Popüler Konu Sevgili günlük...

Özledim be günlük..Ve her gün daha da artıyor bu özlem.Nasıl girdiyse hayatıma köftehor her şeyi ele geçirdi onsuz zaman geçmiyor artık. Paso birlikte geçirdiğimiz günleri düşünüyorum.Çok meşgul bu aralar sürekli mesaide .. Arada arayıp 'ben aşkımı çok özledim bir sesini duyayım dedim' demesi yok mu eriyip bitiyorum ama özlemim dahada artıyor. O beni bekliyor bende onu ve günler geçmek bilmiyor bir türlü.. Şu okul bir bitseydi bir kavuşsaydık..Ah günlük bizimde yuvamız olacak mı? Ben artık onunla uyuyup onunla uyanmak istiyorum :) Sabırsızlık etmemeliyim biliyorum sonuçta bugünlerde geri gelmeyecek ama her gün böle özle özle olmuyor ki anacım Neyse Ayşe konsere gitti yine yalnızım evceğizimde Ayşemde iyi yaptı aslında azıcık eğlensin kafası dağılır:) Gülüm benim o da ne sorunlarla uğraşıyor :)
Of ne yiyeceğim ben canım aslında krep çekti yapsam mı ki neyse bugünlük bu kadar..
Not: Rabbım her şeyin hayırlısını versin :)

Görümcem olucak hatun aradı günlük dün çok kızmış da benimle bi sorunu yokmuş falan filan kusura bakma dedi iyi dedim ne diyeyim bende sorun yok yani ama benimkiyle uzun süre konuşmucak gibi hadi hayırlısı... Bugün çok yoruldum annemle gezdik tozduk alışveriş yaptık ayaklarım ağrıdı valla Benimki de bu akşam abisiyle buraya gelicekmiş haber verdi gelsin gelsin çok bunalıyo yoruluyo çalışırken kafa dağıtsın biraz az kaldı gidicek zaten... Ayy neyse kapatalım bu konuyu yoksa yine ağlamaya başlıcam Sarım benim ya aşkının bitanesi ALLAH'ım mutluluğumuzu daim etsin,tez zamanda bizi birbirimize kavuştursun inşallah...

berbat durumdayım günlük psikolojim çökmüş durumda kendimi ya yemek yiyerek ya da çok fazla kahve ve sigara içerekmutlu etmeye çalışıyorumdaha doğrusu uyuşturmaya özellikle kahve ve sigara olmadan kendimi iyi hissedemiyorumyakında damardan kahve vericem kendime

Son düzenleme:
çok keyifsizim günlük eğer mümkün olursa biraz kafayı toparladıktan biraz sakinleştikten sonra kendime zaman ayırmak istiyorum biraz bakım yapabilirim

ve güzel bir kahve molası vereceğimkahve ve yanında kurabiye kek çikolata ve tabi ki sigara

kafayı dinlemeye yalnız kalmaya o kadar ihtiyacım var ki

Son düzenleme:
insanın aile hayatının huzursuz olması ne kötü günlük.
anneyle baba kavgası arasında kalmak, kim haklı diye düşünmek ne kadar güç.
en kötüsüde herkesin kendine göre haklı olduğunu bilmek.
anneyle babanın boşanması çocukları üzer ama ben artık öyle bi noktoya geldim ki bitse daha iyi olucak gibi geliyor.
ben evlatlık görevimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum.
zaten babamda bugün ' sana dicek lafım yok, başımın üstündesin sen' dedi.
çook uzun bi aradan sonra böyle ağlayasım geliyor. :26:
herşey yordu beni, rahat bir nefes almak istiyorum.

sevgili günlukcugumbugun kızımla carsı pazar gezdık cok yorulduk ıkı seksen serıldıksıpam benım ya hergun ayrı gulduruyor benımutfakta yanıma geldı bugun bezımı cıkar dıye bende sevınıyorum bezını ıstemıyor dıye meger sıpa doldurmus legoların bezın ıcıne nasıl becerdıyse acınca sok oldumboyle ıste ahh bıde kocişimde olsa calısyorneyse ben kızımı uyutayım sonra bıraz daha takılıp yatarım mucks

güzel bir kahve içtim günlük üstüne de iki tane sigararahatladım bekendime geldim

bir ölçek de sakinleştirici içtimiyice gevşerim birazdan zaten hafiften uykum geliyor balkona çıkıp biraz hava alacağım sonra da yatarım

çok fena gökgürüldüyor günlük gök yarılıyor sanki gökgürültüsünden korkmayan ben bile tırsıyorum şu an

yağmur da başladı sonunda ortalık sele suya gidecek yine sanırım

Gunluk ...
Kendimi cok yorgun hissediyorum .
Ve cok kirginim ..
Hatirladikca daha da kiriliyorum .
Neden en yakinlarimiz gercekten de en yakinimiz degil ? ..
Diyebilecegim tek sey ben bunu haketmemistim .
Lutfen Allah'im bekledigim zaman dilimleri bir an once gelsin ..

