Popüler Konu Sevgili günlük...

Fenerbahçemi çok seviyorum. Sevmenin ötesinde bir duygu benim için, erkek arkadaşım için, ailem için...
Fenerbahçemle ilgili iyi bir şey olduğunda herkesin modu birden değişiyor.
Kötü bir şey olduğunda da sessizliğe bürünüyoruz.
Ne yani takım bu. Onlar oynuyor, kazanıyor. Senin mi karnın doyuyor diyorlar bana.
Karnım doymuyor. Ruhum doyuyor benim günlük.
Benim için futbol takımı değil bu Fenerbahçe.
Bu aşk tarif edilemez.
Bu aşk babadan miras bize.
Bütün gün evinde Fb tv izlensin ve sen de fanatik olma. Ne mümkün!!
Biz Fenerbahçelileri de sevmezler pek zaten. Sevmeyin arkadaş, gıcık olun bize.
Ne gerek var hayatımızda sizin gibilere

Son düzenleme:
günlük
yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldim ama kaygılarım daha da arttı
son anda bişe olursa korkusunu içimden atamıyorum
her evleneck olan kız bunu yaşıyor mudur acaba?
nişanlımı çok bekledim çok seviyorum ondan sanırım bu sıkıntılarım
allah korusun tüm sevenleri tüm kötülüklerden
onların yanında beni ve sevdiğimide korusun
ne deyim....
dilerim hayırlısıyla güzelce olur düğünüm
sonra gelip sana yazarım inşallah

slm günnüş
beyim yeni bir işe geçiyor maaşı daha iyi yoğun ama 1 haftadır evde 1 hafta daha var erkeğin evde olması zor he
yeni işi hayırlı olsun
oğluş hamd olsun iyi
bense bugun kadın dr na gittim rahatsızlığım geçmiş smear testi verdim annemde inş iyi çıkar sonuçlar 15-20 günde çıkıyor ama
ay başında kuzenim gelicek gelsin kerata çok işe yarıyor
ah gönlüm yorgun gönlüm
ben kaçtım görüşürüz

Aşk ne garip şey günlük... Bazen sana çok yakınken bile bir o kadar da uzağında olabiliyor... Ellerini uzattığında dokunabiliceğin kadar yakınında ama kilometrelerce uzağında aslında... Çok ilginç günlük anlayamıyorum. :/ Ona çok kırıldığında,çok kızdığında söylediği bir kelime yüreğindeki ağırlığı kaldırıp her şeyi unutturmaya yetiyor. Ama sen onu kırıcak,kızdırıcak bir şey yaptığında ne kadar dil dökersen dök inadından vazgeçmiyor,pes etmek bilmiyor. Sonuç olarak yine vazgeçiyor inadından,düzeliyor ama o düzelene kadar sen hayli yıpranıyorsun be günlük... Yine de onu sevmekten vazgeçmiyorsun ama. Yaşadığın her sıkıntıda,her zorlukta daha çok bağlanıyorsun ona. Pes etmek yok diyorsun kendi kendine yok !

Sevgili Günlük,
Beni nedense sürekli üzmek, yaralamak için uğraşanlar hala işbaşındalar ama bugün yaşadıklarımdan sonra çok şükür, doğru, dürüst olmak beni ödüllendirdi yine...anlaşılan meleklerim tebdil-i kıyafet gezmeye devam ediyorlar....

Son düzenleme:
Acı gerçeklerle yüzleştim bugün.
Önce annemin "selülit başlamış " haberiyle kendimi ayna karşısında bulmam ve aynada bir de kilo aldığımı görmem.
Daha sonra tartıya koşmam ve +3 kiloyla yüzleşmem.
Acilen toparlanmalıyım.
İzmir yaradı bana

sevgili günlük merhaba

dün kötü bir gece geçirdim, regl oldum ve çok ağrım vardı.. sabaha karşı iyice arttı dayanamaz hale geldim uyandırdım kocişi iğneye... o da benim yanımda sürünüyo yazık adam uykusundan oldu hiçbişe de demedi düşünceli kocişim benim

gönderdim aşkımı kahvaltıyı topladım çamaşır attım şimdi onları asıcam.. akşama ne yemek yapıcam diye düşünüyorum, hiçte halim yok :/ inşallah bugün ağrım olmaz.

