Popüler Konu Sevgili günlük...

özlediğim tonla şey var benim..
özlediğim var benim.sabırla beklediğim..

beklemek de güzel,sabretmekte..
güzel bir tatilin son günleri...yıllar sonra huzurla geçirdiğim...
çok şükür Rabbime.belkide son..

Canım sıkılıyor günlük. Yapacak bir şey bulamıyorum.
Hemen geçsin şu bir hafta aşkımın yanına gideyim.
Sonunda çözümü bulduk, aldık biletleri günlüğüm. 3 gün görüşebileceğiz ama buna da şükür

Herkese hayırlı cumalar bu arada

günlük kendime zaman ayırmam gerektiğini farkettim bugün ''sonunda''

öyle yorulmuşum ki öyle bunalmışım ki biraz bakıma aldım kendimi epilasyon falan yarın da kuaföre gider kaş bıyık aldırırımEki Görüntüle 459246 maske de yaparım

makyaj da yaptım iyi geldi biraz birazdan da yine kıl tüy operasyonu yapıp duşa gireceğim

kaç gündür hava kapalı yağmurluydu bugün açtı yağmuru özlemiştim aslında ama sanırım yine de bunalmışım güneş görmek iyi geldi

off günlük çok canım sıkılıyor bugün
canım hiç çalışmak istemiyor
hatta şuan çıkıp gidesim var o derece
yarın tatile çıkıyorum ama onun bile heyecanı yok sanki içmde
çok yoruldum bu hafta, sanırım ondan
akşama daha bi dünya işim var
keşke parmağımı şıklattığımda hepsi oluverse
bu arada ben çooooookkk uzun zamandır buraya yazmıyordum

Günlükcüm hava felaket sıcak çok bunaldım valla içim sıkıldı Evden de çıkılmıyo ki bu sıcakta bütün gün evde Pazar günü paşam denize gidicek galiba bende giderim belki daha konuşmadık gerçi ama o giderse beni de alır zaten Zaman daralıyo günler çok çabuk geçiyo gidicek ya inadına daha çabuk geçiyo günler... Akşam belli olur pazar günü denize gidip gitmiceğimiz sana da söylerim merak etme günlükcüm ALLAH'ım mutluluğumuzu daim etsin,nazarlardan korusun inşallah.

Atanamadım günlük. Evet puan bildiğin çöpe gitti.
Yarınki sınava da hiç çalışmadım.
Gülsem mi, ağlasam mı bilemiyorum.
Ama şunu biliyorum ki,

Diğerlerine göre biraz daha yüksek bir puan alıp,
çocuk oyuncağıymış gibi,
hiçbir zaruri durumu olmadığı halde,
daldan dala atlar gibi kurum değiştiren şahıslar,
sizin yüzünüzden ATANAMADIM.
Ben de az emek vermemiştim.
Gitmeyeceğim şehirleri, kurumları asla yazmadım.
Kul hakkı yemekten, Allah'tan korktum.

ve

2010 yılında kopyayla, yalanla dolanla sınav kazananlar,
Rabbim sizi bildiği gibi yapsın.
Bunun hesabı çok ağır olacak.

Ne yapalım sevdiğimden ayrılmadım, tesellim budur.
Bundan sonrası için sen yardım et Allah'ım.

dün çok sevdiğim bi arkadaşımla buluştum günlük, tee uzaklardan geldi ankaraya, nerdeyse 1 yıldır görmemiştim nasıl özlemişim tüm akşam neredeyse nefes bile almadan konuştuk, gecenin sonunda çenem ağryordu hem konuşmaktan hem de gülmekten

