Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük ev hanımlığı yaptuğum içün tv izlemekten başka bir işim olmuyor. Forumda aradım ama konuyu bulamadım. Bu atv deki yeniden başlayalım programında aranılan kızın durumunu çok merak ediyorum. 60 gündür aranılan, bu kadar insanın ihbar ettiği kişiler nasıl bulunamaz inanılır gibi değil gerçekten.

günlükkk
bugün can canlar canı bi tanecik sevgilimle öyle mutluyuz ki... yani dün akşamdan beri deyim
sabahtan beri 2kez süpriz yaptı arıyo, aşkım napıyosun konuşuyoruz sonra şak kapatıyo. bi bakıyorum içeri girmiş... ömrüm şen nefesim benim seviyorum aşığım mutluyum

günlük deliliğin sınırındamıyım yoksa çok mu güçlüyüm, akıllıyım bilemedim :44::44::44: geçen hafta acısına dayanamadıgım şeye üzerinden 1 hafta geçince çok uzakta geride kalmıs gibi bakıyorum :44: insan ne garip herşeye alışıyor..sen alışmak istemesende hayat tutuyor ellerinden insanın..yaşıyorsun yaşamaya devam ediyorsun..

Selam günlük o kadar sinirli ve kırgınım ki neden insanlar bu kadar çıkarcı hayırsız
İnan yaşadıklarımdan ve öğrendiklerimden dolayı gözyaşlarımı tutamıyorum
Hiçbişey demiyorum artık beni kıranları ALLAH'a havale ettim.
Bana söyleyecek bir söz yada davranış bırakmadılar.....

Evlenmek nasıl bi şey acaba ?:26: Nerden çıktı bu soru diceksin.. Şimdi komşu kızımız gelin oldu, :123nu geçirdik.. Herkesin gözünde bi damla yaş akmak için fırsat gözlüyo gibi... O kadar tuhaf ki annesi, babası, kerdeşleri, ve bizz komşular hepimizde bi burukluk.. Ama tatlı bi hüzün.. Evlilik Allah'ın emri sonuçta dimi... :123:Evlenmeye Gücü olupta evlenmeyen bizden değildir denmiş.. Ne diyim Allah isteyen herkese nasip etsin..:123: İnsanın kendi yuvasını kurması, sevdiği adamla birlikte olması ve ilerde o aşka bi aşk daha eklenip anne olması bence çoooookkkk güzel bi duygudur... :123: Zaman zaman evliliğe aşırı özendiğimi hissediyorum.. Çünkü bu yaz o kadar düğün var ki bunun sebebi bu olsa gerek .. Sürekli bi yerlerden düğün haberi geliyo kulağıma... Hayırlısı diyip çok fazla derine dalmayalım dimi... Bu işler nasip... Hayatımla ilgili çok şükür bi sıkıntım yok.. Aslına bakarsan herşey yolunda ama bi yandan da tarifsiz bi eksiklik bi boşluk hissediyorum işte... Sanırım bu çok fazla hayalperest olmamdan kaynaklanıyo... Hayal ediyosun ediyosun sonra o hayranlıkla kurduğun hayaller gerçek olmayınca ahada benim gibi tuhaf olunuyo işte... Ama dur bakalım "Gün doğmadan neler doğar" ( annemin meşhur sözü )

Var mıdır benim gibi acaba bütün dizileri sezon finali ve bir önceki bölümde izlemeye başlayan:26:
Şimdi suskunlar time Hiç izlememiştim. Kuzey Güneyi de öyle.
Birileri bu çok güzel dedi mi içimdeki istek kaçıyor benim. Bu her şeyde öyle.
Mesela Elif Şafak Aşk. Herkes okudu, bitirdi, üstünden sene geçti. Ben sonra okudum.
Elif Şafak ın kitapları art arda okunacak tür kitaplar değil bence günlük. Ben araya karıştırıyorum onları.
Bir Elif Şafak bir başka kitap diye gidiyor derken bugün elimdeki son kitabı Arafa da başladım
He bu arada kek yapmıştım dün hala yumuşacık yahu çözdüm ben bu işi

insan bazen herşeyden kaçıyoda kendinden kaçamıyo ki..........................maleseffffffffffffffffffffff

sana bile anlatamadıklarım var günlük

Arkadaşımın kınasına gittim günlüğüm
Çok kalabalık değildi ama güzel geçti..Haftaya Cuma'da benim kınam var..
Saf gibiyim resmen
Giydim platform topukluları,dönüşte sokağın ışıkları yanmıyodu
Çukura basmışım ayağım burkuldu yere yapıştım
Düğün üstü ayağımıda kırcamm

Sevgili Günlük,
Bak, İclal Aydın ne güzel yazmış.....umarım birilerine kapak olur (inşallah) !!!!

Önceden olsa bırak gitsin aşk tek kişilik derdim. Kimi sevdiğin önemli değil, önemli olan sevme becerin derdim...

Artık öğrendim ki; kimi sevdiğin önemliymiş.
Uzun yolu göze alamayana kelebek olunmazmış.
Nefesi yetmeyenle dipte hazine aranmazmış.
Aşkın ibadetini bilmeyene bayram bağışlanmazmış...

İclal Aydın

Bugün güzeller güzeli kuzenimin nişanı var çok heycanlıyım
İLk defa canımdan çok sevdiğim birinin en mutlu gününe tanık olucam

Her ne kadar olaylı olsada damat adayının hal ve hareketlerini beğenmesemde
O mutlu olucak ya gerisi boş be günlük...

Rabbim hiç bi zaman pişman etmesin hep mutlu olurlar inşallah !

Bugün mutlu,umutluyum günlük:97:.Yeni kararlarla güne başladım.Kpss'ye başvurucam.Bakarsın bizede bi piyango vurur hee..Olmaz mı?Olur be günlüktoşş ALLAH büyük..Elbet bir kapı kapanırsa bir kapı açılır..:26u bakalım bu umutta,mutlulukta inşallah gün boyu veya günler boyu sürer diyelim..
Bazen öyle oluyo ki gül gibi açılıp mutlu oluyorum..Fakat bazende sanki papatyanın yapraklarını yolar gibi canımı yakıyorlar günlük..:18:Napalım inşallah hep mutlu ve umutlu oluruz günlük.Nasıl bi söz vardı ya ; " acı mühim değil,umut etmek yoruyor insanı " Aynen öyle umutsuzluk çok yoruyor beni günlüktoş..
Her neysee günlüktoşş Kpss'ye başvuranlara ALLAH yardımcı olsun..Rabbim zihin açıklığı versin inşallah..
Hoşçakal günlüktoşş..:111:

Merhaba günlük anlamıyorum herşey nasıl bu kadar çabuk değişir nasıl bu hale gelir.
10 ay nişanlı kaldık 5 ay boyunca da nikahlıydık..ama hiç bu kadar kırmamıştı beni..
ne zaman ki düğün oldu biz aynı evde yaşamaya başladık herşey tepe taklak oldu.
yersiz kıskançlıklar,terslemeleri,isteklerime karşı çıkmalar bencilce davranışlar ve daha neler neler
yüzüne vurmadan duramıyorum bencilsin diye..
açıkçası bu kadar yıpranacağımı tahmin etmiyordum..
çabuk tüketiyoruz sonumuz hayır olsun..

Hala yazlıktayım günlüğüm bildiğin üzere, ve gidişler yoğun olduğu için biz önceden biletimizi rezerve yaptırdık 15 temmuza ( düşün okadar yoğunki gelişler ve dönüşler)
Günleri fevkaladenin fevkinde geçiyor, sabahları bülbül sesleriyle uyanıp geceleri denizin dalga sesleriyle uykuya dalıyorum... saat 2 gibi burda kep töreni düzenlenicek, sandalyeler giydirildi sahneler kuruldu ses ayarları yapılyor, gitarcılar geldi kırmızı halılar serildi ımm güzel geçicek belli.. arka balkon üniversitenin bahçesine baktığı için balkonda bu keyfi yaşicaz tekirdağ namık kemal üniversitesine bağlı şarköy meslek yüksek okulunun kep töreni başlicak saat 2'de hadi bakalım hayırlı olsun tüm kep atanlara ve darısı diğer mezun olucakların başına...

Günlüğüm ya bu aldığım bornzlaştırıcı nasıl bişiydir böyle yaa inanılmaz güzel yaptı tenimi inanılmaz güzel oldu tenimin rengi eminimki birdaki yaza kadar bu tenimin koyuluuğu açılmaz o derece.. valla istanbula dönünce bilhasa gidip teşekkür edicem adama bronzluğun en güzel yanı yap bi göz makyajı ve çık
Bu arada bugün 22. haziran yani ablamların evlilik yıl dönümleri bugün 10 yıllık aşk masalanızın resmiyete dönüştüğü gün... Sabahtan başladı sizin telaşınız, geceden uyuyamadığınız için uykusuzdunuz ama sabahın bir köründe dert etmeyip uykusuzluk dinlemeden o heyecanla başladı herşey ve kuaför fotoğraf çekimleri sorasında istanbul turu ve ardından düğün merasimi derken ilk dans ve sonrasında ablamın hiç oturmadan oynamaları :) ve ve ve beraber ilk uykunuz.... mutlu mutlu mutlu mutlu yıllarrrr... 4. yılınıza allahın izniyle bugün girmiş bulunmaktasınızzz RABBİM GÖZLERİNİZDEKİ IŞIĞI HİÇ SÖNDÜRMESİN SİZİ ÇOK SEVİYORUM ♥♥♥♥♥ Nazar

Not: Allahım banada sizinki gibi güzel özel sabırlı aşk dolu hergünü bambaşka bir aşk nasip etsin

Günlük...
Onu anlamakta güçlük çekiyorum bazen... O kadar değişiyor ki bir anda çözemiyorum... Ondaki kaybetme korkusu çok ağır basıyor bu yüzden de bana yükleniyor... Bırakıp gidicekmişim gibi geliyor ona. Beklemediği bir anda... Ansızın... Aslında onu ne kadar çok sevdiğimi ve ondan daha fazla korktuğumu bilmiyor ki... Dayanamıyorum bazen tutamıyorum gözyaşlarımı... Bu masal hiç bitmesin istiyorum. Hiç gitmeyelim birbirimizden,gidemeyelim... Aramızdaki bağ çok farklı biliyorum ne olursa olsun kopamıyoruz biz. Çok zor zamanlar yaşadık,çok badireler atlattık ama hep birlikteydik hiç kopmadık birbirimizden hiç vazgeçmedik aşkımızdan... Ne olursa olsun,nasıl olursa olsun seviyorum onu... Rabbim sevenleri ayırmasın,birbirlerinden koparmasın...

aramış bide gönlümü almaya çalışıyor ohh ne güzel dünyaa
ağır konuş,laf söyle,kalp kır sonra karıcım hayatım bilmem ne...
ama yinede seviyorum seni bütün gıcıklığına rağmen bunları yeni evli olmamıza bağlıyorum zaman geçtikçe
bu evlilik rayına oturacak ve biliyorum sen istediğim adam olacaksın..değişeceksin değişmelisin!!!

geleneksel yaşamım olmayıp, geleneksel ortamda yaşamak işte bütün mesele bu günlük...
ne bu deveyi güdebiliyorum ne bu diyardan gidebiliyorum. sıkıştım kaldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…