Günlüğüm naber gülüm Ben iyiyim.Bugün liseden 2 arkadaşımla görüşücem.Onları görmeyeli baya oldu.Ama özleyip özlemediğimi anlamadım.Değişik bişey işte.Varlığı birşey kazandırmayanın yokluğu hissedilmezmiş ya..Yani olsalarda olmasalarda..Uf bilemedim şimdi..Neyse işte oraya gideceğim.Cumartesileri çalışmayı sevmiyorum günlük.Cumartesileri de çalışılırmıymış yaa Doğru düzgün hazırlanamadımda yaa bebişimden fırsat kalmıyor kii..Olsun o sağlıklı olsunda ben görüşmelere paçoz gideyim..Umarım iyi geçer günüm.Hoşçakal günlüğüm..

selam günlüküm nasılsın?
ben düne göre çok daha iyiyim dün kocişimle söz verdik bir daha hiç üzmeyeceğiz birbirimizi
ve sonunda benim fikirlerime saygı duymayı kabul etti yani artık bişey söylediğim zaman kestirip atmayacak...
ben onu çok seviyorum evliliğe adapte olamadık ondan bu kadar sıktık birbirimizi ama herşey düzeldi çok mutluyum
eşimle herşey daha güzel olacak...
AŞKIM seni çoooookk seviyorum
ALLAH mutluluğumuzu daim etsin..

şimdi kafayı yicem günlükkk..sevgilim bikaç saate gidecek ve babam bi türlü gidemedi.. bi sokak agıda beni beklliyo.bilmedigi biyerde yanlııızz ve son saatlerimiz..şimdi babama hangi işkenceyi uygulasam bilmiyorum.tam günü yaaa tam güünnüüü..deilricem....

günlük insan birini sevmedimi sevemez değil mi? bende senin sayfalarında sürekli aynı şeyleri dönüp dönüp yazan eski fotoları gibi koyan birini sevemedim neden bilmiyorum...

sıkıcı, dahası olamaz ...

her yerim ağrıyor günlük berbat bir haldeyim dün gece çok ağladımEki Görüntüle 450490 içim dışıma çıktı anıra anıra ağlamak istedim ama sesimi duyarlar diye sustum

doğru düzgün bir uyku da uyuyamadım dayak yemiş gibiyim

Kuzenimin nikah şahidi oldum. 22 yaşında gelin oldu.
Her evresinde yer aldım o heyecanlı ve güzel günlerinin. :)
Bana bu kadar fazla değer verdiğini bilmiyordum.
Bir ara neredeyse ağlayacaktım aşklarını görünce. Fesatlıktan değil.
Çok mutluyum onun adına.
Ama kendim için üzüldüm işte azcık sanırım. :s

Nikah ayakkabısının altına itinayla adımı yazdırdım. Aynı minik bölgeye bir sürü insanın adı yazıldı.
Günün sonunda ayakkabıya baktık. İsmi silinmeyen tek kişi bendim.
Kime anlattıysam bunu bir kahkaha patlatıyor. :))
Batıl inanç ne de olsa. Takmıyorum.

düğünler başlıyor yarın bir akrabanın düğünü ile açılışı yapıyoruz günlük

herkes evleniyor bense umutsuz bir vakayım

günlük şimdi de benim ki kpss ye hazırlan diye bi atak yaptı
dinleyecem onu hazırlanıcam belki olur bişeyler ne dersin???*
ooff bugün yapmam gereken bi sürü şey var!!
önce işten çıkıp bi arkadaşıma gidicem ordan alışverişe akşamda görümcem ve arkadaşları gelecekmiş bize
temizlikte yapamadım zaten.. hiç biri değilde en çok temizlik yapmak ağır geliyo puufff

kepimi attım mezun oldum günlüüükkkk :119:

harika bi törenle veda ettim üniversiteme, tüm ailem yanımdaydı, gururla izlediler alkışladılar beni... öyle güzel bi duyguymuş ki bu, öyle güzel şeyler hissettim ki... gün boyu gülümsedim ağzım kulaklarımdaydı resmen

annem babam ablalarım amcam eniştem yeğenlerim kuzenlerim herkes herkes gelmişti törenime çiçeklerle güllerle,, allahım bu nasıl bi mutluluktur herkese nasip et yarabbim bu gururu