sonra onu gitmesi gerektiği yere bıraktım eve dönüyordum, eski erkek arkadaşım aradı kaç gündür olduğu gibi! benim olduğum yerdeymiş kıpırdama geliyorum hemen dedi, benim yok mok dememe kalmadan yanımda bitti resmen.. yıllar önce biten giden bişeydi ben hiçbi şey hissetmedim ama o çok heyecanlıydı,, onun bu kadar heyecanlanmasına da şaşırdım, utanmasa kekeleyecekti.... ilkokul-ortaokul ve lise boyunca uzaktan uzağa hoşlanıyordum ben bundan, sonra bu benim farkıma vardı ve bana aşık oldu ama benim hevesim çoktan geçmişti başkasına aşık olmuştum yıllarca beklemiştim... neredeyse 5 yıldır da bu çocuk benden hoşlanıyor yani tam olarak aşık mı bilmiyorum ama her zaman ilgisini üzerimde hissederim.. yaa öyle işte günlük.. dün geldi yanıma, bi kaç tur attık parkta ama bi baktım gece yarısına geliyor saat, hemen eve bıraktı beni sonra da mesaj geldi tekrar görüşelim bunu saymam vs diye.... uzun yıllardır bi erkek arkadaşım olduğunu biliyor oysaki! kendmi suçlu hissettim günlük sanki kötü bişey yapmışım gibi geldi ama ortada kötü bişey de yok halbuki..

günlükkk
yıllar önce burnumun ucunda birden kıpkırmızı beliriveren kılcal damar çatlamasına denemediğim şey kalmamıştı ve vazgeçmiştim....
az önce aynaya bir baktım kiiii.....
kendi kendine gitmişşşş
cildiye doktoru demişti zaten yıllaaar içinde geçerse geçer geçmezse lazerle yaktırırsın demişti ama o iz kendi kendine gitmiş :)
inanamıyorum hala yaa çok mutluyummmm

çok yorgunum günlük ruhsal bir yorgunluk benimkisi daha çok

kaç zamandır kötüyüm herşey üstüste geldi anca anca rahatlamaya başladım sayılır

biraz bakım yaptım kendime kaşımı aldırdımEki Görüntüle 459464 vücut tüylerimi aldım

yarın da bıyıklarımı alacağım spor da yaparım belkiEki Görüntüle 459465 sonra da güzel bir banyo

balkonda oturdum biraz yağmur yağmadı bugün soğuk da yoktu çok soğuktu bir ara balkonda oturamamıştım

of rahatlamaya çok ihtiyacım var günlük

kalpten ağrıların en hasını.............................................

geL sarıla sarıla uyut,ya da uyutma
seyre dursun aşk ............sevişe sevişe konuş:)

okadar uykusuzumkiii.... kapatsam uyuyacam o derece...
pers gunu zaten çok uyksuzdum gecede uyuyamamıstım 4gibi uykuya dalmıstım 7de uyandım evı topladım valızlerımı topladım.. yola koyuldum yoldada 8saatlık yol illaki uyurum dedım hatta uyuma planları yapa yapa geldım.. amaaaa nerdeeee yanıma bı teyze oturdu basladı evlatlarından kocasından koyunden anlatmaya... aslında cok severımmm muhabbeti bayılırımda yolda konuskan kişilere amaaa çok uykum oldugu için hmmm heee yaaa diye gecıstırdım napemmm.. kütahya yolunda uykuya dalmısım ağzım acık :))) o bile bana çokkk iyi geldi çok az uyumama ragmen... güzellll Eskişehirim memleketimde indim otogarda annem karsıladı benı nasılllldaaaa özlemişimmmmm havasını serinliğiniiiii ısıklarını bı baskaa güzel işteeeee..
ertesı gun yanı bugun önce annemın apartman gunune gittik-hiçte sevmem ama onu bile özlemişim - ordan baaabaaannneeee,,,anaaaneeee ziyaretiii yaptıkkkk... anaaneeeminn bahcelı evını bile bı ayrı özlemişimmm..bahceye tavuk hındı filan almıslar oyalanmak için ,onlarada yemını verdım yesıl otlar filan verdım ... dalından dut,erik,üzüm,kayısı,üzüm yedımmm... dalındanda bi baskaaa güzeeelll işteee... yarın sınavdan sonra kardesımın yanına gidicem istanbula birazda orda vakıt gecıreyım sonra ver elını karadenızzz... bu aralar hep dilimdeee ... herkes dıyor yenımı gittin... gitmedim ama gidecegım ınsallah... çok özledimmm çok... hatta yaylayı bi baska özledim..

sınavımda umuyorum iyi gececek..bakalım kısmet herseyyy...

okadar bunaldımkiii sıkıldımkiii şu hayattannn bıktımmmkiiiii herseydennnn herkestennnn... artık bukadarcık gezmeyıde hakedeyım değilmi...kafamı dagıtmaya ihtiyacım var.. aklı selim dusunmeyeeedeee çookkk ihtiyacım var nereye gidiyorrr ne olucak ne zamana kadarr...gibi sorular hep beynımdee...

