günnük hatırlar mısın, şaşı bak şaşır vardı bir aralar...
beeyle eciş bücüş resimlere bakar içlerinde gizli figürleri, siluetleri görmeye çalışırdık, beynimiz sulanırdı...
şu google sağolsun ( ya da gebersin mi demeliyim bilemedim ) dün gece istemeden şaşı bakıp şaşırdım...Çok farklı birşey ararken, hayatımın 10 yılını öğütüp tüküren, bana bir üniversite hayatına mal olan o "insan"ı gördüm...
biz birlikteyken kakasından korkan o silik, kendini ispatlayamamış canlı türü; kendine 100 beden büyük gelen bir entellektüel kimlikle, fotoğrafçı triplerinde arzı endam etmişler...Çektiği fotoğraflara birşey diyemem ama, o " Allah beni kahretsin çok çekici bir adamım " minvalindeki siyah beyaz profil resminde, şaşı bile bakmadan, sığ bir köpek gördüm...Eziklik, ve şeref yoksunluğu gördüm...Sonra kapadım sayfayı uykum kaçtı...Gereksiz bir sürü flash back...Yine o yanıp giden 10 yılıma üzüldüm...Ama sonra geldim kendime...sonunda kazanan ben olmuştum günnük...vakti zamanında değil fotoğrafında, yüzyüzeyken bile resmin altındaki köpeği göremiyordum çünkü...kişiliğimin üzerine pislerken de, kalbimi dişleri arasında parçalarken de... Ama Allahın izniyle hepsi geçti gitti...Bi daha da söz verdim kendime, google amcaya girmek yok:)
Bu mübarek günde Allah'tan en büyük dileğim, hepimizi, evlatlarımızı hayırlı insanlarla karşılaştırması...Tabi bir de sağlık ve afiyet...Kandiliniz mübarek olsun...