yıllardır eşcinsel olarak yaşıyordum cinsiyet degistirme ameliyatı oldum bu yıl fakat toplumun bana olan bakışı beni cok üzüyor umarım güzel günler beni bekliyordur..

Bütün gündür canım saçma sapan bişeye sıkılıyo günlük
Bi yandan o kadar eminim bi yandan da o kadar içimi kemiriyo ki
Bu yüzden tartıştık,bütün gündür aklımdan çıkmıyo
Düşüncesi bile yetti bana
Moralim sıfırın altında
Resime verdim kendimi bişeyler karalıyorum boyuyorum falan...
Umarım aklımdan çıkar bir an önce....

sıkıldım.
bunaldım.
millet konuşuyor suçlu, vefasız, bencil ben oluyorum.
bencil olacam tabi bu benim nişanım.
nie senin dediğin oluyormuş.
abinle ben istiyorum yemeğe gitmeyi, sen kuzenlerini bahane ediyosan beni böyle engellemeye çalışıyosan asıl bencil sensin!
yine bana düzeltmek sıkıldım ya.
çok sıkıldım!

merhaba günlükçüm ben geldim sana bu aralar yazamadım kusura bakma işerim çok yogundu bahar temiligimi yaptım bitti çok şükür elalem 2 günde bahar temizligini bitiriyo ben bir haftada bendemi bir anormallik var yoksa başkalarındami anlamış degiilim:44::44:günlükçüm çamaşırları geçen asıyourm balkona allahım serçeler ne güzel ötüyolar allahım dedim nede güzel ötüolar minnacıklar rabbim sen neler yaratıyosun dedim sonra aklımdan şu geçti acaba bu serçelerin bebekleri nasıl olur kesin çok şirin olur dedim ah dedim olsada sevsem keşke deidm içimden geçirdim ev işerlini ilertetim eşim işten geldi elinde serçe yavrusu hayatım bak ne buldum dedi ney demeye kalmadı amanın elinde serçe dedimki sesli bir şekilde içimden allahım başka birşey dileseymişim olucekmiş dedimsonra dedim dilegimi eşimi hemen yolladım cicibebe bisküvizi ve yumurta aldırdım dıpaya evdede enşektör vardı mamayı yaptım enjektöe çektim hayde serçe yavrusunu doyur yavrum çok acıkmış ilk doyurdum dedim nasılda yiyoreşime dedim nerden buldun başladı anlatmaya işe gidiyorudum gözüm takıldı dedi magazanın kepenklerine dedi zıplıyomuş birşey dedimki içimden dedi ya kurbaga yada kuş neyse demiş işten gelirkende burda olursan alırım seni demiş işini apar topar yapmış hayde koşa koşa serçe yavrusunun yanına dediki eşim okadar korkmuşki sorma llahtan kedi görmedi serçeyi yoksa düşünmek bile istemiyorum neyse almış direk arabaya binmiş getirdi dedim bakmadınmı belkim yuvasından düşmüştür dedim okadar arandım bulamadım dedi şimdi paşa köpük ve bıcırıkla bir aile olduk günlükçüm görsen varya çok şeker minnacık daha göbeginde boynunda tüyleri yeni yeni çıkıyor EŞİMİ YOLLADIM MALZEME ALMAYA DOYURDUM KARNINI HEM YEDİRDİM HEM AGLADIM ANNEİSNDEN AYRILDI BICIRIK NETİCEDE BEN EVLATLARIMDAN AYRILDIMYA O KOYDU BANA NEDE ÜZÜLMÜŞTÜM HAYVAN BİLE OLSA YOKLUGUNU ANLARDEDİM BICIRIK SEN KORKMA BENİM YAVRULARIMDA BENİ BIRAKIP GİTTİ BEN SANA ANNE OLUURMD DEDİMhem yedirdim hem agladım inan günlük çok savunmasız yavrum halini görsen az az uçuyoda tam uçunca salıcam dogaya işallah çabuk uçar alışırsam ayrılmaso zor olyor çünkübug
n bıcırıgı yediriken eşim hayran hayran bakıyodu dedim neden öle bakıyosun canım dedi sen çok iyisin biliyorumusun dedi dilerim rabbimden dedi bu yaptıklarıın mükafatını alırsın dedi ddeim ben allah razısaı için yapıyorum karşılık beklemiyorum dedim oda dediki sen bu kuşu doyuruyosun ya ben bulmasaydımda ölseydi oldu getirdim doyuruyosun dedi sabah 6.30 kalkıp doyuruyorsun dedi 1.5 saat olmadan doyuruyorum bıcırıgı zaten ötüyo suıpa acıkınca doyunca karnı uyuyor sen dedi eşim bunu doyuruyosun oda öteki tarafta rabbime dicekki ey rabbim bu kulun çok merhametli beni doyurdu bana baktı dicekmiş eşim öle deyince allah var gözlerim doldu herşey allah rızası için inan günlük kaç gündür ona adapte oldum bahar temizligime başladımya 2 iş yapıyorum saate bakıyorum doyuruyorum ibadet gibi çok huzur veriyor bıcırık bana geçen anneme gittim çantada götürdüm sonra ablama gittim ordada yola çıktık nasıl ötüyo ölücek diye korktum tuttgum gibi veterinere adama yalvardım amcacım bunun nesi var deidm adam gayet sakin bir şekilde aç dedi su ve yumurta yedir dedidedim zaten evden çıkmadan yedirmiştim dedim sıpa gene doymamış dedi yolda yürüyorz öter metroya bindim gene bagırıyo artık olmadı çıkardım metroda doyurdum sıpayı insanların suratlarındaki tebessümleri görsen günlük varya gülerdin ev işlerim bitti ablamda cuma geliyo memleketten çok mutluyum diyetimde süper gidiyo az kaldo bebege vesile olmamaallahım güç kuvvet ver rabbimde vevegime kavuşuyum benden bu kadar günlükçüm senden ne haberler var 1 haftadır giremiyomda:2::2:sonra gene yazışıırk şimdi biraz kk da geziyim

