Günlüğüm sabahtan beri kk da dolaşıyorum Bebeğimin sütü azaldı bu ara.Stresliydim ya üzgündüm yemek de yememiştim doğru düzgün süt çıkmıyor günlüğüm onun için araştırma yapıyordum.İnşallah sütüm kesilmez yoksa çok üzülürüm ben.Onun dışında bir sorun yok.Her şey yolunda.Sabah bir nakliyeciyle kavga ettim.Terbiyesiz adam bana bağırdı.Kuytu bir köşede yakalarlar ama senii kamyoncu amcaa o zaman gösterirler bağırmayı Hahaha neyse gülüğüm..Çıkıyorum..Byy byy
günlük bana başarı dile olur mu???
geçen sene mezun oldum ve eylülden beri çok ciddi çalışıyorum bu sınava..
çok emek verdim çok çalıştım bi çok şeyi arkada bırakıp çaba harcadım, umarım karşılığını alıcam.
o çok istediğim ÇSGB ya da maliyeye ye uzman olucam.inşallah günlük inşallah.
sevdiğim ve ailem sonuna kadar arkamdalar, bana güveniyolar, inşallah iyi puan alıp kurum sınavlarına kafam rahat hazırlanıcam..
elimden gelenin fazlasını yaptım, dün duamı da ettim, allahım büyük..
inşallah isteyen herkes kpss de başarılı olur
2 gün kaldı,allah herkesin yardımcısı olsun.
Günlük, hani benim canımdan çok sevdiğim, Uğruna dünyaları verdiğim canımın diğer yarısı olan Ablam varya, şu an hastanede yatıyo... Küçük bi operasyon geçirdi... Bugün annemde bende başında kalıcaz... Şimdi yanından geldim... Kardeşlik başka bişey bi kez daha anladım bunu.. İçimde bi yerim eridi gitti sanki onu öyle görünce.. Hayatta kendimden, herşeyden, herkesden sevdiğim iki kişi, Annem Ve Ablam... Dua et günlük çabuk çıksın hastaneden doktor iki gün demiş ama o bile çok geliyo bana... Ben Ablamı çooooooooooooookkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmm.....................
Off günlük ders çalışıyorum bu sıcakta da hiç çekilmiyo ki Çok sıkıldım valla anlatamam öyle böyle değil matematik çalışıyorum bi de halimi sen düşün Paşam da çalışıyo canı çıkıyo akşama kadar :44:Neyse biraz daha çalışayım da bitirip dizi izlicem
Bana yine en son söyleyeceğini ilk söyledi günlük
Anlatasım bile yok.Canı sıkıldıkça saçmalıyo.
Bugün uzuun çiçekli bir elbise aldım.Hayatımda ilk kez bir elbise bana yakıştığı için mutluyum:101:
10 Temmuz 2. evlilik yıldönümümüz, güzel bir yere rezervasyon yaptırmam lazım ama bulamadım. Fasıl da olmalı, belki Yunan müziklerinin yapıldığı bir yer. Sabahtan beri arıyorum
Romantik bir yer olmalı, biz sakin sakin yemek yerken arkadan tıngır mıngır çalsınlar
Ankara'da bu tarz bir yer bilen bana msj atsın olur mu günlüğümmm.
günlük ben geldim bir takım değişikliklerle
son 2 haftadır ciddi mide ağrısı çekiyordum bugün doktora gittim abartılacak bişey yokmuş çok şükür.
göz doktoruna da uğradım. gözlük numaram yükseldi ama gözlük değil lens aldım çok mutlu oldum kurtuldum gözlükten
dün de saçlarımın rengini açtırdım iyice. çok güzel röflem var artık
g sini dahi bilmediğim geometri öğreniyorum bu aralar. dershaneden bi arkadaş anlatıyor saolsun.
dershane de iyi gidiyor çok şükür. kafa dengi 3 arkadaş edindim. şimdilik çok iyi gidiyor. doktora gitcem ama kan tahlilinden korkuyorum deyince bizde gelelim yalnız gitme dediler , benimle geldiler
bunun dışında erzurum herzamanki gibi... serin bazen de çok soğuk
bi de memleketimi,denizlimi çok özledim
canım sıkkın günlükçüm... geçmişte çok zor zamanlar geçirdim çok zor anılar yaşadım...
bana bu kötü geçmişi yaşatan insanları çoktan sildim hayatımdan...
ama kulağııma bişekilde geliyor işte, beni mahvettiler kendiler şimdi çok mutlular...
benimde dünden beri buyüzden canım yanıyor, böyle olmamlıydı...
ben mutlu olmalıydım onların içi yanmalıydı...
yinede çok şükür ama babamın maddi sıkıntıları çok fazla, kursa gönderemeyecek diyede çok korkyorum...
işe mi gireyim ders mi çalışayım çok kararsızım...
buarada onuda çok özledim, twitterdan konuşuyoruz arada bir ama şuan onu görmeye çok ihtiyacım var
meraba günlük, hava çok sıcak sınava çok az kaldı stresliyim,inşallh çok iyi geçer inşallaah emeğimin karşılığını alırım ve atanırım bu sene inşallh... hayırlısı diyelim...sınava girecek herkes için iyi olur inşallh..bu arada henüz bebiş yok günlük,o da nazlı olacak annesi gibi sanırım sağlıklı,hayırlı olsun da zamanı gelince gelir belki kimbilir...bazen hiç aklında yokken düğüm düğüm gelir, söyleyeceklerin olur ya hani söylmeyemezsin işte öyle,haykırmak gibi,bazen de çığlıkl çığlığa susmak gibi bir şey bu... hayırlısını versin rabbim bebiş isteyen herkes için..Sağlığımız huzurumuz yerinde olsun öncelikle dimi günlükçüm? neyse ben çıkıyorum artıkk son tekrarları yapıyım..Hayat güzel yaşamak güzel,sevnek ve sevilmek paha piçilemez...
