merhaba canım ben geldim sana içimi dökmeye geldim malesef
herkez bana isyan ediyosun diyor ama ne zaman bir annenin evlatları için aglamak isyana girmiş onlar benim ne çektigimi nerden biliceklerki tuzları kuru çünkü
isyan eden insan başlar konuşmaya allahım neden ben herkezin var benim yok neden ben der ben hiç birini demedim sadece evlatlarımı kaybedince rabbim ne olur sen verdin sen aldın sabrını ver diyorum aglıyaraktan evlatlarımı çok özledim canlarımı elimden hiç birşey gelmiyo aglamıyım diyorum ala oda olmuyo çok özlüyorum helede kızımı gördümya o cansız bedeni yemyeşil örtünün üstünde yatıyoduya maffoldum bazen diyorum iyiki gördüm bazende keçke görmeseydim dediyorum gzöelrimi kapayınca ömürüm geldi gözümün önüne benden sonra evlenenler bebeklerini aldılar kucagına ablam 8 sene sonra evlendi kardeşim geçen sene evlendi onların bebekleri var benim yok isyan etmiyorum ama üzülüyorum ne yalan söylüyüm arkadaş ortamlarına gidiyodum artık bıraktım
nedenmi çocuklarından bhsediyolar kimisi okula kimisi kreşe verdi benim bebegim yokki ne konuşuyum canım ya öyle ziliyorumki aralarında öle onlar konuşuyo ben öle dinliyorum herkez gözümün önümden öpüyo yavrum diyor benim bebegim yokki diyeyim paşamla köpügüm var hayatımda onlarala ilgileniyorum hayvan yerinde görmüyorum onlarda evden bir birey oldular neymiş ben kuşlarla kafayı yemişim bebegim yokmuşya ne bilsinler evlatdı olmayan nelere sarılır bazen gıcık oluyorum böyle akıl verenlere isyan etme diyenlere len zaten isyan etseydim asi olsaydım atardım kendimi 5 kattan olur biterdi onu bilmiyolar manyaklar bu arada aramıza bir briez daha katıldı eşim serçe bulmuş yolda bebek daha tüyleri yeni yeni çıkıyor 3 haftadır bende ben nereye gidiyorum o benle geliyo inan mama yapıp enjektörle besliyorum ben doyurmasam aç kalır elalem evlatları acıkınca mam yaopar ben bıvcırık açıkınca mama yapıp yediriyorum inan günlükçüm saat 6.30 kalkıp doyuruyorum her 1 saatte bir bebek daha ne göbeginde nede kanatların altında tüyleri vargörsen çok şeker ama bir hafta daha bizimle sonra salıcez dogaya nasıl ayrılırım bilemiyorm eşimede dedim ben evde yokken sal dayanamam gidişine dedim
okadar alıştımki bıcırıga ah bıcırık birde ttalıki sorma günlükçüm bu arada ablam memleketten geldi yegenimin kuranına yaptık ablamın kuranınada kalıcaktıda dünürü vefat etti mecbur geri dönmek zorunda kaldı anlıcagın geldigindende birşey anlamadım annemlerde ayın 15 sonra gidicekler ben garip paşa gene tek kalıcekk
gelin oglumuda götürücek çok özledim sıpamı görmeden gidicek bebek 2 aylık ben oılsam şahsen gitmem bebek küçük diye ah günlükçüm ogluma 8 gün ben baktım sezeryanlı oldugundan herişi ben yaptım işin kötüsü okadar alışmımki eve gelince eşime sarılıp çok agladım garip oda üüzldü ne oldu dedi ne biliyim sanki ben dogurdumda oglumu elimden aldılar dedim okadar alışmışımki kokusuna şimdide gülücükler atıyo sıpam bazen diyorum allahım benim bebeklerim cennette ben nezaman kavuşucam yavrularıma ak sütümle beslicam hevesli hevesli kıyafetler alıocam gene bu aralar psikolojim opkadar bozukki sebepsiz yere aglıyorum ayın 5 babamın senesi vardı 3 bitti 4 girdi babamıda çok özledim hem maddi hem manevi sıkıntılarım var ne olucak benim bu halim anlamış degilim ne olurduda insanlar biraz daha kırıcı olmaslardıo beni anlamaları için 3 evlatlarını yiştirmeleri lazım ozaman karşıma geçip konuşsunlar konuşabiliyolarmı bakalım
neyse günlükcan kimseyi yargılamaya hakkım olmadıgı gibi benide yargılamasın insanlar
Ağlama Anneee,
henüz küçücüktüm elleri ayakları kucucuk bır bedendım ben kucuk bır bezelye tanesıydım. mucizevi bir seydim anne… senın gözlerinden görünüşüm kapkaranlık bır fotoğraf karesınde kucuk bır keseydim… mutlu muydun şaşkın mıydın ?bilmiyorum belki anıden karsına cıkmıştım belkide uzun süre beklenılmiştım .sana bu kocaman dünyada kucuk bır hedıyeydim.
Canım annem sana tutunmam gerekıyordu sımsıkı sarılmam gerekıyordu büyümelıydım karnında daha da buyuyup kucuk ayaklarımla kucuk tekmelerımı hıssetmeliydin. senı ve sevgılı babamı mutlu etmelıydım. Ellının sıcaklığını yuregının sevgısını hıssedıyorum anne cok kucuk olabılırım ama benım kalbım kocaman anne…
Uykularını kaçıran sorular var aklında şimdi . sürekli nedeni düşünüyorsun, kendinii suçluyorsun ,herkesin gözlerinden gözlerını kaçırıyorsun ne konuşmak geliyor ne de cıglık cıglıga kalmış yüreğinle susmak….gögüslerinin sızısı hala benı sana hatırlatıyor , gece anıden uyanıp artık bos kalan karnında elini gezdırıyorsun sonra derın bır nefes alıp göz yaslarına boğuluyorsun sessiz sessiz aglıyorsun gidişime. senın her göz yasın benım yüreğime damlayan bir ateş anne.yanağından süzülen gözyaşlarını kucucuk ellerımle siliyorum ve dualarına dualarımı ekliyorum güzel annem.
ağlama artık anne, üzülme senden kopuşuma.kucucuk meleğinim artık senın için dualar eden.cennetin kapısından birlikte huzurla girmek için seni bekleyen VUSLAT BEBEĞİNİM.yüregindeki acını bıtır artık anne. ben en savunmasız halimle en güvenli yerdeyim...ne olur artık ağlama tebessüm et bana anne.güçlü ol benim için, mutlu ol ve seni cok seven cennetteki bebegini unutma gülümse anne
melegin