Son düzenleme:
Mutluyum günlük.
Bana her şeyden çok değer veren bir sevgilim var.
Çok üzüldük,birbirimizi çok kırdık zamanında.Çok kötü şeyler duydum yeri geldi.
Ama o beni üzmemek için kendinden bile vazgeçti.
Çok saçmaladı zamanında ama şimdi öyle değişti ki.
Şems-i Tebrizi'nin şu sözünü kanıtladı bana:
''Birini seviyorsan onun için yapabileceğin en anlamlı şey değişmektir.Eğer aşktan önce ve aşktan önce aynı insan olarak kalmışsak yeterince sevmemişiz demektir.''

offfff çok sinirli ve stresliyim bu günlerde hıçkırarak ağlamak istiyorum
keşke omuzuna yaslanığ ağlayabiliceğim bir can dostum olaydı ama nerde dostluklar yalan insanlaarın riyakarlığından bıktım,bunaldım
mert,dürüstce olsa keşke kaarşımda ki herkes
yeri gelse bana kızsa yeri gelse öyle bir sevse ki beni kardeş gibi
kıskanmasa hiç,ağladığımda destek olsa,acımı paylaşsa yüzüme gülüp arkamdan kuyumu kazmaya çalışmasa
neden hep haketmeyen insanların gerçek yüzlerini göremiyorum ben hep karşılıksız yapıyorlar sanıyorum herşeyi
çok yalnız hissediyorum kendimi
insanın kendi kardeşinden bile hayır yok gibi
zaten reglimde geçti olamıyorum iyice gerginim
keşke hiç bilmediğim bir şehirde bilmediğim insanların olduğu bir şehirde bir evim olsaydı sadece banaait ama oraya gidip başımı dinleyebilseydim
orda balkonumda tek başıma kuş sesleriyle yalnız oturssaydım ama tanımadığım bir yer olmalı
kimseyi çekmek istemiyorum doyasıya ağlasam orda dinlensem
ama aileme de bii olmasın tabi aynı zamanda hep benimle olsunlar....
sanırım sevgiye ihtiyazım var bu aralar

Son düzenleme:
Bu ara kendimi sebebsiz yere hüzünlere boğuyorum... Nedenini bir türlü bulamadım.
Çok fazla aşk hissi var son zamanlar...
Sevgilimin her an yanındayım ama yine de kendimi onu düşünmekten alıkoyamıyorum
Askere gidecek ağustosta kısa dönem falan filan... ama işte yine de hüzünleniyorum.
Zaten bu ara klasikleşen aşk filmlerini izlemeye başladım ne oldu bana hiç böyle değildim.
Ben ki fantastik film izleyen, şimdi aşk filmlerine sardım.
Hadi bir de özlü söz patlatayım : Aşkın kendisi hayatın en fantastik filmi değil midir ?
Böyle işte son zamanlardaki durumum
Hadi si yu

aynı durumdayız canım senle

ah günlük ah. az önce forumda okuduğum bi yazıyla yıkıldım resmen. ağladım da ağladım. o yazıyı okuduktan sonra ne salakmışım ben ne gerizekalı kafaymışım dedim kendi kendime. bu yaşta dert ettiğim şeyler var. bana göre büyüük meseleler. ama bu yazıyı okuduktan sonra dedimki napıyosun sen neye üzülüyosun. gerçekten hayatı dolu dolu yaşamamız gerekirken çok gereksiz şeylere kafamızı takıp gereksiz yere üzüyoruz kendimizi aslında. ama bu yaz henüz bitmişte değil ama şu zamana kadar öğrendiğim 2. küpe olayı oldu. bu da kulağıma küpe oldu hem de ne küpe. Allah'ım inşallah acil şifalar verir. inşallah sağlığına kavuşur.