Mutluyum bugün günlük. Canım abim için çok ama çok mutluyum.
Bugün annem, teyzem ve ben abimin kız arkadaşının ailesine tanışmaya gittik.
Sadece bayanlar vardı. Akşama doğru abim de müstakbel kayınvalidesiyle tanışmak için geldi
Allah kısmet ederse sırada isteme var.
Yengem benden 1 yaş büyük
Öyle çok sevdim ki onu, sonunda Rabbim abimin karşısına çok güzel bir insan çıkardı.
Nişanlımla aram iyi değil 2 gündür. Bugün de aramadı sadece mesaj attı ama bildiğin sevgi pıtırcığı oldum ben
Öyle zor günler yaşadı ki abim inşallah bu sefer gülecek yüzü.
Ben yavaştan kaçıyım günlük.
Nişanlımla aram düzelmezse yarın gelirim ağlamaya
günlük kuş
bugün kpssye başvurumu yaptım sonunda
bunu da hallettik
kardeşimle alışveriş yaptık
ama bildiğin alışveriş değil bu çıldırmış gibi
sonra sinemaya gidelim dedik Pamuk Prenses ve Avcıya gittik
gayet iyiydi hoşuma kaçtı yani
yarında gidiyoruz günlüğüm 3 günlüğüne şehir dışına çıkıcaz
deniş güneş kum olayı..
dün de kandildi günlük herkesin duaları kabul olsun
Rabbim günlükteki dert ortaklarının gönlündeki güzellikleri alınlarına kader diye yazsın inşallah
KKda kızları hele hele günlüktekileri unutur muyum unutmadım tabiki
dua ettim hepsine
benim derdim kpss günlük memur alayım yeter bana bakma sen Onunla ilgili
saçmaladıklarıma önce kpss benim için
okuyanlar da dua etsin bana günlük uyar mı acep?
Hayatımda böylesine rezil sünnet kınası görmedim....
O ne biçim kılık o nasıl kıyafet.....
Parasıyla rezil olmak böyle birşey sanırım....
Güya organizasyonu da kendileri yaptı hahaha.....
Şirkete verseydiler 3 bin 5 bin çok daha güzel şeyler çıkardı ortaya...
Sevmiyorum sevemiyorum itici insanlar :)))
bu ara okadar yoğunum kı, hıç sana zaman ayıramıyorum
eskıden ne güzel her gün yenı bırşeyler paylaşırdım senınle
hanı şu sel felaktlerı oldu ya offf günlük bı kadıncağız vardı
gördün mü, nasıl ağlıyor bırakın benı yavrularım ıçerde dıye
ıtfaıye görevlısını nasıl sıktı off ne büyük bı acıdır kı o
dün akşam haberlerde gördüm, ızledığımden berı aklımdan gıtmıyor o sahne ...
bu akşam annemın yoğun ısrarları üzerıne beraber solarıuma gıttık
1 aydır gıtmıyordum ıyı geldı, daha ış güçten sezonu açamadık, en azından bronzlaşayım değıl mı
1 hafta sonra büyük ıhtımalle sevgılımle tatıle gıdıyoruz, daha hıç bırşeyı ayarlamadı bende ses etmıyorum
banklarda kalırız böyle gıderse
neyse ben kaçıyım şekerım az bakınayım forumda öpüldün
Ne haber günlük?Ben çok uykusuzum çok sevgili kızımgece 10-15 kez kaldırdı beni sağ olsun.Gözlerimden uyku akıyor resmen.Onun dışında aynı yat,kalk,işe gel,işten eve git..Böyle rutin,monoton,yerinde sayan bir hayatım var!Neyse bugün Cuma..Şikayet yok Şükür var benim hayatımda..Çok Şükür Elhamdülillah
‎"Bir kul göz yaşlarıyla huzuruma af dilemeye gelirse,ben onu affetmemekten haya ederim." diyor YARADAN. Affedilenlerden olmak duasiyla...Hayırlı Cumalar günlüğüm ve günlük arkadaşlarım..
Accchhhh günnük etrafimda ne cok patafatsiz,ne cok huzur bozan,ne cok sinir bozan insanlar var...Nerde durucaklarini ve nerde olduklarini bildirmekten korkanlar oldukca bunlardan kurtulmak zor...Söyleyecek cok sey varda susmak en iyi cevap...anlayana tabi...Neyse sakin olcam...
Selam günlük
Şu aralar Sertar Ortaç'a sarmış durumdayım sürekli onu dinler oldum.
Belki de bana birilerini hatırlattığı içindir.
Bu aralar çok garip oldum günlük kimse ile konuşmak istemiyorum.
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin