kepimi attım mezun oldum günlüüükkkk :119:
harika bi törenle veda ettim üniversiteme, tüm ailem yanımdaydı, gururla izlediler alkışladılar beni... öyle güzel bi duyguymuş ki bu, öyle güzel şeyler hissettim ki... gün boyu gülümsedim ağzım kulaklarımdaydı resmen
annem babam ablalarım amcam eniştem yeğenlerim kuzenlerim herkes herkes gelmişti törenime çiçeklerle güllerle,, allahım bu nasıl bi mutluluktur herkese nasip et yarabbim bu gururu
gün boyu fotoğraf çektirdik sürekli sırıtan bi poz vermişim 32 diş hep meydanda
ama öyle yoruldum ki anlatamam, topuklu giymiştim ayak parmaklarıma kıramp bile girdi bi ara
törenden sonra ailecek mezuniyet yemeği yemeye gittik, keyifli bol muhabbetli bi yemekti, tüm gün odak noktası bendim herkes beni şımartmaya çalışıyodu ve evin en küçüğü olmak da bu hakkı veriyodu bana zaten
evin tekne kazıntısı olarak ben de mezun oldum haklı bi gururla şımarttılar gün boyu, eve geldik bahçe keyfi yaptık, bi dediğm iki edilmedi tüm akşam
hatta öyle ki en son dedim ben hep mezun olmak istiyorum her gün mezun olasım var
burdaki arkadaşlarım biblosurat, martagon ve diğer tüm ünide okuyanlar en yakın zamanda yaşarlar bu dyguyu inşallah
mezuniyet yemeğinde bi çakallık yaptım günlük
babam sordu mezuniyet hediyesi ne istersin diye, pazartesi tatile gidiyorum izin ver yeter ben her şeyi ayarladım dedim, yolcudur abbas bağlasan durmaz dedim
o da tamam ben de bağlamayayım o zaman dedi
bu sayede tatile gittiğimi de haber vermş oldum vizeyi aldım
yarından sonra yola çıkıyoruz aşk'la, bodrum'a :124: deniz kum güneeşşş çok özlediimmm :103:
bi de günlük güya ankara alışveriş festivalindeyiz yaa dün çıktım bikini filan baktım ama ateş pahası resmen.. hani festival hani indirim? :26:
ben de en ucuz yola başvurdum, birazdan ablama gidiyorum, her şeyine el koycam bi haftalığına
insanın ablalarının olması harikaaa.. güneş kremimden bikinime plaj havluma şortuma kadar her şeyi alıcamm
evin en küçüğü olmak her açıdan harika yaa ay çok mutluyuumm günlüükkkkkk