Selaaam. Ankaradan sesleniyorum sana:) Kpss için geldik eşcağızımla. Bugün ikea da gezerken baktık ki son atama sonuçları açıklanmış. Ben de öylesine tercih yapmıştım. Eşimin ailesinin yanını yazmıştım. Ama gel gör ki noldu, atandım. Nolucak şimdi peki? Elbette gidicem, eşim de bu ara askere gidicek. Ya daha yeni evlendik ne ayrılması di mi günlük. Ama nasip diyelim, millet atanmak istiyo olmuyo. Ben elimin tersiyle itemem bakanlığı.
Yarın ki sınava da giriyim diyorum. Para verdik kağıtları boşa gitmesin devletin:) Zaten doğru düzgün çalıştıkları yok. Geçen hesapladık da feci para alıyolar bu sınav ayağına.
Hadi ben artık öylesine giriyorum sınava ama rabbim çalışıp hakkıyla atanmak için sınava gireceklere zihin açıklığı versin. Gönüllerinde neresi varsa orası olsun inşallah. Şükür namazı kılıcam, duamda günlükdaşlarım olucak. Rabbim kabul etsin inşallah.

Hem korkuyorum hemde çok merak ediyorum günlük
Haftaya beni nasıl bir yaşam bekliyor merak ediyorum heycanlanıyorumda...
Bu koşuşturmaca bitiyor sonunda da bugünlerimi özlermiyim acaba....
Odamdaki düzenimi değiştiremiyorum elim gitmiyor resimen...
Odamda herşey yerli yerinde bir tek çeyizlerim yok...
Nasıl bir karın ağrısı bu bilmiyorum hem istiyorum hemde istemiyorum....
Bazen içime sokasım geliyor nişanlımı bazende gözüm görmek istemiyor..
Ona da bana da zor Rabbim geçim versin Rabbim huzur versin inşallah bizlere Tabiki de herkesin yuvasına huzur versin inşallah En sevmediğiminkilere bile...
Karmakarışık oldum yine yazarım sonra devam ederim yazmaya

Bana mail gelir hep günün kelimesi diye günlüğüm.
Bugünün kelimesi yamamak. Ben seçtim bunu.
Ayıptır, günahtır.!!
Bana illa insanlara güvenme, saf olma diye işaretler veriyor Allah'ım, ben görmüyorum.
Ama artık açtım gözümü.
Hayatla oynamak bu kadar basit demek ki!
Çok sinirliyim çooooook!!!!!

Bugün kpss lisans sınavı var günlük.Sınava gireceklere canı gönülden başarılar diliyorum.:26:İnşallah onlarda bizlerde kazanırız..
İşteyim telefon çaldı zar zor yetiştim..Arayan Sedat bey "sınava gideceğim diyor unutmuşum bugünmüş sınav.Serkan beye söyler misin? diyor"..Kim bilir aklında ne vardı da unuttu geçim telaşı mı?Hastalık mı?Dert mi?Kim bilir...Ya böyle işte günlük..Kimisi zar zor yetişiyor bir şeylere..Kimisi doğuştan şanslı..Kimisi doğuştan çok şanssız..Bu ülkenin çok iyi şartlarında yetişen de var,çok kötü şartlarında sürünen de..
Ben orta halli bir ailenin çocuğuyum.Annem ev hanımı babam polisti.Şimdi emekli..Üniversiteyi Çanakkale'yi kazanmıştım.Astım rahatsızlığım var diye göndermemişti babam..Tek yapamazsın demişti...Sonra evlendik..yaş 19du..Erken evlenmemin sebebi ailedeki huzursuzluk..Babam alkol alırdı.Bu alkol ne çok canlar yakmıştı.Kpssden buraya nasıl geldim bilmiyorum ama zaman zaman yaralıyor beni okuyamamış olmak.Her şey zamanında güzel.Ve zamanında yaptığında başarabiliyorsun..Sonrasında zor ve iş işten geçmiş oluyor..Kim bilir belki bende ilerde adam olurum..Bir şeyleri başarabilmiş olurum..Bugün bunu diliyorum Yüce Allah'ımdan dilerim bu gerçekleşir.Neyse lafı çok dolaştırdım..Günlük hayata geri dönmeliyim..Ecrin uyutmadı beni..Çok yordu bu akşamda..Sancısı mı vardı acaba?Umarım yoktur..Gece bir kalktım salonda halının üzerinde yatıyorum..Her yerim kaskatı kesilmiş..Ağrıyor..Neyseki sabah oldu işteyim.Sana uğradım günlüğüm..Benden böyle işte....Öptüm seni günlükkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…