merhaba günlükçüm ben geldim
sana bu aralar yazamadım kusura bakma işerim çok yogundu
bahar temiligimi yaptım bitti çok şükür elalem 2 günde bahar temizligini bitiriyo ben bir haftada bendemi bir anormallik var yoksa başkalarındami anlamış degiilim:44::44:günlükçüm çamaşırları geçen asıyourm balkona allahım serçeler ne güzel ötüyolar allahım dedim nede güzel ötüolar minnacıklar rabbim sen neler yaratıyosun dedim sonra aklımdan şu geçti acaba bu serçelerin bebekleri nasıl olur kesin çok şirin olur dedim ah dedim olsada sevsem keşke deidm içimden geçirdim ev işerlini ilertetim eşim işten geldi elinde serçe yavrusu hayatım bak ne buldum dedi ney demeye kalmadı amanın elinde serçe
dedimki sesli bir şekilde içimden allahım başka birşey dileseymişim olucekmiş dedim
sonra dedim dilegimi
eşimi hemen yolladım cicibebe bisküvizi ve yumurta aldırdım dıpaya evdede enşektör vardı mamayı yaptım enjektöe çektim hayde serçe yavrusunu doyur yavrum çok acıkmış ilk doyurdum dedim nasılda yiyor
eşime dedim nerden buldun başladı anlatmaya işe gidiyorudum gözüm takıldı dedi magazanın kepenklerine dedi zıplıyomuş birşey dedimki içimden dedi ya kurbaga yada kuş
neyse demiş işten gelirkende burda olursan alırım seni demiş işini apar topar yapmış hayde koşa koşa serçe yavrusunun yanına dediki eşim okadar korkmuşki sorma llahtan kedi görmedi serçeyi yoksa düşünmek bile istemiyorum
neyse almış direk arabaya binmiş getirdi dedim bakmadınmı belkim yuvasından düşmüştür dedim okadar arandım bulamadım dedi şimdi paşa köpük ve bıcırıkla bir aile olduk
günlükçüm görsen varya çok şeker minnacık daha göbeginde boynunda tüyleri yeni yeni çıkıyor
EŞİMİ YOLLADIM MALZEME ALMAYA DOYURDUM KARNINI HEM YEDİRDİM HEM AGLADIM ANNEİSNDEN AYRILDI BICIRIK NETİCEDE BEN EVLATLARIMDAN AYRILDIMYA O KOYDU BANA NEDE ÜZÜLMÜŞTÜM HAYVAN BİLE OLSA YOKLUGUNU ANLAR
DEDİM BICIRIK SEN KORKMA BENİM YAVRULARIMDA BENİ BIRAKIP GİTTİ BEN SANA ANNE OLUURMD DEDİM
hem yedirdim hem agladım inan günlük çok savunmasız yavrum halini görsen az az uçuyoda tam uçunca salıcam dogaya işallah çabuk uçar alışırsam ayrılmaso zor olyor çünkü
bug
n bıcırıgı yediriken eşim hayran hayran bakıyodu dedim neden öle bakıyosun canım dedi sen çok iyisin biliyorumusun dedi dilerim rabbimden dedi bu yaptıklarıın mükafatını alırsın dedi ddeim ben allah razısaı için yapıyorum karşılık beklemiyorum dedim
oda dediki sen bu kuşu doyuruyosun ya ben bulmasaydımda ölseydi oldu getirdim doyuruyosun dedi sabah 6.30 kalkıp doyuruyorsun dedi 1.5 saat olmadan doyuruyorum bıcırıgı zaten ötüyo suıpa acıkınca doyunca karnı uyuyor
sen dedi eşim bunu doyuruyosun oda öteki tarafta rabbime dicekki ey rabbim bu kulun çok merhametli beni doyurdu bana baktı dicekmiş eşim öle deyince allah var gözlerim doldu herşey allah rızası için inan günlük kaç gündür ona adapte oldum bahar temizligime başladımya 2 iş yapıyorum saate bakıyorum doyuruyorum ibadet gibi çok huzur veriyor bıcırık bana
geçen anneme gittim çantada götürdüm sonra ablama gittim ordada yola çıktık nasıl ötüyo ölücek diye korktum tuttgum gibi veterinere adama yalvardım amcacım bunun nesi var deidm adam gayet sakin bir şekilde aç dedi su ve yumurta yedir dedi
dedim zaten evden çıkmadan yedirmiştim dedim sıpa gene doymamış dedi yolda yürüyorz öter metroya bindim gene bagırıyo artık olmadı çıkardım metroda doyurdum sıpayı insanların suratlarındaki tebessümleri görsen günlük varya gülerdin
ev işlerim bitti ablamda cuma geliyo memleketten çok mutluyum diyetimde süper gidiyo az kaldo bebege vesile olmama
allahım güç kuvvet ver rabbimde vevegime kavuşuyum benden bu kadar günlükçüm senden ne haberler var 1 haftadır giremiyomda:2::2:sonra gene yazışıırk şimdi biraz kk da geziyim