gün boyu fotoğraf çektirdik sürekli sırıtan bi poz vermişim 32 diş hep meydanda

ama öyle yoruldum ki anlatamam, topuklu giymiştim ayak parmaklarıma kıramp bile girdi bi ara

törenden sonra ailecek mezuniyet yemeği yemeye gittik, keyifli bol muhabbetli bi yemekti, tüm gün odak noktası bendim herkes beni şımartmaya çalışıyodu ve evin en küçüğü olmak da bu hakkı veriyodu bana zaten evin tekne kazıntısı olarak ben de mezun oldum haklı bi gururla şımarttılar gün boyu, eve geldik bahçe keyfi yaptık, bi dediğm iki edilmedi tüm akşam hatta öyle ki en son dedim ben hep mezun olmak istiyorum her gün mezun olasım var

burdaki arkadaşlarım biblosurat, martagon ve diğer tüm ünide okuyanlar en yakın zamanda yaşarlar bu dyguyu inşallah

mezuniyet yemeğinde bi çakallık yaptım günlük babam sordu mezuniyet hediyesi ne istersin diye, pazartesi tatile gidiyorum izin ver yeter ben her şeyi ayarladım dedim, yolcudur abbas bağlasan durmaz dedim o da tamam ben de bağlamayayım o zaman dedi bu sayede tatile gittiğimi de haber vermş oldum vizeyi aldım yarından sonra yola çıkıyoruz aşk'la, bodrum'a :124: deniz kum güneeşşş çok özlediimmm :103:

bi de günlük güya ankara alışveriş festivalindeyiz yaa dün çıktım bikini filan baktım ama ateş pahası resmen.. hani festival hani indirim? :26:

ben de en ucuz yola başvurdum, birazdan ablama gidiyorum, her şeyine el koycam bi haftalığına insanın ablalarının olması harikaaa.. güneş kremimden bikinime plaj havluma şortuma kadar her şeyi alıcamm

evin en küçüğü olmak her açıdan harika yaa ay çok mutluyuumm günlüükkkkkk

günlüğüm kuzucum ;

bu gün çok halsizim çok uykum var birde klima çok fena çarptı

acil olarak gelinlik ayakkabımı almam gerek haftaya provam var çünkü. bu gün gitsem hiç halim
yok

iş çıkışı eve gidesim var , yarın fatih açık olur dediler . yarın gidim ben en iyisi inşallah açıktır, değilse yandık
:18::18::18::18:

çok mutluyum çok huzurluyum...

büssürü güzel anı biriktirdim... hiçbirini çıkarıp harcamıcam.. hepsi nadide hepsi rengarenk..
mutluyum derslerimin yarısını bitirdim.. işlerim yolunda...
keyfim çıtırında anlayacağın...
sana detay vermiiiciiim aslında yazıp hepsini bir yerde saklamak istiyorum...
ama orası burası değil...
Allahımmmm sonsuz şükürler olsun...

selam günlükk...

sıcacık bir hava bır o kadarda bogucu.aksam 6 gıbı askımla daga gıdecez pızza ve patates yaptırcaz 2 bırada bana ohhh degme keyfime gunluk.annemler bu gece yok yarında bız gıdıyoruz yanlarına emmımın oğlunun dugunu var yarın atıcam gobecıklerııı ohh ohhhhh.

evrak ıslıyorum karnım acıktı bu kadarcık.hoscakalll

Sevgili günlük;bugün cumartesi ve ben bu sıcaklarda tatil yapmak yerine evde oturmaktayım. Eşim hafta sonu mesaisinde bir yere gidemiyoruz. Yıllık izin desen hiç kalmadi. İdare etmeye çalışıyoruz. Bir yandan annemin evinde tadilat var ve ustalar işi geciktirdikçe geciktirdi. O yüzden bu aralar annem sinirli biraz :) Onun dışında karatay diyetimdenhiç ödün vermeden yola devam. Hiç aç kalmadan kilo vermeye devam ediyorum ve bu beni çok mutlu ediyor. yıllardır hep kilo problemi çekiyorum ve artık bunun çözüme kavuşacağına ve şimd bol su zamanı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…