Popüler Konu Sevgili günlük...

çekilir çekilir güzelim çekiliyor,
neler neler çekenler var
ona buna söz verip , tutmayıp,
pişman olup geri dönemeyenler var

canım o benim canım

günlük ben ilk defa sana yazacaım ilki kötü olsun istemezdim ama oldu işte 2 yıldır çıktığım çocuk küçücük bi kavga yüzünden ayrılmak istedi benden cevap atmadım daha bekliorum öle nolcak bilmiorum :'(

başım agrıyo midem bulanıyo günlük hasta oldum sanırım
bu günler geçsin artık içimdeki kırıklık kırgınlık geçsin yaptıklarını unutuyum kin nefret olmasın içimde
biliyodum mulu olamazdık sonu gelmişti peki neden hala bu anlamsız hisler herşey bitmeli hiçbişey kalammalı cümleler bile

Aman be günlük ya tam herşey yoluna girdi derken al işte yine bişey çıktı... Kardeşiyle kavga etti konuşmuyo diye benimle de konuşmayan bi görümcem var benim... Ne oldu ben konuşurum onunla dedim yok konuşma hatta seninle de konuşmayalım bundan sonra diyo bana ya çocuk gibi muhabbete bak sinir oldum. Kalkıp ona ablan bana böyle böyle dedi de diyemiyorum bi duysa kıyameti koparır dağıtır ortalığı susuyorum yine içime atıyorum:18: Olan hep bana oluyo zaten arada ben kalıyorum Şimdi kalkıpta görümceme aman konuşmazsan konuşma falan desem onlar kardeş yarın öbür gün barışırlar bana laf eder sonra böyle böyle demişti bana der :44: Off ya bu ne böyle sanki ben yapmışım gibi olay bende patladı arayı düzeltiyim diye uğraşan başkası sanki... Benimki de laf söyletmiyo ki anacım delleniyo hemen onlar bi kelime ederse benimki bin kelime ediyo. ALLAH'ım zor durumda bırakma beni yardım et herşey düzelsin ne olur...

Ben geldim
günlük beni unutmuştur yaklaşık bir aydır yazmamışım
Zor bi dönemdi ne yaşadığımı kendim bilmezken buraya yazamazdım dimi
Ve uzun bi süre sonra bugün buluştuk
O hiç bişey olmamış gibi davrandı benimde içimden öyle olmak geldi ama yapamazdım,ilk defa böyle bişey yaşadık öyle kolay olmamalıydı
ben uzak durdum sarılmadım-öpmedim birden bi sarıldı o duyguyu anlatamamsanki ilk öpüşüydü resmen içim titredi zor tuttum kendimi
Nasıl özlemişim tahmin ettiiğimdende çokama bunu söylemedim tabiki ona
Aslında tam düşündüğüm gibi olmadı herşeyi konuşamadık:26:kısa ve öz olarak çok pişman olduğunu söyledi
Ama benim inancım kırıldı artık hemen eskisi gibi olamam olmak istemiyorum zaten
Herşey çok iyi gitsede artık hayaller kurmak yasak nasip kısmet işi
İnşallh gerçekten akıllanmıştır aynı dönemi bi kez daha yaşayamam çünkü..
Şehirdışındaydı bi süre iş için o yüzden birazda istemeyerek bi ara vermiş olduk..Hayırlısı olsun hakkımızda bensizliği anlamış gibiydi ama herşey olabilir bunun bilincindeyim artık

neyse şimdilik bu kadar artık daha sık gelirim

3 idiots filmini izledim
tanrım nasıl bi film bu böyle
hiç sıkılmadım izlerken hem güldürücü hem öğretici film
tebrik ettim hintlilleri bir kez daha

bana kaderımın bi oyunumu bu.. aldı sevdiğimi verdi zulumuuu.. dünyaya doymadan geçip gidecegım..yoksa yasamanın kanunu mu bu..
bıktım artık yasamaktan,çekmekle bitermi bu hayat yolu..
bekleyecgımmm bekleyecegımm.gerı donmese bile..

alıstyım kaderın zulmune bana dönmese bileee.. her umut ufkunda ağlııyor gozlerr , bitmeyen çilenin derdin sarhosuyummm,
çekmekle bitermi bu hayat yoluuu... bu yalnızlıkkk bu dertttlerrrr...

Çok ağladım dün gece çok günlük.Ağlaya ağlaya isyan ede ede uyumuşum..Allah'ım affet beni.Ben kötü bir kulun değilim.Ama lütfen yardım et,sana muhtacım.Meğer çok yalnızmışım ben çok..

ohhh herkes toplantıda ben işyerinde yalnızım mis gibi cok seviyorum yalnızlıgıkimse sevmez belki ama insanın kendiyle kalması kadar güzel birsey yok:119:kafama göre müzik dinliyorum film izlicem birazdansonra kendime pizza ziyafeti çekicem:103:işte hayat bu günlük:124::124:neyse ben accık geziniyim

Selam günlük....
son 9 gün kaldı kına ve düğün tarihini saymıyorum....
Zaman ne kadar da hızlı geçiyor öyle yetişemiyorum sanki hiçbirşeye...
Planlar projeler hepsinin üstü çiziliyor...
Olmazsa olmazlardan vageçtim artık o da olmayıversin diyorum...
Az önce yan taraftaki kınamın olacağı salona gittim...
Ordaki can ablamla kahve içtik karşılıklı sigara vs...
Sohbet muhabbet derken acaba 2 hafta sonra ben nasıl ben olarak gideceğim oraya onu düşündüm...
Kütüğüm soyadım değişmiş evli bir bayan olarak gidicem....
Kadın olmaktan kadın olmanın getireceği sorumluluklarımdan korkularım endişelerim çok....
Ailem dışında kendime yeni bir hayatım ve biz olacağımız yuvada mutlu huzurlu yaşam süreriz inşallah....
Herşey o kadar sorunsuz gidiyor ki rüyadan uyanmaktan korkuyorum....
İnşallah mutlu bir gelecek için gün sayıyorumdur...
inşallah huzurlu bir yaşam için kendimi bu denli yıpratıyorumdur...
yazıyı okuyanlar ne olur benim için dua etsin....
Korkuyorum ....

kötü günler geçiriyorum hele bugün çok zor geçiyorsabahtan beri ense kökümden yukarı doğru bir sızı vardı bir yerime birşey olacak diye çok korktumölmek sorun değil nasılsa öleceğim bir gün ama sürünmek de var felç olursam falan diye korktum çok:96:belki de beyin kanaması geçiririm diye düşündüm sakinleştirmeye çalıştım kendimi stresten oluyor zaten buhareketli müzikler dinledimsakinleştirici içtimdinlendim birazsonra dışarı çıktım markete gittim hava almış az da olsa yürümüş oldumçikolata ve dondurma aldım kendime en iyi sakinleştirici ve mutluluk verici yani doğal antidepresangelince de duş yaptım sakinleştim biraz şu an ağrı da yok ama yine gelebilir:2:

Son düzenleme:
Bu aralar canım çok sıkkın
Ailem tarafından acayip bi baskı var üzerimde nedenini tam bilmiyorum. Birden bire ortaya çıktı bu.
İş bulamıyorum diye sorun oldu büyük ihtimal sanki iş var ben bulamıyorum bunu ayrıca tam sınav zamanları üstüme gelmeye bayılırlar.
Ya sevgilim kadar anlayışlı olsalar ne olurdu ? Sadece sıkıntı ve stres başka hiç birşey değil
Gitmek istiyorum, uzaklaşmak....
Ben alışkın değilim ailemle her gün vakit geçirmeye yıllardır şehir dışlarında durdum kendi ayaklarımın üstünde
ve doğal olarak onlarda alışkın değiller bu kadar bana şimdi gözlerine batıyorum....
Uzaklaşmayı bekliyorum sadece bu....​

Arkadaşımı gönderdşm az önce. Kaç gündür alışmıştım ona günlükcan
Ne güzel vakit geçirdik birlikte az önce nikahtan geldik geçen gün düğünü olan abinin kardeşinin.
Üst üste oldu hepsi ne güzel eğlendik

Bizi hiç sorma. Dün gece sinir krizi geçirdim. Annemle de tartıştım. Meğerse işin aslı farklıymış.
Allahtan korkusu kalmamış insanların ama bu işin diğer tarafı da var

Bazen çaresiz kalırsınız, yüzde yüz haklı da olsanız elinizden hiçbir şey gelmez. Haksızlığın karşısında mahzun mahzun bakmak içinizi acıtır. Böyle bir durumda yapılacak tek şey var: Derdinizi herkesin hakkından gelen birisine anlatmak.

Zaman olur olayların üstesinden gelemezsiniz. Boyunuzu, boynunuzu ve gücünüzü aşar, imkanınızı zorlar, eliniz ayağınız tutulur. Bir yerde çaresiz kalırsınız..