Şu park benim ne hallerimi gördü günlük.
Çok küçüktüm annem götürürdü oynamam için.
Çocuktum yaşıtlarımla oyun oynamak için giderdim.
Daha sonra çocukluğumu hatırlamak için.
Onunla tanıştım mutluluktan kendimi salıncağına attım parkımın.
Onunla tartıştım kafamı dağıtmak için gittim.
Ondan ayrıldım evlere sığamadığım için nefes alamadığım için gittim.
Gece yarıları annemi uyandırıp duramıyorum yalnız da korkuyorum diyip annemi alıp gittim.
Yine anneye dönülüyor günlük,küçükken elimden tutup oynamam için götüren kadın büyüyünce yine elimden tutup destek olmak için götürdü.
Onu unuttum bu sefer yalnızlığımdan atıyorum kendimi parka,salıncakta sallanıyorum park yaşlandı ben büyüdüm dili olsa anlatır bana her halimi...

sevgili günlüğümmmmmmm Sevdiğimin memleketinde 5.günü ve geri kalan 9 gün ne zaman bitcekkkkkkkkkkk ÇOOOOOOOOOKKKKKKKKK ÖZLEDİİİMMMMMMM :2::2::2::2:

Günlük...
Aşkıma kavuşmama 2 gün kaldı ama zaman geçmek bilmiyo... Saatleri sayıyorum resmen kafayı yedim galiba :/ Düşünmeyince zaman geçer demi ? En iyisi aklıma getirmemeye çalışayım. Nasıl özledim anlatamam... Kesin evimizi dağıtmıştır o şimdi ! Giydiklerini çıkarıp yatağın üstüne atmak adeti ! Kaç kere katla da dolaba koy dedim dinlemiyo ki :/ Neyse gidince hallederim artık :) Balkona da kuşlar yuva yapmış onlarla uğraşıyoruz gitsinler diye onlar yüzünden her gün balkon yıkıyorum valla. Yine kirlenmiştir balkon bi su dökmez ama benimki neymiş aklına gelmiyomuş. Yine bana kaldı anlıcağın. Ne kadar kızsam da seviyorum şapşalımı :) Adam iş yapmaz sevmiyo yani ne yapalım :) Böyle beğendik böyle sevdik yapıcak bişey yok :)

Bugün iyiyim günülk. Sana dünü anlatayım biraz. Beycağızım gelene kadar biraz iş yaptım. O gelince de bir ilgi bir alaka, sofrayı toplamalar, çay koyma dışarı çıkalım demeler:) Neyse çıktık gittik sahilde oturduk bir yere. Tam 2.5 saat hiç durmadan konuştuk. Önce günlük şeylerden bahsettik sonra da konu kendiliğinden açıldı. Aslında pek de kendiliğinden olmamış yahu, tartıştığımız konuları halletmek için kendi açmış. Neyse konuştuk hallettik. O beni anladı ben onu anladım. Hallettik şükür. Olucak böyle şeyler günlük, aynı evi paylaşıyoruz. Zamanında evde anne babamla, ablamla abimle tartışmıyor muydum? İnsanın olduğu yerde düşünceler vardır, iki insan iki farklı düşünce. Haliyle fikir ayrılıkları oluyor. Neyse gidiyim yine ütü yapıyım, yarın yolcuyuz kalmasın dönüşe bir şey.

ben geldim günlük
izmirde herşeyi halledip geldim
artık tek kalan zamanın geçmesini beklemek
ben canımı sıkacak bişi illaki buluyorum
yada onlar beni buluyo
zamanında sana bahsettiğim bi olay vardı
o patlak verdi giderayak
umarım o kişi önce yaptıgı gibi nişanlıml bnm aramı açmaya çalışmaz
allaha sığınıyorum

Sevgili Günlükcan :)
İstanbula tasınıyok yaa asılda hıc uzulmedım ama uzuldum sankı neyse gunlukcan bırdaha onuda gormuycem unutmam kolay olcak :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…