Son düzenleme:
Nereden bulur bu insanlar, ben mutsuzken gülünecek şeyleri..........................................!!

Ne tesadüf günlük benim gibi zor durumda kalan varmış tam da bugünlerde. 3 gündür yoruldum günlük, annemle babamın gerginliğinden yoruldum. Hep bana mı denk gelicek böyle. Bu ikinci

gelişleri ve ilk geldiklerinde de bir sorun patladı. Ben de gerginlikten anneme ters davranmışım haberim yok. Bugün ağladı benim yüzümden. O kadar üzüldüm ki günlük. Annem çok zor

ağlayan biri çünkü. Ben ondan daha çok ağladım. Akşam biraz düzelmişti neyseki ama hala tam olarak konuşmuyo benimle. Eşim çaydan sonra meyve yiyemeden yattı, ben de yatağa

meyve götürdüm. Annem yine laf söyledi değmez, yatağa kadar servis yapma diye. Niye değmesin ki? Sen eşinle konuşmuyosun diye ben de mi boşveriyim eşimi. Anneler böyle her şeye

karışmak zorunda mı günlük? Of günlük of... Kpss geldi çattı ben hala bir şey çalışmadım. 2 sene beklicem yine. Off günlük iyi değildim bugün. Bakalım yarın nasıl olucam.

Son düzenleme:
Berat gecesi müminlerin dualarının kabul edildiği, günahlarının af olduğu bağışlanma ve af gecesidir. Dualarınızın kabulünü ve Yüce Rabbimizin affına mazhar olanlar arasında olmanızı dilerim . Berat Kandiliniz Mübarek Olsun ♥

Gece mi desem sabah mı desem bilemedim ama bu saatte uyumama direncim neden anlamadım. Uykumda var halbuki (ki bitişik yazılır kpss :))

selam günlük dün işten izin alıp eve gittim annemle alışveriş yaptık,ardından evime gittim temizlik,pasta börek falan..
akşamda annemlere gittik eşimle misafirleri vardı beraber yemek yedik sonrada evimize geldik
misafirlerimiz biraz gecikti saat 9:30 civarında geldiler.herşey yolundaydı aslına bakarsan nede olsa kankam ve eşi gelmişti
eşler iyi anlaştı herşey yolundaydı..

günün bütün yorgunluğuna rağmen en azından yanlarında gözlerim kapanmıyordu...
sonra gittiler misafirlerimiz..eşim çok detaycıdır yaa korktum inşallah takılmamıştır bişeyime diye dua ediyordum üstüne ki
hemen eleştirisini yaptı neymişte gereğinden fazla değer vermişim,ikramı abartmışım falan da filan..
canımı sıktı yaa..bende dedim ki:''yooo olması gerekeni yaptım,abarttığımı düşünmüyorum.''
tabi kabul etmedi herzaman ki gibi

bugün konuşayım arkimle bakalım onun eşi neler söylemiş.
benim ki memnun kaldı,bayada iyi anlaştılar..
aman anlaşsınlar ki hep birlikte takılalım,gezmeğe gidelim,birbirimize gidip gelelim ne güzel olur valla..
neyse tabi ben yine surat yaptım eşime,sabahta pek yüz vermedim.
ama herşeye rağmen benim kocam bir melek..
allahım mutluluğumuzu bozma bu mübarek kandil gününde herşeyin hayırlısını nasip eyle...AMMİNNNNNNNN