Hani darda olduğumuz sıkıldığımız sıkıştığımız anlar vardır. Hani ruhumuzun daraldığı. Düşüncelerimizin yorulduğu. Bedenimizin sızladığı zamanlar vardır.
Hani çaresiz kaldığımız kendimizi yapayalnız hissettiğimiz durumlar olur ya, işte bütün bunları bugün ben son reddesine kadar yaşadım..

Kafamın içi kazan gibi, sabahtan beri düşünüyorum; neden Allah'ım neden bir yıl önce bu insanları benim karşıma çıkardın? nasıl bir sınavdır bu yarabbi, adam bide kafa tutuyor, sen kimsin? orda dur bakalım ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın Senden büyük Allah var ve ben seni ona havale ettim.

El aman yarabbi, el aman yarabbi, bu insanları ve bu insanlar gibi olanları bir daha karşıma çıkarma ne olursun Allah'ım, ne olur..
şerlerinden de, kaza ve belalarından sen koru yarabbi.:18:

Şimdi her şeye sıfırdan başlayacağız, Sen yardım et yarabbi, Hasbinallahu ve nimelvekil

Evlılık stresi, bana ozel bır duygu degıl di mi gunnukcan
Ister ıstemez ınsan gerılıyor, aılenle olamayacak olmak, bu evde mısafır olacak olma hissi insanı tuhaflastırıyor.

Evet, sevdıgın adamla aynı evde olmak ıkınıze aıt kımsenın karısıp gorusmeyecegı bır hayat surmek onun kokusuyla uyumak paha bıcılemez.
Sevdıgın adam eve bırakırken hep yanında kalmak ıstemek, zamanın hızlı gecmesı,dısarda yapacak bısey bulamayınca evımızde olsak sımdı tv karsısında keyıf yapardık dıye hayal kurmak. bunları yasayacak olmak cok heyecanlandırıcı mutluluk verıcı.

Ote yandan aılenle aynı evde olamayacak olmak, bekar hayatının sonuna gelıp yenı bır sorumlulukta olmak.
evlı olmanın gerektırdıgı gıbı aılenı her gun gorememek kendı evınde yuvanda olmak.

Her secıs bır vazgecıstı sanırım, yanı oyle hem pastam dursun hem karnım doysun olmuyor://.
canım kocamla aynı evde olayım gogsunde yatayım ama aılemlede olayım olsa keske.

bır yandan kendıımı avutuyorum omru boyu burda mı olacaksın tek evlenen senmısın dıye.
canım kocam bu konuda guclu sıkayet etmıyor. evlıyız aynı evde degılız o da duzenı oturtmak ıcın ısın maddı kısmıyla bogusuyor.
bır suru masraf, dusun dusun...... işin..:///

ama olsun 60 gun sonra yenı ev yenı duzen yenı mutluluklar yenı sıkıntılar:)

Allah 'ım hakkımızda hayırlısını versın. saglıgımız sıhhatımız sevdıklerımız ıyı olsun hersey olur:)

günlükcan.... inşallah bu akşam arasın beni artık ... bekliyorum bekliyorum... bir adım görsem ondan.... nolur ara beni be adam..... hayatı neden bekletiyoruz ki... zaman neyi çözer ki... bekleme artık bir adım at bana buluşma teklif et... işte böyle günlük bu bir haftam ondan birşeyler duyma isteğiyle geçiyor:) mesaj at bari... yap bişeyler ama nolurrrr

offf günlükk offff dün eve gittiğimde saat 10 du.bugun yine mesaideyim bugun kaçta gideceğim bakalım :44: sanki hep büroda yaşıyormusum gibi hissetmeye başladım

Epeydir yazmıyordum günlükcan.
Yavaş yavaş hazırlıkları hallediyorum ama yıpranmıyorum desem yalan olur :26:
Nişanlım orada ben burada, sürekli bir şeyleri telefonla halletmeye çalışmak çok zor.
Dün akşam tartıştık yine, inşallah bu akşam biraz olsun düzeltiriz.
Gelinlikçimi de buldum çok şükür. Yarın prova tarihlerini konuşmaya gideceğim.
Ama sağlığıma nazar değdi galiba. Dün annemle bindallı almaya gittik.
Sol tarafıma, kasığıma bir ağrı saplandı dönüşte, çok zor geldim eve
Şükür bugün iyiyim. Egzama denen şey de çok illet bir şeymiş ya.
İlaçlar bittiği gibi tekrar çıkıyor. Nasıl halledeceğim bilmiyorum. Üstelik yüzümde :26:
Bir de atanma stresi filan var.
Sanırım ben zannettiğimden çok daha fazla stres yapıyorum günlük.
Biraz yürüyüş yapıp geleceğim.
Belki iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…