selam günlükçüm bi ara sana hergün yazarken artık ayda yılda bir yazıyorum
görüşmeyeli kepimi attım, fotoğraf çekindim, eğlendim gezdim tozdum
ama yine bunca olayın sonunda tek bişey aklımda, onun yüzü
çok özledim günlükçüm yaaaa onunla yatıp onunla kalkar oldum...
sürekli onu özler oldum, mağazaları gezerken, beklemekten sıkılıp benimle ilgilenişi geliyor sürekli
benim ona hissettiğim gibi oda bana dokunma ihtiyacı hissediyor sanki
arada bi koluma dokunarak konuşması çok hoşuma gidiyor
ama gidicek galiba, kardeşinin işine bağlı herşey, o burdaki işe girebilirse burda, izmirdeki işe girebilirse izmirde yaşayacak bundan sonra:26:
işte benim burdan sonra yapabileceğim tek şey, hayırlısınıı istemek, hayırlısıyla burda kalsın demek:44:
yine yeni yeniden bir sevdiğimi daha yollamak istemiyorum uzaklara
ona çok başka duygular hissediyorum, Allahım hayırlısıyla benide onun kalbine koy büsbüyük koy, en güzel yerine koy

günnük hatırlar mısın, şaşı bak şaşır vardı bir aralar...
beeyle eciş bücüş resimlere bakar içlerinde gizli figürleri, siluetleri görmeye çalışırdık, beynimiz sulanırdı...

şu google sağolsun ( ya da gebersin mi demeliyim bilemedim ) dün gece istemeden şaşı bakıp şaşırdım...Çok farklı birşey ararken, hayatımın 10 yılını öğütüp tüküren, bana bir üniversite hayatına mal olan o "insan"ı gördüm...

biz birlikteyken kakasından korkan o silik, kendini ispatlayamamış canlı türü; kendine 100 beden büyük gelen bir entellektüel kimlikle, fotoğrafçı triplerinde arzı endam etmişler...Çektiği fotoğraflara birşey diyemem ama, o " Allah beni kahretsin çok çekici bir adamım " minvalindeki siyah beyaz profil resminde, şaşı bile bakmadan, sığ bir köpek gördüm...Eziklik, ve şeref yoksunluğu gördüm...Sonra kapadım sayfayı uykum kaçtı...Gereksiz bir sürü flash back...Yine o yanıp giden 10 yılıma üzüldüm...Ama sonra geldim kendime...sonunda kazanan ben olmuştum günnük...vakti zamanında değil fotoğrafında, yüzyüzeyken bile resmin altındaki köpeği göremiyordum çünkü...kişiliğimin üzerine pislerken de, kalbimi dişleri arasında parçalarken de... Ama Allahın izniyle hepsi geçti gitti...Bi daha da söz verdim kendime, google amcaya girmek yok:)

Bu mübarek günde Allah'tan en büyük dileğim, hepimizi, evlatlarımızı hayırlı insanlarla karşılaştırması...Tabi bir de sağlık ve afiyet...Kandiliniz mübarek olsun...

Çaresizlik "Allah 'tan" Gelen En Güzel İşarettir. Duanın Vaktinin Geldiğini Gösterir.Süzülüyorsa Gözünden Yaşlar,Hüzünlüyse Güzel Yüzün, RABBİN Seni Özlemiş, Sesini Duymak İstemiş Demektir..! Hz.Mevlana... Hayırlı Kandiller günlüğüm ve arkadaşlarım..Dualarda buluşalım emi..?

ah be günlük millet paranın içinde yüzer cebındekı parayı bılmez kafasına gore harcar bızım gıbı asgarı ucretlıde 3 kurusun hesabını yapar.adaletsız dunya diye bosuna demıyorlar.sabahtan beri 1 dunya savasıyla bogusuyorum 75 alabılsem anında askerıyede memurum temel yokkı anacagım en bastan basladım herseye.

bunada şükür..

herkezın kandılını kutlarım gunluk.dilerim Rabbımden su mubarek gunde tüm dualarımız kabul olsun.

Günlükcüm bugün biraz canım sıkkın paşamla bişeyimiz yok ALLAH'ıma binlerce kez şükürler olsun ki. Görümcemle eşi kavga etmişler boşanıyolarmış görümcem kayınvalidemin evine gelmiş eşyalarını da göndericekmiş eşi bugün iş bakıcakmış kendine falan... Çok kötüyüm diyo yanına gitmek istiyorum ama bugün de kuzene yemeğe gidicez hem ilk günden sıkboğaz etmek de istemiyorum yarın falan giderim artık... Ne oluyo böyle ya Bu kadın neden hiç mutlu olamıyo hep üzüntü hep üzüntü bebeği de var 9 aylık daha... RABBİM sen yardım et,destek ol onlara karşılarına çıkan engelleri kaldır şu mübarek günde. Kimsenin huzurunu bozma,mutluluğunu elinden alma bizi de birbirimizden koparma ALLAH'ım... Bu mübarek günde herkesin dualarını kabul et ALLAH'ım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…